evet canım yaaa huysuz çok korkuyorum ondan şöyle keyfi yerinde olsa kakası gazı kalmasa dediğin gibi hepsi üstüste gelirse çok sıkıntıya girer yavrum
bi şey daha soracağım kızlar :))
niye bu aşıların 3 ü birden oluyor tek tek olsa olmaz mı :) bi de sağlık ocağında yaptırmıyor musunuz siz doktor kontrolü var filan demişsiniz ya benim doktorla bi randevum yok her ay gidiyor musnuz doktorunuza
evet canım yaaa huysuz çok korkuyorum ondan şöyle keyfi yerinde olsa kakası gazı kalmasa dediğin gibi hepsi üstüste gelirse çok sıkıntıya girer yavrum
biz bugün 2 ay 4 günlüğüz sanmam bişi olcaanı ama sor istersen arayıp belki aşılarla ilgili bişi falan varsa yani gitmen gerekiosa falan
Selam güzel annelerrr
Uzuun bi aradan sonra bi uğrayayım dedim. Baktım ki ortak yönleri çok bebişlerin tıpkı hamişlikte olduğu gibi.. Artık daha fazla girmeye okumaya yorumlamaya çalışıcağım..
Bebişlerinize maşallahh
Sütlerin fazla gelmesinden bahsetmişsiniz benim ilk 2ay öyle çoktu sonra azaldı yada pedi değiştim (kraft jelli ped) o iyi geldi. Hemen hemen hepsini denemiştim o iyi geldi en çok. İlk zamanlar meme ucu yaralarım çok oldu çok ağrılar çektim kremler sürdüm meme kalkanı taktım uzun süre şükür ki geçti artık emzirmek daha zevkliEki Görüntüle 807601
ilk doğduğunda 3 kilo 50 cm doğdu. 1. ay kontrolünde 4kilo 53 cm 2. ay kontrolünde oğluşum 6 kilo 62 cmdi.Şimdi 3. kontrolümüzde ne kadar oldu çok merak ediyorum
Bizde henüz gece deliksiz uzun aralıklı uyuma söz konusu olmadı2.5 - 3 saate 1 emmek için uyanıyor oğluşum. olsun o sağlıklı olsunda herşeye razıyım ben
Biz 2. ay aşımızı olmaya gittiğimizde yapılan o 3 aşı sadece perşembe günleri yapılıyor dedi hemşire. İstersen sağlık ocağını ara sor, 1 hafta daha beklemek zorunda kalmayın
Ben sağlık ocağına yaptırıyorum ama doktor isterseniz ben de yapabilirim demişti geçen ay,,istersen doktorun varsa sabit gidiceen ona da yaptırabilirsin
ama ikinci ay yapılan aşıyı belirli bi gün açıyorlar burada oralarda öyle değil mi
Pervane bir de aşıdan sonra hiçbişey olmamış gibi oluyo canım o anlık canları yanıo
bizimde ıcerden sesler gelıyor gece uyurken karnına degılll(bagırsaklara ıı olmasmıs)ayaklarına koyuyorum rahatlıyo paşammmYa kızlar çok şükür gaz sıkıntımız azaldı azalıo derken 2 3 gündür bizim bebişin karnına sancılar girio sanırım ani ani.yavrum iki büklüm oluyo.karnına sıcak su torbası falan koyuyorum ama bilmiyorumki.Böyle bişi yaşayan varmı?
Ya kızlar çok şükür gaz sıkıntımız azaldı azalıo derken 2 3 gündür bizim bebişin karnına sancılar girio sanırım ani ani.yavrum iki büklüm oluyo.karnına sıcak su torbası falan koyuyorum ama bilmiyorumki.Böyle bişi yaşayan varmı?
hepicini bırden yapıolar cok sorun dıll pervane cım o anlık aglıyo gerısı gecıyor bılemmm oncekı 1 ası ıle arasında 28 gun say sonrasında yapılıyoooobi şey daha soracağım kızlar :))
niye bu aşıların 3 ü birden oluyor tek tek olsa olmaz mı :) bi de sağlık ocağında yaptırmıyor musunuz siz doktor kontrolü var filan demişsiniz ya benim doktorla bi randevum yok her ay gidiyor musnuz doktorunuza
hos geldın cnm benımmm bnmkıde ole 2-3 st bır uyanır gecelerııı aynen saglık once tabiiSelam güzel annelerrr
Uzuun bi aradan sonra bi uğrayayım dedim. Baktım ki ortak yönleri çok bebişlerin tıpkı hamişlikte olduğu gibi.. Artık daha fazla girmeye okumaya yorumlamaya çalışıcağım..
