2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Selam güzel annelerrr

Uzuun bi aradan sonra bi uğrayayım dedim. Baktım ki ortak yönleri çok bebişlerin tıpkı hamişlikte olduğu gibi.. Artık daha fazla girmeye okumaya yorumlamaya çalışıcağım..
Bebişlerinize maşallahh

Sütlerin fazla gelmesinden bahsetmişsiniz benim ilk 2ay öyle çoktu sonra azaldı yada pedi değiştim (kraft jelli ped) o iyi geldi. Hemen hemen hepsini denemiştim o iyi geldi en çok. İlk zamanlar meme ucu yaralarım çok oldu çok ağrılar çektim kremler sürdüm meme kalkanı taktım uzun süre şükür ki geçti artık emzirmek daha zevkliEki Görüntüle 807601

ilk doğduğunda 3 kilo 50 cm doğdu. 1. ay kontrolünde 4kilo 53 cm 2. ay kontrolünde oğluşum 6 kilo 62 cmdi. Şimdi 3. kontrolümüzde ne kadar oldu çok merak ediyorum

Bizde henüz gece deliksiz uzun aralıklı uyuma söz konusu olmadı 2.5 - 3 saate 1 emmek için uyanıyor oğluşum. olsun o sağlıklı olsunda herşeye razıyım ben

evet canım yaaa huysuz çok korkuyorum ondan şöyle keyfi yerinde olsa kakası gazı kalmasa dediğin gibi hepsi üstüste gelirse çok sıkıntıya girer yavrum

Biz 2. ay aşımızı olmaya gittiğimizde yapılan o 3 aşı sadece perşembe günleri yapılıyor dedi hemşire. İstersen sağlık ocağını ara sor, 1 hafta daha beklemek zorunda kalmayın

Ben sağlık ocağına yaptırıyorum ama doktor isterseniz ben de yapabilirim demişti geçen ay,,istersen doktorun varsa sabit gidiceen ona da yaptırabilirsin

evet canım yaaa huysuz çok korkuyorum ondan şöyle keyfi yerinde olsa kakası gazı kalmasa dediğin gibi hepsi üstüste gelirse çok sıkıntıya girer yavrum

ama ikinci ay yapılan aşıyı belirli bi gün açıyorlar burada oralarda öyle değil mi

prenses_ceyda ,pc_öğretmeni,yarim,senasr,admen,nesekus,sinem_ss maşallah bebişlerinize
hepsi birbirinde güzel,yakışıklı
Geçmişi okudummmmm ben de sütlü nuriyeler grubundanım...
Hapyymother benim tshirtler de öyle maşallahı var
Ne yapalım çekeceğiz bebişlerimiz için.....
karabiberimmmm sana da maşallahhhhhh

Ben bebek beziremium care prima
göğüs pompası:lansinoh çift pompalı(yarime sormuştum çok memnumum)
göğüs pedi:lansinoh ama bana işe yaramıyor
ateşölçer:braun digital
banyo malzemelerimiz hepsi sebamed

Bu arada tv manyağı nerde görse hemen bakıyor...Gece oturmasına gittik
hemen gözleri kaydı ağzından salya akıta akıta bakıyor hemen yönümüzü değiştirdik
Konuşmasını erteliyor ve beyin de aksaklıklara neden oluyormuş
Eldivenleri çıkarttık parmaklarını gizli gizli ama şapırta şapırtya emiyor
Hemen kızıyorum,uyarıyorum bir de parmak emmeye alışırsa yanarız....
Akrabamızın kızçesi parmağını emiyordu o kadar güzel duruyordu ki aşık olmuştum emerken
5 yaşında şimdi ve bıraktıramıyorlar dişleri ve diş etleri sorunluymuş damak desen zaten öyle
Bir de parmaklarını emdiği için sürekli yumuşan parmak işlevsizleşiyormuş:26::26::26:
Ona çok dikkat ediyorum tabiki emecek ama bu kadar da değilll..Bunu azaltmak için
bileğine bileklikler almıştım hamileyken onları takıyorum onlara bakarken emmiyor

whatever mevlüt okutmuşsun hayırlı uğurlu olsunnnn vatana millete
ALLAH'ım kabul eylesinnnn

Bu da benim kızçem ve bileklikleri

Eklentiler

• $IMG_20130912_195429.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $0025_photorim.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 52
kızlar şu sallanan anakucağı kullananlar kimdi?
hani elektrikli veya pilli olanlar... marka ve fiyat bilgisi rica ediyorum...

biz bugün 2 ay 4 günlüğüz sanmam bişi olcaanı ama sor istersen arayıp belki aşılarla ilgili bişi falan varsa yani gitmen gerekiosa falan

Ben sağlık ocağına yaptırıyorum ama doktor isterseniz ben de yapabilirim demişti geçen ay,,istersen doktorun varsa sabit gidiceen ona da yaptırabilirsin

ama ikinci ay yapılan aşıyı belirli bi gün açıyorlar burada oralarda öyle değil mi

Pervane bir de aşıdan sonra hiçbişey olmamış gibi oluyo canım o anlık canları yanıo

eevet yaaa onu hiç düşünmemiştim ben tam 60. gün ya ondan bu güne vermiştir diye düşünmüştüm kızlar bi sormak lazım 2 saattir aralıksız ağladı oğlum denemediğim şey kalmadı sonra biraz kakasını yapabildi çok şükür rahatladı şimdi sallıyorum uyusun azcık arayayım da olmazsa birazdan çıkayım sağolun kızlar

Ya kızlar çok şükür gaz sıkıntımız azaldı azalıo derken 2 3 gündür bizim bebişin karnına sancılar girio sanırım ani ani.yavrum iki büklüm oluyo.karnına sıcak su torbası falan koyuyorum ama bilmiyorumki.Böyle bişi yaşayan varmı?

