Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ceybernuranın Güzeller güzeli kzıyla benım boncuk oglumun ılk brblernı farkedslerıcok komıklerdı ya sızede gostrelım zıpırları dedık:)
çook tatlısınızz ama sizz sırf sizi cepten göremiyorum diye pc buldum da bakıyom maşaaallah![]()
Ben de şuan molfix kullanıyorum, hiç memnun değilim. Kakayı emmiyor, her kakada kıyafet değiştiriyoruz.. Hep pişik yaptı. Can bebe'ye geri dönüş yapacağım, ondan memnunduk.
slm yavrucuklarım
anadolu yakasında turan arkadaşlarım için çamlıca erdem hast de cocuk dr u oğuzhan dolar var şimdiye kadar sayesinde bebeğimle ilgili bir sıkıntı yaşamadım şiddetle tavsiye ederim muayne ücreti 50 tl
pişik için bize hematan ve trosyd diye krem yazdı hametan günde üç sefer eğer kızarıklık olursa trosyd ile karışıtırıp sür dedi kendimde annemde kvalidem de ve bebeğimde kızarıklık olunca denedim 2. sürmemde sonuç harika puff yok oldu
gaz için bliss baby diye bir şurup yazdı erkek çocuğu olmasına rağmen ve ben bildiğiniz gazmanım ult da gazdan görüntü çıkmaz o derece bir kere bile bebeğimde gaz sıkıntısı yaiamadık mama olarak ilk başta biz aptamil kullanıyorduk kaka yapamıyordu söyledim hemen değiştirdi hipp 1 combiotik prebiotik probiotik mamayı önerdi oğluşum iki günde bir kaka yapmaya başladı
eğer varsa bu sıkıntılarınız önerilerimi dikkate alın
annem ağrıları var ilaçlarla idare etmeye çalışıyoruz inş biran önce iyileşir bebeğim 5-6 aylık iken sünnet yaptırıcaz allah kısmet ederse daha mevlüt yapmaya fırsatımız bile olmadı
adiyeff cnm yalnızlıktan şikayetçi olmuşsun birbirimize yakındık istediğin zaman görüşebiliriz minnoşum
oğlum yusuf egehan ellerinizden öper kızlarınıza sarkar oğullarınızı maça davet eder
Eki Görüntüle 809651
kvalidem alıyo ikidir molfix kanım kaynamadı o beze prima premium care en iyisi bence
şu can bebeyide sırf meraktan alıp denicem bu kadar ucuz ve iyi enteresan :26:
Masallah ogluşuna. Cok kıskandım ben de bilgisayarı açayım da kızışımın fotografini koyayim :)
Aman bence de en iyisi premium care. Ben 4 bedene gecene kadar baska bisey kullanmayi dusunmuyorum. Ondan sonra belki prima aktif bebek alirim, premium care ile ozellikleri ayniymis heralde. Bi de huggies denerim. Ben 1 beden kullanirken 2 beden depoladim; simdi 2 beden kullaniyorum gecen gun ebebekten 3 beden depoladim daha da alicam cunku uc beden daha uzun sure kullanilir gibi geliyor belli vakitten sonra daha yavas kilo aldiklari icin. Boylece birazcik da olsa indirimli kullanmis oluyorum. Ya da evden kullandigim icin, aninda cebimden para cikmadigi icin karlı geliyor :)
:) nolmaz öleee![]()
ederler canımm ben ücretsiz izindeyim ama döndüğünde geri alırlar mı orasını bilemezsin özel sektör sonuçta
maşaallah kuzulara çok güzeller valla çok canım istedi mıncıklama oyuncak bebek g,bler özellikle kız olan kuzularr
doğru aslında canım isteyince her şey olur ben çocukla nasıl olur onu düşünüyorm bi de alan sınavı sıkıntı olur mu diye düşünüyorum
inş. bu sene istediğin puanı alır atanırsın canım
yaa aynısı benim oğlumda da var bi anda değişti huyu 10 ar dk anca uyuyor hemen gözlerini açıyor iğneleerin sıkıntısı o zaman inş. geçer en kısa sürede
Gazi oldugunu sanmiyorum oyle cok cildirmiyorda huzursuzmus gibi agliyor kucaga alinca susuyor evden hic cikmayi ca ne yapsin cocuk afalliyor
Bana kalsa pes etmeyecegim ama babamiz cok telasli
Benim iki shbet edecek komsum bile yok![]()
Cok tatlilar masallah
Ayni seyleri dsnmusuz bende hamileyken lohusalikta beni neler bekliyor korkusyla yasadim bir suru sey kurdum kafamda bunun yani sira kendimi kotu hissetmemek icin kendimi motive etmeye calstim..
