Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar emziremediği için çıldıran anne benim aramayın denemediğim yöntem kalmadı
karanlık oda, hafif müzik, aç bırakma, dans etme, kolik bebek müziği, ayakta sallayıp sersemletme, ayakta emzirme, konuşarak sakinleştirme...yine de iştahla emmiyor sadece uykuluyken ağzına tıktığımda emiyor ortalama günde 24 saatte 6-7 defa emmiş oluyor zayıflayacak diye korkuyorum ve ittire ittire emzirmekten çok yoruldum... saç baş dağınık bayram deseniz farkında değilim... bebeğim açlıktan ağlıyor ama göğsüme gelir gelmez kendini itiyor önceden de iştahla emmiyordu ama bu kadar problem çıkarmıyordu sizin bebekleriniz günde kaç defa emiyorlar kıyas doğru değil her bebek kendine özgüdür ama en azından içim rahatlasın diye soruyorum.
benim kv degil de bir yenge var her gordugunde ayy fyz ne genislediinn,cook kilolusun tarzinda konusup durdu bayram sofrasinda bana sunu yeme bunu yeme diiyip durdu beni delirtti sanki ben keyfimden kilo aldim,her gorusmemizde sen bana boyle sisko mo diyeceksin o zman ben depresyona girerim dedigim de de insallah girersin dedi,sonradan derdi anlasildi kii esim ben kilo almayayim diye nisanliyken kilo alirsan ayrilirim falan demisti o yengeyi ornek vermisti dedi ki hayir ben kadar kilo alinca ayrilcaktiniz da ondan soyluyom dediii eşim de ayrılmayız dedi..gıciı ya sanki kanser olmuşum öyle bi söylüyo ki bi sey yiyemedim bayram boyunca
benim kv degil de bir yenge var her gordugunde ayy fyz ne genislediinn,cook kilolusun tarzinda konusup durdu bayram sofrasinda bana sunu yeme bunu yeme diiyip durdu beni delirtti sanki ben keyfimden kilo aldim,her gorusmemizde sen bana boyle sisko mo diyeceksin o zman ben depresyona girerim dedigim de de insallah girersin dedi,sonradan derdi anlasildi kii esim ben kilo almayayim diye nisanliyken kilo alirsan ayrilirim falan demisti o yengeyi ornek vermisti dedi ki hayir ben kadar kilo alinca ayrilcaktiniz da ondan soyluyom dediii eşim de ayrılmayız dedi..gıciı ya sanki kanser olmuşum öyle bi söylüyo ki bi sey yiyemedim bayram boyunca
kızlar emziremediği için çıldıran anne benim aramayın denemediğim yöntem kalmadı
karanlık oda, hafif müzik, aç bırakma, dans etme, kolik bebek müziği, ayakta sallayıp sersemletme, ayakta emzirme, konuşarak sakinleştirme...yine de iştahla emmiyor sadece uykuluyken ağzına tıktığımda emiyor ortalama günde 24 saatte 6-7 defa emmiş oluyor zayıflayacak diye korkuyorum ve ittire ittire emzirmekten çok yoruldum... saç baş dağınık bayram deseniz farkında değilim... bebeğim açlıktan ağlıyor ama göğsüme gelir gelmez kendini itiyor önceden de iştahla emmiyordu ama bu kadar problem çıkarmıyordu sizin bebekleriniz günde kaç defa emiyorlar kıyas doğru değil her bebek kendine özgüdür ama en azından içim rahatlasın diye soruyorum.
canım benim kızda bu aralar öyle biberonuda almak istemiyor doyurana kadar harb ediyoruzkızlar emziremediği için çıldıran anne benim aramayın denemediğim yöntem kalmadı
karanlık oda, hafif müzik, aç bırakma, dans etime, kolik bebek müziği, ayakta sallayıp sersemletme, ayakta emzirme, konuşarak sakinleştirme...yine de iştahla emmiyor sadece uykuluyken ağzına tıktığımda emiyor ortalama günde 24 saatte 6-7 defa emmiş oluyor zayıflayacak diye korkuyorum ve ittire ittire emzirmekten çok yoruldum... saç baş dağınık bayram deseniz farkında değilim... bebeğim açlıktan ağlıyor ama göğsüme gelir gelmez kendini itiyor önceden de iştahla emmiyordu ama bu kadar problem çıkarmıyordu sizin bebekleriniz günde kaç defa emiyorlar kıyas doğru değil her bebek kendine özgüdür ama en azından içim rahatlasın diye soruyorum.
seninkide gıcıklıkta sınır tanımıyor, bana göndersene tüm hıncımı ondan alayımbenim kv degil de bir yenge var her gordugunde ayy fyz ne genislediinn,cook kilolusun tarzinda konusup durdu bayram sofrasinda bana sunu yeme bunu yeme diiyip durdu beni delirtti sanki ben keyfimden kilo aldim,her gorusmemizde sen bana boyle sisko mo diyeceksin o zman ben depresyona girerim dedigim de de insallah girersin dedi,sonradan derdi anlasildi kii esim ben kilo almayayim diye nisanliyken kilo alirsan ayrilirim falan demisti o yengeyi ornek vermisti dedi ki hayir ben kadar kilo alinca ayrilcaktiniz da ondan soyluyom dediii eşim de ayrılmayız dedi..gıciı ya sanki kanser olmuşum öyle bi söylüyo ki bi sey yiyemedim bayram boyunca
Canım bol bol oku bebeğini , birde namaz abdesti al ve memeyi öyle ver besmele çek bak faydasını görürsün Allah yardım etsin
inşallah iştaha gelir kuzucuğunnn..
