anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım.ben iyi değilim.kızımın 1 ayı geçkin süredir dışkısı yeşil ve mukuslu.doktora götürdüktahlil istediler.tahlil sonucunda mikrop var dediler.başka ile sevk ettiler.bizde burda başka bir doktora götürdük.orda tekrar tahlil istediler.temiz çıktı.süt alerjisi olabilir dedi.kesin tanı koyamadı.süt ürünlerini kes dedi bana.2 haftadır süt ürünleri yemiyorum.dışkısı hala yanı düzelmedi.çok canım sıkılıyor.sizin kuzularda veya duydunuz mu böyle sıkıntılar.bilginiz var mı.
haftaya konyaya gideceğim.orda tıp fakültesine gösteririm diyorum ama içim iç rahat değil
Geçmiş olsun canim bizimkinde jkan olmuştu kakasinda sana dediği gibi süt ürününü kes dedi bana da mama olarak da aptamil ha verdi birde şurup verdi biogaia diye sonra düzeldi. Birde mikrop olsa kilo alımı düşük olur demişti sizinki nasıl. İnşallah en kisa surede normale döner
tatlım benımde hamılelgım cok streslıydı benım tarama testlerım temız cıktı ama ayrıntılı ultrasonda kıst goruldu benım mınık kızımda ondan sonra doktor doktor gezdım neler duydum cok uzuldum ama ep dua ettım saolsun burdakı arkadslarda dualarını eksık etmedıler saglıklı bır bebegım oldu sen sadece Rabbıne guven .ayrıntlı ultrason konusunda da ankarada eyup ekıcı var ona gıt canım daha ıyısı yok bu konuda.cok bılgılı ve kesınlıkle paragoz degıl.neredesın bılmıyorum ama ben fethıyede yasıyorum ama gıttık eyup beye en dogru kesın seyı o soyledı bıraz tuzluydu 360 lıra verdık ama geelemıyoruz dıe 9 ay boyunca telden yardımcı oldu ben onu tavsıye ederım.tahlıllerını al ona gıt raatlatır senımrb arkadaslar aranıza yenı katıldm ben 5 aylık hamıleym ben üçlü test yaptm ama ilk testım nörol tüp dedektifi 3.02 cıktı üçlü testı tekrarladım baska bır hastahneden yıne 3.36 cıktı snra ultrasyonda bır sey cıkmıyr yanı bebek saglıklı cıkıyor ama doktorlar amıyosentez yonlerdı ben dusuktukten cok korktugum ıcın vazgecetık esımle ve kac gundur o hastahaneden o hastahaneye gıtıık ama ultrasyonda bırsey cıkmadı daha renklı ultrasyona gırmedım yanı renklı ultrayon ıcın randevu almaya calısıyrm malesef esımın gorevınden dolayı dogudayım doktorlrı dogru duzgun yok ne yapacagımızı bılmıyorm bu duurmda olan bayan varmı bebegını saglıklı kucagına alan varmı yarıdımcı olun lutfen =(
öyle canım ne yazık ki elini attığın şey ithal ama karşılığı varsa neden demek geliyor içimden hem ithalliğini geçtim artık israil ürünlerini almak zulme ortak olmak kendi çocuğumuzun poposu rahat etsin derken orda bi annenin gözyaşlarının belki de nedeni olmak gibi geliyor dediğim gibi af buyurun merak ettim hiç türk malı kullandınız mı memnun olmadınız mı sorum buydu aslında
Merhaba kızlar,
Ben aslında bi ağustos 2013 annesi olacakken aceleci kızımın 35. haftada gelmesi ile bi "2 temmuz" annesi oldum. İyiki de olmuşum :)) Burayı da mümkün olduğunca sık takip etmeye çalışıyorum ama kızım pek mümkün kılmıyor şu aralar. Sizlere danışmak istediğim birkaç şey var kızlar. Görüyorum ki sorunlarımız pek benzer. Bizim kız birkaç gündür bana buz yutturuyor. Uyku nedir bilmiyor, özellikle gündüzleri neredeyse hiç uyumuyor. Ben kv ve kp ile bakıyorum bebeğime. Kızımın ağlamasına dayanamadıkları için sebat edemiyorum herhangi bi yöntemde. Kızım benim kucağımda pışpışlayarak uyuyor, yatağına koyunca da 10 dakika sonra hemen uyanıyor... Ne yapacağımı şaşırdım( Sizler nasıl uyutuyorsunuz bebeleri? Tracy Hogg'un yazdığı bi kitabı okumaya çalışıyorum.Onda bahsedilen iki yöntem var. Aranızda EASY veya Yatır-Kaldır ile bebeğini uyutabilen var mı?
