2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
HERKESLERE SELAMLAR SUAN ONLINE OLAN
TALEBE,ADMEN,CENNETLIK NASILSINIZ BAKALIMM GECMIS BAYRMAINIZ MUBAREK OLAAACOK S
UKUR DUN BU ST LERDE GELDIK EVE NE YORUCU BIR TATIL DI YAA
HELE BAYRAMM PÖF TEMSILIK IS GUC ET BAHCE ISI DERKENNN COK YORULDUM COKKKK AMA SABHA TARTILDIM 300 GR ALMISIM SÖZDE COK IS YAPIYORUMM KG GITSIN DIE EKMEGI KESIYORUM AMA NE FAYDA DERKENNN DUN ILK DEFA 11 DE UYUDUMMM PAŞAMI EMZIRDIM DERKENN SABAH 9 DA UYANDIK GECE UYANMALARI SAYMIYO MMMTABİİ OLSUN ODA OLUCAK INSLL
BUGUN 3 MEKINE CAMASIR YIKADIM MAKINEDEE SERDIM SUCUKLARI SERDIMM BALKONA CEKSIN DIYE,ETLERIMI YERLESTIRDIM DERKENNN ARK..LAR ARADI SIZE GELIYORUZ DIYE YEMEKLILER HEMDEE HEMEN KOSTUR KOSTUR EVE SUPURGE TUTTUM 1 HAFTDA TOZLANMIS HERYER DAHA SILIP TOZ ALMADAN KAPI CALDII ANAMMMMMM GECELIKLE ACTIM KAPAIYI HEMDEEEEEEEEEEEEYÜZLERİNE KAPADIM HEMEN EŞİ KARSIMDADI CUNKU ARKKADASIN ESIME SESLENDIM BEN KOSTUM GIYINDIM DERKENN ARK..EŞİ ILE GIRDIM MUTFAGA VE YENI GITTLER BENDE AKSAM OLDUGU ICIN CAMASIRLARI ICERI SERDIMM KOMBIYI YAKTIMM PAŞAYI UYUTTUM 1 ST FLAN UYUSUNKI KALKINCA BICII BICIII YAPICAZ INSLLL
EE SIZLER NE YAPTINIZ BAKIMM GECMISE INSLLL

BUDA bayramdan bir kareee

rahmetli dedem birgün sordu bana kızım kur-an'ın en başında ne yazar diye
dedim '' e besmele vardır dede''
''yok'' dedi ''bilemedin''
''iyi huy, güzel ahlak''
!!!!
rabbim bu etrafımızda karşılaşmak zorunda olduğumuz arsız ve densizlere akıl fikir versin...

tetemm yakaladım seniii

nbr sın ben haşatımmm ya cok yorgunum bugnde fatma lar geldı bebe gormeye dekrenn ıs guc ıkramlık yemekler ustune emınenı es ıle ızzet geldıı pöf sımıden kayınlar var cay ıcıyorlar sherek ızlıyorlar cok sukru paşa uykuda uyansın banyo zamanı hehehe sen nerdesın dondu evıneee

süper yasmıssın he huy ıstee herkesde farklı cnm
Suzan eminim kız negatif olduğuna bakmama gerek bile yok,rüya işte

Zaman kulesi gel artık özlettin kendini ama.

Paradoks herşey istediğin gibi olur inşallah bundan sonra çok sevindim bu gelişmeye

kızlar çapaklanmamız var acil yardım ve tecrübelerinizi rica ediyorum
bızde gecen haftdan berı var ya yarın goz dr gıdecegız bırde hırıltılanmamıs var denız suyu gecırıyormu denedınmıı

burun ıcın kullanılan serum fızyolojıgı temız gazla beze döküp günde 3 defa sildim geçti
ciddimisin yarın dr gıdecegızzz

ne yaptın seker gıttı nasıl gectı gecmıse daha bakamadımdaaaaaaa

İyi Allaha şükür emiyor hep oku üfle kızını hatta şunu yap
8 ayetel kürsi oku hergün 6.yı okuduktan sonra çocuğunu üfle 7.yi okuduktan sonra yutkun 8.yide bebeğine üfleyerek çember kur böylece melekler çocuğunu çember altına alıyor eşime hergün böyle yaptırıyorum
bende emzirirken 3 kulhu 1 felak 1 nas 1 fatiha üflüyorum sonra tekrar 7 fatiha okuyup üflüyorum ardındanda
sıkıntı için 7 tane salli barik böylece gece emzirip yatırıyorum bak cnm dene herşey inanmakta ve Allaha sığınmaktan geçiyor dünya dualar üstüne kurulmuş derler....bebişinide yerime öp.

