• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar dün sütümü sağdım gelmedi dedimya sonra gece yatarken mama yaptım aç kalmadın yavrum diye 90 cc yaptım içti bi güzel ve yattı 12 de maşallah sabah 7 de uyandı demekki akşama doğru sütüm kalmıyo beni bügünde akşam sağıcam yine gelmezse akşamları mama vericem baksanıza mışıl mışıl uyudu kuzum.
Buarada beni. Oğluşum henüz dönemiyo bekliyorum her an değişik bişey yapacakmı diye ama yok anca çırpınıp duruyo

kızlar mrb ben burayı sürekli takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo benimde 1 temmuz doğumlu kızım vr.Herkezlere bebeklerini allah başlasın hepsi birbirinden tatlı benim bi sorum olck benim kızımın sağ gözunde sureklı çapaklanma vrdoktor gözyaşı kanalının tıkalı oldugunu soledi mesaj ypıyorum sureklı benim asıl sorum o gozu diger gozunden kucuk duro SİZLERDEDE BOLE Bİ DURUM VARMI???? CEVAP VERİRSENİZ ÇOOOOOOK MUTLU OLURUMM... KAFAMA TAKLIYOT :(((((( BU BENİ UZUYORRR...

Kızlar dün sütümü sağdım gelmedi dedimya sonra gece yatarken mama yaptım aç kalmadın yavrum diye 90 cc yaptım içti bi güzel ve yattı 12 de maşallah sabah 7 de uyandı demekki akşama doğru sütüm kalmıyo beni bügünde akşam sağıcam yine gelmezse akşamları mama vericem baksanıza mışıl mışıl uyudu kuzum.
Buarada beni. Oğluşum henüz dönemiyo bekliyorum her an değişik bişey yapacakmı diye ama yok anca çırpınıp duruyo
ya bende hep gece yatırmadan9.30 gibi mam averiyorum ama anca 2ye kadar uyuyor en fazla 3 sonra emziriyorum ama tekrar dalmıyo bi türlü yaaahhh :14: sabaha kadar çabalayıp duruyoruz :14:

kızlar mrb ben burayı sürekli takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyo benimde 1 temmuz doğumlu kızım vr.Herkezlere bebeklerini allah başlasın hepsi birbirinden tatlı benim bi sorum olck benim kızımın sağ gözunde sureklı çapaklanma vrdoktor gözyaşı kanalının tıkalı oldugunu soledi mesaj ypıyorum sureklı benim asıl sorum o gozu diger gozunden kucuk duro SİZLERDEDE BOLE Bİ DURUM VARMI???? CEVAP VERİRSENİZ ÇOOOOOOK MUTLU OLURUMM... KAFAMA TAKLIYOT :(((((( BU BENİ UZUYORRR...
kanalı tıkalı olduğu için biraz şiş olabilir belki o yüsden küçük duruyodur , ama zaten iki göz genelde aynı olmuyor, benim kızda babasına çekmiş bi gözü daha kısık, dikkatli bakılınca belli oluyor, inş. iyileşir kuzucun biran evvel, bizdede vardı 40lıyken ama geçti sonra. çayla fln yıkıyodum ben.

canım benim oğlumdada vardı. bizede dr gözyaşı kanalı tıkalı dedi damla verdi ve masaj yapmamı söledi. bikaç gün düzenli yaptım. sonrasında çapaklanma olmadı. şimdide çok şükür yok ama dediğin gibi çapaklanma olan gözü diğerine göre daha küçük. bi de çapaklşanasn gözü ağlar gibi akardı.

