Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım aşkolsun ne hakkı...varsa bi hakkım helalı hoş olsun. ısırgan çayını aktardan alabilirsin.ben arifoğlundan poşet şeklinde almıştım.her akşam eşime içirdim bi bardak.şimdilik biraz ara verdik.tüp bebeğe yakın yeniden yüklenecez :-) poşet çayı normal sallama çay gibi yapıyosun canım.hiç zor degil.:34:

Canım
Isırgan çayı dedigin bizim evde kurutulmuş ısırgan otu var bunun çayı olurmu ?

120 milyon /ml sperm sayımız. benim klomenle bile 7-8 yumurtam oluyor gelişkin. yani çok yumurtluyorum maalesef :) çoğul gebelik riskim var her daim ki o da iyi bişi değil tabii ki. ya aslında ben ilk 5 gün 75 vuruldum gene yumurtalar vardı ama hani bi iki tanesinin öne geçmesini bekliyordu doktor o yüzden 112,5 a çıkardı onda da yine hepsi gelişmeye devam etti. normalde çokta yumurta olsa 2-3 tanesi öne çıkı gelişiyor ama benimkiler kıskanç herhalde hiçbiri altta kalmıyor:)

hadi yaa...demek morf. önemli degil.aman yok ya...ben daha aşıyla falan uğraşmam.tüp bebek olayına dalacam.bu arada senle yakınmışız.bende yeşilköyde oturuyorum..:34:hangi hastaneye gidiyorsun?:26:

Kadın dün tv de programda aglıyordu eşim çocuk olmuyor diye kuma getirecek gibisinden sonra doktor sanırım gördü canlı yayına baglandı ben nice kişilere çocuk olayında başarıya ulaştırdım diye söyleyince adını falan ögrendım bugünde biz bilgi alalım dedik eşim sordu raporu okudu. Sadece morfoloji 0 dedi doktorda ona takılmanıza gerek yokki morfoloji 0 olupta normal gebe kalan larda var dedi aşılama olumsuz olursa yanıma randevu alıp gelin gelirkende bütün evrakları getirin dedi.

Hımm evet yakınmışız :). Beylikdüzünde medi life hastanesine gidiyorum orada güzel ilgilenen bi tek doktor var 4 tane kadın dogum doktoru var benım gittigim doktor 1 dakka boş kalamıyor diger odadaki kadın dogum doktorları 1 kişi gelsin diye beklio :) o yüzden onu tercih ettim

120 milyon /ml sperm sayımız. Benim klomenle bile 7-8 yumurtam oluyor gelişkin. Yani çok yumurtluyorum maalesef :) çoğul gebelik riskim var her daim ki o da iyi bişi değil tabii ki. Ya aslında ben ilk 5 gün 75 vuruldum gene yumurtalar vardı ama hani bi iki tanesinin öne geçmesini bekliyordu doktor o yüzden 112,5 a çıkardı onda da yine hepsi gelişmeye devam etti. Normalde çokta yumurta olsa 2-3 tanesi öne çıkı gelişiyor ama benimkiler kıskanç herhalde hiçbiri altta kalmıyor:)

canım madem cok yumos gelısıyor ozaman nıe doktorun 75 fazla vurdurduu anlamadım :44:
Hehe valla ınsallah hayırlısı olur arkadasım ya ben pek umutlu deılım ama
yıkama sonrasıdamı 120 mılyon???

vALLA UMUDUM HIC YOK ASILAMA OLDUGUM GUNDEN BUGUNE AGRIM VAR SANKI KİST OLDU GIBI DAHA ONCE YASADIGIM AGRI .
CANIM YA PKO OKADAR ZORKI ANLATAMAM SANA DUSMANIMIN BASINA VERMESIN RABBIM 6 ADET HAP ICIYORUM DELIRICEM PSKOLOJIM BOZULDU COK 2 BUCUK SENEDIR DOKTOR YUZU GORMEKTEN BIKTIMMMM :30:PEK GUZEL DEIL ASLINDA DEGERLER BEN DAHA IYI BEKLIYORDUM KI SORUN YOKTU ESIMDE 150 MILYON SPERM VARDI % 6 MORFOLOJI VARDI AMA HEPSI UCMUS :9:

