Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavera19;28887699]canım ben okudum yapan arkadaşın yazdığı kadarıyla anlatmaya çalışayım. eczaneden enjektör almış öncelikle:)
yumurtlama dönemlerindeki gün aşırı ilişkilerinde eşinin spoşlarını temiz bir kaba almışlar, sonra enjektöre çekmişler sonuna kadar, içine hava da doluyor yani, sonra o havayla birlikte direk yumoşlara göndermişler spoşları:)) vee büyük buluşma gerçekleşmiş:)) böylece doğal aşılama yapmış oluyormuşsun..denenebilir aslında mantıklı:)[/QUOTE]

:)) canım ya aslında onceden benımde aklıma gelmıstı esıme soylemıstım gulmustu sonra dusundum ya mıkrop kaparsa bısey olursada saglıksız ve ozurlu cocuklar olursa dıye dusundum vaz gecmıstım yapanın ıns hayırlı cocukları olur.

Sağol canım,
41 gün okunmalıymış...Şimdi buldum youtube'da...
Bir de secde ayeti nasıl, nasıl secde edicem ?
Kusura bakma, bilmiyorum malesef :( Yardımcı olurmusun...Cok sağol.

canım internetimiz gitti o yüzden sorunu cevaplayamadım abdest alıyorsun namaz abdesti sonra kıbleye dönüyorsun allahım niyet ettim senin rızan için üzerimden geçen secde ayetinin secdesini yapmaya(tekbir almıyorsun) allahuekber deyip secdeye varıyorsun subhanerabiyelala 3kez diyorsun allahuekber deyip kalkıyorsun böylece secdeyi yapmış oluyorsun aklına takılan olursa sor canım çekinmeden yardımcı olmaya çalışırım

canım aynı bende senin gibiyim..bütün ilişkilerimiz bebek için yada drun önerdiği günlerde oluyor..benimde bu ilaclardan dolayımıdır nedir cok kasıntım var ilişkiye bile giresim yok dediğin gibi ilişki sırasında cok canım yanıyo acaba bu neden kaynaklanıyorki...
bende birtek benim sanıyodum aklımdan kafamdan birtürlü atamıyorum canım yaaaa...tuttumu tutmadımı acaba bu ay hasta olucakmıyım diye düşünmekten kafayı yiyicem...tabiki 2 senedir her ay kırmızıları görüyorum ve moralmen sıfır... hep aynı durumdayız..
benimde hafta içi 2. aşılamam yapılacak ama hiç umudum yok...bend ebu ay dinlenmek istedim ama eşim bu ayda aslama yapalım deyince bişey diyemedim...
hayırlısı olsun arkadasım rabbim insallah en kısa zamanda yüzümüzü güldürür..

Aynı şekilde işte ben de öyleyim...İlişkiye girmek bir zevk olmaktan çıktı, zorunluluk gibi ve şartlanmış şekilde oluyor...Hem de canım yanıyor, yaradan dolayı herhalde bazen dayanılmaz bir sızlama oluyor. Hani açık bir yaranıza alkol değdirmiş gibi...O sızlamayı düşünmekten başka birşey yapamıyorum ilişki sırasında....Of of ! Sürekli iltihap oluyordu bende ve ilaçlar bir işe yaramıyor yani geçici çözüyor. Sonunda kocaman bir yara olmuş...Temiz çıktı ama işte sorun yaratıyor. Çok az da olsa bu yara ve iltihaplar da engel olabilirmiş gebe kalmaya...Oradaki sıvı spermleri öldürebilirmiş. Gerçi yaraya rağmen hamile kalanlar çok. Yani rabbim ol deyince önünde hiçbirşey duramıyor. Tedavi süreci çok uzayacak gibiydi. Doktorum bir kez yakma yada dondurma ile geçmez 4-6 ay arayla 2 yada 3 kez yakmamız gerekir bu yarayı ki o da uzun bir süreç dedi. Her yakma işleminden sonra 1 ay cinsel ilişki yasak ve o da 2 yumurtlama dönemini etkiliyor. O yüzden direkt aşılama denemek istedik biz ama şubatta olamıyor martta da bir engelimiz çıktı. Nisan ayına kaldı. İlaçlarım dolapta bekliyor..