Bebişlerinize maşallahh
Sütlerin fazla gelmesinden bahsetmişsiniz benim ilk 2ay öyle çoktu sonra azaldı yada pedi değiştim (kraft jelli ped) o iyi geldi. Hemen hemen hepsini denemiştim o iyi geldi en çok. İlk zamanlar meme ucu yaralarım çok oldu çok ağrılar çektim kremler sürdüm meme kalkanı taktım uzun süre şükür ki geçti artık emzirmek daha zevkliEki Görüntüle 807601
ilk doğduğunda 3 kilo 50 cm doğdu. 1. ay kontrolünde 4kilo 53 cm 2. ay kontrolünde oğluşum 6 kilo 62 cmdi.Şimdi 3. kontrolümüzde ne kadar oldu çok merak ediyorum
Bizde henüz gece deliksiz uzun aralıklı uyuma söz konusu olmadı2.5 - 3 saate 1 emmek için uyanıyor oğluşum. olsun o sağlıklı olsunda herşeye razıyım ben
Biz 2. ay aşımızı olmaya gittiğimizde yapılan o 3 aşı sadece perşembe günleri yapılıyor dedi hemşire. İstersen sağlık ocağını ara sor, 1 hafta daha beklemek zorunda kalmayın
cok akılıca bıleklık cnm ohh sporada baslıyorsunn ne gusel bende yedıklerıme dıkkt edıyorum artık gercı senn kg yokkkı ama spor saglıklı kalman ıcın sart tabiiiiiprenses_ceyda ,pc_öğretmeni,yarim,senasr,admen,nesekus,sinem_ss maşallah bebişlerinize
hepsi birbirinde güzel,yakışıklı
Geçmişi okudummmmm ben de sütlü nuriyeler grubundanım...
Hapyymother benim tshirtler de öyle maşallahı var
Ne yapalım çekeceğiz bebişlerimiz için.....
karabiberimmmm sana da maşallahhhhhh
Ben bebek beziremium care prima
göğüs pompası:lansinoh çift pompalı(yarime sormuştum çok memnumum)
göğüs pedi:lansinoh ama bana işe yaramıyor
ateşölçer:braun digital
banyo malzemelerimiz hepsi sebamed
Bu arada tv manyağı nerde görse hemen bakıyor...Gece oturmasına gittik
hemen gözleri kaydı ağzından salya akıta akıta bakıyor hemen yönümüzü değiştirdik
Konuşmasını erteliyor ve beyin de aksaklıklara neden oluyormuş
Eldivenleri çıkarttık parmaklarını gizli gizli ama şapırta şapırtya emiyor
Hemen kızıyorum,uyarıyorum bir de parmak emmeye alışırsa yanarız....
Akrabamızın kızçesi parmağını emiyordu o kadar güzel duruyordu ki aşık olmuştum emerken
5 yaşında şimdi ve bıraktıramıyorlar dişleri ve diş etleri sorunluymuş damak desen zaten öyle
Bir de parmaklarını emdiği için sürekli yumuşan parmak işlevsizleşiyormuş:26::26::26:
Ona çok dikkat ediyorum tabiki emecek ama bu kadar da değilll..Bunu azaltmak için
bileğine bileklikler almıştım hamileyken onları takıyorum onlara bakarken emmiyor
whatever mevlüt okutmuşsun hayırlı uğurlu olsunnnn vatana millete
ALLAH'ım kabul eylesinnnn
Bu da benim kızçem ve bileklikleri
kızlar aşımızı olduk geldik.çatladı yarum ağlamaktan.şimdi uyuyor inş. ateşlenmeyiz.
sabah namazı vakti ağlayarak uyandı.aldım baktım ne yapıyor diye.ağzını geveliyor yutkunuyor belli ki yukarı geliyor yedikleri yemek borusu yanıyor dedim.sürekli emmek istedi.emdikçe huysuzlandı en son bir güzel kustu rahatladı
cnm fışkırarak kusma bizde iki gündür var.sanırım ilerleyince böyle oldu.
hele o gece çıakrdığı sesler sürekli tetikteyim ben o yüzden ayrı yatıramam zaten oda da yokya neyse.
büyük insan burnunu sert bir şekilde çeker ya öyle işte.zorlanarak böyle.hırıltı şeklinde.sabahları hep tıkanık burun zor nefes alma aynen bizde de var.bence götür için rahat etsin.
bnmkıde babasından o huyuda almıs ayn reflu gıbı agzına gelıyor bnmkısı kusmuyor geri yutuyor araya vermıyor pasyeşil kaka ishal diye biliyorum cnm ben.kan yoksa değildir herhalde diğeri.sen yine de tüketme biraz takip et bakalım.
yaa resmen beni yazmışsın yazmelekleriemzikle oyalamaya çalışıyorum ama ne mümkün.o gerilmeler huzursuz haller boğulmalar beni çok üzüyor.hele şimdi birde bu teşhis konunca oturup o gözle bakınca daha çok üzülüyorum.resmen canı yanıyor belli.
ben ilacı hala kullanmadım ama şu var.bizde sadece kusma olsa neyse dicem.uykusundan ağlayarak uyanıyor.uyanınca birkaç dakika can acısıyla ağlıyor.belli ki yanıyor boğazı midesi süt yukarı gelirken.
dünden beri dik şekile tutuyorum emziriyorum.sabah yine kustu.fayda etmezse mecbur vericem ilacı.o da kabızlık yapıyormuş en korktuğum şey...
