• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kız karabiber ben hepsinin hakkından gelicem valla inş. bak beni sonunda insanlığımdan çıkardı milletin içinde,
eskiden cvp vermiyodum ama 10 sene anca daynadım artık işte, konuşucam oda benle kavga etmek çekişmek isterdi eskiden ben cevap vermiyorum die dahada kudururdu, şimdi hakkından gelicem hepsinin,
benimkide 20dk mesafede, ama ramazan bayramından sonra gitti annemler daha 2 gece toplasan kalmaya gelmedi yaa,
hep ayağına istiyor ben burdan düzen bozup gidiyorum belki 1 ay bölük pörçük yani onda kaldım biliyyosunuz :14:
ama dedim eşime artık beni sürükleme eceyi düzene koyucam die g.tüm çıkıyo burda, zaten huysuz bi bebek canıma okuyo,
özleyen gelsin arabayla gidiyosun git getir dedim, eşim 2 kere teklif etti gelmio, ama özledim dio nasıl oluyosa,
bide bana ver eceyi dio
hay allahım aklıma geldikçe ateş basıyo her yerimi, yanımda olsa dalıcam yaa okadar:14::47:
hee bu arada doğdu doğalı daha torununa bir 10lira takmadı, durumuda yerinde maşallah,
ben onun parasında değilim, olmaz olsun da,
tek oğlundan tek torunun iki bayram geçti,
ayıp yaaa,:14:

Gel canım gel.şaka değil ciddiyim gel misafirim ol.başımın üstünde yerin var eceyle.
Hayır demiyorlar sütü kesilir üzmeyelim falan lanet olsun böylesine.
Bizimki de veriyor ama eli titriyor 😝
Sinirimi kendisinden başka bozan olmadı şimdiye kadar.

Adrenalinww tabiki iyisi vardır.topikte de var iyi kv si olan,seven ama bize öylesi denk gelmedi maalesef.bir kusurumuz oldu demek ki Böylesi geldi 😄

Canım kaçgündür takip ediyorum herkes Kv den bahsetmiş ilgisizliğinden dengesizliklerinden bende anlattım benim Kv yi al birini vur ötekine. Bende paradoks gibi çatır çatır lafımı söylerim ama anlayana.... Keşke küsse konuşmasa ama ne söylersem söyleyeyim yüzsüz anlamıyo hiçbirşeyden cahil yani. Yinede sinir olduğum bişey söylerse hemen cevap verip ağzını kapatıyorum en azından içim rahatlıyo :)))
benim kvde daha oğlunun ilk çocuğunu görmeye gelmedi şehir dışındaya doğumum ramazana denk geldi diye kocasını evde bıraksmazmış gelirse kocasıda gelirmiş bende istemiyorum dedim tamam bayramdan sonra beraber gelirsiniz dedim ama bu seferde teyzesinin oğlunun düğünü varmış yine gelmedi buarada doğum yapalı 40 gün olmuş yani düğün bizden önemliymiş. Sonra gelmeye kalktılar bu seferde ben istemedim en zor anlarımda yanımda olmadı bu saatten sonra olmasada olur dedim. Hemde yazlığa gidicektik tatilimizi onlar geliyo diye erteleyemezdim. Eşim aradı söyledi şimdi gelmeyin admen işe başlayınca gelirsiniz dedi çok bozulmuş anneme söylemiş istemediler gelmemizi diye. Nerdeydin şimdiye kadar insan 1haftalığına gelir dönerdi yeterki niyet etsin demekki oda önemsemiyor benim içinde çok iyi oldu valla.
Benim salsk kocam saf bunları görmüyo yasa işine gelmiyo laf söyletmiyo ana ben yine ağzıma geleni söylüyorum. Şimdi kışın gelip jalıcak ozaman napcam bilmiyorum allahım sabır versin hepimize.
haa bide telefonda konuşunca bebek nasıl diyip duruyodu bende bikeresinde hangi bebek dedim dondu kaldı eğer torununu soruyorsan onun bi adı var dedim:)) işte laf anlayana söylenir ondan sonra bikaç kez daha bebek nasıl dedi. Ahhh ne diycenki bundan sonra...ayy çok yazdım ama konu Kv olunca bukadarı az bile daha anlatacak neler var neler

