2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ay canım ben kendi oturunca kendini oyalar diye bekliyorum tek umudum o şimdi

casnım teraziden teraziyue de fark ediyo aynı terazi değilse ondan olabilir

3 temmuz oldu dönmedi benimk,i ellerini kulanıyo emziği ağzına götürüyo eğer üstündeyse ama götürüyo geri atıyo emzik kullandıramadım

ay kızlar benim kızımın boynu yok terliyo bi şeyler birikiyo iğrenç kokuyo ne olacak böyle ilerde arası açılır mı hep mi böle olacak nasıl temizlenir sürekli banyo da olmuyo

evet canım yaa zaman çok hızlı akıp gidiyor. ama ben sanki oğlum hep benimleymiş gibi hissediyorum ondan öncesi yok gibi

canım bende sağamıyorum makinayla ilk ay sağıyordum sonra göğüslerim çok yumuşadı. elimle sıkınca geliyor ama makinada tam oturtamadım sağamadım. ama oğlum 2 ay aldı iyi bi şekilde kilo. seninde yumuşak olabilir mi o yüzden sağamamış olabilir misin

canım az önce admene de yazmıştım. pompayla sağmak zor iş ben sağmıyorum artık. her ay 1 kg alıyorsa sütün yetiyor bence. birde regl döneminde azalabiliyormuş süt emziren çok kişiden duydum ben bunu

benim kızımında gözü çapaklanıyo dr 6 aya kadar normal diyo ama baya arttı bu ara bi dr arkadaşım çayla silebilirsin dedi şimdi onu deniyorum.
ayy canım çayla silme bence yaaa. banada hep çayla sil dediler ben kesinlikle kabul etmedim. bana doktor gazlı bez dışında hiçbişey deydirme gözüne dedi. pamukla kesinlikle silme dedi. kaynamış ılımış suyla gazlı bezi ıslat öyle sil bence. çay sağlıklı bişey değil ki. birde tam göz yaşının aktığı yer var ya burunla göz arası o çukura masaj yap parmak ucunla hafif baskı uygulayarak. öyle yapınca içindeki iltihap daha çok çıkıyor. ben öyle kurtulmuştum yoğun çapaktan 3 gün inanılmaz iltihap aktı ovdukça 4. gün hiçbişey kalmadı. 1 aydırda hiç çapaklanma yok. gazlı bez dışında hiçbişeylede silmedim. sütümü bile sürmedim bişey olmasın diye. inşallah seninde geçer biran önce

Topiğin adı değişsin anneler ve çocukları diye
Hepinize ve bebişlerine maaşallah Allah yokluklarını göstermesin

:76::76::76:
:84::84::84::84::84:
graf uzun zamandır gözükmüyor o olsaydı söylerdik değiştirirdi iyi olurdu

ayyy maşallah ece yee.
bende heyecanla bekliyorum döneceği günleriii

Geçmiş olsun canım hemen geçer inşallah salya biz dede bol maşallah bebisin başlamış yakalamaya benimki bol bol ellerini yiyor şapir şupur birde yan dönüyor kolunun üstüne

Merhaba güzel anneler ve onların tosbaaları.. Ayy ne çok özlemişim topiği ve sizleri.. İnternetimin zamanı doldu, değişim yapalım falan derken neredeyse 1 ay oldu yahu. Hepiniz ve iyisinizdir inş. nasıl da büyümüştür melekleriniz. geçmişe bakacağım birazdan fotolar vardır oradan görürüm genelini. biz çok iyiyiz şükürler olsun. Dün 4.ay aşımızı olduk. malum benim cimcime 4 aylık oldu :) aşıdan dolayı biraz huysuzluk var ama genel olarak çok iyiyiz. dönmeye başladık, benim sütüm kesildiği için dünden itibaren doktor önerisiyle ek gıdaya başladık. iyi gidiyor şimdilik. Neyse bundan sonra bol bol konuşuruz benim cimcime uyanmadan geçmişe de bakayım.

