Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
NASIL ANLATIYIM KI :)) BEN BAKIRKOYDE FERHAT UYSALA GIDIYORDUM OZEL MUAYENE 1 SENE YAKIN TEDAVIYI ORDA GORDM ASILAMAYA GECTIM 2.500 DEDI ILACLAR VS DAHIL 3 BINE CIKARSIN DEDI ASILAMADA DA SANSIN %15 DEDI OLE DIYINCE DEDIM GIDIYIM BASKA YERE SONRA DOGAN HASTANESINE GITTIM ORDADA GORDUM TEDAVI
EN SON ASILAMAYI MEDIPOL MEGA UNIVERSITE HAST. RAPORLA 1100 YAPTIRDIK RAPORDA CIKARDI DOKTOR. 2 ASILAMA SORASI RAPOR CIKARTICAK
DOCENT DOKTOR BANU KUMBAK DOKTORUM SUANKI :)))

Cnım o nasıl aşılamaki ben aşılama ücreti 375 lira spermogram yıkama 120 lira verdim toplamda 495 liraya yapıldı seninki nasılki 3000 binibuluyor

oooooo 375 tl çok uygun bi fiyat ama heryerde değişiyor bu. ben de özel muayenehaneye gidiyorum 1500 tl normal aşılama fiyatı doktorum bize biraz indirim yapıyor. 160 tl sperm yıkama. lh ve e2 baktırıyorum arada onlar tutuyor. bir de ben ilaçları ücretli alıyorum. özel sigortam var ama o da zaten çoğu şeyi karşılamıyor bu durumlarda.

kıskançlık değil canım bu
ama insan imreniyor yaa
arkadaşım 2. çocuğu istiyoruz dedi ve 2. ayında hamile kaldı
ben çocuk isteyeli tam 26 ay oldu...hala yok, Allahım nolur bize de nasib et..
BENIMDE 2 BUCUK SENE OLDU :2:AMİN ARKADASIM AMİNNNNNNNNNNNNNN
Cnım o nasıl aşılamaki ben aşılama ücreti 375 lira spermogram yıkama 120 lira verdim toplamda 495 liraya yapıldı seninki nasılki 3000 binibuluyor

CANIM OZEL MUAYENE DOKTORU SSK GECMIYOR MAALESEF OZEL SSK GECIYOR ODA BIZDE YOK.
IGNELER GONALF ZATEN PAHALI SIGORTAYLA ALAMIYORDUN.
ASILAMA ICINDE OZEL OLDUGU ICIN 2 KATI FIYAT ALIYORDU RESMEN
SEN COK COK UYGUNA YAPTIRMISSIN CNM YA
NEREDE YAPTIRDIN KI?
BEN MEDIPOLDA 1100 YAPTIRDIM ASILAMA YAPAN DOCENT KADIN SADECE 750 ASILAMA PARASI ALDI :31::31::31::41:

benim de arkadaşlarımın çocukları var 2 tane olan da var. yeni hamile haberleri de alıyorum. hep çok seviniyorum. hamile haberi alınca mutlu oluyorum. hiç kendimi başarısız olarak düşünmüyorum. bu iş sabır işi herşeyden önce. her ay umutlanmak ve sonrasında boşa çıkması tabii ki üzücü ama ne dertler var hayatta. küçücük bebekleriyle hastaanelerde yatan insanlar var. o annelerin halini düşünün. çocukları var diye bizden daha mı şanslılar. hepimizin bir vakti var. olacak elbet. olmazsa da evlatlık alırız koruyucu aile oluruz. bi insanı sevmek kalple oluyor sonuçta.

hamile olan arkadaşlarım adına ben de seviniyorum tabii ki.
başarı ya da başarısızlık meselesi değil bu, çünkü Allah ol diyecek ve olacak. bizimle alakası yok bi anlamda. nasip..
zaten sabrediyoruz yapacak başka bişeyimiz yok, her zaman da hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini istiyoruz.
tabii ki bu dünyada herkesin bir imtihanı var bizimki de buymuş demek ki
sen ne kadar zamandır istiyorsun bilmiyorum ama insanın sınanmadığı bir acı üzerine konuşması her zaman kolaydır.. Allah hepimize aklen bedenen ruhen hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

ben 14 aydır uğraşıyorum. ama keşke tek derdm bu olsaydı. daha üzücü durumlar var hayatımda o yüzden çocuk işi çok istememe rağmen ikinci planda benim için. dediğim gibi keşke en çok üzüldüğüm şey bu olsaydı.

ben 14 aydır uğraşıyorum. Ama keşke tek derdm bu olsaydı. Daha üzücü durumlar var hayatımda o yüzden çocuk işi çok istememe rağmen ikinci planda benim için. Dediğim gibi keşke en çok üzüldüğüm şey bu olsaydı.

hayatındakı sey saglık dısında hersey asılaabılır arkadasım..
Umarım rabbım gonlumuzdekını verır bızlere
sen ozelden aldıgın ıcın gonal f raporla ben 110 aldım sanırım

gonal f 450 sanırım. raporla bi kısmı ödendiği için daha uygundur tabii. ücretli alacak olanlar varsa yardımcı olurum 11 gün sonra bana tekrar lazım olmaz ise inşallahhhhhhh

Merhaba Elif bende aşılama düşünüyorum ,sen nerede yaptırdın aşılamanı,fiyat çok uygun

Mrb istanbul beylikdüzü medi life hastanesinde yaptırıyorum doktor önerisi isterseniz orada 1 tane doktor iyidir dr burcu betül kazdal 4 doktor var fakat giderseniz anlarsınız diger doktorlar sinek avlıyor burcu hanım iyidir randevu almaya gün bulunmuyor çogu zaman yani okadar talep var bu tarafta bu doktora

Son düzenleme:
ben 14 aydır uğraşıyorum. ama keşke tek derdm bu olsaydı. daha üzücü durumlar var hayatımda o yüzden çocuk işi çok istememe rağmen ikinci planda benim için. dediğim gibi keşke en çok üzüldüğüm şey bu olsaydı.