canım benim oğlumdada vardı. bizede dr gözyaşı kanalı tıkalı dedi damla verdi ve masaj yapmamı söledi. bikaç gün düzenli yaptım. sonrasında çapaklanma olmadı. şimdide çok şükür yok ama dediğin gibi çapaklanma olan gözü diğerine göre daha küçük. bi de çapaklşanasn gözü ağlar gibi akardı.
kanalı tıkalı olduğu için biraz şiş olabilir belki o yüsden küçük duruyodur , ama zaten iki göz genelde aynı olmuyor, benim kızda babasına çekmiş bi gözü daha kısık, dikkatli bakılınca belli oluyor, inş. iyileşir kuzucun biran evvel, bizdede vardı 40lıyken ama geçti sonra. çayla fln yıkıyodum ben.
................tşk ederim kızlar bir haftadan beri bu konu beni üzüyo okadarki dudağım uçukladı özellikle aynaya baktığımızda bir gözü diğerinden baya küçük duruyo dün doktora götürdüm oda gözü çapaklandığı için göz kendini korumaya alıyor o yüzden küçük duruyordur dedi damla vrdi birde masajı öğretti ama neden bilmiyorum içim hiç rahat değil bayramdada hrkes gözü hastamı niye çpaklı niye küçük dedikçe deli oldum abartıyormuyum bilmiyorum ama anne olmak hem çok güzel hem çok zor rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin.......

Ben 10 10 şeklinde aldım 40 rapor hakkımın 36 gününü kullandım 4 gün dursun ne olur ne olmaz
Doğum iznim 10 Ekim'de bitti başlama yaptım bildirmen gerekiyor sonra yine izne ayrıldım

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için :)

herkese günaydınlaaarrrr :9:
ece bu sabah sonunda döndüüüüüüüüüü :):)::81::81:
gece eşim gelmedi bizde kızımla sabah keyfi yaptık yatakta, uğraşırken uğraşırken 4. atakta attı kendini yüzüstü, kolunuda rahatça çıkardı altından :81::81::81:
sonra koştum paparazzi misali makinayı aldım tekrar denedi bu sefer kayda aldım
bende sabırsızlanıyodum ne zaman dönücek yüzüstü dieee :9::9::119::119::118::21::21::32::32:
bu arada bizi seven beğenen tüm canlara teşekkürleerrr :54::54:
rabbim yavrularımız daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin inş. :9::16::16:

Oooo hayırlı olsun, pıtı pıtı yürüdüklerini de görelim inşallah :16:
Tam olarak kaç aylık senin bebişin?

Doğum izninden sonra hemen rapor alabilir miyiz bayanlar bir arkadaş almış sanırım mesela benim perşembde ise başlanan lazım perşembe gidip rapor alabilir miyim:44:

Ben bugün çalıştığım okula sordum bunu. Rapor tarihinin bitiminden 1 gün önce alacaksın dedi. Benimki 29 Ekimde bitiyor 28inde gitmelisin dedi. Çünkü orada yazan tarih işbaşı yapmamız gereken tarihmiş.

yaw kızlar 68 kiloya düştüm, bi kaç gündür tartılıyorum hep aynı,
heralde kilo vermeye başladım ben 10 kilosu gitti kaldı 6kilo:9:
birazda yürüyüşe başlayabilsem kızı bırakıcak kimsem yok işte :14:

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için :)

Oooo hayırlı olsun, pıtı pıtı yürüdüklerini de görelim inşallah :16:
Tam olarak kaç aylık senin bebişin?

Ben bugün çalıştığım okula sordum bunu. Rapor tarihinin bitiminden 1 gün önce alacaksın dedi. Benimki 29 Ekimde bitiyor 28inde gitmelisin dedi. Çünkü orada yazan tarih işbaşı yapmamız gereken tarihmiş.
29 ekim resmi tatil aslında benim de yarın almam gerek o zaman Sağol canım
yaw kızlar 68 kiloya düştüm, bi kaç gündür tartılıyorum hep aynı,
heralde kilo vermeye başladım ben 10 kilosu gitti kaldı 6kilo:9:
birazda yürüyüşe başlayabilsem kızı bırakıcak kimsem yok işte :14:

Bende 68 e düşmüştüm ta ki 1 ay memlekette kalıncaya kadar 71 olmuşum rahata erince :5:

