ya kendimi felaket tellalı gibi hissediyorum ama ne yazık ki özelde yaptırdığın aşılamaları devlet saymıyor canım.eğer devletten
tüp bebek raporu almak istersen 2 defa iğneli aşılamayı devlet yada üniversite hastanelerinde yaptırmış olman lazım.yoksa ben de hep özele gidiyordum.özeldeki doktorum beni uyardı bende mecburen hiç istemedigim halde devlete başladım. haberin olsun.eğer negatid alırsan maddi durumun iyise direk tüp bebek yaptır derim.ama eğer rapor almak istiyorsan özelde aşılama yaptırma derim ben.yoksa en baştan başlıcaksın
canım tüp bebek raporu alabilmen için eğer eşinde sorun yoksa 2 defa aşılama yaptırman lazım.bunlar negatif olduktan sonra sana tüp bebek raporu çıkıyor.raporun gecerliliği 6 ay. 1 kere kullanıyorsun.eğer tüp bebek olmazsa yine rapor çıkartman lazım.ama bu sefer yine aşılama vs yapılmıyor.tahliller eğer 6 ayı aşmışsa onları yenileyip yeniden rapor çıkarıyorsun.max 2 defa tüp bebek yapma hakkın var.ben biraz araştırdım.istanbulda merkezlerin fiyatları çok degişken. umut tüp bebekte raporlu tüp bebek 3000 i buluyor. çapada yaptırmak istersen 1200 ü buluyormuş. ilaçlar için 750-1000 tl arası fark ödüyorsun. benim eğer aşılamam tuıtmazsa istanbul tüp bebek merkezini düşünüyorum.orda emre bey varmış. onun için çok iyi diyorlar.orda da tüp bebek işlemi için 845 tl ödeniyormuş.bir de tabi yine ilaçlar var. asla çapada düşünmüyorum.ilgi sıfır çünkü.başka sormak istedigin bişi varsa sor canım
canım nolur üzme kendini.ben çapada aşılama yapıp da pozitif olanı hiç duymadım.tesadüfmüdür yoksa degilmidir bilmem ama kiminle konuşsam eşinin morfolojisi 0. bu çapa sperm analizini nasıl yapıyor anlamış degilim.doğru olup olmadıgından bile emin olamadım sen de 0 olduğunu yazınca.....içime bir şüphe girdi.neyse sen hemen git çapaya.ama zaten bu ay aşılama yaptırman mümkün degil.tekrar rapor çıkacak.adetine 10 gün kala evralarını teslim ediyosun.üst üste yapılmasını tavsiye etmiyolar.benim elimde ilaçlrım artmıştı.devam edelim dedim.doktor olmaz dedi.iğneler çok ağır dedi.bide ilaç belki yetmicek dedi.ovitrelle çatlatma iğnesini falan cepten almak zorundasın dedi.alırım dedim.yine de olmaz dedi
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
sonuç olarak bu ay dinlen.kafanı boşalt.belki kendiliğinden gelir bebegin