2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

oğluşum teyzesi oğluşum :)

kızlar huggies sitesinden numune isteyebiliyorsunuz ben istedim denemek için. prima kullanıyorum birde onu deneyeceğim dün markette gördüm 2 numara 70 li paket 19 tl di. başka numune isteyebileceğimiz yer var mı bildiğiniz

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım bir an önce düzelir inşallah

ben başka bir bez denemedim ama haklısın.sanırım milupa da israil malıydı.malesef çinde de uygur türklerine zulm yapılıyor ama birşey yapamıyoruz.aslında böyle küçük görünen şeylerle protesto etmek lazım.

kızlar konya da prof.dr.hasan koç nasıl ve ücreti ne kadar biliyor musunuz.
hasan koça bir arkadaşım kızını götürdü.kızı sürekli bronşit oluyordu,hiçbir yerde iyileşemedi.hasan koç sayesinde iyileşti.her açıdan inceledi diyor.zayıftı birşey yemiyordu onu bile iyileştirdi adam.250ymiş ücreti.kontrole falan da 2 kere gitmişler başka ücret almamış.
tıpta nedeni iyi araştırılır aslında ama tek sorun asistanlar ilgileniyor.bir şekilde hocasına ulaşıp tahlilini falan gösterebilirsen iyi olur o da.
doktorun dediğine göre hareket et canım.normal de olabilir.değilse de biraz da mama verirsin.öyle beslenen bebekler de var takma kafana.yine anne sütü alacak nasılsa.

Vsn üzülme bence benim kızım ilk ay 400 gramdan da az aldı mama az da olsa verdiğimiz halde geçende 10 günde 400 gram almış değişiyor zaman zaman p standart kilo ve boy aralığındaysa bence üzme kendini doktorun daha iyi bilir gerekirse mama verirsin çoğumuz veriyoruz allah korusun sütün kesilir

vay nergis olmuşum..

hayırlı olsun canım

Primayı ben de israil malı diye kullanmıyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum.. Bilmeden aldıklarım da oluyordur tabi ama bile bile almıyorum.

sevindim benim gibi düşünmene canım

çok geçmiş olsun kızlar yaa kakaları çok büyük sorun bizde günde 3-4 kere yaparken bi anda teke düşürdü oğlum ama ne sıkıntı çekiyor her gün hiç yapamaması nasıl kötüdür tahmin ediyorum

ya niye çok demiş bence kilosu boyu çok normal eğer ecenin gelişimi üst sınırda ise bizim ki tosun tombalak :) bence biraz abartmış canım yaa hemde 3 aylık olmuş

sana katılıyorum , eşim israrla prima demişti 2 paket almişti kullandik , şimdi molfix kullaniyorum , çok memnunum

de mi ama ne kadar fark olabilir bezler arasında niye ısrarla prima anlamıyorum bende

Bugun şeyanın bacagını kırıp ilkkez oğlumla trafiğe cıktık . Ananemıze kahvaltıya gıttık :))bılıosubuz gecen hafta 1hafta10gundur hastaydım sabah kaltım baktım ev ustume ustume gelıor ınanırmısınız yatagımı bile topkamadan kPtım oğlusuumu attık kendımızı dısarı:))

israil mallari o kadar içimize işlemişki farkında bile degiliz , elimizden geldigi kadar dikkat etmemiz lazim bence

oh maşallahh gezin tozun ev işi nankör bugun yap yarin aynı

Selam anneler nasılsınız?
Biz iyiyiz çok şükür. Kızım maşallah annesini hiç üzmüyor.
Gündüzleri bazen uyuyo bazen bölük börçük şekerleme yapıyo ama huysuz değil elhamdülillah.
Bugün teyzesinin önerisiyle bi ilahi dinlettim.
Çok sevdi, ilahi kızımın adını taşıyor :) Zehra

[video=youtube;rz16Ctct9v0]http://www.youtube.com/watch?v=rz16Ctct9v0[/video]

canım benim kızımda olmuştu ama üşütmüştü bir şey yapmadan geçmişti..

ya kaka yapamıyor ya merak ediyorum kabız mı oluyor yani katı mı?

ya aslında 500 gr. normal..