Admencim cehalet kotu sey benim kv ole.gormemisler hicbirsey.tatile ciktik bayramda esim yansitmadi ama her aradiginda laf soktu yok onuda goturmemisiz torun die oluyomud laflaar agzima geliyotdq anlayana!!!ben ankaradaydim lohusalk filan orda gectiyanima gelmedi torun sevgisiydi hani nerde ben ankarayq o fethiyeye gitti.torun gormeye geldi ayni sehirde ooldugumuz zaman 1 saat kaldi .sezeryanla dogum yaptim yari ayik yatiyorum kiziyla kiyasliyo beni.ben yine vicdan yapiyorum yazik diorum yalniz esi yok die ariyor ben neden calismiyomisum kizi calisiyomus elimde 3 aylik cocukla.aman neler neler yine gelcem dio benim koca iyi bisey diyemem annesi cok cekistrr beni ama hic kotu olmadi bana ama anasinada olmadi kotu olsun demiyorum ama tavir koysun yapmasin annesi bunlari ama nerde.sirf annesi yuzunden evlenmesydim diorum.ben evimin nazli kiziydim tek derdim yarinrne giysemdi simdi cahilin tekiyle uğraşıyorum. Benm buyukanneemdr cahildir okul yuzu gormemeis ama annemn annesi gibi cahillkle değil vicdanla ilgili ya da..

Canım kaçgündür takip ediyorum herkes Kv den bahsetmiş ilgisizliğinden dengesizliklerinden bende anlattım benim Kv yi al birini vur ötekine. Bende paradoks gibi çatır çatır lafımı söylerim ama anlayana.... Keşke küsse konuşmasa ama ne söylersem söyleyeyim yüzsüz anlamıyo hiçbirşeyden cahil yani. Yinede sinir olduğum bişey söylerse hemen cevap verip ağzını kapatıyorum en azından içim rahatlıyo :)))
benim kvde daha oğlunun ilk çocuğunu görmeye gelmedi şehir dışındaya doğumum ramazana denk geldi diye kocasını evde bıraksmazmış gelirse kocasıda gelirmiş bende istemiyorum dedim tamam bayramdan sonra beraber gelirsiniz dedim ama bu seferde teyzesinin oğlunun düğünü varmış yine gelmedi buarada doğum yapalı 40 gün olmuş yani düğün bizden önemliymiş. Sonra gelmeye kalktılar bu seferde ben istemedim en zor anlarımda yanımda olmadı bu saatten sonra olmasada olur dedim. Hemde yazlığa gidicektik tatilimizi onlar geliyo diye erteleyemezdim. Eşim aradı söyledi şimdi gelmeyin admen işe başlayınca gelirsiniz dedi çok bozulmuş anneme söylemiş istemediler gelmemizi diye. Nerdeydin şimdiye kadar insan 1haftalığına gelir dönerdi yeterki niyet etsin demekki oda önemsemiyor benim içinde çok iyi oldu valla.
Benim salsk kocam saf bunları görmüyo yasa işine gelmiyo laf söyletmiyo ana ben yine ağzıma geleni söylüyorum. Şimdi kışın gelip jalıcak ozaman napcam bilmiyorum allahım sabır versin hepimize.
haa bide telefonda konuşunca bebek nasıl diyip duruyodu bende bikeresinde hangi bebek dedim dondu kaldı eğer torununu soruyorsan onun bi adı var dedim:)) işte laf anlayana söylenir ondan sonra bikaç kez daha bebek nasıl dedi. Ahhh ne diycenki bundan sonra...ayy çok yazdım ama konu Kv olunca bukadarı az bile daha anlatacak neler var neler

