2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar desteğiniz için sağolun.sizlerle paylaşmak iyi geldi...

bunlar aslında öyle küçük şeyler ki hepsi gelip geçecek inş.

bir bakıcam benimle oynayan gezen koca bir kızım olmuş...

Rabbim başka dert vermesin sağlıktan geri koymasın hele evladımı...

böyle düşününce herşey boş geliyor...

minicik bebeler biryerlerde yok yere can verirken,anneler evlatsız evlatlar annesiz kalırken bizim hiçbir şeye sızlanmaya hakkımız yok kesinlikle...

bebişleri uyumayan sabırlı anneler biraz daha sabredin . benim kızım yarın 4.ayına giriyor artık uykuları düzenli gündüz bile 3~4 saat uyudugu oluyor gece ise 6~7 saate çıktı merak etmeyin sorunlar hep aynı zamanla değişiyor.. sizi öpüyoruz kızımla ve uyuyooruzzzz

Son düzenleme:
anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım.ben iyi değilim.kızımın 1 ayı geçkin süredir dışkısı yeşil ve mukuslu.doktora götürdüktahlil istediler.tahlil sonucunda mikrop var dediler.başka ile sevk ettiler.bizde burda başka bir doktora götürdük.orda tekrar tahlil istediler.temiz çıktı.süt alerjisi olabilir dedi.kesin tanı koyamadı.süt ürünlerini kes dedi bana.2 haftadır süt ürünleri yemiyorum.dışkısı hala yanı düzelmedi.çok canım sıkılıyor.sizin kuzularda veya duydunuz mu böyle sıkıntılar.bilginiz var mı.

haftaya konyaya gideceğim.orda tıp fakültesine gösteririm diyorum ama içim iç rahat değil

geçmişi okuyamadım kızlar, çok sıkıntılıydım... zahidimin kakasıyla uğraşıyorum... nihayetinde 10. günün sonunda kaka yaptı bebeğim... hep böyle mi olacak bilmiyorum, çok üzülüyorum, yapmadığımız şey kalmadı... var mı farklı bir önerisi olan... çok bunaldık...

Geçmiş olsun canim bizimkinde jkan olmuştu kakasinda sana dediği gibi süt ürününü kes dedi bana da mama olarak da aptamil ha verdi birde şurup verdi biogaia diye sonra düzeldi. Birde mikrop olsa kilo alımı düşük olur demişti sizinki nasıl. İnşallah en kisa surede normale döner

benimkide kan yok.şükür kilo alımı iyi sadece dışkısı bir aydır düzelmedi.
biogaia damla kullandım bi süre.pek bi faydasını görmedim.inş normale döner.

tatlım benımde hamılelgım cok streslıydı benım tarama testlerım temız cıktı ama ayrıntılı ultrasonda kıst goruldu benım mınık kızımda ondan sonra doktor doktor gezdım neler duydum cok uzuldum ama ep dua ettım saolsun burdakı arkadslarda dualarını eksık etmedıler saglıklı bır bebegım oldu sen sadece Rabbıne guven .ayrıntlı ultrason konusunda da ankarada eyup ekıcı var ona gıt canım daha ıyısı yok bu konuda.cok bılgılı ve kesınlıkle paragoz degıl.neredesın bılmıyorum ama ben fethıyede yasıyorum ama gıttık eyup beye en dogru kesın seyı o soyledı bıraz tuzluydu 360 lıra verdık ama geelemıyoruz dıe 9 ay boyunca telden yardımcı oldu ben onu tavsıye ederım.tahlıllerını al ona gıt raatlatır senı

ayy sonunda gelebildim yaaaa
yine gittik kv.ye çarş. beri ordaydık daha dün akşam geldik eve çok şükür. yine akşama gelicez diye gittik ama hee.
eşimin dişi apse yaptı araba kullanıcak durumda değildi hadi 1 gün 2 gün derken pofffff
kızımda ağlama krizine girdi perş akşamı, susturamadık hastaneye acile gittik, lavman yaptılar, gazı hariç dr. herşeyi normal dedi.
hatta gelişimi üst sınırda dedi. 6150kg 62 cm olmuşuz 3ayımız bitiyo dedim 24ünde.
sadece bide idrar tahlili yapalım dedi işetemedik kızı torbaya
2 kere taktım bekledik fln ama olmadı, dün akşamda aynısı oldu sıcak tuttuk biraz fönle, sıcak jelle fln sakinledi uyuttuk öle
şimdi iyi maşallah teyzeleri
izin verirse geçmişide okuyacam inş.
sizide çok özledim vallaaa bacılaaarrrr

sana katılıyorum , eşim israrla prima demişti 2 paket almişti kullandik , şimdi molfix kullaniyorum , çok memnunum

Ben de ayni kitabi okudum ama bence ordakiler hic gazi olmayan bebekler icin. Gaz sancilari baslayinca hiiic EASY fln kalmiyor. Kucakta ayakta omuzda nerde olursa orda uyuyor istedigi sıklıkla emiyor. Benim umudum 3 ay bittikten sonra yatır/kaldırda.