molfix gönderiyor ama 1 tane bez
milupa ve herobaby üye olunca paket yolluyor..

canım kakası katı değildi, dokuzuncu gün ağlamaktan bi hal oldu bebeğim, anca ertesi gün yapabildi tuvaletini, öncesinde yine iyi idi durumu ama son gün mahvoldu resmen... masaj, zeytinyağı, fitil, sıcak su, damla, şurup... bunların hepsini denedik ama hiçbirinden fayda göremedik... bugün yine yapmadı kaka... ne yapacağız bilmiyorum

canım slm papetto otomatik salıncak bende var ben memnunum ama her bebek farklı olur canım ben doğmadan önce aldım o yüzden alıştı hiçte salıncakçı bebek degil bizimki.ama oğlum doğduğundan beri uykusuzluk falan hiç çekmedim maşallahı var şu ana kadar salıncagı olmasada gögsümde uyur yatagına yatırırım nazar değmesin.arkadaşımın 3 aylık bebeği var o da salıncak almak istiyordu bizimkisinde yatırıp denedi ama kızı durmadı zaten bebeğin uyuyacagı varsa salıncaksızda uyur.bizimki uykusu gelince bebek arabası, yada koltuk üstünde uyur.uyusun diyede asla ısrar etmem onunla uyanıkken oynayıp yorarız güldürürüz.sende biraz oyala öyle uyut.

ayyyy allaahııımmm
maşallah sizeee
bende kızımı anakucağına koyup gezmek istiyorum anakız yaaaaaaaaaaaaahhhh
ama benimki maşallah bırak anakucağını, bebekarabasıyla gezerken bile durmuyo
geçen güne gitmiştimya, süslendik püslendik, eceyi arabasına koydum 7.kattan asansörle indik apartmandan çıktım bi bakıyım dedim napıyo anam oda ne ???
ayaklar sallanıyo aşağı doğru
tepinmiş tepinmiş, totoyu indirmiş bebekarabasının ucuna seside çıkmıyo, ben baktım tam ağlamak üzereydi, durmadı siteden çıkana kadar bile.
aldım kucağıma, allahtan komşum yanımdaydı arabayı o sürdü bende yanında kucağımda bebe, allahtam üst sokaktaydı fazla uzak değildi ama tabi ben ter içinde ne makyaj kaldı ne bişi
dışarda en korktuğum şey siftahı yapınca başıma geldi yani
e bide araba kullanıyo olsam nolcak aynı şeyi anakucağındada yapcak
sabır sabır sabırrrrr

mrb ben 20 haftalık hamıleyım erzurumda ayrıntılı ultrasyona girmek için hangi hastahanede var bilgisi olan arkadaslar benm üçlü testım rısklı cıktı ayrıntılı yada renklı ultrasyona gırmem lazım lutfen yolendırımsınz benı cok uzuluyrz esımle ben lutfen arkadaslar yardımcı oln bana bebegımn durumunu cok merak edyorz tsk herkese smdılık =(

ya kızlar biz yine kaka yapamıyoruz yaahh
dün akşam ağlama krizine girdi yine gazdan dolayı, kakasını ben yaptırdım, müdahele etmek istemiyorum ama dr.ada götürsem oda aynı şeyi yapıcak bıktım hep aynı manzara, ıkınmaktan canı çıkıyo ama boş. gazlarda dolaşıp duruyo sancı veriyo
sab simplexte kullanıyorum halbuki
napıyım sizce mamasını verirken içine z.yağı katıyımmı?
90 günlük olduk artık hala aynı sorun
poofff

uyusun diyede asla ısrar etmem onunla uyanıkken oynayıp yorarız güldürürüz.sende biraz oyala öyle uyut.

canım süper tespit... ne zaman uyusun diye uğraşıp zorlasam uyumuyor, ama kendi haline bırakıp uyuması için zorlamayınca kendiliğinden uyuyor.. ben de uyutmaya çalışmıom artık, gülüp oynuyorum onunla sonra bi de bakıom uykusu gelmiş:) bence uyku sorunu olanlar bu yöntemi deneyebilirler

Ben huggiesden numune istedim ama gondermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…