HERKESLERE SELAMLAR SUAN ONLINE OLAN
TALEBE,ADMEN,CENNETLIK NASILSINIZ BAKALIMM GECMIS BAYRMAINIZ MUBAREK OLAAA:29::54::55:COK S
UKUR DUN BU ST LERDE GELDIK EVE NE YORUCU BIR TATIL DI YAA
HELE BAYRAMM PÖF TEMSILIK IS GUC ET BAHCE ISI DERKENNN COK YORULDUM COKKKK AMA SABHA TARTILDIM 300 GR ALMISIM :5:SÖZDE COK IS YAPIYORUMM :19:KG GITSIN DIE EKMEGI KESIYORUM AMA NE FAYDA DERKENNN DUN ILK DEFA 11 DE UYUDUMMM PAŞAMI EMZIRDIM DERKENN SABAH 9 DA UYANDIK GECE UYANMALARI SAYMIYO MMM:40:TABİİ OLSUN ODA OLUCAK INSLL
BUGUN 3 MEKINE CAMASIR YIKADIM MAKINEDEE SERDIM SUCUKLARI SERDIMM BALKONA CEKSIN DIYE,ETLERIMI YERLESTIRDIM DERKENNN ARK..LAR ARADI SIZE GELIYORUZ DIYE YEMEKLILER HEMDEE HEMEN KOSTUR KOSTUR EVE SUPURGE TUTTUM 1 HAFTDA TOZLANMIS HERYER DAHA SILIP TOZ ALMADAN KAPI CALDII ANAMMMMMM GECELIKLE ACTIM KAPAIYI HEMDEEEEEEEEEEEE:17:YÜZLERİNE KAPADIM HEMEN EŞİ KARSIMDADI CUNKU ARKKADASIN ESIME SESLENDIM BEN KOSTUM GIYINDIM DERKENN ARK..EŞİ ILE GIRDIM MUTFAGA VE YENI GITTLER BENDE AKSAM OLDUGU ICIN CAMASIRLARI ICERI SERDIMM KOMBIYI YAKTIMM PAŞAYI UYUTTUM 1 ST FLAN UYUSUNKI KALKINCA BICII BICIII YAPICAZ INSLLL
EE SIZLER NE YAPTINIZ BAKIMM GECMISE INSLLL:10:

BUDA bayramdan bir kareee
:nazar::nazar:Eki Görüntüle 833857

alakasız belki ama sucuklar balkonda ne kadar kalacak, sonra buzdolabına mı koyuyorsun?

Canım regl olmaya başladın mı bilmiyorum ama ben regl olmadan bikaç gün önce sütüm çok azalıyor 2-3 gün öyle sürüyor sonra normale dönüyor. Onla alakası var mıdır bilemedim . Bu arada oğlum 1 hafta sonra 4 ayını dolduruyor sadece anne sütü verdim şimdiye kadar , her ay 1 kg alıyor :nazar: ama sağınca 2 göğüsten toplam 100 ml en fazla çıkıyor. Ben anlamadım bu pompa olayını yani.

canım benim de kızımda 4. aydan sonra regl olunca süt yetmiyordu akşamları bir biberon mama veriyordum şimdi düzenli olmuyor gerçi oğluşun 4 ayı bitmedi inş. bu sefer öyle olmaz..

arkadaşlar doğum izni bitip de rapor alanlar;

10(kontrol)+10 rapor mu aldınız yoksa 5+5+5+5 şeklinde mi aldınız?
Hangi hastalıktan aldınız?
Doğum izni için aldığımız raporun da kapattırılması gerekiyormuş aynı gün mü yapılması gerekiyor?

Yol gösterebilir misiniz ne yapmalıyım bilmiyorum :(
İstanbul'da tanıdığınız varsa çok daha makbule geçer...
canım ben 2 gün rapor alıp ücretsize çıktım ayın 14 üne denk getirirsen para alıp verme olmuyor..

ay kızlar gece memeden çekince kıyamet kopuyo gündüz de meme de uyuyo hiç kendi oyalanmıyo ev işi sabah kalktıım gibi duyruyo evi ... götürüyo akşam da beraber gitmek zorundayım yatağa bunaldımmmm

alakasız belki ama sucuklar balkonda ne kadar kalacak, sonra buzdolabına mı koyuyorsun?

canım benim de kızımda 4. aydan sonra regl olunca süt yetmiyordu akşamları bir biberon mama veriyordum şimdi düzenli olmuyor gerçi oğluşun 4 ayı bitmedi inş. bu sefer öyle olmaz..

canım ben 2 gün rapor alıp ücretsize çıktım ayın 14 üne denk getirirsen para alıp verme olmuyor..