Başka merak ettiğim bir konu, ne kadar sıklıkla bebişlerinizi banyo yaptırdığınız. Ben Ankarada yaşıyorum, ilk başlarda her gün banyo yaptırıyordum ama havaların serinlemesi ile beraber süreler uzadı.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
ben 2 li 3 lü 4 lü 5 li kaç tane var ise hiç birini yaptirmadim . allah korusun bi sorun olsa kıymayacaktim asla bebegime , ee bi sorun oldugunu bilerekte 9 ayı gecirmek istemedim Rabbim hayirlisini eli ayagi dusgununu versin dedim , çok şükür bebegimi kucagima aldim.
tr'de ve avrupada bu testler surekli yapilıyor ve avrupaada söylenen şu : aminosentezde %100 garanti degil. çok hikayeler okuyoruz sagliksiz bebek diye aldirip saglikli bebeginden olanlar , yada sagliksiz denilip saglikli kucagina alanlar , neler neler... biraz kaderci olmak ve dua etmek lazim , Allah neyi uygun gördü ise onu yaşayacagiz sonucta , içini ferah tut bol bol dua et canim , Allah hayirlisi ise saglikli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin inş ,
anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım.ben iyi değilim.kızımın 1 ayı geçkin süredir dışkısı yeşil ve mukuslu.doktora götürdüktahlil istediler.tahlil sonucunda mikrop var dediler.başka ile sevk ettiler.bizde burda başka bir doktora götürdük.orda tekrar tahlil istediler.temiz çıktı.süt alerjisi olabilir dedi.kesin tanı koyamadı.süt ürünlerini kes dedi bana.2 haftadır süt ürünleri yemiyorum.dışkısı hala yanı düzelmedi.çok canım sıkılıyor.sizin kuzularda veya duydunuz mu böyle sıkıntılar.bilginiz var mı.
haftaya konyaya gideceğim.orda tıp fakültesine gösteririm diyorum ama içim iç rahat değil
inşallah bir şey çıkmaz canım am tıpa gitmeni bir konyalı olarak tavsiye etme tabi sen bilirsin denek gibi kullanıyorlar insanı çok şahit oldum bunaanneler ve bebişleri nasılsınız bakalım.ben iyi değilim.kızımın 1 ayı geçkin süredir dışkısı yeşil ve mukuslu.doktora götürdüktahlil istediler.tahlil sonucunda mikrop var dediler.başka ile sevk ettiler.bizde burda başka bir doktora götürdük.orda tekrar tahlil istediler.temiz çıktı.süt alerjisi olabilir dedi.kesin tanı koyamadı.süt ürünlerini kes dedi bana.2 haftadır süt ürünleri yemiyorum.dışkısı hala yanı düzelmedi.çok canım sıkılıyor.sizin kuzularda veya duydunuz mu böyle sıkıntılar.bilginiz var mı.
canım ben sağdığım sütü biberon ile vermeden has zeytinyağı damlatıyorum bir iki damla o yumuşatıyorgeçmişi okuyamadım kızlar, çok sıkıntılıydım... zahidimin kakasıyla uğraşıyorum... nihayetinde 10. günün sonunda kaka yaptı bebeğim... hep böyle mi olacak bilmiyorum, çok üzülüyorum, yapmadığımız şey kalmadı... var mı farklı bir önerisi olan... çok bunaldık...