10 YUMURTAMI :53::53::53::53: ILK DEFA DUYUYORUM CANIM BENIM DOKTORUMA GORE 10 YUMURTA OHSS RISKI DIYOR .
2 3 YUMURTA EN IDEALI BEN 3 YUMURTA OLDUGU ICIN BILE UZULDUM KALITESIZLIGINI ARTTIRYORMUS
EVET YIKAMA OLDUGU HALDE %1 OLDU CANIM BENIM SPERM KAC SIIZN? BENIMDE %95 HAREKETLIYLE YAPILDI :31:

tatlım pko yu çok iyi bilirim çünkü bende bir zamanlar pko idim.ama artık gecmiş.yani sonradan gecebiliyor.şuan bende eser yok...inş seninde en kısa sürede gecer.ben bu arada gecmesi için sadece doğum kontrol hapı kullanmıştım.o zaman bekardım.6 ay sonra bıraktım.bir daha hiç gitmedim doktora.evlendikten sonra korka korka gittim.oko yok dedi doktor.inanamadım sonra tam 3 kez daha farklı doktora gittim.pko yok :52: kurtulmuşum meğerse..

canım madem cok yumos gelısıyor ozaman nıe doktorun 75 fazla vurdurduu anlamadım :44:
Hehe valla ınsallah hayırlısı olur arkadasım ya ben pek umutlu deılım ama
yıkama sonrasıdamı 120 mılyon???

ben ilk defa gonal f vuruldum bu ay iğneden hoşlanmadığım için klomen içiyordum hep. o yüzden bu biraz ilk deneme oldu. yıkama işleminden sonra 120 milyondu öncesini bilmiyorum bakmadım :) yıkamayı yapan kadın da çok şekerdi doktoruma ikisi süpermen bunlar falan diye söylediler ama bakalım onca süpermenden bir süperçocuk çıkacakmı

Yaklaşan yaklaşana :) sen hangi hastaneye gidiyorsun

NASIL ANLATIYIM KI :)) BEN BAKIRKOYDE FERHAT UYSALA GIDIYORDUM OZEL MUAYENE 1 SENE YAKIN TEDAVIYI ORDA GORDM ASILAMAYA GECTIM 2.500 DEDI ILACLAR VS DAHIL 3 BINE CIKARSIN DEDI ASILAMADA DA SANSIN %15 DEDI OLE DIYINCE DEDIM GIDIYIM BASKA YERE SONRA DOGAN HASTANESINE GITTIM ORDADA GORDUM TEDAVI
EN SON ASILAMAYI MEDIPOL MEGA UNIVERSITE HAST. RAPORLA 1100 YAPTIRDIK RAPORDA CIKARDI DOKTOR. 2 ASILAMA SORASI RAPOR CIKARTICAK
DOCENT DOKTOR BANU KUMBAK DOKTORUM SUANKI :)))

ben vajinismusum.ilk defa klomen ilacını kullandım çok etkiliymiş.bugün öğrendim hamile olduğumu.Allah olmayan herkese nasip etsin

tatlım pko yu çok iyi bilirim çünkü bende bir zamanlar pko idim.ama artık gecmiş.yani sonradan gecebiliyor.şuan bende eser yok...inş seninde en kısa sürede gecer.ben bu arada gecmesi için sadece doğum kontrol hapı kullanmıştım.o zaman bekardım.6 ay sonra bıraktım.bir daha hiç gitmedim doktora.evlendikten sonra korka korka gittim.oko yok dedi doktor.inanamadım sonra tam 3 kez daha farklı doktora gittim.pko yok :52: Kurtulmuşum meğerse..

canım maalesef pko gecmez.
Anne karnında olusur ve olunceye kadarda devam eder sadece sendrom veya goruntusu olur sendromda cocuk yapmak daha zordur
allahtan benım sendrom deıl yanı kıllanma kılo vs cok yok.
Pko yoktur ozaman sende olsa gecmez aslaaa ahh keske gecse bızım pkoluluar dıye grup var oku ıstersen orayı:))

ben ilk defa gonal f vuruldum bu ay iğneden hoşlanmadığım için klomen içiyordum hep. O yüzden bu biraz ilk deneme oldu. Yıkama işleminden sonra 120 milyondu öncesini bilmiyorum bakmadım :) yıkamayı yapan kadın da çok şekerdi doktoruma ikisi süpermen bunlar falan diye söylediler ama bakalım onca süpermenden bir süperçocuk çıkacakmı

