• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar yaa ben yemekleri hep kv de yiyorum. o yüzden evde ekmek bile yok. çok acıktım sabahtan beri bişey yemedim nerdeyse. başım dönmeye başladı açlıktan. :50::50:annem gelicek 1-2 saate onu bekliyorum heyecanla gelirken bana yiyecek bişey getirsin diyee

analı kızlı bu ne güzellikkkkkkk maşallah canımmm. :nazar::nazar::nazar::nazar::54::54::16:
sen boşver kv yi falan canım yaa. eşinle aran düzeldi mi biraz daha inşallah

sağol canım benim
ya eşimle artık ben tartışmaktan bıktım o aynı kalmaktan bıkmadı, yoruldum artık, :14:
ben bi cıngar çıkarıyorum geliyo sonra melül melül hiçbişey olmamış gibi iki gün iyiyiz sonra yine aynı
bende artık yapabildiğim yere kadar napıyım?
yoruldum 10 yıl yaa az bi zaman diil, azda sen beni çek nolmuş diyorum bana dönmüş pişkin pişkin
senin eceden sonra en büyük sorumluluğun benim diyebilecek kadar bencillik fışkırıyo beyefendiden...
bi iyi bi kötü işte ne kadar olursa

sağol canım benim
ya eşimle artık ben tartışmaktan bıktım o aynı kalmaktan bıkmadı, yoruldum artık, :14:
ben bi cıngar çıkarıyorum geliyo sonra melül melül hiçbişey olmamış gibi iki gün iyiyiz sonra yine aynı
bende artık yapabildiğim yere kadar napıyım?
yoruldum 10 yıl yaa az bi zaman diil, azda sen beni çek nolmuş diyorum bana dönmüş pişkin pişkin
senin eceden sonra en büyük sorumluluğun benim diyebilecek kadar bencillik fışkırıyo beyefendiden...
bi iyi bi kötü işte ne kadar olursa
allah sabır versin canım ne diyim. Ece ye sarılcaksın sende. maşallah çokta güzel bir kızın var

özendimm bende bir resim koyayım dedim :1: oğluşumla ben bayramda annemelere giderkenn $2013-10-18 18.42.35.jpg

ya kızlar benim kız iki gecedir bi inleme çıkardı ellemedim baktım susucakmı die yarım sa. boyunca inledi, yarı uykuda tamda dalmıyor ama inliyor daha doğrusu böle düşük volumde bağırıyo gibi:14:
ya bide iki elide devamlı ağzında, ne buluyosa emiyor battaniyesi kıyafetleri herşeyi ağzına götürüyor :14: herşeyimiz ıslak:14:
gelişiminde böyle ağıza götürme normal galiba bu ayda 4 ayın bitmesine 3 gün kaldı
he he bide şey var memeyide iştahsız emiyor devamlı ilgisi kayıyor, eliyle oynuyor sürekli bi yandan :9:
biberonuda zorla içiriyorum harp halinde böyle, eskiden bi nefeste bitirirdi, şimdi yarım saat sürüyo nerdeyse,
son olarak 4 ayında olan annişler, bir öğünde kaç ölçü mama veriyosunuz? benimki 4 ölçüden fazla içmiyor, kusuyor sonra.

cnm ece diş çıkarıyor olabilir mi:26:

bu arada grubun sonunda gülücük işareti var mı 2013 anneleri :) diye?
birde aramaya açık mı kızlar?

cnm ece diş çıkarıyor olabilir mi:26:

bu arada grubun sonunda gülücük işareti var mı 2013 anneleri :) diye?
birde aramaya açık mı kızlar?
ayyyy bilmiyorum kiiii :14:
4 aylık erken değilmi yavf :14:
alt taraf beyaz gibi sankim ...

Back