Gerçekten ne dengesizler yahu.gelmesin dediğin gibi.bizimki de gelecekmiş güya çocuğa bakıp ben işimi yapacakmışım istemem asla dedim eşime .akşam baya bir saydırdım tak etti artık.düğünde gelin nazlanır ya yok bizimki nazlandı .afralar tafrslar.bizimkiler dedi seni kıskanıyor.bahsettiğim kişi 70 yaşında.büyümemiş kadın.olmayınca olmuyor bu saatten sonra ne anlatacaksın ki kendimi yıpratmaktan başka birşey değil.hee deyip geçiyorum ama içime attığım için patlıyor tabi bir yerde.patlamalar ona değil yine evde kendi Halim'e söyleniyorum.eşime söyleniyorum.
Cvp veremiyorum yahu Ezik miyim neyim.
Ama gazabından da tırsıyorum ufak birşeyi büyütür de büyütür ayılır bayılır ağlar da ağlar günlerce bunları yalandan yapan,hamile geliniyyle laf dalaşına giren birinden ne beklersin.

kızlar külotlu çoraplarım geldi hercan çoraptan almıştım butikbebeden çok güzel yumuşacık ve mis gibi kokuyor bayıldım kokusuna hiç tekstil kokusu yok yani ilginç.6-12 ay aldım çok iyi.

Admencim cehalet kotu sey benim kv ole.gormemisler hicbirsey.tatile ciktik bayramda esim yansitmadi ama her aradiginda laf soktu yok onuda goturmemisiz torun die oluyomud laflaar agzima geliyotdq anlayana!!!ben ankaradaydim lohusalk filan orda gectiyanima gelmedi torun sevgisiydi hani nerde ben ankarayq o fethiyeye gitti.torun gormeye geldi ayni sehirde ooldugumuz zaman 1 saat kaldi .sezeryanla dogum yaptim yari ayik yatiyorum kiziyla kiyasliyo beni.ben yine vicdan yapiyorum yazik diorum yalniz esi yok die ariyor ben neden calismiyomisum kizi calisiyomus elimde 3 aylik cocukla.aman neler neler yine gelcem dio benim koca iyi bisey diyemem annesi cok cekistrr beni ama hic kotu olmadi bana ama anasinada olmadi kotu olsun demiyorum ama tavir koysun yapmasin annesi bunlari ama nerde.sirf annesi yuzunden evlenmesydim diorum.ben evimin nazli kiziydim tek derdim yarinrne giysemdi simdi cahilin tekiyle uğraşıyorum. Benm buyukanneemdr cahildir okul yuzu gormemeis ama annemn annesi gibi cahillkle değil vicdanla ilgili ya da..

Kelsinlşkle vicdan katılıyorum.komşumun çocuğu olsa dayanamam sık sık giderim görmeye.
Yok ama bir yakınlık duymuyor çocuklarına bile öyle.anca kendini düşünür.
Balayına gidemedik,çoğu şeyi eşimle birlikte yaptık kv elini cebine atmadı.tatile de para kalmadı haliyle.
Düğünden 2-3 gün önce size bir şartım var sizi tatile gönderirim ama beni de götürürseniz hahahaha diye bir gülme sesi sonunda.daha o zaman anladım nasıl insan Olduğunu .
Sonrasında ne zaman bir yerlere gitsek eşimi telde rahatsız ediyor huzur vermiyor.yok siz gezin ben yalnızım da,kimsem yok burda da falan filan.burnumuzdan getirmekte üstüne yok.gideriz bir sürat geliriz bir surat.