Kızlar size anlatacaklarım kayınvalidemden değil annemin kayınvalidesi olan çok sevgili çok muhterem kişilik olan babannem.

siz hadi el oluyosunuz kayınvalidelerinizin ben öz babannemden hep imalar alıyorum bir geliyor burnumuzdan getiriyor annemle benim

dün geldi halamla birlikte çocuğuma herşeyde kusur buldu.
yok bebeğini kucağında tutuarken bebek aşağı bakıyor kambur olacak sümsük yapmışsın kızı diyor
uyuyordu geldiklerinde az yavaş konuşun yeni uyudu dedim ay çok nazlandırmışsınız diyor halam
kızımın reflüsü var kusuyor dünde biraz ekşi kustu ay yediklerin ekşiyse çocuk ondan kusuyordur diyor
bir rara kızım kucağındayken sessizdi resmen ağlatmak için parmaklarını batırdı yavrumun heryerine gıdıklıyor güya bende en sonunda dedimki babanne kızım ağlamıyor diye zorla ağlatmaya çalışıyorsun galiba dedim ay bunun gibi şeyler offf offf bıktım ben kendi ailemin büyüklerinden
ya bebeğimi ilk görmeye geldi 100 lira parayı kızımın yüzüne 3 defa sürdü bu sana hediyem diye arkasındanda altın alacaktım ama
Allah biliyo almadım annen hep sizlerin altınlarını sattı sende annene çekmişsindir diye takmıyorum dedi ay eşimle beraber şok olduk evimizede gelmişler cvp vermedim ama gün gelcek o lafı koyucam ona .
ya annem satmışsa mutlaka bir ihtiyacı vardı evimizin onun için sattı cahil nolcak
siz kv lerden çekiyosunuz ama ben kendi öz akrabamdan çekiyorum her gelmesi bir laf söz bende artık hep sölicem

benım paşasa oleydı bende bekledım hep acıması nı acıkınca degısık aglıyo cunku koyede gıdınce memmeden emmeye gorustuk sı guc den dolayııı le oldukı paşa benı emmeye cok ısemeye basladı canımm en az 2 st de bır verdım sennkı gbı almıyordu emzıkle uyuyordu zorla!!!
bende uyuyunca emzıg cıkarıp verıyordum memesını ama artık ustune dusmedım 1-2 gunde kendıne geldı ve cok sukur emıyoo sımdı sende 2-3 st de vermeyı dene cnm
canm benım yaa tınnn de gec yaa laf gecmıyo bole ınsanlara ınsl dayet versın yaradanımmm

ben paşayı yıkayıp yatma gıdıyorumm gorsumek user ınsll
yarın 18:30 randevu aldık devletten hast.göz den oglumu goturecegız hayırlısı ıle ınsl sagkıcakla kalınnnnnnnnnnnnnn

kızlar nasılsınız ben cok yorgunum.tatılde zeynepımı hasta etmedık dıe sevınırken benım kociş hasta oldu.hastalık bıze gecmesın dıe ayrı odlarda takılıyoruz tum gunum salon-mutfak-yatakodası arasında gectı.zeynep aglar hasta kocişin nazı bıtmez.uşur askım der,acıkır askım der,su ıster askım der hasta dıe ıdare ettım ama oldum,bıttım.benım kociş normalde ıyıdırmasallah çamasır yıkar bebekten oncede yapardı,haftasonu kahvaltı hazırlar,zeynep durmazsa mutfagı toparlar normal halı buydu ama hastalıgı zor kızlar bu adamınneyse kocamdır cekerım Allah beterınden korusun kızımıda,kocamada,herkese saglık sıhhat versın Rabbım

Psikopat mi kadın yoksa kızı falan mı var siz ayrılınca vereceği kocana. Ne kadar tip insan var ya
yok yok kızı falan yok da işte kendi kırk yaşında beni kendisiyle bir tutuyo ya salak kendi 10 senede 3-5 kilo verdi diye kendini fit sanıyo heraldee

Yuh agzm acık kaldı :s
sorma canım ya onca akrabanın içinde alttan aldım hep sürekli gözü benim göbekte bi de ayak numaram büyüdü bir numara 39 oldu ona da laf söylüyü gıcıkk

Pıçaklamak lazım boylesiniiii

baattine pıçaklatcam

seninkide gıcıklıkta sınır tanımıyor, bana göndersene tüm hıncımı ondan alayım

hemen gönderiyom canım Allah hepimize kolaylık versin cahille uğraşmak çook zor

Allahim akil fikir versin ,

bi insanin fikri neyse zikride o ? güzel ahlakli insanlarla karsilasalim inşallah.

Amin canım

Allah kolaylık versin canım kendi akraban olunca da ayrı bi zor benim de anneanne hiç sevmez beni herkes de var demekki

evet canım gifrer bizimkinin markası içindede yazıyor göz ve burun için diye ama göz içine damlatmadım ben temiz gazlı beze döktüm sildim gözünü günde 3 kez geçti çok şükür

Slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.

