+Özellikle geceleri üşüme,ısınamama.Ben de 10 güne yakın çektim.İlaçlar bile bana mısın demiyordu.Sofraya oturup birşey yemeden kalkıyordum.Covid mi oldum tekrar diye bile düşünmüştüm.Ama yemedikçe insan daha kötü oluyor,bu hastalık yemeye başladıkça iyileştirdi beni.
Domuz gribi testi yapıyorlar mı nazom 🥺 onun salgını var deniyor ama covidin farklı versiyonu da deniyot🥺

+Özellikle geceleri üşüme,ısınamama.Ben de 10 güne yakın çektim.İlaçlar bile bana mısın demiyordu.Sofraya oturup birşey yemeden kalkıyordum.Covid mi oldum tekrar diye bile düşünmüştüm.Ama yemedikçe insan daha kötü oluyor,bu hastalık yemeye başladıkça iyileştirdi beni.
Kesinlikle deynom kolay kolay hasta olmayan eşim fena tutuldu senin anlattigin şeyleri yaşadı oda. Tekrarından korusun Rabbim 🤲

Sağlık ocağına da gittim ,acile de gittim ,test yapılmadı.Zaten gelenlerin hepsinde neredeyse aynı şikayetlerdi. :olamaz:
Salgin olduğu için onlar biliyordur ne olduğunu artık sıradan bir grip bile sıradan olmaktan çıktı. Evrim geçirip ne hale geldi be nazom 🥺

Salgin olduğu için onlar biliyordur ne olduğunu artık sıradan bir grip bile sıradan olmaktan çıktı. Evrim geçirip ne hale geldi be nazom 🥺
Önceleri grip olurdum başlangıç bitiş 3 gün sürerdi.Hastalığa bile zam gelmiş :confused:

Evet üşüme, titreme, ateş 🥹
Ben cuma hastalandım. Ama cumartesi akşam ağırlaştı. Umarım çok sürmez bugün daha iyiyim. Dün baygın gibiydim.

Meret geçmiyor zor geçiyor abla surunduruyor resmen,valla çoğunda var aynı sikayetler ,salgın gibi bişey pek bı hayra alamet değil yine bu hastalıklar başka şeyler geliyor kulağıma hep.Benim çocukların ikisininde ciğerine inmiş dedi doktor iğne yediler 6 şar biz ek gıdaya başlamadan ilaç içmeye başladık öyle diyim😏. Enfeksiyon var demekki.evet mide almıyor hicbisey kıyamam ya çok geçmiş olsun okadar iyi anlıyorum ki🥺 inşallah biran önce toparlarsin ablacim 🤲
Rabbim hepimize şifa versin inşallah 🤲 🥰
Kuzularım bir daha hasta olmasınlar🥹🤲😍

Back