Aynen dedigin gibi bastan nasil alistirirsak hep oyle istiyorlar fakat onlar basta bizi alistirdiklari gibi devam etmiyorlar
Bende gece oldugunu uzun sure uyumasi gerektigini anlamasi icin bir tek gece yatarken kundak yapiyorum ve muthis ise yariyor
Dogru taktik kadinlik gorevlerini yerine getirp karsindakini usturma hakkina sahip olmak
Masallah alperen`e
süper yasmıssın he huy ıstee herkesde farklı cnmKızlar size söylüyorum bunların en iyisi bile kötü
kendilerinde biraz (fazlalık) var diye dünyanın merkezi kadınlarıda onların hizmetlisi olarak görüyor
benim eşimde yardım eder eder sonra bir tartışma olur sen kadınsın senin görevin der
en iyi koca bile bu lafların arkasına sığınıyor.bunları yetiştiren analar babalar ve yetiştiği toplum yapıyor bunları...
Valla Almanyada benim kuzen var karısı pisin tekiymiş (teyzem diyor) her işi yemeği temizliği 2 kızlarının bakımını hep benim kuzi yapıyor
ve zevk alıyor teyzemede diyomuşki anne böyle şeylerin lafı olmaz orası benimde evim benimde çocuklarım bakıcam tabiki diyomuş bu arada karısı fransız sadece yatakta işe yarıyor yani
bizde akşama kadar yemeği bulaşığı ev topla sil süpür ütüle misafir ağırla kışlık hazırla çarşı pazar diye kendimizi yırtıyoruz biraz yoruldum bana yardım et deyince bizim görevimiz oluyor.bizdede hata herşeyi üstlenmicez baştan yapmıcaz yada beceremicez herşeyi.
Valla benim halam eşine setüstünü sildiriyor bu erkek gücü ister diye mutfak dolaplarının yüzünü sildiriyor böyle şeyler erkek işi diyor
lavoba ovduruyor çocukta yapıyor halamın eşi kendinden 10 yaş küçük nazıyla oynuyor.
en büyük dayım yıllardır bir pazar izinlidir kahvaltıyı hazırlar mutlaka 20 yıldır...
eviyle işi arası 3 saatlik yol işten gelir masayı hazırlar bulaşık makinasına atar tabakları çayı hazırla bide biz gittiğimizde servis bile yapar yengemde hadi çay servis et der dayımda hayatından memnun.
veeeee bu örnekler istisna kızlar geri kalan erkekler de tam çöpe atmalııık.
Vasviye teyzeyle kapanış yapayım...
Napacaaaan Çekeceeen Seninde Kaderin Buymuş Yavrum:13:
Suzan eminim kız negatif olduğuna bakmama gerek bile yok,rüya işte
Zaman kulesi gel artık özlettin kendini ama.
Paradoks herşey istediğin gibi olur inşallah bundan sonra çok sevindim bu gelişmeye
bızde gecen haftdan berı var ya yarın goz dr gıdecegız bırde hırıltılanmamıs var denız suyu gecırıyormu denedınmııkızlar çapaklanmamız var acil yardım ve tecrübelerinizi rica ediyorum
ciddimisin yarın dr gıdecegızzzburun ıcın kullanılan serum fızyolojıgı temız gazla beze döküp günde 3 defa sildim geçti
ne yaptın seker gıttı nasıl gectı gecmıse daha bakamadımdaaaaaaaKızlar slm sabah Antalya'ya gidiyoruz. Eşim süpriz yaptı çok mutlu oldum ama endişelerim var bebekle nasıl yaparım diye. Hasta falan olmaz inşallah kuzucum. Uçakta kulaklarına pamuk tıkıcam basınçtan etkilenmesin diye aklıma bu geldi. Umarım sorunsuz geçiririz şu 4 günü. Dua edin kızlar sağ salim gidip gelelim. Yıllar sonra ilk kez tatile gidicem oğlumla gitmek nasipmiş.