tatlım benımde hamılelgım cok streslıydı benım tarama testlerım temız cıktı ama ayrıntılı ultrasonda kıst goruldu benım mınık kızımda ondan sonra doktor doktor gezdım neler duydum cok uzuldum ama ep dua ettım saolsun burdakı arkadslarda dualarını eksık etmedıler saglıklı bır bebegım oldu sen sadece Rabbıne guven .ayrıntlı ultrason konusunda da ankarada eyup ekıcı var ona gıt canım daha ıyısı yok bu konuda.cok bılgılı ve kesınlıkle paragoz degıl.neredesın bılmıyorum ama ben fethıyede yasıyorum ama gıttık eyup beye en dogru kesın seyı o soyledı bıraz tuzluydu 360 lıra verdık ama geelemıyoruz dıe 9 ay boyunca telden yardımcı oldu ben onu tavsıye ederım.tahlıllerını al ona gıt raatlatır senı
inşallah bir şey çıkmaz canım am tıpa gitmeni bir konyalı olarak tavsiye etme tabi sen bilirsin denek gibi kullanıyorlar insanı çok şahit oldum buna
canım ben sağdığım sütü biberon ile vermeden has zeytinyağı damlatıyorum bir iki damla o yumuşatıyor
cıkıyor tatlım ama guvenılır bır yere gıt bakan kısının yorumlasıda cok onemlı.uzulmeyın dua edın bol bol.bende hamılelgımı uzulerek gecırdım hıc tadını cıkaramadım ama bebgım sagllılkı cok sukur sızıne oyledır ıns. ama gıdebılırsen dedıgım adamada gıt.benımde esımın ıslerı cok yogundu annemle gıtmıstım bende ankaraya ama cok sukur rahatlattı o doktor. cok tecrubelı bırısı sadece rısklı sorunlu gebelıklere baktıgı ıcın sureklı karsılastıgı seyler bunlar yanlıs yonlendırme yapmıyor.sende dıyebılırsın neden hep bu adamı yazıyosun ınan bu adama gıtmeden once gıtmedıgım doktorda kalmadı neler soyledıler her doktor muaynesınde aglıyordum.ekstrem durumlardan cok anlayan doktor yok bence hamılelegımı zehır ettıler bana.ben nerdeyse 15 gune bır gırdım ayrntılıya ama bakan ıyı olmadıgı ıcın cok surundurduler ama zorda olsa moralını yuksek tut sen canımmrb canm ben karsta yasıyrm esımın ısınden dolayı smdılık sıfa hastahensndn randevu almak ıcın ayrıntılı ultrasyona gırmek ıcın ben üçlü testı tekraldm 2 defa sonuc yıne aynı cıktı 3.36 bebegın sırtı accık dııye normal ultrasyonda bebek saglam cıkyr ve doktor ayrıntılı ultrayona gır dedı bende kısmetse gırerım ıns ayrıntılı ultrasyonda bebekte bır sıkıntı olsa cıkarmı ? esımde bende cok uzuluyrz
tıp fakülteleri genel anlamda öyle de.gitmeyi düşündüğümüz uzmanlık alanı genelde tıplarda oluyor.çocuk gastroentrolojisi.veya nereye gidebiliriz bir önerin var mı.ben muğlada yaşıyorum.aslen konyalıyım ve annemler konyada.muğlada sağlık olanakları kısıtlı.haftaya annemlerle konyaya gideceğim.
ayyy senin işinde zor yavrum yaaaİşte size normal bi emzirme sonrası elimlee tutmama rağmen iğrençleşen kıyafetim .. Bi de gezmekte falan olduğumu. Düşünün
dr bana acıkmadan verme demişti ama sende bi sorsana bakalım seninki ne dicek?kızlar bizim 2 ayımız bitti 3. aya girdik bebeğim artık daha geç acıkıyor yani önceden 2 saat geçince mızmızlanırdı yarım saat zor oyalardım.2 gündür 3,5-4 saat oluyor hala bir acıkma belirtisi yok ama ben yine de 3 saat geçince emziriyorum acaba yanlış mı yapıyorum
ya üzülme yaa genel anlamda sağlığı iyi olsunda eksiğini tamamlar o annesi senin sayendebugün sağlık ocağına gittim ve 3. doz tetonoz aşımı oldum canlar. oğlumuda götürdün bakalım kg boy ne alemde diye tartıya çıktın 5550 gr boyda 59 cm acayip moralim bozuldu bir ayda sadece 500 gr almış. boyuda hiç uzamamış hemşire 1000 gr almalı dedi gelişimi biraz kötü %40 civarında dedi çöktüm resmen. tek göğsümü veriyorum biliyorsunuz yara diğeri. onu ağıp veriyorum ama sağmak benim sütümü artırmadı çıkmıyor. yarın doktora gideceğiz bu arada öksürmeye de başladı ofmamaya başlarız sanırım bakalım doktor ne diyecek
http://www.bebegimneyesin.com/bebek-boy-kilo/ değere göre normal gibi
anladım bende doğuda yaşıyorum konyalıyım. eğer o alan orada varsa tbiki oraya gitmek daha mantıklı diğer hastanelerde olmayabilir. ben tıpı genel anlamada sevmiyorum denek olarak kullandıkları için o bölüm tıptan başka yerde var mı bilgim yok canım. ben normal bi çocuk doktorun gideceksin sandım ondan öyle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?