Imla hatasi yapmisim bizimki etrafi inceliyor devamli esmiden uyurdu hrm bebek arabasindada artik fildir fildir gozlercanım ben emzryorum tek gogusu bırakıyoırm braz emzıkle oylayorm oynuyorm gazını tam cıkarıp tekrar emzırıyom kı ozamn ozamana kadar ellerını yemeye baslıyor.. sonra da gaznı cıkaryorm uyyor. bı anda ck emzrmemeye calıs. bu aralar bebklerde bu sık var korkma cnm
yaa ama bende gormek ıstıyorum oglunuuuuu
saol teyzesı azmın ıcın.:) senn bbısınıde cok tatlı masallah
o gaz masajı benım kurtarıcım oldu tabı emdıkden sonra hemen yapmyorm asla cnku hepsı huup yukardan gelıyor 1saat sonra flan yapyprm ınnılmaz keyfılenıyor ve alttan catır cutur gdyor en son karnına bı bakyorm yumusacık hıc gaz yk:) esım cok yapma alısır dyor ama bıze hem oyun hemde rahatlatıcı
onceden dsarı cıknca oto koltgna bndgı anda gozlerını kapar ve yolclk boynca uyrdu smdı arabya bndgı anda gozlernı acıyor. kesnlkle gunesde ve acık havada da acmıyor gozlernı.D bence yavas yavas olcak gunesle etkısı olabılır
bizde dönence yerine projektör aldık; fisher price ın çok güzel iki ayarı var,bir tanesinde yıldızlar balıklar var daha net ayırtedilebilir şekilde, 6aydan sonrada daha karmaşık şekiller var;
tavana veya duvara yansıtıyoruz müzikleri kendi kendine değişiyor,dinlendirici hoş müzikler; alıcak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim;
yatağına da dönence astım ama dönmeyenindenkarakterler oyuncaklar var hoş bişey :))Fisher Price Deniz Yıldızı Muzikli Projector hellobaby.com.tr
ıyı geceler kızlarr:)))
bugun oglusumu kv deye bırakıp kuafore gttım. tabı yarım saat dıye grıl 3 saatte cıkdım.esım bı ara trplendı az daha gec kalsam kotu anne olcakdım::) olgum hıc yaramazlık yapmamıs ılk defa bole bırakdım ıcım rahat ettı acıkcası.. geldımkı golzernı dıkdı aglamayan cock benı gornce aglamaya basladı gozmn ıcıne baaka baka aglıyor ayy ıcım kıyıldısonra tabı meemı bırakmadı gozmn ıcıne baka baka emdı bayaa bı aksama kadrda kucagmdan ınmek ıstemedı aksam kpder fılan sevmek ıstedı yıne aglıyor bana bakarak sanırm cok alıstırdım ben boncugumu kendıme yaa olsun hosuma gdyor yınede benı cok sevmesı:)))))
sımdıde guzel bır cıbı cıbı ardından uyuttum kendsını keyıflı gornuyor smdılık. zaten nerdeyse fılenın ustnde uycakdı yazık mayısmısdı ıyce:)baba gelsunde suyumuzu doksun kovalarımızı koysun yıkması benden dokmesı esımden
bu arada kv de bugun ck ıyydı bana sanırım torunuyla 3 saat ylnız bıraknca sevndrık oldu.D gelsın sarmalar gıtsın cıklatalar Allah muhabbetımızı artıtrsın ne dıyım:)
Sagol canim hosuma gitti alabilirim sen bu siteden mi aldin
bizim fıstığın parkta güneş arkasındayken ki mutluluğu...Maalesef güneşi pek sevmiyor.
[url=http://......./c25MCx][/URL]
buda geldikten sonra banyo masaj ve uyumadan hemen öncesi...
canım bu mağaza benim evime çok yakın bir bebe mağazası çok büyük yeni açıldı istanbulda,izmirde de 2 şubesi varmış
yani güvenilir büyük bir firma,ben evime yakın olduğu için hemen hemen 2-3 günde bir gidip eksiklerimi alır incelerim:))
internetten alışveriş yapmadım ama kesinlikle güvenli olacağına eminim;çünkü çok büyük bir mağaza sadece bebek ürünleri üzerine..
