• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Herkese merhaba,

Tatile gidenler gelin artiiiiiik :) özledim, buralar çok issiz sessiz:)

Siradan bi bayram gecirdik, kurban kesimi, dagıtımı, bayram ziyaretleriyle bugüne geldik. Sobalı evlere de gidince kızım hasta olur diye çok korktum. Hatta ilk gün biraz üşüttü sanırım epey huysuzlandi. Neyse ki ağırlaşmadan atlattik.

Bi kızımla bi de tek başıma tartiya cikarak kizimin kilosunu olçtüm sanırım bu ay kizim dogru durust kilo almamis. 200 gr falan. Azcik uzuldum bakalim kasimin ilk haftasi kontrol var o zaman belli olacak ak koyun kara koyun.

Benim minik kizimin kiyafetlerinden bazilari kuculmeye basladi -yeni yeni- lcw'den ve kanz'dan bisiler aldim bi de hediye gelenler var ama biraz daha almak istiyorum. Siz hangi markalardan aliyorsunuz ve hangileriden memnunsunuz?

Ben aziz bebe den aldım bi kaç bişey, onlar çok güzel geldi, elbise aldım 2 tane bi de eşofman takımı gibi bişeyler aldım Bi de internette indirimde olanları çok uygun. Çok güzellerdi. idil bebeden de alıyorum bazen, onları da çok beğenerek giydiriyorum, modellerine bakılabiliyo internetten..

anneler çıldırmak üzereyim bebeğim uyanıkken meme emmek istemiyor sadece uykusunda emiyor gündüz sersemletiyorum anca öyle emiyor yaklaşık 1 haftadır durum bu haftaiçi doktora gidicez aynı durumu yaşayan var mı?
bebeğinizin kakası nasıl hala sıvı kaka normal mi bu durum?

Bizimki de öyle bi kaç zamandır, uyanıyo kaç saat uyumuş oluyo, emzirmeye çalışıyorum emmiyo, biz mama da veriyoruz, heralde emmek istemiyo beni diyorum, biberonla mamasını veriyorum onu da kesinlikle istemiyo, diliyle ittiriyo, ben de uyutmaya çalışıyorum ancak öyle alıyo, bi de aç olduğu için keyfi de pek olmuyo ama inatla yemiyo, sersemletemiyorum da ben, mız mız dolaşıp duruyoruz, bi ara çok fenaydı mama yapıp yapıp döküyodum, aç içsin diye uğraşıyodum, aradan bi kaç geçiyo ben içiremediğim için mamayı dökmek zorunda kalıyodum, şimdi biraz daha iyi. Biz doktora gittik sordukta, bişey demedi, yedirmeye çalışın dedin.. Nasıl yedireceksek :ssz:

Herkese hayırlı bayramlar
biz kıyafetlerimizi b&g'den alıyoruzz dış kıyafet ama.. İç ise Aziz bebe İdil baby sobeden alıyorus H&M de cok güzel pantolonlar bereler oluyor cihiccodan aldığım tulumlar cok kullanışsız birde bizimki 4 aylık oldu erken doğdu ama cabk büyüdü o yüzden3-6 almayın benim 6-9 giyiyor cok rahat birden büyüyorlar minnaklar
benim de sormak istediğin soru onların dünyalarını renklendirmek için neler önerirsiniz

anneler çıldırmak üzereyim bebeğim uyanıkken meme emmek istemiyor sadece uykusunda emiyor gündüz sersemletiyorum anca öyle emiyor yaklaşık 1 haftadır durum bu haftaiçi doktora gidicez aynı durumu yaşayan var mı?
canım benimkide biberonu almak istemiyor uyanıkken, diliyle itiyor sürekli bende önce uyutmaya çalışıyorum dalmaya yakın veriyorum,
elleride devamlı ağzında, vıcık vıcığız :14: imkanı olsa iki elinin tüm parmaklarını sokacak ağzına o derece yani :9:
kakası bazen sıvı-ki taşıyoruz her bi tarafa-, bazende katı bulaşmıyor bile popsuna, belli olmuyor.
haftaiçi dr.a götürücez inş. bakalım