Öpüyoruz hepinizi iyi geceler
oyyyhh ağzını yiriiiiiiiimmmm seninnnnn:18::18::18::18:
tetem benım albume at ordan alimm ınslll hadii beklıyommm
cevaplarınız için çok teşekkürler ben her olumsuzlukta hemen nazar değdi diyen biri değildim ama o kadar haklısınız ki 2 gündür bebeğime okuyorum dua kitabımı elimden düşürmedim inanır mısınız önceki durumuna göre daha iyi göğsümü tutuyor. emziren anneler siz siz olun başkasının yanında bebeğinizi emzirmemeye çalışın gerçekten göz değiyor hasetle bakılmasa bile nazardan etkileniyorlar Allah bebeişlerimizi kem gözlerden korusun.
benım paşasa oleydı bende bekledım hep acıması nı acıkınca degısık aglıyo cunku koyede gıdınce memmeden emmeye gorustuk sı guc den dolayııı le oldukı paşa benı emmeye cok ısemeye basladı canımm en az 2 st de bır verdım sennkı gbı almıyordu emzıkle uyuyordu zorla!!!anneler çıldırmak üzereyim bebeğim uyanıkken meme emmek istemiyor sadece uykusunda emiyor gündüz sersemletiyorum anca öyle emiyor yaklaşık 1 haftadır durum bu haftaiçi doktora gidicez aynı durumu yaşayan var mı?
bebeğinizin kakası nasıl hala sıvı kaka normal mi bu durum?
canm benım yaa tınnn de gec yaa laf gecmıyo bole ınsanlara ınsl dayet versın yaradanımmmKızlar size anlatacaklarım kayınvalidemden değil annemin kayınvalidesi olan çok sevgili çok muhterem kişilik olan babannem.
siz hadi el oluyosunuz kayınvalidelerinizin ben öz babannemden hep imalar alıyorum bir geliyor burnumuzdan getiriyor annemle benim
dün geldi halamla birlikte çocuğuma herşeyde kusur buldu.
yok bebeğini kucağında tutuarken bebek aşağı bakıyor kambur olacak sümsük yapmışsın kızı diyor
uyuyordu geldiklerinde az yavaş konuşun yeni uyudu dedim ay çok nazlandırmışsınız diyor halam
kızımın reflüsü var kusuyor dünde biraz ekşi kustu ay yediklerin ekşiyse çocuk ondan kusuyordur diyor
bir rara kızım kucağındayken sessizdi resmen ağlatmak için parmaklarını batırdı yavrumun heryerine gıdıklıyor güya bende en sonunda dedimki babanne kızım ağlamıyor diye zorla ağlatmaya çalışıyorsun galiba dedim ay bunun gibi şeyler offf offf bıktım ben kendi ailemin büyüklerinden
ya bebeğimi ilk görmeye geldi 100 lira parayı kızımın yüzüne 3 defa sürdü bu sana hediyem diye arkasındanda altın alacaktım ama
Allah biliyo almadım annen hep sizlerin altınlarını sattı sende annene çekmişsindir diye takmıyorum dedi ay eşimle beraber şok olduk evimizede gelmişler cvp vermedim ama gün gelcek o lafı koyucam ona .
ya annem satmışsa mutlaka bir ihtiyacı vardı evimizin onun için sattı cahil nolcak
siz kv lerden çekiyosunuz ama ben kendi öz akrabamdan çekiyorum her gelmesi bir laf söz bende artık hep sölicem
yok yok kızı falan yok da işte kendi kırk yaşında beni kendisiyle bir tutuyo ya salak kendi 10 senede 3-5 kilo verdi diye kendini fit sanıyo heraldeePsikopat mi kadın yoksa kızı falan mı var siz ayrılınca vereceği kocana. Ne kadar tip insan var ya
sorma canım ya onca akrabanın içinde alttan aldım hep sürekli gözü benim göbekte bi de ayak numaram büyüdü bir numara 39 oldu ona da laf söylüyü gıcıkkYuh agzm acık kaldı :s
Pıçaklamak lazım boylesiniiii
seninkide gıcıklıkta sınır tanımıyor, bana göndersene tüm hıncımı ondan alayım
Allahim akil fikir versin ,
bi insanin fikri neyse zikride o ? güzel ahlakli insanlarla karsilasalim inşallah.
