ayyy senin işinde zor yavrum yaaa
dr bana acıkmadan verme demişti ama sende bi sorsana bakalım seninki ne dicek?
bizimki saat başı meme istediği için
ya üzülme yaa genel anlamda sağlığı iyi olsunda eksiğini tamamlar o annesi senin sayende
benimkide geçen ay 1300gr almıştı bu ay 500fln, mamayı azalttım sütüm biraz artınca, önemli olan doyması ve sağlıklı olması,
senin kızında zımba gibi olur, kendine suç bulup üzülme sakın, bunlar hepimizin yaşıyacağı şeyler, dr.una bi git sen bakalım
rabbim dermansız dert vermesin üzülme canım benim
anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım.ben iyi değilim.kızımın 1 ayı geçkin süredir dışkısı yeşil ve mukuslu.doktora götürdüktahlil istediler.tahlil sonucunda mikrop var dediler.başka ile sevk ettiler.bizde burda başka bir doktora götürdük.orda tekrar tahlil istediler.temiz çıktı.süt alerjisi olabilir dedi.kesin tanı koyamadı.süt ürünlerini kes dedi bana.2 haftadır süt ürünleri yemiyorum.dışkısı hala yanı düzelmedi.çok canım sıkılıyor.sizin kuzularda veya duydunuz mu böyle sıkıntılar.bilginiz var mı.
haftaya konyaya gideceğim.orda tıp fakültesine gösteririm diyorum ama içim iç rahat değil
ben başka bir bez denemedim ama haklısın.sanırım milupa da israil malıydı.malesef çinde de uygur türklerine zulm yapılıyor ama birşey yapamıyoruz.aslında böyle küçük görünen şeylerle protesto etmek lazım.öyle canım ne yazık ki elini attığın şey ithal ama karşılığı varsa neden demek geliyor içimden hem ithalliğini geçtim artık israil ürünlerini almak zulme ortak olmak kendi çocuğumuzun poposu rahat etsin derken orda bi annenin gözyaşlarının belki de nedeni olmak gibi geliyor dediğim gibi af buyurun merak ettim hiç türk malı kullandınız mı memnun olmadınız mı sorum buydu aslında
anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım.ben iyi değilim.kızımın 1 ayı geçkin süredir dışkısı yeşil ve mukuslu.doktora götürdüktahlil istediler.tahlil sonucunda mikrop var dediler.başka ile sevk ettiler.bizde burda başka bir doktora götürdük.orda tekrar tahlil istediler.temiz çıktı.süt alerjisi olabilir dedi.kesin tanı koyamadı.süt ürünlerini kes dedi bana.2 haftadır süt ürünleri yemiyorum.dışkısı hala yanı düzelmedi.çok canım sıkılıyor.sizin kuzularda veya duydunuz mu böyle sıkıntılar.bilginiz var mı.
haftaya konyaya gideceğim.orda tıp fakültesine gösteririm diyorum ama içim iç rahat değil
hasan koça bir arkadaşım kızını götürdü.kızı sürekli bronşit oluyordu,hiçbir yerde iyileşemedi.hasan koç sayesinde iyileşti.her açıdan inceledi diyor.zayıftı birşey yemiyordu onu bile iyileştirdi adam.250ymiş ücreti.kontrole falan da 2 kere gitmişler başka ücret almamış.kızlar konya da prof.dr.hasan koç nasıl ve ücreti ne kadar biliyor musunuz.
doktorun dediğine göre hareket et canım.normal de olabilir.değilse de biraz da mama verirsin.öyle beslenen bebekler de var takma kafana.yine anne sütü alacak nasılsa.bugün sağlık ocağına gittim ve 3. doz tetonoz aşımı oldum canlar. oğlumuda götürdün bakalım kg boy ne alemde diye tartıya çıktın 5550 gr boyda 59 cm acayip moralim bozuldu bir ayda sadece 500 gr almış. boyuda hiç uzamamış hemşire 1000 gr almalı dedi gelişimi biraz kötü %40 civarında dedi çöktüm resmen. tek göğsümü veriyorum biliyorsunuz yara diğeri. onu ağıp veriyorum ama sağmak benim sütümü artırmadı çıkmıyor. yarın doktora gideceğiz bu arada öksürmeye de başladı ofmamaya başlarız sanırım bakalım doktor ne diyecek
http://www.bebegimneyesin.com/bebek-boy-kilo/ değere göre normal gibi
vay nergis olmuşum..