Eminim bu cok iyi olur ama ona yetebilecegini dusundugum kimsee yok ya da ben abartiyorum:44: babasina birakip wc ye girdigimde bile azicik aglama sesini duysam acele ediyorum rahat edemiyorum...
Kendimi kotu hissettigim zaman bende kizimin gozlerine bakiyorum cok iyi geliyor...Amin canim
Ah ah hamileyken kaldirdigim kiyafetlerimi denedim ozellikle pantolonlar basenlerde takiliyor 14 kilo vermeme rgmen gecis izni yok cok uzuluyorum cokkk
WHATEVER başta nası alışırsak öyle gideer bence, ağlasa da telaşlanmayın biz panik olduğumuzda hissedip onlarda panik oluyorlar sankiDün öğlen 1buçuk gibi kızımla tek başıma dışarı çıktım ben :) koydum kızımı oto koltuğuna, atladık arabaya, açtık müziği, şarkı söyleye söyleye önce babamızın yanına gittik resimler çekildik sonra kızlarla buluştuk. çenemiz bir düştü bir düştü zor döndük eve 7 buçukta, eve geldik yemek yedik üst baş değiştik 9 buçukta haydiiii babamızla birlikte ev oturmasına gittik, gece 12 yi geçiyodu eve girdiğimizde daha da giresimiz yoktu, mızırdandığında ağladığında kucağıma almıyorum biraz sakinleşip susunca hemen alıyorum, ağlayarak bişeyler yaptırmayı öğrenmesin diye, çok acıkıp ağlamadan emziriyorum, uyurken hiç dokunmuyorum vs... İnşsllah böyle devam eder ama bunlarda makine değil ki ayarları kaçıveriyo hemen
hihi
KPSS çalışsam mı çalışmasam mı bilemedim 2014 te atansak asalet tasdiklenmeden izin alabiliyor muyuz ücretli yada ücretsiz ?? Çok çalışan anne çocuğuyum ve 3 yaşına kadar ben bakmak istiyorum...
:26:
DÖNENCE kızlar ben dönenceler sersemletiyor ve şaşı, göz kayması vb rahatsızlıklara neden oluyo diye biliyorum??? Ben projektorlülerden alma yanlısıyım. Birde yattığı odaya kırmızı gece lambası deneyin, inanılmaz rahatlatıyor, anne karnında sadece kırmızı ışık alabildiklerinden mişşşşş
Sinem-ss aynennn tam emzirirken buraya gireyim diyorum bana bi bakıyor hemen atıyorum telefonu :) televizyon konusunda katılıyorum bizde yarım saatten fazla olmamak şartıyla baby first tv izletiyoruz, ingilizce, puzzle, sayma, renkler vs. Gayet güzel. biz de o sırada yemek fln yiyoruz, ilgiyi alakayı eksik etmeden uzun olmamak kaydıyla tv izlenebilir.
EMİR ADA LENA hArikasınız bayıldm ikinizeee, adalena yı oyuncak bebek sandım önce maşallah biblo gibi yaa :)
MUMYJULY tinylove a bayılıyorum bende ama 2-3 ay kullanılcak şeyler için pahalı geliyor. Uzun süre kullanılacak şeyler için okey de
çook tatlısınızz ama sizz sırf sizi cepten göremiyorum diye pc buldum da bakıyom maşaaallah![]()
Bayanlar bebislerinizle gun boyu neler yapiyorsunuz ne tur oyunlar oynuyorsunuz gelişimleri icin?