Son düzenleme:
Kelsinlşkle vicdan katılıyorum.komşumun çocuğu olsa dayanamam sık sık giderim görmeye.
Yok ama bir yakınlık duymuyor çocuklarına bile öyle.anca kendini düşünür.
Balayına gidemedik,çoğu şeyi eşimle birlikte yaptık kv elini cebine atmadı.tatile de para kalmadı haliyle.
Düğünden 2-3 gün önce size bir şartım var sizi tatile gönderirim ama beni de götürürseniz hahahaha diye bir gülme sesi sonunda.daha o zaman anladım nasıl insan Olduğunu .
Sonrasında ne zaman bir yerlere gitsek eşimi telde rahatsız ediyor huzur vermiyor.yok siz gezin ben yalnızım da,kimsem yok burda da falan filan.burnumuzdan getirmekte üstüne yok.gideriz bir sürat geliriz bir surat.
benımkıde oyle bızde dugunumuzu kendımız yaptık elını cebıne atmadı gectım herseyı yararı yok zararı olmasın ama nerde.kızına gıder totosunu bır yere koymaz ozlem sen otur yavrum yemek,bulasık,kızının cocugunun bakımı bana gelır herseyı benden bekler yaptıgıma kusur bulur.kı ben ev kızıydım sankı herseyı dort dortluk bılıcem.sınırımı zıplattı ya hastayım dıe nazlanmaları off offf.cok daraldım ya yazıp ıcınızı sısırıorum ama hakkınızı helal edın.insanın kendı aılesı gıbı olmuyormus kımse.annem anlıyo en ıyı benı.herkes kv karsı saygılı ol tamam saygılıyım ama ezdırmem kendımı.ne gelınler var ya.esımın arkdsyla gorustuk.esı tabırı caızse kopek gıbık davranıyor kızın etrefında pervane hepsı.ben lafını versem bızımkı aglar telde ogluna ogluda vıcdan yapar .kv ıyı olsa bız nıoye kotu olalım kı.

Kızlar size anlatacaklarım kayınvalidemden değil annemin kayınvalidesi olan çok sevgili çok muhterem kişilik olan babannem.

siz hadi el oluyosunuz kayınvalidelerinizin ben öz babannemden hep imalar alıyorum bir geliyor burnumuzdan getiriyor annemle benim

dün geldi halamla birlikte çocuğuma herşeyde kusur buldu.
yok bebeğini kucağında tutuarken bebek aşağı bakıyor kambur olacak sümsük yapmışsın kızı diyor
uyuyordu geldiklerinde az yavaş konuşun yeni uyudu dedim ay çok nazlandırmışsınız diyor halam
kızımın reflüsü var kusuyor dünde biraz ekşi kustu ay yediklerin ekşiyse çocuk ondan kusuyordur diyor
bir rara kızım kucağındayken sessizdi resmen ağlatmak için parmaklarını batırdı yavrumun heryerine gıdıklıyor güya bende en sonunda dedimki babanne kızım ağlamıyor diye zorla ağlatmaya çalışıyorsun galiba dedim ay bunun gibi şeyler offf offf bıktım ben kendi ailemin büyüklerinden
ya bebeğimi ilk görmeye geldi 100 lira parayı kızımın yüzüne 3 defa sürdü bu sana hediyem diye arkasındanda altın alacaktım ama
Allah biliyo almadım annen hep sizlerin altınlarını sattı sende annene çekmişsindir diye takmıyorum dedi ay eşimle beraber şok olduk evimizede gelmişler cvp vermedim ama gün gelcek o lafı koyucam ona .
ya annem satmışsa mutlaka bir ihtiyacı vardı evimizin onun için sattı cahil nolcak
siz kv lerden çekiyosunuz ama ben kendi öz akrabamdan çekiyorum her gelmesi bir laf söz bende artık hep sölicem

Bu model akrabalardan bende de var malesf

benımkıde oyle bızde dugunumuzu kendımız yaptık elını cebıne atmadı gectım herseyı yararı yok zararı olmasın ama nerde.kızına gıder totosunu bır yere koymaz ozlem sen otur yavrum yemek,bulasık,kızının cocugunun bakımı bana gelır herseyı benden bekler yaptıgıma kusur bulur.kı ben ev kızıydım sankı herseyı dort dortluk bılıcem.sınırımı zıplattı ya hastayım dıe nazlanmaları off offf.cok daraldım ya yazıp ıcınızı sısırıorum ama hakkınızı helal edın.insanın kendı aılesı gıbı olmuyormus kımse.annem anlıyo en ıyı benı.herkes kv karsı saygılı ol tamam saygılıyım ama ezdırmem kendımı.ne gelınler var ya.esımın arkdsyla gorustuk.esı tabırı caızse kopek gıbık davranıyor kızın etrefında pervane hepsı.ben lafını versem bızımkı aglar telde ogluna ogluda vıcdan yapar .kv ıyı olsa bız nıoye kotu olalım kı.