ammmmmmmmm
peynır gelmesı mıdeye ınıpp yaraını alıp gerısını attıgı anlamına gelıyr uzulme sakın bu ıı bırsey sutunun yaradıgı anlamına geliyooooSütlü Nuriyelere maşallah diyorum allah sütü az olanlara nasip etsin insallah bana da aynı zamanda
Happymother kızının emmësine sevindim merak etmiştim yeni okuyabilme fırsatım oldu
Bayanlar birsey soracağım bebeğim emdikten sonra 5 dakika geçmeden peynir gibi çıkarıyor sonra tekrar diğer göğsü emziriyor musunuz böyle olunca yoksa doymuş mu oluyor bazen de bildiğin süt gibi çıkarıyor anlamadım gitti
Bir de süt akıyordur demişimn CyberNuran di galiba o durumu biliyorum sızlama şeklinde oluyor süt akınca bu daha değişik batma gibi
arkadaşlar şu televizyon izletme konusuna bende naçizane fikirlerimi söyleyim daha doğrusu üç çocuklu bir anne olarak deneyimlerimi paylaşayım kızım 11 yaşında barbi serisi ile büyüdü bir yaşında yeminle sohbet ediyodu benimle komşularım misafirinmi vardı diye sorarlardı oğlum 4 yaşında kelime hazinesi ve kelimeleri cümle içine yerli yerinde kullanması süper ben hiç bir zararını görmedim aksine faydasını gördüm bebişimide uzak tutmaya çalışmıyorum ama şöylede bir durum var ben çocuklarımla hiiiç çocukmuş gibi konuşmadım büyüklermiş gibi dinledim sordular bildiğim neyse öyle anlattım yani büyük adam muamelesi yaptım ve şimdi onları susturmak için uğraşıyorum
tebrıkler bende susturmak degılde hep dınlemkteden yanayım ınsl da ole olurum ılerde 3 cocuk nasıl yetebılıyormuusn bende 4 cocuk da kararlıyım amaarkadaşlar şu televizyon izletme konusuna bende naçizane fikirlerimi söyleyim daha doğrusu üç çocuklu bir anne olarak deneyimlerimi paylaşayım kızım 11 yaşında barbi serisi ile büyüdü bir yaşında yeminle sohbet ediyodu benimle komşularım misafirinmi vardı diye sorarlardı oğlum 4 yaşında kelime hazinesi ve kelimeleri cümle içine yerli yerinde kullanması süper ben hiç bir zararını görmedim aksine faydasını gördüm bebişimide uzak tutmaya çalışmıyorum ama şöylede bir durum var ben çocuklarımla hiiiç çocukmuş gibi konuşmadım büyüklermiş gibi dinledim sordular bildiğim neyse öyle anlattım yani büyük adam muamelesi yaptım ve şimdi onları susturmak için uğraşıyorum
tebrıkler bende susturmak degılde hep dınlemkteden yanayım ınsl da ole olurum ılerde 3 cocuk nasıl yetebılıyormuusn bende 4 cocuk da kararlıyım amatabı en az 10 senemıs var dahaaaa
evet yarım bende ıs yaparken actgımda egıtıcı olan kanalları cocuk kanallaınıacıyorum ve onun sesı ıle aranıyorr bulmaya calısıyor dogru olanı seersek su goz kayma surelerınıde atlatırsak ve vakıntlı kullandırırsak eltımın bebelerındne bılıyorm ana okuluna gıtmeden renkler-100 kadar rıtmık kat kat saymayı fılan hepsı ve hatta trafık ısaretlerı bıle bılıyorrr daha 5 yasındaa
ben doğduğu günden itibaren kızım kocaman bir bireymiş gibi herşeyi anlatıyorum (2 buçuk aylık şu an)
annem bile hayret eder geldiğinde... koca adam gibi konuşuyosun el kadar bebeyle der... bende alışsın diyorum, annesi gibi iletişimi yüksek olsun diyorum... söyledikleriniz mantıklı geldi... ben zeka konusunda gerilik yapıcağına veya geç konuşmaya sebep olucağına inanmıyorum... tam tersi tv izleyen çocuk (ki ne izlediği çok önemli) daha kısa sürede iletişim kurar diye düşünüyorum... benim en önemli tereddütüm,şimdilerde yaşadığımız göz kaymaları süreklilik gösterirmi tv ye baktıkça... gözleri zarar görürmü?
aklıma geldi de benim zamanımda susam sokağı vardı ve ben 4 yaşında okuma-yazma öğrenmiştim onlar sayesnde
kızlarr paşam dunden berı kaka yapamıyorduya bır ark..oglusu 4 aylık ondada aynı sorunlar oldugunda sıcak su dolu kovaya oturtuyor gıbı yapiyormus 10-15 dk bagırsakları yumusuyormuss ve sonrasında kakasını yapıyormus bebe bende oglum uyanınca yapıcammm cunku gunde 2-3 kere yapıyorkene sutun koyulasması sebeb ı ıle bunun 0 olması paşamı cok huzursuz edıyor uykusundan uyandırıyor yyaaaaaaaaaaaaaaaa denersenıs fıkrınız olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?