Primayı ben de israil malı diye kullanmıyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum.. Bilmeden aldıklarım da oluyordur tabi ama bile bile almıyorum.
geçmişi okuyamadım kızlar, çok sıkıntılıydım... zahidimin kakasıyla uğraşıyorum... nihayetinde 10. günün sonunda kaka yaptı bebeğim... hep böyle mi olacak bilmiyorum, çok üzülüyorum, yapmadığımız şey kalmadı... var mı farklı bir önerisi olan... çok bunaldık...
ya niye çok demiş bence kilosu boyu çok normal eğer ecenin gelişimi üst sınırda ise bizim ki tosun tombalak :) bence biraz abartmış canım yaa hemde 3 aylık olmuşayy sonunda gelebildim yaaaa
yine gittik kv.ye çarş. beri ordaydık daha dün akşam geldik eve çok şükür. yine akşama gelicez diye gittik ama hee.
eşimin dişi apse yaptı araba kullanıcak durumda değildi hadi 1 gün 2 gün derken pofffff
kızımda ağlama krizine girdi perş akşamı, susturamadık hastaneye acile gittik, lavman yaptılar, gazı hariç dr. herşeyi normal dedi.
hatta gelişimi üst sınırda dedi. 6150kg 62 cm olmuşuz 3ayımız bitiyo dedim 24ünde.
sadece bide idrar tahlili yapalım dedi işetemedik kızı torbaya
2 kere taktım bekledik fln ama olmadı, dün akşamda aynısı oldu sıcak tuttuk biraz fönle, sıcak jelle fln sakinledi uyuttuk öle
şimdi iyi maşallah teyzeleri
izin verirse geçmişide okuyacam inş.
sizide çok özledim vallaaa bacılaaarrrr
sana katılıyorum , eşim israrla prima demişti 2 paket almişti kullandik , şimdi molfix kullaniyorum , çok memnunum
hayırlı olsun canım
sevindim benim gibi düşünmene canım
çok geçmiş olsun kızlar yaa kakaları çok büyük sorun bizde günde 3-4 kere yaparken bi anda teke düşürdü oğlum ama ne sıkıntı çekiyor her gün hiç yapamaması nasıl kötüdür tahmin ediyorum
ya niye çok demiş bence kilosu boyu çok normal eğer ecenin gelişimi üst sınırda ise bizim ki tosun tombalak :) bence biraz abartmış canım yaa hemde 3 aylık olmuş
de mi ama ne kadar fark olabilir bezler arasında niye ısrarla prima anlamıyorum bende
Bugun şeyanın bacagını kırıp ilkkez oğlumla trafiğe cıktık . Ananemıze kahvaltıya gıttık :))bılıosubuz gecen hafta 1hafta10gundur hastaydım sabah kaltım baktım ev ustume ustume gelıor ınanırmısınız yatagımı bile topkamadan kPtım oğlusuumu attık kendımızı dısarı:))
cnm calpol alma dolven al calpol astım mı ne bıse yapıomus yasaklandı o surup
oh maşallahh gezin tozun ev işi nankör bugun yap yarin aynı
geçmişi okuyamadım kızlar, çok sıkıntılıydım... zahidimin kakasıyla uğraşıyorum... nihayetinde 10. günün sonunda kaka yaptı bebeğim... hep böyle mi olacak bilmiyorum, çok üzülüyorum, yapmadığımız şey kalmadı... var mı farklı bir önerisi olan... çok bunaldık...