Ne demek canım.bazen öyle durumlar oluyor ki sadece burda paylaşabiliyoruz.burda kimse art niyetli değil dert etme sen 😊 fikri olan arkadaşlar elinden geldigincede yardımcı olur.
Gerçekten şöyle bir durum var.ailende tabiri caizse pırlanta gibi yetişip ilgi görüyorsun .evlenip böyle kv ile uğraşmaktan değerin düşüyor ,neden uğraşayım ki mecbur değilim.öööf sinir sinir konuşmalar.tafralar.

HERKESLERE SELAMLAR SUAN ONLINE OLAN
TALEBE,ADMEN,CENNETLIK NASILSINIZ BAKALIMM GECMIS BAYRMAINIZ MUBAREK OLAAA:29::54::55:COK S
UKUR DUN BU ST LERDE GELDIK EVE NE YORUCU BIR TATIL DI YAA
HELE BAYRAMM PÖF TEMSILIK IS GUC ET BAHCE ISI DERKENNN COK YORULDUM COKKKK AMA SABHA TARTILDIM 300 GR ALMISIM :5:SÖZDE COK IS YAPIYORUMM :19:KG GITSIN DIE EKMEGI KESIYORUM AMA NE FAYDA DERKENNN DUN ILK DEFA 11 DE UYUDUMMM PAŞAMI EMZIRDIM DERKENN SABAH 9 DA UYANDIK GECE UYANMALARI SAYMIYO MMM:40:TABİİ OLSUN ODA OLUCAK INSLL
BUGUN 3 MEKINE CAMASIR YIKADIM MAKINEDEE SERDIM SUCUKLARI SERDIMM BALKONA CEKSIN DIYE,ETLERIMI YERLESTIRDIM DERKENNN ARK..LAR ARADI SIZE GELIYORUZ DIYE YEMEKLILER HEMDEE HEMEN KOSTUR KOSTUR EVE SUPURGE TUTTUM 1 HAFTDA TOZLANMIS HERYER DAHA SILIP TOZ ALMADAN KAPI CALDII ANAMMMMMM GECELIKLE ACTIM KAPAIYI HEMDEEEEEEEEEEEE:17:YÜZLERİNE KAPADIM HEMEN EŞİ KARSIMDADI CUNKU ARKKADASIN ESIME SESLENDIM BEN KOSTUM GIYINDIM DERKENN ARK..EŞİ ILE GIRDIM MUTFAGA VE YENI GITTLER BENDE AKSAM OLDUGU ICIN CAMASIRLARI ICERI SERDIMM KOMBIYI YAKTIMM PAŞAYI UYUTTUM 1 ST FLAN UYUSUNKI KALKINCA BICII BICIII YAPICAZ INSLLL
EE SIZLER NE YAPTINIZ BAKIMM GECMISE INSLLL:10:

BUDA bayramdan bir kareee
:nazar::nazar:Eki Görüntüle 833857

maşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

Slm kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.

