crıone jel kullanıyorum ben canım
bunun yanında pko oldugum ıcın ınsılun dırencı oldugu ıcın seker hapı alıyorum metformın ıcerıklı
corasprın folıkasıt ve b12 vıtamını ıcıyorum :))
bende gonal f kullanıyorum. 26 şubatta aşılamam yapılacak bakalım hayırlısı
kimse yokmu yaaaaaaaaaaa
bende 13 subatta yaptırdım asılamamı canım
inşallah hayırlı haberler alırız. beklemek çok zoooorrrrrrrrbende 13 subatta yaptırdım asılamamı canım
yok canım benim bende vardı yüzde yüz eminim..hatta kilo artışı kıllanma ve adet düzensizliği hepsi mevcuttu. ayrıca doktorum ne zaman ultrason ile baksa ooowww çok fena derdi.inci gibi bir sürü yumurta var tespih gibi sıralanmışlar derdi.bide eklerdi.senin evlendigin zaman çocuğun asla tedavisiz olmaz bunu bil derdi.yani ben dört dörtlük polikistik overliydim.şuan adetlerim düzenli.kıllanma hiç gecmedi.kilo da malesef hala var.üstüme yapıştı kilo..canım maalesef pko gecmez.
Anne karnında olusur ve olunceye kadarda devam eder sadece sendrom veya goruntusu olur sendromda cocuk yapmak daha zordur
allahtan benım sendrom deıl yanı kıllanma kılo vs cok yok.
Pko yoktur ozaman sende olsa gecmez aslaaa ahh keske gecse bızım pkoluluar dıye grup var oku ıstersen orayı:))
ben bu duyguyu defalarca yaşadım.çevremde bir çok kişi hamile.en yakın arkadaşlarım faaln hepsi öle.iyi bilirim hissettklerini.kıskanma degil ama başka bişimerhaba kızlar
nasılsınız?
benim moralim bozuk yaa, bi arkadaşımdan daha ikinci çocuğuna hamile olduğunu öğrendim.
artık birinciler bitti millet ikinciye başladı biz daha siftah yapamadık
çok ağırıma gidiyor yaa..
ne kadar zormuş elinden bişey gelmemesi
offfffffffffffffffffff
Allah büyüktür allahım kimseyi sıradan ayırmasın inşallah alırsak zaten en azından bekleyenlere umut olur ben hergün bakıyorum tutan varmı diye :) en azından bi umut oluyor biri tuttu yazarsa. Sana doktor nasıl bir ilaç verdi
yok canım benim bende vardı yüzde yüz eminim..hatta kilo artışı kıllanma ve adet düzensizliği hepsi mevcuttu. ayrıca doktorum ne zaman ultrason ile baksa ooowww çok fena derdi.inci gibi bir sürü yumurta var tespih gibi sıralanmışlar derdi.bide eklerdi.senin evlendigin zaman çocuğun asla tedavisiz olmaz bunu bil derdi.yani ben dört dörtlük polikistik overliydim.şuan adetlerim düzenli.kıllanma hiç gecmedi.kilo da malesef hala var.üstüme yapıştı kilo..ama hormon testlerim ve ultrason görüntüleri tertemiz...
ben bu duyguyu defalarca yaşadım.çevremde bir çok kişi hamile.en yakın arkadaşlarım faaln hepsi öle.iyi bilirim hissettklerini.kıskanma degil ama başka bişi
oooooo 375 tl çok uygun bi fiyat ama heryerde değişiyor bu. ben de özel muayenehaneye gidiyorum 1500 tl normal aşılama fiyatı doktorum bize biraz indirim yapıyor. 160 tl sperm yıkama. lh ve e2 baktırıyorum arada onlar tutuyor. bir de ben ilaçları ücretli alıyorum. özel sigortam var ama o da zaten çoğu şeyi karşılamıyor bu durumlarda.