bugün sağlık ocağına gittim ve 3. doz tetonoz aşımı oldum canlar. oğlumuda götürdün bakalım kg boy ne alemde diye tartıya çıktın 5550 gr boyda 59 cm acayip moralim bozuldu bir ayda sadece 500 gr almış. boyuda hiç uzamamış hemşire 1000 gr almalı dedi gelişimi biraz kötü %40 civarında dedi çöktüm resmen. tek göğsümü veriyorum biliyorsunuz yara diğeri. onu ağıp veriyorum ama sağmak benim sütümü artırmadı çıkmıyor. yarın doktora gideceğiz bu arada öksürmeye de başladı ofmamaya başlarız sanırım bakalım doktor ne diyecek
http://www.bebegimneyesin.com/bebek-boy-kilo/ değere göre normal gibi
kızlar huggies sitesinden numune isteyebiliyorsunuz ben istedim denemek için. prima kullanıyorum birde onu deneyeceğim dün markette gördüm 2 numara 70 li paket 19 tl di. başka numune isteyebileceğimiz yer var mı bildiğiniz
merhaba kızlar vede onların bayıldığım tosuncuklarııı :)
aklımda deli sorular sizlerle de paylaşayım
ben şuan evde oto için aldığımız ana kucağına yastık koyarak kullanıyorum ama şu papettonun ev tipi ana kucağı ya da elektrikli salıncağından alıp almamakta kararsızım.salıncakta sallanmaya alışır diye korkuyorum bir yandan zaten sallayarak uyutuyoruz diyorum.yorumlarınızı bekliyorummm
kızımın yatağının altına destek koyduk,dik emziriyorum,hemen yatırmıyorum fışkırarak kusma yok şuan maşşaallahhinş. bir daha olmaz.şu ağzına gelmelerde bir bitse rahatlıcamm
slingten bahsederken oturtma konusu geçmiş.ben sırtını karnıma dayayıp bir elimi kollarından bir elime poposundan kavrayarak tutuorum rahatta ediyor bir sorun olmaz inş.
bu arada kızlar 5-6 aylık dönem gelince rahat edicez diye düşünüyorum.oturacaklar,ek gıdaya geçicez,e emzirme bu kadar olmaz herhalde.gaz olayı biter inşşşşşşşşşşşş.
yanlış mıyımmm acaba ararmıyız bugünleriihep öle diyorlar yaa her zaman bir öncesi aranıyor =)
bu arada bebişleriyle gezmeye çıkmaya korkan arkadaşlar keşke sizin yerinizde olsam da bebeğimi arabaya atıp gezebilsem
bir alışveriş merkezine gidebilsem kızımla...
küçücük hiçbir şey olmayan ve artık yavaş yavaş soğukların geldiği bir ilçede koca kışı evde kızımla geçireceğim.
bütün arkadaşlarımın tayini çıktı gitti ve yalnız kaldım.
şimdiden düşünmemeye çalışyorum kızımla oyalanacağım diyorum evet ama insansız nereye kadar.tek tük birileri var ama can arkadaşım yok.biryakınıma bırakıp hastaneye gitme olanağim bile yok...
en korktuğum kızımın beni göre göre bana alışması ve anneci asosyal bir çocuk olması.annemlere görümceme dedim gelebilirlerse gelecekler inş. en azından birilerini görür yavrum.onunla sürekli konuşma halindeyim ki algısı açık olsun,sessiz içine kapanık bir çocuk olmasın diye..
seneye de tayinimiz çıkmazsa ne olur bilmiyorum.eski bir evde oturuyorum,kızımda büyüyecek seneye inş. yeni bir yerde yeni bir evde oturmak istiyorum. dualarım kabul olur inş. bana dua edin ve şikayet etmeyin halinizden olur mu canlar
ayyyy allaahııımmmBugun şeyanın bacagını kırıp ilkkez oğlumla trafiğe cıktık . Ananemıze kahvaltıya gıttık :))bılıosubuz gecen hafta 1hafta10gundur hastaydım sabah kaltım baktım ev ustume ustume gelıor ınanırmısınız yatagımı bile topkamadan kPtım oğlusuumu attık kendımızı dısarı:))
uyusun diyede asla ısrar etmem onunla uyanıkken oynayıp yorarız güldürürüz.sende biraz oyala öyle uyut.
kızlar huggies sitesinden numune isteyebiliyorsunuz ben istedim denemek için. prima kullanıyorum birde onu deneyeceğim dün markette gördüm 2 numara 70 li paket 19 tl di. başka numune isteyebileceğimiz yer var mı bildiğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?