Bende de var bir tane kv.kv konusu açtınız damarıma bastınız.bayramdaki mevzuları anlatmayacağım bile.
En iyi kv olmayan kv buna kanaat getirdim.
Hiç dert yanmayın valla kimse benim kadar yakın oturmuyordur eminim.biz aynı apartmandayız!!!!ne yazık ki!
Düğünde etti laf etmedim.sonraki evlilik süresince yapacağını yaptı laf etmedim.lıhusalıkta etti laf etmedim amA ,asla da unutmıcam.
SeZeryanla yarım insan oluyorsun.bebeğe zor yetiyorsun o sıra kaldı ki yemek yapacaksın!annem vardı Allah razı olsun hakkını ödeyemem.olmasa eşim izin alıp bakacaktı bana.
Hastaneden çıktık eve geldik ,yanımıza gelmedi.neymiş sıcaklardan hasta olmuş.hayır hastaneden geldiğimizde ona uğramadan eve girdik diye problem.
Sonraki günlerde her gün gelmedi gün aşırı 2 güne bir dımdıZlak çıkıp geldi.ne bir yemek ne bir içecek.lohusaya böyle mi gelinir ayıp.babannesin sen.
Geldi 5 dk oturdu gitti.b u zaman a kadar ne annemle ne benle bir husumeti olmadı bu arada böyle yapmasını gerektirecek.görmemiş,bilmiyor.
Annem ben üzülmeyeyim diye birşey demiyor ama farkındayım herşeyin.her gelen kv nerde diye soruyor.
15 gün Antalya'da kalıp sonra yaylaya geçtik sıcaklardan biliyorsunuz.o süre içerisinde 5 defa gelmedi.ne de anneme yardım etti.
Komşularım oruçlu halleriyle el açması tepsi böreği mi getirmediler tatlılar mı kompostalar mı.
Hepsindn yanında bahsettim belki feyz alır diye .ya ya yaparlar hepsi çok insan dedi geçti.
Sen nesin bir tas çorba getirmeyecek kadar acizsin!
Eşim biliyor hepsini ama ne atılır ne satılır modunda napsın!üzülüyor ben üzüldüğüm için.
Yayladan döndük yerleşik hayata geçtik haftada 1 geliyor çocuğu görmeye.nasıll dayanıyorsun 2.torunun senin.el insaf!
Her geldiğinde hala anne ne içersiniz ne yersiniz diyen salak ben .bir gün tak etti.o da şöyleki temizlik yapıcam çocuk uyurken yemek yapıcam gün oğlum uyumadı elim ayağıma dolaştı.ne olur gelse başında otursa bende işimi yapsam.kndi de evde bütün gün yatan bir insan.
Ertesi gün geldi sen de işlerini zor yapıyorsundur çocukla dedi.işte oymuş!ilk defa o gün tavırlı davrandım.soğuktum.bile bile yapıyor demek ki.
Eşimde konuşmuş ,gel bak gelmiyorsun ,ara sor demiş.işi olur diye gitmiyorum deyince eşimde işi olunca gideceksin o işini yapacak demiş.anlattı bana böylece.
Yooo asla istemem şimdiye kadar nasıl yaptıysam bundan sonrada öyle devam ederim.Allah muhtaç etmesin dedim.
Velhasıl bundan sonra benden görmediği suratı görecek.soğuk,nemrut.
Allah biliyor söylememe gerek yok.kendi de farkında söyler durur evlatlarımın yapmadığını yaptın sen bana diye.eee sen de kıpırdan o zaman herşeye yetişen karabiber yok artık.
Ben bir de cevap vermem yersiz yersiz konuşur.can sıkar.büyüktür kv dir derim.napayım anamdan öyle gördüm.lafı ağzına yakıştıracak biri değilim ama isterdim .
Paradoks bu konuda seni tebrik ederim.yapıştırmışsın lafı.bana da gel beraber halledelim benimkini de 😆 gerçi benimki susmayın bir tip.eltiyle kavga etti hamileyken bayılttı kızcazı.vicdansız.böyle insana Cvp verilir mi düşün taşın öyle gel ☺️
Çok. Yazdım hakkınızı helal edin 😊

kız karabiber ben hepsinin hakkından gelicem valla inş. bak beni sonunda insanlığımdan çıkardı milletin içinde,
eskiden cvp vermiyodum ama 10 sene anca daynadım artık işte, konuşucam oda benle kavga etmek çekişmek isterdi eskiden ben cevap vermiyorum die dahada kudururdu, şimdi hakkından gelicem hepsinin,
benimkide 20dk mesafede, ama ramazan bayramından sonra gitti annemler daha 2 gece toplasan kalmaya gelmedi yaa,
hep ayağına istiyor ben burdan düzen bozup gidiyorum belki 1 ay bölük pörçük yani onda kaldım biliyyosunuz :14:
ama dedim eşime artık beni sürükleme eceyi düzene koyucam die g.tüm çıkıyo burda, zaten huysuz bi bebek canıma okuyo,
özleyen gelsin arabayla gidiyosun git getir dedim, eşim 2 kere teklif etti gelmio, ama özledim dio nasıl oluyosa,
bide bana ver eceyi dio
hay allahım aklıma geldikçe ateş basıyo her yerimi, yanımda olsa dalıcam yaa okadar:14::47:
hee bu arada doğdu doğalı daha torununa bir 10lira takmadı, durumuda yerinde maşallah,
ben onun parasında değilim, olmaz olsun da,
tek oğlundan tek torunun iki bayram geçti,
ayıp yaaa,:14:

ya taktiginiz seye bakin....