Zaten o ilaçlar psikoloji denen birşey bırakmıyor. Klomen kullanmıştım 1 ay progestan da...Ki onlar aşılamadaki gonal f 'e göre daha hafif. Onlar bile beni mahfetmişti :(

Ne olacak böyle bilemiyorum. Adetim bitti şimdi 7. gündeyim..Çalışmalara başlayacağız yine. Hergün mü gün aşırı mı, her ay her çeşidini denedik resmen. Bir süre sonra bu sızlamalardan dolayı 15. günden sonra falan diğer aya kadar yapmıyorduk ki, o da sperm kalitesini etkiliyormuş, 1 haftadan fazla ara vermek yani....Bir de o stres çıktı, spermler yaşlanmasın hareketliliğini kaybetmesin diye 3-5 günden fazla beklememek lazımmış. Gelin görün ki benim canım istemiyor çoğu zaman bu moralle ve canımın acımasıyla :((

Napıcaz allahım yardım !!

sana kesinlikle katılıyorum.şimdiki aklım olsa asla 3 yıl korunmazdım.yada korunmadan önce eşim dahil testleri yaptırırdım.sonra böyle 2 yıldır bekliyoruz bebek gelecek mi die :-(
ya kızlar şu şırıngayla aşı olayına taskıldım ben.bana çok mantıklı gelmiyor.bir de hava basıyorlarmış.yumurtlalıklar zaten çok hassas organlar.butarz oyunlara gelir mi bilmiyorum.şahsen ben hiç önermiyorum.o kadar yıkama yapılıyor hastanede.streril ortamda yapılıyor aşılama.yani bu kadar prof doç doktor salak mı?siz gidin aşılamayı kendiniz yapın niye demiyor...bilmyorum.ben asla yapmam öle bişi...örneğin şırıngada hava kalınca çok tehlikeli.ölüme kadar götürüyo.beyne pıhtı atıyormuş.o yüzden iğne olurken hemşireler falan havasını dikkatlice alıyorlar.siz bilirsiniz.bana çok ccahilce geldi :44:

Arkadaşlar bence de çok mantıklı değil.
Hastanede yapılan aşılamada şiringanın ucunda uzun bir iğne var ve bu özel bir şiringa sanırım. O iğne ile doğrudan rahmin içine giriliyor ve spermler rahim içine bırakılıyor. Evde kendi kendine nasıl rahmin içine iğne sokuyorlar anlaşılır gibi değil. Olsa olsa vajinanın iç kısmına bırakıyorlardır yani rahim ağzına. Rahim ağzı zaten vajina ile rahin arasındaki yer. Spermlerin burayı aşması ve rahme girmesi lazım. İşte o yüzden aşılama rahim ağzı faktörü sebebiyle hamile kalamayanlara da öneriliyor. çünkü rahim ağzı faktörü aşılıyor bu şekilde doğrudan rahime ulaştırılıyor spermlere yol ve zaman kazandırılıyor yani. Bir de tabi yıkama, proteinlerle destekleme vs gibi işlemler var. Bir de doktorlar aşılama için spemler arasından en hareketli ve kaliteli olanları seçip koyuyorlar rahime.

Yani bence tesadüf olmuş o arkadaşlarda bu şekilde hamilelik..Şiringanın ucunda iğne yok herhalde ve nasıl içeri sokuyorlar anlamadım.

canım internetimiz gitti o yüzden sorunu cevaplayamadım abdest alıyorsun namaz abdesti sonra kıbleye dönüyorsun allahım niyet ettim senin rızan için üzerimden geçen secde ayetinin secdesini yapmaya(tekbir almıyorsun) allahuekber deyip secdeye varıyorsun subhanerabiyelala 3kez diyorsun allahuekber deyip kalkıyorsun böylece secdeyi yapmış oluyorsun aklına takılan olursa sor canım çekinmeden yardımcı olmaya çalışırım

Canım çok teşekkürler gayet açıklayıcı...Sağol, başlayacağım ben de yakında..

Hastanede yapılan aşılamada şiringanın ucunda uzun bir iğne var ve bu özel bir şiringa sanırım. O iğne ile doğrudan rahmin içine giriliyor ve spermler rahim içine bırakılıyor. Evde kendi kendine nasıl rahmin içine iğne sokuyorlar anlaşılır gibi değil. Olsa olsa vajinanın iç kısmına bırakıyorlardır yani rahim ağzına. Rahim ağzı zaten vajina ile rahin arasındaki yer. Spermlerin burayı aşması ve rahme girmesi lazım. İşte o yüzden aşılama rahim ağzı faktörü sebebiyle hamile kalamayanlara da öneriliyor. çünkü rahim ağzı faktörü aşılıyor bu şekilde doğrudan rahime ulaştırılıyor spermlere yol ve zaman kazandırılıyor yani. Bir de tabi yıkama, proteinlerle destekleme vs gibi işlemler var. Bir de doktorlar aşılama için spemler arasından en hareketli ve kaliteli olanları seçip koyuyorlar rahime.