Oh herkezler iyi gezmiş bizde ilk günü kendi baabannem ananem gezdik ikinci günü eşimin abisine ablaasına kendi halama gttik
dün eşimin ablaları abisi çoluk çocuk hepsi bize geldiler çok çok yoruldum yemekti çaydı derken
bugünde babamın teyzesine gittik geldik kızımda mmalesef uykusu pamuk ipliğinde uykuya dalamıyor çok uykusuz.
ya benim kızda öyle misafirliklerde hiç uyumadı gürültüden, herşeye zıplıyor:9:
ne zaman arabaya bindik öle daldı uykuya valla, gece uykularıda çok perişan etti o yüsden beni, bi kere bozulunca düzeni.
iyi kötü 3-4sa uyuyodu yatırınca, onu bile uyumadı gelince eve :14:

sizce kimi anlatıcam??????? :9:
tabiki kv.yi :9:
güldüğüme bakmayın sinirden inanın ki:47:
bayramın 1.günü gittik sabahtan kv.ye. büyük görğmcede ankaradan geldi, öle kalabalık şekilde önce mezarlığa g,ttik.
ordan eşimin dayılarına gittik, aynı apartmanda iki dayı oturuyolar. herkes bayramda orda toplanır kuzenleri flnda.
eşim komşuya geçti arkadaşına selam vermeye,neyse böle oturuyoruz güzel sohbet muhabbet,
kaynana bana döndü şöle hafiften hin bi ses tonuyla,
''fazilet sen bu kızı bana ver, (ECE'Yİ), o benle kalsın, sen bitane daha doğur o senin olsun''
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bi an kal geldi bana, herkes dondu, baktım suratına, hafiften sesimi yükselttim ''yook yaaaaa'' dedim.
ne yani vermiyomusun dedi bi daha üzerine.
eşyamı bu ne demek oluyo?? ben onu ne zorluklarla doğurdum büyütüyorum, kimselere veremem, emanet bile edemem dedim.
''iyi iyi yazıyorum bunu bi kenara dedi'' üstüne,
yaz dedim bakar bakar okursun.
sonra yengeme döndü iyi meryem biz senle yaşlanınca beraber yaşarız dedi.
derdi yanlız kalınca ece kalmalı yatmalı bunla yaşıcakmışşşş.
ama benim sinirler tepeme fırladı.
gerizekalı aklı sıra şakasına konuşuyor, hiç bir anneye böyle birşeyin şakası yapılırmı??
onu bırak benim gibi hayatımın kabusu olmuş bir konuda, tam 18 yaşına kadar ailesinden ayrı büyüyen bir insana böyle bi konuda şaka yapılırmı yani??:14:
iyiiiiiiiiceee sıtkım sıyrıldı kaynanadan, daha da kalmaya fln gitmek de artık içimden gelmiyor.
densiz!!!

Son düzenleme:
bayramın 1.günü gittik sabahtan kv.ye. büyük görğmcede ankaradan geldi, öle kalabalık şekilde önce mezarlığa g,ttik.
ordan eşimin dayılarına gittik, aynı apartmanda iki dayı oturuyolar. herkes bayramda orda toplanır kuzenleri flnda.
eşim komşuya geçti arkadaşına selam vermeye,neyse böle oturuyoruz güzel sohbet muhabbet,
''fazilet sen bu kızı bana ver, (ECE'Yİ), o benle kalsın, sen bitane daha doğur o senin olsun''
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bi an kal geldi bana, herkes dondu, baktım suratına, hafiften sesimi yükselttim ''yook yaaaaa'' dedim.
eşyamı bu ne demek oluyo?? ben onu ne zorluklarla doğurdum büyütüyorum, kimselere veremem, emanet bile edemem dedim.
gerizekalı aklı sıra şakasına konuşuyor, hiç bir anneye böyle birşeyin şakası yapılırmı??
onu bırak benim gibi hayatımın kabusu olmuş bir konuda, tam 18 yaşına kadar ailesinden ayrı büyüyen bir insana böyle bi konuda şaka yapılırmı yani??:14:
iyiiiiiiiiceee sıtkım sıyrıldı kaynanadan, daha da kalmaya fln gitmek de artık içimden gelmiyor.
densiz!!!

Anam senin kv düşman başına :47:
sana inadına yapıyor illa ki sinirlerini bozacak birşey buluyor..
densiz kadın:19:

Bizim de bi ara oyle oldu sonra gecti, hoş hala cok hevesle emmiyor. Bazen sakince emsin diye sac kurutma makinesi eşliginde emziriyorum.

81 gunluk oldu kizim, kakasi sivi.