Allahım sıkıntılarını gidersin kolaylık versin inşallah..belki ikinci planda olduğu için sen bizim kadar beklemezsin. diyorlar ya kafaya takmayınca oluyor(keşke elimizden gelse de takmasak) Allahım hayırlısını versin gönlüne ferahlık versin..herkesin sıkıntısı farklı farklı işte..

Allah herkesin gönlüne göre versin. Arkadaşlarımın hepsi süpriz hamilelikler yaşadı ben de çok merak ediyorum bu işin süprizi nasıl oluyor diye. Ama işte herkesin derdi farklı hayatta. Ne yapalım bizimki de buymuş. Sabır sabır... tedavimi görüyorum ben elimden geleni yapıyorum onun olacağı ne zamansa o zaman olsun diyorum. Zaten yapacakta başka bişi yok

Nazancım aşılama günümüz aynı gün bende şubat 11 fakat bende agrı sancı vs yok normal herşey
Fakat senin durum için pek bilgim yok ama inşallah allahım seni yanıltmasın

Elifcim sagol..az once dr.umla konustum "normal,ilaclarini almaya devam et" dedi :))
Bekliyorum,insallah iyi haberleri birlikte aliriz senle:))

naber canm? aşağıda ne yapıyosun yukarı çıksana:)
tahlil yaptırsam mı diye soruyordun ne yaptın?

CANIM OZEL MUAYENE DOKTORU SSK GECMIYOR MAALESEF OZEL SSK GECIYOR ODA BIZDE YOK.
IGNELER GONALF ZATEN PAHALI SIGORTAYLA ALAMIYORDUN.
ASILAMA ICINDE OZEL OLDUGU ICIN 2 KATI FIYAT ALIYORDU RESMEN
SEN COK COK UYGUNA YAPTIRMISSIN CNM YA
NEREDE YAPTIRDIN KI?
BEN MEDIPOLDA 1100 YAPTIRDIM ASILAMA YAPAN DOCENT KADIN SADECE 750 ASILAMA PARASI ALDI :31::31::31::41:

Canım benım benım gittigim hastanede zaten özel hastane ssk özel hastanede aşılamayı karşılamazki ? Aşırı para alınmış sizden

Beylikdüzü meli life hastanesi dr burcu betül kazdal. Aşılama ücreti 375 spermogram yıkama 120 liradır.

Ssk nız varsa muayne 30 lira ssk yoksa 65 lira muayne ücreyidir

Bana bir igne yaptırdı 2 gün sonra gittim baktı çatlamış 2 saat sonra aşılamada yapıldı sürekli takip ve kontrol eder

Elifcim sagol..az once dr.umla konustum "normal,ilaclarini almaya devam et" dedi :))
Bekliyorum,insallah iyi haberleri birlikte aliriz senle:))

Allah büyüktür allahım kimseyi sıradan ayırmasın inşallah alırsak zaten en azından bekleyenlere umut olur ben hergün bakıyorum tutan varmı diye :) en azından bi umut oluyor biri tuttu yazarsa :p. Sana doktor nasıl bir ilaç verdi

Canım benım benım gittigim hastanede zaten özel hastane ssk özel hastanede aşılamayı karşılamazki ? Aşırı para alınmış sizden

Beylikdüzü meli life hastanesi dr burcu betül kazdal. Aşılama ücreti 375 spermogram yıkama 120 liradır.

Ssk nız varsa muayne 30 lira ssk yoksa 65 lira muayne ücreyidir

Bana bir igne yaptırdı 2 gün sonra gittim baktı çatlamış 2 saat sonra aşılamada yapıldı sürekli takip ve kontrol eder

CANIM OZEL MUAYENEDE SSK GECMIYOR DOKTORUN KENDI OZEL YERI HASTANE DEILDI GITTIGIM YER
SUANKI HASTANE MEDIPOL MEGA UNIVERSITE HAST.
DOCENTE GIDIYORUM ISTE ODA PAHALI ASLINDA 750 ALDI ISTE 1100 CIKTIM IGNELERIMLE
SEN GOONAL F OLMADINMI?

aşılama sonrası crinone mu kullandınız yoksa progestan hap mı?

crıone jel kullanıyorum ben canım
bunun yanında pko oldugum ıcın ınsılun dırencı oldugu ıcın seker hapı alıyorum metformın ıcerıklı
corasprın folıkasıt ve b12 vıtamını ıcıyorum :))

CANIM OZEL MUAYENEDE SSK GECMIYOR DOKTORUN KENDI OZEL YERI HASTANE DEILDI GITTIGIM YER
SUANKI HASTANE MEDIPOL MEGA UNIVERSITE HAST.
DOCENTE GIDIYORUM ISTE ODA PAHALI ASLINDA 750 ALDI ISTE 1100 CIKTIM IGNELERIMLE
SEN GOONAL F OLMADINMI?

Yok canım ben kullanmadım yumurtalıklarım gelişti ve yeterince büyümüş folbiol. Diye bir hap kullandım sadece 1 hafta sonra gittim tamam dedi yapılacak seviyede oldugunu söyledi zaten ilk görünüşe göre 2 inci görüntü çok fark vardı belliydi ve yapmaya karar verdik

Back