ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Senin kaç gün oldu?
Benim transfer günü dahil 8. Günüm bugün ve biraz biraz kasık ağrısı olmaya başladı. Bikaç saniye sancı oluyor geçiyor o kadar
Akşam göbekten oksapar vurunca bi midem bulandı acıdan mı oldu anlamadım çünkü artık göbeğime iğne yapmakta zorlaştı canım yanıyor iğneyi batırmaya çalışırken
Belirtiler sonra sonra baş gösteriyor baksana bu rahat günlerin tadını çıkar hiçbişeyi de düşünme ağrısız acısız pozitif sonuçlar alacağız Allahın izniyle
Evet ya benim de bu gece itibari 8. Gün oldu progestan dex iğne yapınca canım ağırıyor artık yavaş yavaş kasılaşra ve bacaklara adet sancısı geliyor

İnşallah az önce bir yorum okudum belirti vs vardı umutla bekledim ve negatif dedi çok üzüldüm inşallah bizim ve isteyen herkesin tutunur
İnşallahhh canım inşallahhh
Aslında belirtilere göre karar veremeyiz ki sonuçta bi dünya ilaç kullanıyoruz illa ki vücutta değişimler olacak ağrı sızı olacak gebelik olsada olmasa da
Biz kendimizi avutuyoruz böyle şeylerle
Herşey güzel olacak evlatta nasip işi inşallah bize de nasip olacak

İnşallahhh canım inşallahhh
Aslında belirtilere göre karar veremeyiz ki sonuçta bi dünya ilaç kullanıyoruz illa ki vücutta değişimler olacak ağrı sızı olacak gebelik olsada olmasa da
Biz kendimizi avutuyoruz böyle şeylerle
Herşey güzel olacak evlatta nasip işi inşallah bize de nasip olacak
Amin inşallah Rabbim nasibimizi bize sağlıklı ve hayırlı nasip etsin 🙏🏻

Back