bir hafta önce reglim bitmişti.biraz önce bir baktım kanamam başlamış.böyle olan hiç var mı moralim bozuldu

selamlar hanımlarr 3 st once yasdım ama ok lemeden elektırıkler gıtı yenı pasayı uyuttumda bkımm dedım nasılsnız ben dun ası oldum tetanoz..seney bu zmn bır dah varr mıs pöff kolum agrıyor paşam buyudugu ıcın mıs uyumaması huy dan mı st tutuyorum en az 2 st bır emzırıyrum her ıstedıgn de dıl o zaman oynamak yerıne doymak ııcn meme ye geliyoo tavsıye ederımmm
kg alımına baktım 10 gundur böl dıe ebe ıle baktım 300 gr almıs demkkkı doyuyor hehe ıcm rahat o konuda o yusden hem 2 st bır goguslerde kendıne gelıyorr heheh cok sukur her gunumuzeeeee gecmıse oglum uyumaa devam ederse bakıcam ınslll dua ıleee

alıntılar uctu gıttııı tavsıyede bulunan lara cok thanks ederımmm superanneler siniz hepicinizeeeeeeeeeeee

bizimde ıcerden sesler gelıyor gece uyurken karnına degılll(bagırsaklara ıı olmasmıs)ayaklarına koyuyorum rahatlıyo paşammm

aynen ayliz de öyle... dayanamıyorum... son haftadır hepten kahroldum...

hepicini bırden yapıolar cok sorun dıll pervane cım o anlık aglıyo gerısı gecıyor bılemmm oncekı 1 ası ıle arasında 28 gun say sonrasında yapılıyoooo

hos geldın cnm benımmm bnmkıde ole 2-3 st bır uyanır gecelerııı aynen saglık once tabii

cok akılıca bıleklık cnm ohh sporada baslıyorsunn ne gusel bende yedıklerıme dıkkt edıyorum artık gercı senn kg yokkkı ama spor saglıklı kalman ıcın sart tabiiiii
va bırde kurss bencede 5 den 22 yasa kd oku bır kenarda dursunnn olmas ya zoruna gıder cıddennn

kızlarr paşam dunden berı kaka yapamıyorduya bır ark..oglusu 4 aylık ondada aynı sorunlar oldugunda sıcak su dolu kovaya oturtuyor gıbı yapiyormus 10-15 dk bagırsakları yumusuyormuss ve sonrasında kakasını yapıyormus bebe bende oglum uyanınca yapıcammm cunku gunde 2-3 kere yapıyorkene sutun koyulasması sebeb ı ıle bunun 0 olması paşamı cok huzursuz edıyor uykusundan uyandırıyor yyaaaaaaaaaaaaaaaa denersenıs fıkrınız olsunn

arkadaşlar şu televizyon izletme konusuna bende naçizane fikirlerimi söyleyim daha doğrusu üç çocuklu bir anne olarak deneyimlerimi paylaşayım kızım 11 yaşında barbi serisi ile büyüdü bir yaşında yeminle sohbet ediyodu benimle komşularım misafirinmi vardı diye sorarlardı oğlum 4 yaşında kelime hazinesi ve kelimeleri cümle içine yerli yerinde kullanması süper ben hiç bir zararını görmedim aksine faydasını gördüm bebişimide uzak tutmaya çalışmıyorum ama şöylede bir durum var ben çocuklarımla hiiiç çocukmuş gibi konuşmadım büyüklermiş gibi dinledim sordular bildiğim neyse öyle anlattım yani büyük adam muamelesi yaptım ve şimdi onları susturmak için uğraşıyorum

ben doğduğu günden itibaren kızım kocaman bir bireymiş gibi herşeyi anlatıyorum (2 buçuk aylık şu an)
annem bile hayret eder geldiğinde... koca adam gibi konuşuyosun el kadar bebeyle der... bende alışsın diyorum, annesi gibi iletişimi yüksek olsun diyorum... söyledikleriniz mantıklı geldi... ben zeka konusunda gerilik yapıcağına veya geç konuşmaya sebep olucağına inanmıyorum... tam tersi tv izleyen çocuk (ki ne izlediği çok önemli) daha kısa sürede iletişim kurar diye düşünüyorum... benim en önemli tereddütüm,şimdilerde yaşadığımız göz kaymaları süreklilik gösterirmi tv ye baktıkça... gözleri zarar görürmü?

aklıma geldi de benim zamanımda susam sokağı vardı ve ben 4 yaşında okuma-yazma öğrenmiştim onlar sayesnde

Son düzenleme:
tebrıkler bende susturmak degılde hep dınlemkteden yanayım ınsl da ole olurum ılerde 3 cocuk nasıl yetebılıyormuusn bende 4 cocuk da kararlıyım ama tabı en az 10 senemıs var dahaaaa

Son düzenleme:
evet yarım bende ıs yaparken actgımda egıtıcı olan kanalları cocuk kanallaınıacıyorum ve onun sesı ıle aranıyorr bulmaya calısıyor dogru olanı seersek su goz kayma surelerınıde atlatırsak ve vakıntlı kullandırırsak eltımın bebelerındne bılıyorm ana okuluna gıtmeden renkler-100 kadar rıtmık kat kat saymayı fılan hepsı ve hatta trafık ısaretlerı bıle bılıyorrr daha 5 yasındaa

ahh canım aynısı bizdede oldu bugün günde 2-3 kere yapan çocuk dünden beri yapamadı öğlen 12den beri ağlıyor ıkınıyor çok zor oldu 1 saat önce azcık yaptı rahatladı sayılır
suya oturtacam derken üşütme canım dikkatli olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…