Bende de var bir tane kv.kv konusu açtınız damarıma bastınız.bayramdaki mevzuları anlatmayacağım bile.
En iyi kv olmayan kv buna kanaat getirdim.
Hiç dert yanmayın valla kimse benim kadar yakın oturmuyordur eminim.biz aynı apartmandayız!!!!ne yazık ki!
Düğünde etti laf etmedim.sonraki evlilik süresince yapacağını yaptı laf etmedim.lıhusalıkta etti laf etmedim amA ,asla da unutmıcam.
SeZeryanla yarım insan oluyorsun.bebeğe zor yetiyorsun o sıra kaldı ki yemek yapacaksın!annem vardı Allah razı olsun hakkını ödeyemem.olmasa eşim izin alıp bakacaktı bana.
Hastaneden çıktık eve geldik ,yanımıza gelmedi.neymiş sıcaklardan hasta olmuş.hayır hastaneden geldiğimizde ona uğramadan eve girdik diye problem.
Sonraki günlerde her gün gelmedi gün aşırı 2 güne bir dımdıZlak çıkıp geldi.ne bir yemek ne bir içecek.lohusaya böyle mi gelinir ayıp.babannesin sen.
Geldi 5 dk oturdu gitti.b u zaman a kadar ne annemle ne benle bir husumeti olmadı bu arada böyle yapmasını gerektirecek.görmemiş,bilmiyor.
Annem ben üzülmeyeyim diye birşey demiyor ama farkındayım herşeyin.her gelen kv nerde diye soruyor.
15 gün Antalya'da kalıp sonra yaylaya geçtik sıcaklardan biliyorsunuz.o süre içerisinde 5 defa gelmedi.ne de anneme yardım etti.
Komşularım oruçlu halleriyle el açması tepsi böreği mi getirmediler tatlılar mı kompostalar mı.
Hepsindn yanında bahsettim belki feyz alır diye .ya ya yaparlar hepsi çok insan dedi geçti.
Sen nesin bir tas çorba getirmeyecek kadar acizsin!
Eşim biliyor hepsini ama ne atılır ne satılır modunda napsın!üzülüyor ben üzüldüğüm için.
Yayladan döndük yerleşik hayata geçtik haftada 1 geliyor çocuğu görmeye.nasıll dayanıyorsun 2.torunun senin.el insaf!
Her geldiğinde hala anne ne içersiniz ne yersiniz diyen salak ben .bir gün tak etti.o da şöyleki temizlik yapıcam çocuk uyurken yemek yapıcam gün oğlum uyumadı elim ayağıma dolaştı.ne olur gelse başında otursa bende işimi yapsam.kndi de evde bütün gün yatan bir insan.
Ertesi gün geldi sen de işlerini zor yapıyorsundur çocukla dedi.işte oymuş!ilk defa o gün tavırlı davrandım.soğuktum.bile bile yapıyor demek ki.
Eşimde konuşmuş ,gel bak gelmiyorsun ,ara sor demiş.işi olur diye gitmiyorum deyince eşimde işi olunca gideceksin o işini yapacak demiş.anlattı bana böylece.
Yooo asla istemem şimdiye kadar nasıl yaptıysam bundan sonrada öyle devam ederim.Allah muhtaç etmesin dedim.
Velhasıl bundan sonra benden görmediği suratı görecek.soğuk,nemrut.
Allah biliyor söylememe gerek yok.kendi de farkında söyler durur evlatlarımın yapmadığını yaptın sen bana diye.eee sen de kıpırdan o zaman herşeye yetişen karabiber yok artık.
Ben bir de cevap vermem yersiz yersiz konuşur.can sıkar.büyüktür kv dir derim.napayım anamdan öyle gördüm.lafı ağzına yakıştıracak biri değilim ama isterdim .
Paradoks bu konuda seni tebrik ederim.yapıştırmışsın lafı.bana da gel beraber halledelim benimkini de 😆 gerçi benimki susmayın bir tip.eltiyle kavga etti hamileyken bayılttı kızcazı.vicdansız.böyle insana Cvp verilir mi düşün taşın öyle gel ☺️
Çok. Yazdım hakkınızı helal edin 😊