Sagol canim magaza Bostancı'da idi sanirim ama gitmedim cok methini duydum bir siftah yapma zamani geldi sanirim
Haklısın canım ben çocuk olayını hesaba katmadım. Ben kendim Tuvalete bile zor giderken kalkıp da sana sıkı çalışırsan yaparsın demek de komik oldu
ıyı geceler kızlarr:)))
bugun oglusumu kv deye bırakıp kuafore gttım. tabı yarım saat dıye grıl 3 saatte cıkdım.esım bı ara trplendı az daha gec kalsam kotu anne olcakdım::) olgum hıc yaramazlık yapmamıs ılk defa bole bırakdım ıcım rahat ettı acıkcası.. geldımkı golzernı dıkdı aglamayan cock benı gornce aglamaya basladı gozmn ıcıne baaka baka aglıyor ayy ıcım kıyıldısonra tabı meemı bırakmadı gozmn ıcıne baka baka emdı bayaa bı aksama kadrda kucagmdan ınmek ıstemedı aksam kpder fılan sevmek ıstedı yıne aglıyor bana bakarak sanırm cok alıstırdım ben boncugumu kendıme yaa olsun hosuma gdyor yınede benı cok sevmesı:)))))
sımdıde guzel bır cıbı cıbı ardından uyuttum kendsını keyıflı gornuyor smdılık. zaten nerdeyse fılenın ustnde uycakdı yazık mayısmısdı ıyce:)baba gelsunde suyumuzu doksun kovalarımızı koysun yıkması benden dokmesı esımden
bu arada kv de bugun ck ıyydı bana sanırım torunuyla 3 saat ylnız bıraknca sevndrık oldu.D gelsın sarmalar gıtsın cıklatalar Allah muhabbetımızı artıtrsın ne dıyım:)
bizim fıstığın parkta güneş arkasındayken ki mutluluğu...Maalesef güneşi pek sevmiyor.
evet cnm bostancıda; istanbuldaysan mutlaka uğra;haftasonu çok kampanyalar oluyor
buakşam biz gittik yine,kasada öyle bir sıra vardıki bekleyemedik walla zaten oğluşumda huysuzlandı aldıklarımızı bıraktık;haftaiçi gider rahat rahat alırım artıkınn :)))
Kızlar kanguru almaya karar verdim kullanan arkadaşlar ne marka kullanıyorlar ve rahat kullanılabiliyormu??
de mi ama beni o düşündürüyor :)
benim oğlum niye ninnide uyumuyor da ben söylerken gülüyor anlamadım sesim o kadar kötü mü yaa
de mi ama beni o düşündürüyor :)
benim oğlum niye ninnide uyumuyor da ben söylerken gülüyor anlamadım sesim o kadar kötü mü yaa
Ben Chicco aldim bu hafta ilk kez ciktim emniyrtli ve konforlu bence
Kızlar kanguru almaya karar verdim kullanan arkadaşlar ne marka kullanıyorlar ve rahat kullanılabiliyormu??
Ben Chicco aldim bu hafta ilk kez ciktim emniyrtli ve konforlu bence
bence hoşuna gidiyodur annesinin sesi ondan gülüyodur :) bizimkine emerken ninni söyliyim diyorum bizimki kızıyooo resmen ,
paşam sessiz sakin sakin emecekmiş,tam konsantre :))
kanguru olayını bende düşünüyorum kızlar;yakın yerlere giderken özellikle anneme falan hemen bi üst sokakta,arabayla uğraşmıyım takıyım çıkıyım diyorum ;
alıcam bende,chicconun bi modeline baktım 69 tl iydi,iydir heralde ???:26::26:
daha pahalılarıda var ama çok yoğun kullanmıycağım için yeterli olur gibi geliyo bana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?