Kızlar size anlatacaklarım kayınvalidemden değil annemin kayınvalidesi olan çok sevgili çok muhterem kişilik olan babannem.
siz hadi el oluyosunuz kayınvalidelerinizin ben öz babannemden hep imalar alıyorum bir geliyor burnumuzdan getiriyor annemle benim
dün geldi halamla birlikte çocuğuma herşeyde kusur buldu.
yok bebeğini kucağında tutuarken bebek aşağı bakıyor kambur olacak sümsük yapmışsın kızı diyor
uyuyordu geldiklerinde az yavaş konuşun yeni uyudu dedim ay çok nazlandırmışsınız diyor halam
kızımın reflüsü var kusuyor dünde biraz ekşi kustu ay yediklerin ekşiyse çocuk ondan kusuyordur diyor
bir rara kızım kucağındayken sessizdi resmen ağlatmak için parmaklarını batırdı yavrumun heryerine gıdıklıyor güya bende en sonunda dedimki babanne kızım ağlamıyor diye zorla ağlatmaya çalışıyorsun galiba dedim ay bunun gibi şeyler offf offf bıktım ben kendi ailemin büyüklerinden
ya bebeğimi ilk görmeye geldi 100 lira parayı kızımın yüzüne 3 defa sürdü bu sana hediyem diye arkasındanda altın alacaktım ama
Allah biliyo almadım annen hep sizlerin altınlarını sattı sende annene çekmişsindir diye takmıyorum dedi ay eşimle beraber şok olduk evimizede gelmişler cvp vermedim ama gün gelcek o lafı koyucam ona .
ya annem satmışsa mutlaka bir ihtiyacı vardı evimizin onun için sattı cahil nolcak
siz kv lerden çekiyosunuz ama ben kendi öz akrabamdan çekiyorum her gelmesi bir laf söz bende artık hep sölicem
tetemm yakaladım seniii
nbr sın ben haşatımmm ya cok yorgunum bugnde fatma lar geldı bebe gormeye dekrenn ıs guc ıkramlık yemekler ustune emınenı es ıle ızzet geldıı pöf sımıden kayınlar var cay ıcıyorlar sherek ızlıyorlar cok sukru paşa uykuda uyansın banyo zamanı hehehe sen nerdesın dondu evıneee
süper yasmıssın he huy ıstee herkesde farklı cnm
bızde gecen haftdan berı var ya yarın goz dr gıdecegız bırde hırıltılanmamıs var denız suyu gecırıyormu denedınmıı
ciddimisin yarın dr gıdecegızzz
ne yaptın seker gıttı nasıl gectı gecmıse daha bakamadımdaaaaaaa
HERKESLERE SELAMLAR SUAN ONLINE OLAN
TALEBE,ADMEN,CENNETLIK NASILSINIZ BAKALIMM GECMIS BAYRMAINIZ MUBAREK OLAAACOK S
UKUR DUN BU ST LERDE GELDIK EVE NE YORUCU BIR TATIL DI YAA
HELE BAYRAMM PÖF TEMSILIK IS GUC ET BAHCE ISI DERKENNN COK YORULDUM COKKKK AMA SABHA TARTILDIM 300 GR ALMISIMSÖZDE COK IS YAPIYORUMM KG GITSIN DIE EKMEGI KESIYORUM AMA NE FAYDA DERKENNN DUN ILK DEFA 11 DE UYUDUMMM PAŞAMI EMZIRDIM DERKENN SABAH 9 DA UYANDIK GECE UYANMALARI SAYMIYO MMM TABİİ OLSUN ODA OLUCAK INSLL
BUGUN 3 MEKINE CAMASIR YIKADIM MAKINEDEE SERDIM SUCUKLARI SERDIMM BALKONA CEKSIN DIYE,ETLERIMI YERLESTIRDIM DERKENNN ARK..LAR ARADI SIZE GELIYORUZ DIYE YEMEKLILER HEMDEE HEMEN KOSTUR KOSTUR EVE SUPURGE TUTTUM 1 HAFTDA TOZLANMIS HERYER DAHA SILIP TOZ ALMADAN KAPI CALDII ANAMMMMMM GECELIKLE ACTIM KAPAIYI HEMDEEEEEEEEEEEEYÜZLERİNE KAPADIM HEMEN EŞİ KARSIMDADI CUNKU ARKKADASIN ESIME SESLENDIM BEN KOSTUM GIYINDIM DERKENN ARK..EŞİ ILE GIRDIM MUTFAGA VE YENI GITTLER BENDE AKSAM OLDUGU ICIN CAMASIRLARI ICERI SERDIMM KOMBIYI YAKTIMM PAŞAYI UYUTTUM 1 ST FLAN UYUSUNKI KALKINCA BICII BICIII YAPICAZ INSLLL
EE SIZLER NE YAPTINIZ BAKIMM GECMISE INSLLL
BUDA bayramdan bir kareee
Eki Görüntüle 833857
kesinlikle katılıyorum...En iyisi anası babası olmayan bir adamla evlenmekmiş!!!! :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?