Tr ye tatile geldigimde bende ayni sorunu yasadim canim bebegim bir anda emmemeye basladi zorla tikiyodum agzina memeyi biberondan aliyordu ama meme istemiyordu bir cami hocasina soyledik bebegimiz annesini istemiyor diye bir dua yazdi omzuna astik yarim sat sonra emmeye bssladi suan iyi emiyor sukur goz degebilir hersey olabilir bir okut istersen insallah duzelir canim
anneler çıldırmak üzereyim bebeğim uyanıkken meme emmek istemiyor sadece uykusunda emiyor gündüz sersemletiyorum anca öyle emiyor yaklaşık 1 haftadır durum bu haftaiçi doktora gidicez aynı durumu yaşayan var mı?
bebeğinizin kakası nasıl hala sıvı kaka normal mi bu durum?
Kızlaar bende de var bitane başka dünyanın vatandaşı :)
Çok şükür ki farklı şehirlerde yaşıyoruz ama 2 gün önce aradı ben aşığım senin oğluna dedi aşkım nerdeyse ben orda olcam dedi gelirim oraya 1+1 ev tutarım nolcak ben bakarım dedi 😡 annem yan apartmanda oturuyor sigara içmiyor kendi evinde 1 odayı oğluma oda yaptı park yatak anakucağı oyuncaklar aldı kirli sepeti küvetine kadar annem kendi evine de aldı kv de hepsini biliyor sinir etmek için yapıyor bu arada kv ve kb günde 4 paket sigara içiyorlar ben onlara gidince bnm bile midem bulanıyor sigara kokusundan hasta oluyorum . 1 ay önce onları ziyarete gitmiştik orda da çıldırttı zaten öğlenleri çok güzel uyuyan oğlum artık uyuymuyor çünkü tam uyuycak çığlık çığlığa sevmeler kucağa almalar vs derken çocuk tamamen düzen değiştirdi orda . Mesela akşaam yatırıyorum bi odaya bunlar da arada gidip kontrol ediyolar buraya kdr tamam ama bebişlerimiz çok kıpırtılı uyuyo ya, hemen kucaklarına alıp getiriyolar uyandı diye . Ki oğlum gece uykusuna yatınca 4 saat uyur kesintisiz.
Sonra bide benzetme konusu var ki beni benden alıyor. 9 ay karnında taşıdın ama biyeri bile mi sana benzemez nasıl babasına benzettin neyse üzülme ikinci de belki sana benzer diyo 😈 ha bide oğlum beyaz tenli , diyoki aynı babanesi gibi ak pak aramızda ten uyumu oldu tenlerimiz çekiyo sabah mutlu uyanması bile aynı ben diyo . Ya sabır çekiyom ben tabi paso .
Sevmeleri de şu şekil çocuğun tam karşısına geçip suratlarını 5 cm mesafe kalacak kadar yaklaştırıp bağıra çağıra " babaaanneeeemmmm yavruuuummmmmm" gibilerinden bağırma şeklinde . Kb habire kucağa alıyo samsun sigara içer ellerini yıkamaz çocuğu da kucağından indirmez . Neyseeee tabii ben patlama noktasında bomba gibi bekliyorum tüm bunlar olurken . Eltimler geldi onunda benden 12 gün büyük bebeği var . Ona da aynı şekil yaptılar bu arada biz evde oturuyoruz kadın oğullarına diyoki hadioğlum çok sıkıldınız gidin gezin siz . Ee biz ? Yok onlar kardeş kardeş gezsinler demez mi? Açık açık da söyledi valla herkes kendi evladını düşünür baktım yavrularım çok sıkılmış gitsinler kafalarını dağıtsınlar dedi . Biz tabi bu sefer eltimle voltran oluşturduk patladık patlıycaz . Ertesi gün oldu biz de dönelim artık dedik kocişime de söyledim böyle böyle sinir oldum çocuğun düzeni fln kalmadı dedim . Pek (yarım) akıllı kociş de gitmiş hemen anasına biz biraz daha kalırız ama çocuğu çok ellemeyin uykusu olunca rahatsız etmeyin fln demiş . Sanki anlıycaklar da . Uyanık kvde eltim ve beni salonda yalnız yakaladı bağırmaya başladı bu ne surat sizi çekmek zorunda değilim hadi herkes anasının evine bana ne gelin lazım ne torun lazım sizle mi uğraşcam bu yaştan sonra? Gibi laflar dizini işte kendi haleti ruhiyesine uygun .. Bundan sonra zor görürler torun morun zaten deli oluyorum düşündükçe ya . Şimdi de tlfda diyo sanki ben x'i ( kocamın adını söylüyo) yeniden doğurdum sen de aldın gittin o bnm aşkım onu senin kadar seviyorum belki senden fazla diyo bana. Allahım sen güç kuvvet ver de daha fazla papaz olmayalım diye dua ediyorum ben de napiyim.
Fazilet cim bu arada aynı süper teklifi bana da yaptı "bu benim olsun sen bitane daha doğur" sağol anne ben kutuma gitmek istiyorum demek geldi içimden ama demedim diyemedim 😾