Yani bence tesadüf olmuş o arkadaşlarda bu şekilde hamilelik..Şiringanın ucunda iğne yok herhalde ve nasıl içeri sokuyorlar anlamadım.

canım aşılama dediğin işlem rahme spermleri bırakmak değil tüplerin başındaki döllenmeye hazır yumurtaya ulaştırmak aşılamada şırınganın ucundaki iğne değil plastik bi boru bu şırıngayla bahsedilen olay ise herkes için değil mesela içeri spermin ulaştığından bi türlü emin olamayanlar için mantıklı mesela ben yapmayı düşünüyorum çünkü başından beri bizdeki en büyük sıkıntı spermler içeri gitmiyor direkt dışarı dökülüyor şırıngayla püskürtürken belin yukarıda olacağı için dışarı spermlerin çıkma imkanı yok benim uzun zamandan beri düşündüğüm bi konuydu bu konuyu okuyunca karar verdim eğer bu aşılama da pozitif bi sonuç alamazsam bu yöntemi deniyeceğim

sadece sırıngayı sokuyolarmıs ignesiz igneyle zaten o girmezki...

bn yaptırmıştım histeroskoapi tayfun bey yaptı.ultrasyon muyanesinde rahimde perdeden şühelendi %70 vr dedi.histeraskopi yaptı.normal ameliyat gibi alınıyosun ameliyata damar yolu acıp serum takıolalr sona ameliyatahneye indiriyolar.1 saat kadar kalmışım.ayıkmam filan biraz uzun sürmüş.gözlerime bişy sürmüşler buğulu görüyodum.uyandığında hafif ağrın oluyor.3-5 saat kadar hastanede kaldım.sona taburcu oldum.1 hafta kadar kanamam oldu.ama popomun üstüne oturamıyodum acıdan.bide tuvaletimi zor yapıyodum.cok acıyodu.arada kasık ağrın oluyor.hemen toplarlanmaıyosun tabi 1 haftada anca iyileşiyosun.bide perde vrsa alıcaktı dokotrum.sonuc olarakta hiçbirşey yokmuş.tertenmizmiş.sol tüpümde hafif tıkan ıklık vrmış sadece.cdyide yanlışkla silmişler elimizde rapor yok şimdi.başka yerde lazım olsa.cdyi mutlaka al.başka yere başlarsan lazım olur.birde biz acı olduğu için perdeyi aaldı sandık o an unutmuşuzda dokrtora sormayı 2 c. kontrolde sordum meğer perde yokmuş ameliyat günü sadece sorunumuz yok aşıla için uygun dedi.bu kadar b cok korkrtum rahat ol bilmiyorum yaptırcakmısın

eşimle pek konusmadık daha bu konuyu,biraz dinlenelim istiyoruz herhalde bütün bunları yaşamak kadar tekrar tekrar aynı mevzuyu konuşmak da yoruyor insanı..ama sanırım yaptırırım önümüzdeki ay,korkmuyorum desem yalan olur..korkum operasyonlarda değil korkum daha kötüsüyle karşılaşmak yada daha kötü olmak...en kötüsünü düşünme diyeceksin belki ama düşünüyor işte insan,bu arada diğer topiğe yazacaktım unuttum aşılamayla ilgili çok umutlu haberlerim var size:)cuma günü kontrole gittiğimde tam 5 tane aşılamayla hamiş müjdesi aldım:)çok sevindim..tutmayanlarda var tabii ama insan olabilenleri görünce olabilir diye umutlanıyor...yeni bir hastane yeni bir ekip diye kaygılanıyoruz ama güzel haberler alıyoruz bak,inşallah bi gün bizim de güzel haberlerimiz olur:)

Aynı şekilde işte ben de öyleyim...İlişkiye girmek bir zevk olmaktan çıktı, zorunluluk gibi ve şartlanmış şekilde oluyor...Hem de canım yanıyor, yaradan dolayı herhalde bazen dayanılmaz bir sızlama oluyor. Hani açık bir yaranıza alkol değdirmiş gibi...O sızlamayı düşünmekten başka birşey yapamıyorum ilişki sırasında....Of of ! Sürekli iltihap oluyordu bende ve ilaçlar bir işe yaramıyor yani geçici çözüyor. Sonunda kocaman bir yara olmuş...Temiz çıktı ama işte sorun yaratıyor. Çok az da olsa bu yara ve iltihaplar da engel olabilirmiş gebe kalmaya...Oradaki sıvı spermleri öldürebilirmiş. Gerçi yaraya rağmen hamile kalanlar çok. Yani rabbim ol deyince önünde hiçbirşey duramıyor. Tedavi süreci çok uzayacak gibiydi. Doktorum bir kez yakma yada dondurma ile geçmez 4-6 ay arayla 2 yada 3 kez yakmamız gerekir bu yarayı ki o da uzun bir süreç dedi. Her yakma işleminden sonra 1 ay cinsel ilişki yasak ve o da 2 yumurtlama dönemini etkiliyor. O yüzden direkt aşılama denemek istedik biz ama şubatta olamıyor martta da bir engelimiz çıktı. Nisan ayına kaldı. İlaçlarım dolapta bekliyor..