Bayanlar bebislerinizle gun boyu neler yapiyorsunuz ne tur oyunlar oynuyorsunuz gelişimleri icin?
ben de öğretmenim de benim iznim de ekim sonunda bitiyor.ben başlıcam.böyle çok bunaldım ev işleri,evde otur tüm gün 2 çocukla.kızımı okula göndermeye de kıyamadım seneye de anasınıfına gitcek zaten.ben işe başlayınca annem kayınvaldem sırayla gelip bakacaklar yemeğimi yaparlar.daha sık temizlikçi alırım.yarım gün çalışınca emzirme de sorun olmaz.bir veya 2 kere sağdığım süt verilse yeter.canım kabul ederlerse çalışma
ama olmuyorsa bakacak kimsen yakınınsa başla
netice de küçük olup başlayanlar var
hatta bu grupta da vardı..
benim 10 Ekim.
Ücretsiz alacağım 1. dönemi kapatacağım.
2. dönem için kararsızım
tam 7 aylık olacağız
ek gıdaya geçmiş olacağız inş.
ancak küçük bir kızım var o zaman 2,5 yaşında olacak..
ne yapcam bilmem:44:
şöyle bir fırsatım olabilir:
kızım da öyle olmuştu, derslerim öğleden önce oluyordu öğlene eve geliyordum..
kızlar siz olsanız ne yapardınız???:44::44::44:
ilk banyosu dışında kendim yıkadım ben de..![]()
dönenceler hakkında yazdığın etkiledi şimdi beni artık asmam ben.o da baya oyalıyordu yaWHATEVER başta nası alışırsak öyle gideer bence, ağlasa da telaşlanmayın biz panik olduğumuzda hissedip onlarda panik oluyorlar sankiDün öğlen 1buçuk gibi kızımla tek başıma dışarı çıktım ben :) koydum kızımı oto koltuğuna, atladık arabaya, açtık müziği, şarkı söyleye söyleye önce babamızın yanına gittik resimler çekildik sonra kızlarla buluştuk. çenemiz bir düştü bir düştü zor döndük eve 7 buçukta, eve geldik yemek yedik üst baş değiştik 9 buçukta haydiiii babamızla birlikte ev oturmasına gittik, gece 12 yi geçiyodu eve girdiğimizde daha da giresimiz yoktu, mızırdandığında ağladığında kucağıma almıyorum biraz sakinleşip susunca hemen alıyorum, ağlayarak bişeyler yaptırmayı öğrenmesin diye, çok acıkıp ağlamadan emziriyorum, uyurken hiç dokunmuyorum vs... İnşsllah böyle devam eder ama bunlarda makine değil ki ayarları kaçıveriyo hemen
hihi
KPSS çalışsam mı çalışmasam mı bilemedim 2014 te atansak asalet tasdiklenmeden izin alabiliyor muyuz ücretli yada ücretsiz ?? Çok çalışan anne çocuğuyum ve 3 yaşına kadar ben bakmak istiyorum...
:26:
DÖNENCE kızlar ben dönenceler sersemletiyor ve şaşı, göz kayması vb rahatsızlıklara neden oluyo diye biliyorum??? Ben projektorlülerden alma yanlısıyım. Birde yattığı odaya kırmızı gece lambası deneyin, inanılmaz rahatlatıyor, anne karnında sadece kırmızı ışık alabildiklerinden mişşşşş
Sinem-ss aynennn tam emzirirken buraya gireyim diyorum bana bi bakıyor hemen atıyorum telefonu :) televizyon konusunda katılıyorum bizde yarım saatten fazla olmamak şartıyla baby first tv izletiyoruz, ingilizce, puzzle, sayma, renkler vs. Gayet güzel. biz de o sırada yemek fln yiyoruz, ilgiyi alakayı eksik etmeden uzun olmamak kaydıyla tv izlenebilir.