kız karabiber ben hepsinin hakkından gelicem valla inş. bak beni sonunda insanlığımdan çıkardı milletin içinde,
eskiden cvp vermiyodum ama 10 sene anca daynadım artık işte, konuşucam oda benle kavga etmek çekişmek isterdi eskiden ben cevap vermiyorum die dahada kudururdu, şimdi hakkından gelicem hepsinin,
benimkide 20dk mesafede, ama ramazan bayramından sonra gitti annemler daha 2 gece toplasan kalmaya gelmedi yaa,
hep ayağına istiyor ben burdan düzen bozup gidiyorum belki 1 ay bölük pörçük yani onda kaldım biliyyosunuz
ama dedim eşime artık beni sürükleme eceyi düzene koyucam die g.tüm çıkıyo burda, zaten huysuz bi bebek canıma okuyo,
özleyen gelsin arabayla gidiyosun git getir dedim, eşim 2 kere teklif etti gelmio, ama özledim dio nasıl oluyosa,
bide bana ver eceyi dio
hay allahım aklıma geldikçe ateş basıyo her yerimi, yanımda olsa dalıcam yaa okadar
hee bu arada doğdu doğalı daha torununa bir 10lira takmadı, durumuda yerinde maşallah,
ben onun parasında değilim, olmaz olsun da,
tek oğlundan tek torunun iki bayram geçti,
ayıp yaaa,

Son düzenleme:

Oy maşallah tosuna çok tatlı olmuş annesi. Saol canım iyiyiz biz inşallah sizde iyisinizdir. Geçmiş bayramında mübarek olsun canım.
Valla suzancım tatilimiz çok güzel geçti Allah'a şükür oğluşumla güzel günler geçirdik hasta etmeden geldik. Hiçbir zorlukta çıkartmadı uslu uslu gittik gezdik geldik.

ya kızlar benim kız iki gecedir bi inleme çıkardı ellemedim baktım susucakmı die yarım sa. boyunca inledi, yarı uykuda tamda dalmıyor ama inliyor daha doğrusu böle düşük volumde bağırıyo gibi
ya bide iki elide devamlı ağzında, ne buluyosa emiyor battaniyesi kıyafetleri herşeyi ağzına götürüyor herşeyimiz ıslak
gelişiminde böyle ağıza götürme normal galiba bu ayda 4 ayın bitmesine 3 gün kaldı
he he bide şey var memeyide iştahsız emiyor devamlı ilgisi kayıyor, eliyle oynuyor sürekli bi yandan
biberonuda zorla içiriyorum harp halinde böyle, eskiden bi nefeste bitirirdi, şimdi yarım saat sürüyo nerdeyse,
son olarak 4 ayında olan annişler, bir öğünde kaç ölçü mama veriyosunuz? benimki 4 ölçüden fazla içmiyor, kusuyor sonra.

Son düzenleme:
Canım kaçgündür takip ediyorum herkes Kv den bahsetmiş ilgisizliğinden dengesizliklerinden bende anlattım benim Kv yi al birini vur ötekine. Bende paradoks gibi çatır çatır lafımı söylerim ama anlayana.... Keşke küsse konuşmasa ama ne söylersem söyleyeyim yüzsüz anlamıyo hiçbirşeyden cahil yani. Yinede sinir olduğum bişey söylerse hemen cevap verip ağzını kapatıyorum en azından içim rahatlıyo :)))
benim kvde daha oğlunun ilk çocuğunu görmeye gelmedi şehir dışındaya doğumum ramazana denk geldi diye kocasını evde bıraksmazmış gelirse kocasıda gelirmiş bende istemiyorum dedim tamam bayramdan sonra beraber gelirsiniz dedim ama bu seferde teyzesinin oğlunun düğünü varmış yine gelmedi buarada doğum yapalı 40 gün olmuş yani düğün bizden önemliymiş. Sonra gelmeye kalktılar bu seferde ben istemedim en zor anlarımda yanımda olmadı bu saatten sonra olmasada olur dedim. Hemde yazlığa gidicektik tatilimizi onlar geliyo diye erteleyemezdim. Eşim aradı söyledi şimdi gelmeyin admen işe başlayınca gelirsiniz dedi çok bozulmuş anneme söylemiş istemediler gelmemizi diye. Nerdeydin şimdiye kadar insan 1haftalığına gelir dönerdi yeterki niyet etsin demekki oda önemsemiyor benim içinde çok iyi oldu valla.
Benim salsk kocam saf bunları görmüyo yasa işine gelmiyo laf söyletmiyo ana ben yine ağzıma geleni söylüyorum. Şimdi kışın gelip jalıcak ozaman napcam bilmiyorum allahım sabır versin hepimize.
haa bide telefonda konuşunca bebek nasıl diyip duruyodu bende bikeresinde hangi bebek dedim dondu kaldı eğer torununu soruyorsan onun bi adı var dedim:)) işte laf anlayana söylenir ondan sonra bikaç kez daha bebek nasıl dedi. Ahhh ne diycenki bundan sonra...ayy çok yazdım ama konu Kv olunca bukadarı az bile daha anlatacak neler var neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…