Zaten o ilaçlar psikoloji denen birşey bırakmıyor. Klomen kullanmıştım 1 ay progestan da...Ki onlar aşılamadaki gonal f 'e göre daha hafif. Onlar bile beni mahfetmişti :(

Ne olacak böyle bilemiyorum. Adetim bitti şimdi 7. gündeyim..Çalışmalara başlayacağız yine. Hergün mü gün aşırı mı, her ay her çeşidini denedik resmen. Bir süre sonra bu sızlamalardan dolayı 15. günden sonra falan diğer aya kadar yapmıyorduk ki, o da sperm kalitesini etkiliyormuş, 1 haftadan fazla ara vermek yani....Bir de o stres çıktı, spermler yaşlanmasın hareketliliğini kaybetmesin diye 3-5 günden fazla beklememek lazımmış. Gelin görün ki benim canım istemiyor çoğu zaman bu moralle ve canımın acımasıyla :((

Napıcaz allahım yardım !!

Arkadaşlar mesajları görünce yazmadan duramadım. ben de 6 yıldır evliyim ve 2,5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorum eşimle. muhtemelen de bir çoğunuzdan yaşım daha fazla (34 yaşındayım.) çevrenin duygusal başkısı da ayrı bir konu. Ama hepinize hepimize nacizhane birkaç şey söylemek istiyorum.burada hatırlatmak istedim şu gerçekleri kendime de size de:

-cinsellik insanlığa verilmiş bir armağandır.
-birbirini seven iki insanın birbirine dokunması, birbirini öpmesi, birbirinin bedenlerinden zevk alması çok değerlidir.
-yaşadığımız şu gergin süreçte en fazla sırtımızı vereceğimiz, eskisinden de çok bağlanacağımız, birbirimizden destek alacağımız, güzel sözler söylemede cimri davranmayacağımız kişiler eşlerimizdir.
-cinsellik sadece cinsel ilişki değildir. güzel sözler, bakışmalar, karşılıklı dokunmalar, öpmek... bunlar da cinselliğin bileşenleridir.
-sürprizler yapma (gece yatak odasını mumlarla süsleme örneğin ya da cinsel ilişki öncesi zaman ayırıp birbirinize masaj yapmak...) dokunma okşama, öpme eşleri birbirine daha çok bağlar. sevgiyi perçinler.
-eğer cinsel ilişkiden acı duyuyorsanız bırakın, ara verin okşamakla dokunmakla yetinin. hem böylece eşleriniz de boşalmış ve sperm kaliteleri düşmemiş olur. mutlulukları da cabası:)
-çocuk sahibi olma dışında da heyecanla hayata dair konulardan sohbet edin eşinizle. gülün eğlenin.
-şunu unutmatın ki çocuk sahibi olamadığımız için dünyanın en bahtsız kişileri değiliz. Allah bize dilediğimiz bebekleri verince de tüm sıkıntılarımızdan kurtulmuş olmayacağız.
-Özel zamanlar geçirin eşinizle birlikte eskiden yapıp zevk aldığınız ama artık yapamadığınız şeyler deneyin. (nasıl olsa zamanımızı alan çocuklar yok evde)
-eşinize eskisinden daha çok sarılın, daha çok dokunun ve aşkla, şehvetle öpün onları... (pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım:)
-sevginizi aşkınızı uyanık tutun.
- biz sorunlarımızla uğraşırken (aşılama gününü ya da test gününü beklerken mesela) hayat akıp gidiyor ve geri de gelmeyecek.
-gençliğinizi, heyecan ve ateşinizi bozuk para gibi harcamayın.
-sorunlarımızın çözümünü kontrol edemiyoruz ama hayatımız bizim elimizde.
-insanların %90'ı cinsel ilşkiye sadace zevk almak ve eşine zevk vermek için giriyor. siz de bunu deneyin.

