Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar, yine ben:)) Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım:(( Bir daha test yapsam mı bugün aşılamadan sonra 15. günüm idrarda ne zaman varsa çıkar

Arkadaşlar, yine ben:)) Dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım:(( Bir daha test yapsam mı bugün aşılamadan sonra 15. günüm idrarda ne zaman varsa çıkar

aşılamadan 15 gün sonra kan testinde çıkar diyor doktorum ama idrarda bilmiyorum bilen arkadaşlar bende merak ettim inş bebişin gelmiştir :)

kan kesin sonuç idrarda çıkan insanlarda oluyor ama idrar yaptırsanda aklında şüpheler kalacak. en iyisi kan baktır. inşallah tutmuştur yaaaaaaaaa.

aşılamadan 15 gün sonra kan testinde çıkar diyor doktorum ama idrarda bilmiyorum bilen arkadaşlar bende merak ettim inş bebişin gelmiştir :)

Canım ben aslında 10.gün yaptırmıştım ve sonuç negatif çıkmıştı adetimde gecikince birazda umutlandım ama kanda baktırmak istemiyorum negatif görmek istemiyorum da:((

10. günde zaten çıkmaz. çünkü döllenme oluşunca 7-10 gün içinde betahcg kana salınmaya başlıyor. o yüzden 12. günden itibaren baktırılıyor. sen çok erken baktırmışsın. moralini bozma. bi kan baktır bence hemen bekleyelim hep beraber 2 saat su gibi geçer:)

bencede erken baktırmışsın dediğim gibi benim doktorum 15. gün kan testi yapıcaz dedi yarın aşılama yapılacak banada ne bilim senden bi an umutlandım inş hepimizin tutar :)

geçen aşılamamda ben 12. gün baktırdım negatif çıktı ona rağmen doktorum 15. gün tekrar kan baktır dedi hatta. yani demekki en kesin o zaman :)

ayyy filizcim de buralardaymış. Arkadaşlar bende 1 kutu gonal f i bitirdim. şuan 2. kutudayım. muhtemelen pazar yada pzartesi aşılamam olucak.gelişmeler güzel olursa.
evet canım burdayım sendemı burdasınnn :29::29::29::16:
12 gununden ıtıbaren evde teste bıle cıkan var canım 15 gununde haylı haylı cıkar evdekı teste

insallah arkadasım bize umut olursun insallah bebegin seninledir benim asılamadan 14 sonra adet oldum
insallah olmazsın canım ya..

offfffff oooooffffff BEKLEMEK COK ZORRRRRRRRRRR Bugün 3. günüm daha...

kızlar aşılamanın bugün 14.günü birkaç damla pembe akıntım oldu , doktorum verdiği progestoran jeline devam ettim, daha sonra kehverengi birz akıntım oldu, şuan çok şükür birşey yok , inş birşey olmamıştır ..

kızlar aşılamanın bugün 14.günü birkaç damla pembe akıntım oldu , doktorum verdiği progestoran jeline devam ettim, daha sonra kehverengi birz akıntım oldu, şuan çok şükür birşey yok , inş birşey olmamıştır ..

iyi yapmışsın progestanı bırakma devam et kesin regl olmadığın sürece.

kızlar crıone jeldenmıdır nedır benımde bole cok az ucuk pembe gelıyor :14::14:

kızlar crıone jeldenmıdır nedır benımde bole cok az ucuk pembe gelıyor :14::14:

herkeste farklı etki yapabilir tabii ama ben de geçen ay crınone kullandım ama hiç öyle pembe pembe olmadı. parça parça sökülerek regl oldum şakır şakır . pembe lekelenme iyi bişi gibi bence genelde hamile olan arkadaşlarımda öyle oldu ama dediğim gibi herkeste farklı etki de yapabilir.

herkeste farklı etki yapabilir tabii ama ben de geçen ay crınone kullandım ama hiç öyle pembe pembe olmadı. parça parça sökülerek regl oldum şakır şakır . pembe lekelenme iyi bişi gibi bence genelde hamile olan arkadaşlarımda öyle oldu ama dediğim gibi herkeste farklı etki de yapabilir.

çok az canım bugun 1 damla jelle bırlıkte geldı
2 3 gun oldu boyle damla damla ucuk pembe

ben hem dostınex içiorum hem progestan içiyorum. ihtiyarlar gibi uyuyakalıyorum orda burda yaaa:) dün hürremi seyrederken uyuklamışım skandal yani:)

ben hem dostınex içiorum hem progestan içiyorum. ihtiyarlar gibi uyuyakalıyorum orda burda yaaa:) dün hürremi seyrederken uyuklamışım skandal yani:)

prolaktın sorununmu var
benımde var prolaktınım yaaaaaaaaaa of of gercı asılama zamanında 21 idi dusmus

Back