birakin gelmesinler , ne halleri varsa görsünler ,
ben görüşmemek için dua ediyorum :)
ben kv ye desem gel cocuga bak işimi yapim sabah namazinda damlarrr , ayyy hiç çekemem yüzünü göresim yok yaaa:33::33::33::33:

:33::33::33::33::33:

Ne demek canım.bazen öyle durumlar oluyor ki sadece burda paylaşabiliyoruz.burda kimse art niyetli değil dert etme sen 😊 fikri olan arkadaşlar elinden geldigincede yardımcı olur.
Gerçekten şöyle bir durum var.ailende tabiri caizse pırlanta gibi yetişip ilgi görüyorsun .evlenip böyle kv ile uğraşmaktan değerin düşüyor ,neden uğraşayım ki mecbur değilim.öööf sinir sinir konuşmalar.tafralar.

ya gerçekten insanın kendi annesi ailesi gibi yok işte:31:
ben kv ye gidince bana dinlenme anlamında bi faydalarıda olmuyoki hadi kızım ben bakarım bi iki saat git bi hava al eşinle diyen yok
hadi geçtim onu sen uykusuz kaldın gece ben ilgilenirim sen git biraz uyu da demiyo anca sevmeye,
öle komşumda bakar valla.
ama annem ölem, daha kırkımda saatlerce bakıyodu ki sırf ben dinleniyim az uyuyayım die,
işte arada bu fark var, kendi kızının dibinden ayrılmamıştı ama, evini bile taşımıştı onla aynı siteye ki kızım rahat etsin die,
yaaa kızım bak adı üstünde 'el' !!
de bakıyım bak iki dudağın bile bitişmiyo:14:
öle kızımsın benim yok bilmem ne? şimdi bide kız büyütüyoruz rabbim iyi yazılar yazsın hepimiizin kuzucuklarına inş.

ya taktiginiz seye bakin....

birakin gelmesinler , ne halleri varsa görsünler ,
ben görüşmemek için dua ediyorum :)
ben kv ye desem gel cocuga bak işimi yapim sabah namazinda damlarrr , ayyy hiç çekemem yüzünü göresim yok yaaa:33::33::33::33:
kız gelmezse gelmesin çok ta tıınn :33::33:
ona takmıyorum kendi gelmediği için devamlı ayağına çağırıyo görücem sevicem die ben ona sinir oluyorum aslında.

ayyyy ben kızçemle size bi bakış atayım da bakın siz :9::9::81::81::60::60:

Eklentiler

• $PA152096.JPG
    $PA152096.JPG
    66 KB · Görüntüleme: 59
  • $PA152093.JPG
    $PA152093.JPG
    66,1 KB · Görüntüleme: 36
En iyisi anası babası olmayan bir adamla evlenmekmiş!!!! :):):):)
:9::9::9::9::9:ilahi adrenalinww
bebek nasıl nedir yaaa.
oda babaanne işte :19::19:
iyi söylemişsin canım adı var diye :46::46:
Gel canım gel.şaka değil ciddiyim gel misafirim ol.başımın üstünde yerin var eceyle.
Hayır demiyorlar sütü kesilir üzmeyelim falan lanet olsun böylesine.
Bizimki de veriyor ama eli titriyor 😝
Sinirimi kendisinden başka bozan olmadı şimdiye kadar.

Adrenalinww tabiki iyisi vardır.topikte de var iyi kv si olan,seven ama bize öylesi denk gelmedi maalesef.bir kusurumuz oldu demek ki Böylesi geldi 😄
kusurdan değil canım Allah herkesi ayrı bir sınava sokuyor. sizinkilerde kv yle. çok şükür benim kv yle hiç sıkıntım yok. akıllı bir kadın cahil değil. cahil insan olunca kv de olsa kendi akrabanda olsa canına yetr insanın

Back