:) ınsallah ınsallhh canımmm valla daha fazla aratmadan gelsın ınsallah hepımzıın cocukları

ben de kendimi bildim bileli adet düzensizliği var. evlenmeden önce de çok uzun seneler tedavi olmak için uğraştım. sürekli değişik doğum kontrol hapları içtim 6 ay. daha hapı bıraktığım gibi gene adetim düzensizleşti. ben 2 3 ayda bir adet oluyorum. ama bişey keşfettim hamam çok iyi geliyor adet olmak için:) düzenli hamama gidersem adetlerim de daha düzenli oluyordu. sanırım sıcak taşa oturmak falan iyi geliyor. benimde kilo ve kıllanma sorunum yok. ama tedavimin ilk zamanları duphaston denedik mesela ne zaman yumurta kontrolüne gitsem hiç gelişen yumurtam oluşmamıştı. mecbur tedavi oluyorum işte. zaten hiç sorunsuz kadın ve erkeklerin yumurta çatlama gününü bile denk getirseler çocuk olma ihtimali %20 . yani ille ki uygun olan her durumda çocuk olmuyor. doğanın bir düzeni var herkesin de bir sırası var. Eşşeğimizi sağlam kazığa bağlayıp tevekkül ediyoruz işte:)

merhaba kızlar
nasılsınız?
benim moralim bozuk yaa, bi arkadaşımdan daha ikinci çocuğuna hamile olduğunu öğrendim.
artık birinciler bitti millet ikinciye başladı biz daha siftah yapamadık:(
çok ağırıma gidiyor yaa..
ne kadar zormuş elinden bişey gelmemesi
offfffffffffffffffffff:14::14::14:

ben de kendimi bildim bileli adet düzensizliği var. Evlenmeden önce de çok uzun seneler tedavi olmak için uğraştım. Sürekli değişik doğum kontrol hapları içtim 6 ay. Daha hapı bıraktığım gibi gene adetim düzensizleşti. Ben 2 3 ayda bir adet oluyorum. Ama bişey keşfettim hamam çok iyi geliyor adet olmak için:) düzenli hamama gidersem adetlerim de daha düzenli oluyordu. Sanırım sıcak taşa oturmak falan iyi geliyor. Benimde kilo ve kıllanma sorunum yok. Ama tedavimin ilk zamanları duphaston denedik mesela ne zaman yumurta kontrolüne gitsem hiç gelişen yumurtam oluşmamıştı. Mecbur tedavi oluyorum işte. Zaten hiç sorunsuz kadın ve erkeklerin yumurta çatlama gününü bile denk getirseler çocuk olma ihtimali %20 . Yani ille ki uygun olan her durumda çocuk olmuyor. Doğanın bir düzeni var herkesin de bir sırası var. Eşşeğimizi sağlam kazığa bağlayıp tevekkül ediyoruz işte:)
benımde bekarken duzensızdı ama sımdı allaha sukur duzenlı 28 gunde bır adet oluyorum .pko namına aslında bısey yok bende ama ıste gel gorkı ıncı gıbı dızılıler :1: Oyle tabı canım dualarını et gerısı rabbıme kalmıss
merhaba kızlar
nasılsınız?
Benim moralim bozuk yaa, bi arkadaşımdan daha ikinci çocuğuna hamile olduğunu öğrendim.
Artık birinciler bitti millet ikinciye başladı biz daha siftah yapamadık:(
çok ağırıma gidiyor yaa..
Ne kadar zormuş elinden bişey gelmemesi
offfffffffffffffffffff:14::14::14:
esımın ark dogurdu aynı zamanda evlendık :19:
Bıde oturmaya gıdıces cok zoruma gıdıyor cok
kıskanclık deıl ama acı cekıyorum sankı :14:

benim de arkadaşlarımın çocukları var 2 tane olan da var. yeni hamile haberleri de alıyorum. hep çok seviniyorum. hamile haberi alınca mutlu oluyorum. hiç kendimi başarısız olarak düşünmüyorum. bu iş sabır işi herşeyden önce. her ay umutlanmak ve sonrasında boşa çıkması tabii ki üzücü ama ne dertler var hayatta. küçücük bebekleriyle hastaanelerde yatan insanlar var. o annelerin halini düşünün. çocukları var diye bizden daha mı şanslılar. hepimizin bir vakti var. olacak elbet. olmazsa da evlatlık alırız koruyucu aile oluruz. bi insanı sevmek kalple oluyor sonuçta.

benımde bekarken duzensızdı ama sımdı allaha sukur duzenlı 28 gunde bır adet oluyorum .pko namına aslında bısey yok bende ama ıste gel gorkı ıncı gıbı dızılıler :1: Oyle tabı canım dualarını et gerısı rabbıme kalmıss

esımın ark dogurdu aynı zamanda evlendık :19:
Bıde oturmaya gıdıces cok zoruma gıdıyor cok
kıskanclık deıl ama acı cekıyorum sankı :14:

kıskançlık değil canım bu
ama insan imreniyor yaa
arkadaşım 2. çocuğu istiyoruz dedi ve 2. ayında hamile kaldı
ben çocuk isteyeli tam 26 ay oldu...hala yok, Allahım nolur bize de nasib et..

Back