ay kızlar benim kızımın boynu yok terliyo bi şeyler birikiyo iğrenç kokuyo ne olacak böyle ilerde arası açılır mı hep mi böle olacak nasıl temizlenir sürekli banyo da olmuyo
canım emerken fln boynundan aşağı akıyor olabilirmi? ilk aylarda benimkinin ağzından akıyodu, ilerde düzelir öle kalmazda, ben 3-4 günde bir yıkıyorum ama ıslak mendil sürmüyorum boynuna fln.bide hergün sabahları üst değiştirmeden evvel musluktan öle elini yüzünü gıdısını fln yıkıyorum, bende koku olmadı

şükür kavuşturana canım yaaa

ben geldım paşayı uyutummm
ark.gıttım oglenn 1 st kahfe ıctık geldık hava guseldı sonra paşay uyuttum melemen yaptımm
kurbandan kalan kemıkler vardı hasladımm ılerkı aylar da corba yapıp paşam ıcın buzluga atıcam ınsll kemık suluu sıfa nıyetıne ınsll
aksam ıcın gusel menu hazırladımm bır salaata kaldı az dınlenım sıze bakıp onuda paşa uyanmaz ıse yapıcam ınsl
paşa dunden berı kaka yapamyo o yusden az uyuyor bırde burnu tıkalı oldugu ıcın rahat nefes alamıyor 3 ogun serum fızyolojık damlatıp pompa ıle burnunu temıslıyorum ınl dogru yapıyorumdurr

kayserılı ark onerısı ustunu ortu ıle kapadım gunes alıcak kurucak 3.gun de kurdanla az az delıp oncesınde suya batırdım kırbmızı renk alıcak ve ıster busluga at ıster soguk yerde muhafaza et ben pozetleyıp balkopna koycam buzluk full kapalı:) rabbım afıyetle yemeyı nasıp etsın ınsl daa:)
öle cennetlık cımm ıste
Bebeğim ilk iki ay birer kilo aldı,,üçüncü ay 400 gr almış(
artık kg alımları azalıyo tatlımmmm
vayy pekı cıdden evasude ve yarım nerde kıslar haberı olan yokmu yaaa telı olan acenuuu sn yarımle ark..dın nerde haberın varmı tatlımmm
ben sabahalrı yusunu yıkarken boynunuda sılıyorum kuruluyorum dunde pudra aldım eczaneden pısık oluyor yoksam az az dokuyorum artıkk ıı oluyo dene ıstersennnn yoksa havalar sogudu her zaman banyo yokkk
hos geldınız cn m
bsaınmkıde sıstıgı ıcın oledııı kısardı fılan ama bgn yenı bır ılac verdı drr ve yenı bı r masaj tarıf ettı ınsl gecerrr
amınnn

ece artık dönüyor die yere battaniye serdim
yerde takıloyoz artık
fıldır fıldır öğlenden beri kuşum yaaaaahhh :118::118:
ama sürekli sola doğru çalışıyo
ay allahım bu kız beni öldürcek yaaa

merhaba kızlaaar,burayı çok özledim.bayramdan beri giremedim hiç ya.artık iznim bitti bayramdan sonra okula başladım.sabahçıyım şimdilik ama öğlenci olcam inşallah haftaya,müdür kabul ederse.kayınvaldemi getirdik.bu hafta o bakacak.annemle birer hafta sırayla bakacaklar.

geceleri uyumuyordu oğlum ama ben işe başlayalı 12,12buçuk civarı gece uykusuna geçmeye başladı.kayınvaldemle aynı odada yatıyor.gece uyanacak olursa kayınvaldem telimi çaldırıyor ben gelip emziriyorum.yine de öğlenci olsam iyi olacak.bir de sağdığım sütü biberonla içmiyormuş neyseki sabahları uyuyor da fazla huysuzlaşmıyor.biberona nasıl alıştırcaz bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…