Ben aziz bebe den aldım bi kaç bişey, onlar çok güzel geldi, elbise aldım 2 tane bi de eşofman takımı gibi bişeyler aldım Bi de internette indirimde olanları çok uygun. Çok güzellerdi. idil bebeden de alıyorum bazen, onları da çok beğenerek giydiriyorum, modellerine bakılabiliyo internetten..

bi de chicco nun kıyafetleri de çok güzel.. bi kaç bişeyimiz vardı

Sagol canim, bi bakayim. Hastane cikisimizin biri aziz bebeydi, gercekten guzel. Gecen bayramligi da idil bebeden almistik o da guzel. Chiccoya bakmadim. Surekli hediyeler lcwden geliyor, artik biraz da baska yerden giyinsin tosbili kizim.

Herkese hayırlı bayramlar
biz kıyafetlerimizi b&g'den alıyoruzz dış kıyafet ama.. İç ise Aziz bebe İdil baby sobeden alıyorus H&M de cok güzel pantolonlar bereler oluyor cihiccodan aldığım tulumlar cok kullanışsız birde bizimki 4 aylık oldu erken doğdu ama cabk büyüdü o yüzden3-6 almayın benim 6-9 giyiyor cok rahat birden büyüyorlar minnaklar
benim de sormak istediğin soru onların dünyalarını renklendirmek için neler önerirsiniz

Dunyalarini renklendirmektem kastin iyuncak fln mi?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
densiz!!!

Hayal kuradursun. Cok istiyosan dogur bi tane deseydin.

Benim kizla gorumcemin oglu arasinda bir ay var, beninki kucuk. Her gelen ozelllikle de eltim bayram boyunca ikisini karsilastirdi. Benim kiz dik tutunca ayaklarini itiyor, o itmiyor. Yok benimki ondan once yuruyecekmis. Ya belki görümcemin hashas zamanina gelecek aramiz bozulacak durduk yere. Ben de dedim ki oglumuz da benim kızdan erken konusacak, ne guzel babıldıyo. Ne sacma konysmalar yaaa, karsilastirmak fln ne ilkel. Manyaklar!

Hayal kuradursun. Cok istiyosan dogur bi tane deseydin.

Benim kizla gorumcemin oglu arasinda bir ay var, beninki kucuk. Her gelen ozelllikle de eltim bayram boyunca ikisini karsilastirdi. Benim kiz dik tutunca ayaklarini itiyor, o itmiyor. Yok benimki ondan once yuruyecekmis. Ya belki görümcemin hashas zamanina gelecek aramiz bozulacak durduk yere. Ben de dedim ki oglumuz da benim kızdan erken konusacak, ne guzel babıldıyo. Ne sacma konysmalar yaaa, karsilastirmak fln ne ilkel. Manyaklar!
o karşılaştırma olayına bende sinir oluyorum.
bide ben doğum yaptıktan sonra eşimin tarafında 40 gün ve 1 ay arayla iki bebe daha oldu.
hemde ben 8 sene sonra ilk çocuğumu yapmışım, anam evlenemeyen evlendi hemen arkama hamile haberi gelmişti,
çocuk tedavisi gören kuzenide benden 2 ay sonra hamile kaldı. artık sen düşün, lafların bini bir para :14::14:
benim ece de malum biraz tombik ve uzun boylu, bide çok hareketli ya,
allaaaaahhh!!
yok seninki erken yürür yok bu 10 yaşında liseyi bitirir, yok seninki pek cabbar :14:
artık bana fenalık geldi bayramda, gezme limitimi doldurdum valla :9:

Selam kızlar..
Her geçen gün oğluşum biraz daha büyüyor. Her gün yeni bir şey öğreniyor. Ve her geçen gün işe başlama zamanını yaklaştırıyor :50::14: Aslında çalışmayı işe başlamayı çok istiyorum ama oğluşumda yanımda olsun istiyorum :50: Neden AVM lere kreş gibi bişey yapmazlar ki. ne güzel güzel olurdu. Sürekli gider emzirirdimde oğluşumu. Çok ayrıda kalmazdık. Aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.Oğlum için çalışıcam diye avutuyorum kendimi. :43::43:

Selam kızlar..
Her geçen gün oğluşum biraz daha büyüyor. Her gün yeni bir şey öğreniyor. Ve her geçen gün işe başlama zamanını yaklaştırıyor :50::14: Aslında çalışmayı işe başlamayı çok istiyorum ama oğluşumda yanımda olsun istiyorum :50: Neden AVM lere kreş gibi bişey yapmazlar ki. ne güzel güzel olurdu. Sürekli gider emzirirdimde oğluşumu. Çok ayrıda kalmazdık. Aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.Oğlum için çalışıcam diye avutuyorum kendimi. :43::43:

poofff :14:
çalışan anne olmakta çok zor yaaa :14:
rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım ...
aslında 200 çalışanı olan özel kurumlarda kreş şartı var, avmleride bu kapsama alabilirler demi??
ben bakan olacaktımkiiii :31:

Son düzenleme:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
densiz!!!

benimkide öle cnm ,

bayramda gittik , ordan bayramlaşmaya gidicez kuzeyide götürcekmisiniz ???? ee nie bırakayım ki dedim ,

sen git biz bakarizlar vs vs vs :47::47: mama yer cocuk hemen kucaga almalar , hoplatmalar kusar dediğim halde bişi olmazz demeler :47::47::47::47::47:

türlerinin son ornekleri o yuzden tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :46::46::46::46::46::46::46::46::55::55::55::55::55::55::36::36::36::36::36:

Kızlaar bende de var bitane başka dünyanın vatandaşı :)
Çok şükür ki farklı şehirlerde yaşıyoruz ama 2 gün önce aradı ben aşığım senin oğluna dedi aşkım nerdeyse ben orda olcam dedi gelirim oraya 1+1 ev tutarım nolcak ben bakarım dedi 😡 annem yan apartmanda oturuyor sigara içmiyor kendi evinde 1 odayı oğluma oda yaptı park yatak anakucağı oyuncaklar aldı kirli sepeti küvetine kadar annem kendi evine de aldı kv de hepsini biliyor sinir etmek için yapıyor bu arada kv ve kb günde 4 paket sigara içiyorlar ben onlara gidince bnm bile midem bulanıyor sigara kokusundan hasta oluyorum . 1 ay önce onları ziyarete gitmiştik orda da çıldırttı zaten öğlenleri çok güzel uyuyan oğlum artık uyuymuyor çünkü tam uyuycak çığlık çığlığa sevmeler kucağa almalar vs derken çocuk tamamen düzen değiştirdi orda . Mesela akşaam yatırıyorum bi odaya bunlar da arada gidip kontrol ediyolar buraya kdr tamam ama bebişlerimiz çok kıpırtılı uyuyo ya, hemen kucaklarına alıp getiriyolar uyandı diye . Ki oğlum gece uykusuna yatınca 4 saat uyur kesintisiz.
Sonra bide benzetme konusu var ki beni benden alıyor. 9 ay karnında taşıdın ama biyeri bile mi sana benzemez nasıl babasına benzettin neyse üzülme ikinci de belki sana benzer diyo 😈 ha bide oğlum beyaz tenli , diyoki aynı babanesi gibi ak pak aramızda ten uyumu oldu tenlerimiz çekiyo sabah mutlu uyanması bile aynı ben diyo . Ya sabır çekiyom ben tabi paso .
Sevmeleri de şu şekil çocuğun tam karşısına geçip suratlarını 5 cm mesafe kalacak kadar yaklaştırıp bağıra çağıra " babaaanneeeemmmm yavruuuummmmmm" gibilerinden bağırma şeklinde . Kb habire kucağa alıyo samsun sigara içer ellerini yıkamaz çocuğu da kucağından indirmez . Neyseeee tabii ben patlama noktasında bomba gibi bekliyorum tüm bunlar olurken . Eltimler geldi onunda benden 12 gün büyük bebeği var . Ona da aynı şekil yaptılar bu arada biz evde oturuyoruz kadın oğullarına diyoki hadioğlum çok sıkıldınız gidin gezin siz . Ee biz ? Yok onlar kardeş kardeş gezsinler demez mi? Açık açık da söyledi valla herkes kendi evladını düşünür baktım yavrularım çok sıkılmış gitsinler kafalarını dağıtsınlar dedi . Biz tabi bu sefer eltimle voltran oluşturduk patladık patlıycaz . Ertesi gün oldu biz de dönelim artık dedik kocişime de söyledim böyle böyle sinir oldum çocuğun düzeni fln kalmadı dedim . Pek (yarım) akıllı kociş de gitmiş hemen anasına biz biraz daha kalırız ama çocuğu çok ellemeyin uykusu olunca rahatsız etmeyin fln demiş . Sanki anlıycaklar da . Uyanık kvde eltim ve beni salonda yalnız yakaladı bağırmaya başladı bu ne surat sizi çekmek zorunda değilim hadi herkes anasının evine bana ne gelin lazım ne torun lazım sizle mi uğraşcam bu yaştan sonra? Gibi laflar dizini işte kendi haleti ruhiyesine uygun .. Bundan sonra zor görürler torun morun zaten deli oluyorum düşündükçe ya . Şimdi de tlfda diyo sanki ben x'i ( kocamın adını söylüyo) yeniden doğurdum sen de aldın gittin o bnm aşkım onu senin kadar seviyorum belki senden fazla diyo bana. Allahım sen güç kuvvet ver de daha fazla papaz olmayalım diye dua ediyorum ben de napiyim.
Fazilet cim bu arada aynı süper teklifi bana da yaptı "bu benim olsun sen bitane daha doğur" sağol anne ben kutuma gitmek istiyorum demek geldi içimden ama demedim diyemedim 😾