Sivilceler çıkmaya başladı aşılamanın 8 inci gününde artık pek ümidim kalmadı çünkü reng li günüme yakın sivilce çıkıntısı oluyor
kıskançlık değil canım bu
ama insan imreniyor yaa
arkadaşım 2. çocuğu istiyoruz dedi ve 2. ayında hamile kaldı
ben çocuk isteyeli tam 26 ay oldu...hala yok, Allahım nolur bize de nasib et..
ayyy filizcim de buralardaymış. Arkadaşlar bende 1 kutu gonal f i bitirdim. şuan 2. kutudayım. muhtemelen pazar yada pzartesi aşılamam olucak.gelişmeler güzel olursa.
selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum bu formu bende yarın ilk aşılamamı yaptırıyorum biraz korkuyorum ama bebiş için herşeye değer Allah hepimize yardımcı olsun
ya kendimi felaket tellalı gibi hissediyorum ama ne yazık ki özelde yaptırdığın aşılamaları devlet saymıyor canım.eğer devletten tüp bebek raporu almak istersen 2 defa iğneli aşılamayı devlet yada üniversite hastanelerinde yaptırmış olman lazım.yoksa ben de hep özele gidiyordum.özeldeki doktorum beni uyardı bende mecburen hiç istemedigim halde devlete başladım. haberin olsun.eğer negatid alırsan maddi durumun iyise direk tüp bebek yaptır derim.ama eğer rapor almak istiyorsan özelde aşılama yaptırma derim ben.yoksa en baştan başlıcaksın
canım tüp bebek raporu alabilmen için eğer eşinde sorun yoksa 2 defa aşılama yaptırman lazım.bunlar negatif olduktan sonra sana tüp bebek raporu çıkıyor.raporun gecerliliği 6 ay. 1 kere kullanıyorsun.eğer tüp bebek olmazsa yine rapor çıkartman lazım.ama bu sefer yine aşılama vs yapılmıyor.tahliller eğer 6 ayı aşmışsa onları yenileyip yeniden rapor çıkarıyorsun.max 2 defa tüp bebek yapma hakkın var.ben biraz araştırdım.istanbulda merkezlerin fiyatları çok degişken. umut tüp bebekte raporlu tüp bebek 3000 i buluyor. çapada yaptırmak istersen 1200 ü buluyormuş. ilaçlar için 750-1000 tl arası fark ödüyorsun. benim eğer aşılamam tuıtmazsa istanbul tüp bebek merkezini düşünüyorum.orda emre bey varmış. onun için çok iyi diyorlar.orda da tüp bebek işlemi için 845 tl ödeniyormuş.bir de tabi yine ilaçlar var. asla çapada düşünmüyorum.ilgi sıfır çünkü.başka sormak istedigin bişi varsa sor canım
canım nolur üzme kendini.ben çapada aşılama yapıp da pozitif olanı hiç duymadım.tesadüfmüdür yoksa degilmidir bilmem ama kiminle konuşsam eşinin morfolojisi 0. bu çapa sperm analizini nasıl yapıyor anlamış degilim.doğru olup olmadıgından bile emin olamadım sen de 0 olduğunu yazınca.....içime bir şüphe girdi.neyse sen hemen git çapaya.ama zaten bu ay aşılama yaptırman mümkün degil.tekrar rapor çıkacak.adetine 10 gün kala evralarını teslim ediyosun.üst üste yapılmasını tavsiye etmiyolar.benim elimde ilaçlrım artmıştı.devam edelim dedim.doktor olmaz dedi.iğneler çok ağır dedi.bide ilaç belki yetmicek dedi.ovitrelle çatlatma iğnesini falan cepten almak zorundasın dedi.alırım dedim.yine de olmaz dedisonuç olarak bu ay dinlen.kafanı boşalt.belki kendiliğinden gelir bebegin
hiiiiiç korkma ben de ilk seferinde tedirgin gitmiştim anlamıyorsun bile. ikinciye hoplaya hoplaya gittim :) şimdi sonuç bekliyorum. beklemek aşılamadan daha zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?