Banyoyu ben de 2 gunde bir yaptiriyorum ve banyo sonrasinbi elektrik sobasi ya da sac kurutmayla isitiyorum

Bi daha bebek dusunursem ben de yaptirmicam. Cok luzumsuz. Rabbim evlatlarimizi korusun her sey dua ile

Cok gecmis olsun

inşallah bir şey çıkmaz canım am tıpa gitmeni bir konyalı olarak tavsiye etme tabi sen bilirsin denek gibi kullanıyorlar insanı çok şahit oldum buna

canım ben sağdığım sütü biberon ile vermeden has zeytinyağı damlatıyorum bir iki damla o yumuşatıyor

bugün sağlık ocağına gittim ve 3. doz tetonoz aşımı oldum canlar. oğlumuda götürdün bakalım kg boy ne alemde diye tartıya çıktın 5550 gr boyda 59 cm acayip moralim bozuldu bir ayda sadece 500 gr almış. boyuda hiç uzamamış hemşire 1000 gr almalı dedi gelişimi biraz kötü %40 civarında dedi çöktüm resmen. tek göğsümü veriyorum biliyorsunuz yara diğeri. onu ağıp veriyorum ama sağmak benim sütümü artırmadı çıkmıyor. yarın doktora gideceğiz bu arada öksürmeye de başladı of mamaya başlarız sanırım bakalım doktor ne diyecek
http://www.bebegimneyesin.com/bebek-boy-kilo/ değere göre normal gibi

Son düzenleme:

mrb canm ben karsta yasıyrm esımın ısınden dolayı smdılık sıfa hastahensndn randevu almak ıcın ayrıntılı ultrasyona gırmek ıcın ben üçlü testı tekraldm 2 defa sonuc yıne aynı cıktı 3.36 bebegın sırtı accık dııye normal ultrasyonda bebek saglam cıkyr ve doktor ayrıntılı ultrayona gır dedı bende kısmetse gırerım ıns ayrıntılı ultrasyonda bebekte bır sıkıntı olsa cıkarmı ? esımde bende cok uzuluyrz

tıp fakülteleri genel anlamda öyle de.gitmeyi düşündüğümüz uzmanlık alanı genelde tıplarda oluyor.çocuk gastroentrolojisi.veya nereye gidebiliriz bir önerin var mı.ben muğlada yaşıyorum.aslen konyalıyım ve annemler konyada.muğlada sağlık olanakları kısıtlı.haftaya annemlerle konyaya gideceğim.

cıkıyor tatlım ama guvenılır bır yere gıt bakan kısının yorumlasıda cok onemlı.uzulmeyın dua edın bol bol.bende hamılelgımı uzulerek gecırdım hıc tadını cıkaramadım ama bebgım sagllılkı cok sukur sızıne oyledır ıns. ama gıdebılırsen dedıgım adamada gıt.benımde esımın ıslerı cok yogundu annemle gıtmıstım bende ankaraya ama cok sukur rahatlattı o doktor. cok tecrubelı bırısı sadece rısklı sorunlu gebelıklere baktıgı ıcın sureklı karsılastıgı seyler bunlar yanlıs yonlendırme yapmıyor.sende dıyebılırsın neden hep bu adamı yazıyosun ınan bu adama gıtmeden once gıtmedıgım doktorda kalmadı neler soyledıler her doktor muaynesınde aglıyordum.ekstrem durumlardan cok anlayan doktor yok bence hamılelegımı zehır ettıler bana.ben nerdeyse 15 gune bır gırdım ayrntılıya ama bakan ıyı olmadıgı ıcın cok surundurduler ama zorda olsa moralını yuksek tut sen canım

anladım bende doğuda yaşıyorum konyalıyım. eğer o alan orada varsa tbiki oraya gitmek daha mantıklı diğer hastanelerde olmayabilir. ben tıpı genel anlamada sevmiyorum denek olarak kullandıkları için o bölüm tıptan başka yerde var mı bilgim yok canım. ben normal bi çocuk doktorun gideceksin sandım ondan öyle dedim

İşte size normal bi emzirme sonrası elimlee tutmama rağmen iğrençleşen kıyafetim .. Bi de gezmekte falan olduğumu. Düşünün
ayyy senin işinde zor yavrum yaaa

dr bana acıkmadan verme demişti ama sende bi sorsana bakalım seninki ne dicek?
bizimki saat başı meme istediği için

ya üzülme yaa genel anlamda sağlığı iyi olsunda eksiğini tamamlar o annesi senin sayende
benimkide geçen ay 1300gr almıştı bu ay 500fln, mamayı azalttım sütüm biraz artınca, önemli olan doyması ve sağlıklı olması,
senin kızında zımba gibi olur, kendine suç bulup üzülme sakın, bunlar hepimizin yaşıyacağı şeyler, dr.una bi git sen bakalım
rabbim dermansız dert vermesin üzülme canım benim

biz baby 2go kullanıyoruz... civilden 49 tl ye almıştık... çok da memnunum... küçükken (yani daha çok uyuduğu zamanlarda)daha kolay kullnabiliyoduk... şimdilerde savuruyo kendini Ayliz hanım... ama bir iki ay sonra çok daha kolay kullanabiliriz...
ayrca erkek çocukları için kanguru ve yürüteç önerilmiyor bilginiz olsun... yumurtalıklar sıkışıyomuş..

önce çocuk doktoruna gideceğiz çocuk doktoru sevk edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…