Kızlaar bende de var bitane başka dünyanın vatandaşı :)
Çok şükür ki farklı şehirlerde yaşıyoruz ama 2 gün önce aradı ben aşığım senin oğluna dedi aşkım nerdeyse ben orda olcam dedi gelirim oraya 1+1 ev tutarım nolcak ben bakarım dedi �� annem yan apartmanda oturuyor sigara içmiyor kendi evinde 1 odayı oğluma oda yaptı park yatak anakucağı oyuncaklar aldı kirli sepeti küvetine kadar annem kendi evine de aldı kv de hepsini biliyor sinir etmek için yapıyor bu arada kv ve kb günde 4 paket sigara içiyorlar ben onlara gidince bnm bile midem bulanıyor sigara kokusundan hasta oluyorum . 1 ay önce onları ziyarete gitmiştik orda da çıldırttı zaten öğlenleri çok güzel uyuyan oğlum artık uyuymuyor çünkü tam uyuycak çığlık çığlığa sevmeler kucağa almalar vs derken çocuk tamamen düzen değiştirdi orda . Mesela akşaam yatırıyorum bi odaya bunlar da arada gidip kontrol ediyolar buraya kdr tamam ama bebişlerimiz çok kıpırtılı uyuyo ya, hemen kucaklarına alıp getiriyolar uyandı diye . Ki oğlum gece uykusuna yatınca 4 saat uyur kesintisiz.
Sonra bide benzetme konusu var ki beni benden alıyor. 9 ay karnında taşıdın ama biyeri bile mi sana benzemez nasıl babasına benzettin neyse üzülme ikinci de belki sana benzer diyo �� ha bide oğlum beyaz tenli , diyoki aynı babanesi gibi ak pak aramızda ten uyumu oldu tenlerimiz çekiyo sabah mutlu uyanması bile aynı ben diyo . Ya sabır çekiyom ben tabi paso .
Sevmeleri de şu şekil çocuğun tam karşısına geçip suratlarını 5 cm mesafe kalacak kadar yaklaştırıp bağıra çağıra " babaaanneeeemmmm yavruuuummmmmm" gibilerinden bağırma şeklinde . Kb habire kucağa alıyo samsun sigara içer ellerini yıkamaz çocuğu da kucağından indirmez . Neyseeee tabii ben patlama noktasında bomba gibi bekliyorum tüm bunlar olurken . Eltimler geldi onunda benden 12 gün büyük bebeği var . Ona da aynı şekil yaptılar bu arada biz evde oturuyoruz kadın oğullarına diyoki hadioğlum çok sıkıldınız gidin gezin siz . Ee biz ? Yok onlar kardeş kardeş gezsinler demez mi? Açık açık da söyledi valla herkes kendi evladını düşünür baktım yavrularım çok sıkılmış gitsinler kafalarını dağıtsınlar dedi . Biz tabi bu sefer eltimle voltran oluşturduk patladık patlıycaz . Ertesi gün oldu biz de dönelim artık dedik kocişime de söyledim böyle böyle sinir oldum çocuğun düzeni fln kalmadı dedim . Pek (yarım) akıllı kociş de gitmiş hemen anasına biz biraz daha kalırız ama çocuğu çok ellemeyin uykusu olunca rahatsız etmeyin fln demiş . Sanki anlıycaklar da . Uyanık kvde eltim ve beni salonda yalnız yakaladı bağırmaya başladı bu ne surat sizi çekmek zorunda değilim hadi herkes anasının evine bana ne gelin lazım ne torun lazım sizle mi uğraşcam bu yaştan sonra? Gibi laflar dizini işte kendi haleti ruhiyesine uygun .. Bundan sonra zor görürler torun morun zaten deli oluyorum düşündükçe ya . Şimdi de tlfda diyo sanki ben x'i ( kocamın adını söylüyo) yeniden doğurdum sen de aldın gittin o bnm aşkım onu senin kadar seviyorum belki senden fazla diyo bana. Allahım sen güç kuvvet ver de daha fazla papaz olmayalım diye dua ediyorum ben de napiyim.
Fazilet cim bu arada aynı süper teklifi bana da yaptı "bu benim olsun sen bitane daha doğur" sağol anne ben kutuma gitmek istiyorum demek geldi içimden ama demedim diyemedim ��
yawrum benim yaa bu kv.ler fabrikasyon heralde die düşünmeye başladım:9:
hee ben demeyi unuttum benimki ben kızımı kimselere veremem deyince ''ben oğlumu sana verdim ama'' dedi.
bende ''asıl benim babam beni size verdi, oğlun senin yanında,bak bakıyım ben nerdeyim???'' dedim
döt oldu kaldı öle.
aaaa valla beni insanlığımdan çıkarmasınlar :47:
insanı çığırından çıkarmak için toplu ant içmişler sanki :14:
bi yerdede fazla görüşmemek için bi ters laf etsede didişsem mi acaba diyorum.
o sigara kokusu beni mahfediyo zaten. orda da fazla kalmıcam zaten artık.
benim öküzcana nolduysa telf açtı azönce
fazilet hanım müsait misiniz annem haber gönderdi ece yi sevmeye gelicem diyor. arabayla geldiyse beni götürsün demiş.
şok oldum benimkine nasıl çat kapı getirmedide bana soruyor die :9:
eşimde tesadüf bugün arabayı çıkarmadı :81::81:
bende 'aslında müsait değilim evim temizlencek yemeğim flnda yok ama çok özlediyse gelsin' dedim. :1:
bakalım gelecekmi? otobüsle gelmeyi yemez bence ama :9::9:

Son düzenleme:
aslında varya o gün dediği lafı şakaya alırdım ama;
benim arkamdan eşimi tenhada yakalayıp, ''karın bana eceyi vermiyor'' demiş
bak bak!!??
benim öküzde durumu idrak edemedimi nedendir?
''niye vermiyor'' demiş neden versinki? diyeceği yerde...
oğlum ben öle kıza dedim ama şaka yaptım fln die benden önce davranmış anlıcağınız
ne uyanık yaaa!!
akşam eve gelince uygun bi dille sölicektim adama ''hee şu ece mevzuumu? annem şakasına demiş bee'' diyince ben iki kat sinir oldum.
bu kadın var ya çok fena çok!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
densiz!!!

Dengesiz canım bunlar ne dediğini bilmiyo heralde çok istiyorsa yapsın bitanesi ona baksın. Iyi cevap vermişsen canım bidahada böyle saçmalamaz. Benimde Kv hamileyken doğur ona ben bakarım 3 -4yaşına gelince veririm demişti sanki emanet bişey alıp veriyo. Bende çok sinir olmuştum birde Kv şehir dışında yaşıyo aynı şehirde değiliz yani. Ağzının payını verdim sıkıyorsa desin bidaha eşim bazen oğlumu severken seni babaannene göndericem onda kal biraz falan diyoda ozaman bile kızıyorum ben olmadan hiçbirlerde kalamaz. Ben gidersem oda gider okadar.

Abooow sizinkiler iyice uçmuş, neyse ki aynı şehirde degilsiniz. Benimki böyle olsa bi de ayni sehirdeyiz kesin dövüşürüz :) benim kv bisey yapamadi pek, cunku onun da kv.si yanimizdaydi ve fazlasiyla burnundan getirdi :1:

Abooow sizinkiler iyice uçmuş, neyse ki aynı şehirde degilsiniz. Benimki böyle olsa bi de ayni sehirdeyiz kesin dövüşürüz :) benim kv bisey yapamadi pek, cunku onun da kv.si yanimizdaydi ve fazlasiyla burnundan getirdi :1:

ooooo dinsizin hakkından imansız gelir die boşa dememişler :9:
iyiymiş valla :9:

Back