- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
kız karabiber ben hepsinin hakkından gelicem valla inş. bak beni sonunda insanlığımdan çıkardı milletin içinde,
eskiden cvp vermiyodum ama 10 sene anca daynadım artık işte, konuşucam oda benle kavga etmek çekişmek isterdi eskiden ben cevap vermiyorum die dahada kudururdu, şimdi hakkından gelicem hepsinin,
benimkide 20dk mesafede, ama ramazan bayramından sonra gitti annemler daha 2 gece toplasan kalmaya gelmedi yaa,
hep ayağına istiyor ben burdan düzen bozup gidiyorum belki 1 ay bölük pörçük yani onda kaldım biliyyosunuz
ama dedim eşime artık beni sürükleme eceyi düzene koyucam die g.tüm çıkıyo burda, zaten huysuz bi bebek canıma okuyo,
özleyen gelsin arabayla gidiyosun git getir dedim, eşim 2 kere teklif etti gelmio, ama özledim dio nasıl oluyosa,
bide bana ver eceyi dio
hay allahım aklıma geldikçe ateş basıyo her yerimi, yanımda olsa dalıcam yaa okadar
hee bu arada doğdu doğalı daha torununa bir 10lira takmadı, durumuda yerinde maşallah,
ben onun parasında değilim, olmaz olsun da,
tek oğlundan tek torunun iki bayram geçti,
ayıp yaaa,
Gel canım gel.şaka değil ciddiyim gel misafirim ol.başımın üstünde yerin var eceyle.
Hayır demiyorlar sütü kesilir üzmeyelim falan lanet olsun böylesine.
Bizimki de veriyor ama eli titriyor 😝
Sinirimi kendisinden başka bozan olmadı şimdiye kadar.
Adrenalinww tabiki iyisi vardır.topikte de var iyi kv si olan,seven ama bize öylesi denk gelmedi maalesef.bir kusurumuz oldu demek ki Böylesi geldi 😄