Çok teşekkür ederim. Bugün çalıştığım okula uğramıştım onu da sordum, ayın 15inden önce mutlaka dilekçeni vermelisin dediler evet.

ay kızlar gece memeden çekince kıyamet kopuyo gündüz de meme de uyuyo hiç kendi oyalanmıyo ev işi sabah kalktıım gibi duyruyo evi ... götürüyo akşam da beraber gitmek zorundayım yatağa bunaldımmmm
aynen eceyi anlattın canım tek farkı gece gündüz meme istemesi, ah bide sütüm olsa, biberonu vermek için savaşıyorum resmen yarım saat. ev işi desen ne mümkün, evi bırak wc ye gidip gelene kadar uğunuyo resmen ağlaya ağlaya :14:
geçicek inş. bu günlerde, uslu bi bebeğim olsun die çok istemiştim ama olmadı napalım*
öle yedirip yatırdımmı uyuyan bebeklere hastayım yyaa :9:
önce du sabret 40ı çıksın dediler yok ayı geçsin dediler yok anam yok, şimdide yaşını bekle diolar :14:
bende ne ruh kaldı ne beden ? kimse yokki yardımcı?
off ne çok konuştum dahda diyesim var sanki hee :9:

Bebeğim ilk iki ay birer kilo aldı,,üçüncü ay 400 gr almış:((
üzülme annesi bu ay kapatır arayı yaa, dr. başka bişi demedimi?

Bugün rüyamda kk olarak buluşmusuz hem de Afyon da gece olunca da dolmuşÃ bindik hep beraber Acenu uvardı en arkada :33:
Sabah da Ãvm ye gitmisim kızımla pijama ve dağınık saçlarla yarimle karşılaşmışiz:1: hayırdır inşallah Toto açıktı ondan mi oldu acep :52:

Bugün rüyamda kk olarak buluşmusuz hem de Afyon da gece olunca da dolmuşÃ bindik hep beraber Acenu uvardı en arkada :33:
Sabah da Ãvm ye gitmisim kızımla pijama ve dağınık saçlarla yarimle karşılaşmışiz:1: hayırdır inşallah Toto açıktı ondan mi oldu acep :52:

hahahahh kız o nasıl rüya :D

benim oğluş bu sabah küçük oyuncağını eline yakınlaştırınca yakaladı.. bilinçsiz yaptı heralde dedim tekrar yaptım yine yakaladı.. başka bi cisim verdim yine yakaladı.. aradan 3-4 saat geçti yine denedim yine yakaladı demekki bilinçli yakaladı :))))) çok heycanlandım her defasında yakalıcak mı diye:)))

buarada gribim oğluşa geçti malesef, salya bi yandan akıyor sümük bi yandan akıyor bi yandan hapşuruyor gözleri sulanıyor bi de hala şebeklik yapacam diye uğraşıyor:D başta çok üzüldüm burnu akınca gribi konduramadım ama ne yazıki grip :( allahtan huysuz değil keyfli görünüyor inş çabuk atlatır :14::14:

Sağlık ocağına gittim de hemşire zaten bakan,, ben dedim anne sütüne devam etmek istiyorum o zaman bir ay daha bakalım dedi,,sütüm var ama arttırmaya yönelik şeyler yapiim bakiim bu ay biraz çaba inşallah kapatırıs arayı teyzesi:(

kk ozledım sızı temızlıkle ugrsıyorum evı ... goturuyor resmen.kociş bulasıkları falan halletmıs ama herseyıde ondan bekleyemem o da calışıyor yazık dıe koyuldum superge yapmaya,toz almaya resmen kokmusuz :17::17::17:daha var ama salonu hallettım sadece ama aklım burdaydı donmee baslayan bebıslere cok sevındım darısı benımkınn basına 22 temmuz dogumlu sapsık kızım sızınkı ne kadarlık dondu bı yazıverın kızlar :1::1::1::1::1::1::1::1:

modus 4 ay bitiyo 24ünde... :16::8:
kolay gelsin bacım bu arada :54:

Son düzenleme:
Back