EMİR ADA LENA hArikasınız bayıldm ikinizeee, adalena yı oyuncak bebek sandım önce maşallah biblo gibi yaa :)
MUMYJULY tinylove a bayılıyorum bende ama 2-3 ay kullanılcak şeyler için pahalı geliyor. Uzun süre kullanılacak şeyler için okey de
maşallah kızın galibakızlarrr avatarıma bakın sonunda pc den giriyorum kk ye :)
slm yavrucuklarım
anadolu yakasında turan arkadaşlarım için çamlıca erdem hast de cocuk dr u oğuzhan dolar var şimdiye kadar sayesinde bebeğimle ilgili bir sıkıntı yaşamadım şiddetle tavsiye ederim muayne ücreti 50 tl
pişik için bize hematan ve trosyd diye krem yazdı hametan günde üç sefer eğer kızarıklık olursa trosyd ile karışıtırıp sür dedi kendimde annemde kvalidem de ve bebeğimde kızarıklık olunca denedim 2. sürmemde sonuç harika puff yok oldu
gaz için bliss baby diye bir şurup yazdı erkek çocuğu olmasına rağmen ve ben bildiğiniz gazmanım ult da gazdan görüntü çıkmaz o derece bir kere bile bebeğimde gaz sıkıntısı yaiamadık mama olarak ilk başta biz aptamil kullanıyorduk kaka yapamıyordu söyledim hemen değiştirdi hipp 1 combiotik prebiotik probiotik mamayı önerdi oğluşum iki günde bir kaka yapmaya başladı
eğer varsa bu sıkıntılarınız önerilerimi dikkate alın
annem ağrıları var ilaçlarla idare etmeye çalışıyoruz inş biran önce iyileşir bebeğim 5-6 aylık iken sünnet yaptırıcaz allah kısmet ederse daha mevlüt yapmaya fırsatımız bile olmadı
adiyeff cnm yalnızlıktan şikayetçi olmuşsun birbirimize yakındık istediğin zaman görüşebiliriz minnoşum
oğlum yusuf egehan ellerinizden öper kızlarınıza sarkar oğullarınızı maça davet eder
Eki Görüntüle 809651
ben heryerını yıyorum mıncıklıyorumzaten sureklı konusyorm gun ıcınde olgum bugun bunları yapıcaz sunun ıcın fılan gıbı
muzıklı anakucagını tv ve muzıklı ayıları var ama henuz onlarla cok ılglenmyorz sıkluorz 5dkkaya bnm konusmamı dhaa cok svyor
Gün boyu kızımla konuşuyorum cee-e oyunu oynuyorum beni takip et oyunu oynuyorum ellerini parmaklarıma tutturup hafifçe kaldırıyorum karnının üstüne yatırıp poposundan ittiriyorum mimik yapıyorum şarkı söylüyorum gözlerine bakarak hemen dudaklarını kıpırdatıyor cevap vermeye çalışıyor :)) çok eğlenceli oluyor faydalı olduğunu da düşünüyorum tepki veriyor çünkü
Valla ben kızımla number one açıp devamlı dans ediyoruz birde demet akalının sepet şarkısına bayılıyoruz
ben konuşuyorum o cevap vermeye çalışıyor dinliyorum onu ben konuşuyorum o aguluyor sonra gıdıklıyorum abuk sabuk mimikler yapıyorum dil çıkarıyorum bazende onu yatırıyorum ben oynuyorum beni izliyor ...ah birde devamlı kusmasa çok iyiyiz..
2 gündür netten öğrendiğim gaz masajını yapıyorum...
cee oyununa güzel tepki veriyor. sonra ellerine yüzüne dokunarak konuşuyorum .
cnm zorlamak değil de sık sık emmek istiyor dünden beri.yediğini çıkarınca acıkıyor herhalde başa sarıyoruz tekrardan![]()
canım eşime gösterdim özellikle yan dönmüş resmine verdiği ilk tepkı neden oğlumuzun resmını koydun oldusonrade eymenın yanına gectı oğlum senden antalyadada varmıs diyo gülüyo
özelden resmini gönderecem sana canım
Valla ben kızımla number one açıp devamlı dans ediyoruz birde demet akalının sepet şarkısına bayılıyoruz
ben konuşuyorum o cevap vermeye çalışıyor dinliyorum onu ben konuşuyorum o aguluyor sonra gıdıklıyorum abuk sabuk mimikler yapıyorum dil çıkarıyorum bazende onu yatırıyorum ben oynuyorum beni izliyor ...ah birde devamlı kusmasa çok iyiyiz..
2 gündür netten öğrendiğim gaz masajını yapıyorum...
Teşekkürler bayanlar bende devam li konuşuyorum yemek yaptigimda yanima alip anlatıyorum; iyi bir asci olabilir hihi.ama yinede sanki ilgileneniyormusum gibi geliyor bazen bide bu ara kanguruya atip disarda gezdiriyorum cevreyi incemiyor oda grlistirur diye düşünüyorum inşallah