bana sorarsan güzelim hiç bekleme ne gerekiyorsa bir an önce yaptır. tedavi anlamında diyorum.
kaç senelik evlisin ne kadar zamandır bebek istiyorsun bilmiyorum ama bu tedaviler gerçekten uzun süreli tedaviler bayanınki olsun erkeğinki olsun. şimdiki aklım olsaydı korunarak geçirdiğim 2 senelik süre zarfında tüm tedavileri yaptırırdım üzerine 2 sene daha beklemiş olmazdım..nasip..ama yeni evlenenlere ve böyle fikir soranlara kesinlikle doktora görünün eşin de sen de hormonlarınıza tahlillerinize baktırın diyorum..nacizane benim fikrim bu, karar verecek olan sensin tabii..hakkımızda hayırlısı olsun

saol canım bende seninle hem fikirim bu konuda bir an önce ne gerekiyorsa yaptırayım diyorum ama yinede içim pek rahat değil,kötü bi şeyle karşılaşmaktan yada sonrasında daha kötü bi durum yaşamaktan korkuyorum açıkcası..bu tarz operasyonlardan sonra rahimde yapışıklık olabiliyormuş diye duydum..ne göereceksek göreceğiz bu yolda artık hepimiz allaha emanet elimizden gelen başka bişey yok,hep hayırlı,şifa olacak kapılar,hayırlara çıkacak yollar,seçenekler diledim allahtan vardır bunda da bi hayır diyorum.5 aydır sürekli laparoskopi olsun olmasın diye bi durum vardı zaten,istemedim,sonra aşılamada rahim ağzındaki darlığı farketti doktor genişletmem gerek dedi,işlem sırasında oradaki küçücük bi kanamaya bile vucüt hemen karşılık verip iyileştirmek için savunmaya geçiyormuş tabii bu sırada dışarıdan gelen bütün yabancı maddeler yok ediliyormuş bunlara spoşlar da dahilmiş,bunun için bi sonraki aşılamadan önce histereskopi yapıp girişi genişletelim laparoskopiyle de kanallarına bakıp o şüpheyi de kafamızdan atıp ne oldugunu görelim dedi doktor...hani 5 ay önce laparoskopi olsaydım şimdi tekrar histereskopi olmam gerekecekti belki,hiç değilse şu an ikisi birlikte olacak bu da benim hayrıma bu işte herhalde diyorum kendi kendime,rabbim iki kez uğraştırmadı beni diyorum...bu arada ben 1,5 yıllık evliyim, 1 yıldır bebek istiyoruz,biraz erken başladık biz,eşimin daha evlenmeden önce bi varikosel ameliyatı var o bizi çok rahatsız etmişti ya olmazsa diye hemen başladık tedaviye o gün bugundur de devam ediyoruz..öyle işte umarım hakkımda hayırlısı olur,umarım hakkımızda hayırlısı olur,rabbim bildiğimiz bilmediğimiz gördüğümüz görmediğimiz her nerde varsa bebek özlemi çeken çok bekletmeden doldursun kucaklarını inşallah...

arkadaşlar merhaba uzun süredir siteye giremiyordum biraz sağlık sorunları yaşadım hamile olan arkadaşları tebrik eder sağlıkla kucaklarına almaları nasip olur inşallah bu ay olmayan arkadaşlarda üzülmeyim allah kabul edecek kendine açılan dualı ellerinizi inşallah...

arkadaşlar dün en sonunda üniversite hastanesinde muayene olabildim ama sıra beklerken az daha çıldıracaktım barkod sırasına göre almıyorlar neye göre alıyorlar onu hiç anlayamadık bir de ben yeni hastaydım dosya açılması gerekiyormuş diğerlerine nazaran daha çok bekledim 08:00 de girdiğim hastaneden 12:30 da anca çıkabildim muayene zaten asistanlar yapıyor bu en kötüsü idi ama tek iyi olan şey sol yumurtalığım da 16 mm olan bi yumurtamın oluşmasıydı 10 gün boyunca gün aşırı beraber olun dedi eğer adet olursan da bu testleri yaptırt dedi inşallah o testlere gerek kalmaz aslında şu iğne olan kendi kendimize yapabileceğimiz aşılamayı denemek istiyorum ama bakalım eşimi de razı edebilirsem artık...

kızlar bugün saat 2de asılamam yapılacak ve benim bugün 11. günüm cok erken gibiymiş geliyor bana ama yanlısmıyım bilmiyorum.
1 tane yumurtam olustu 21mm dün aksam 7de catlatma iğnemi vuruldum..
bişey daha sorucam size E2 Estradiol hormonum 323 cıktı cok yüksek bu nedir ya cok merak ettim.drumda bişey demedi..
rabbim bana yardımcı ol lütfen u seferki tutar insallah..
KIZLAR DUALARINIZI BEKLİYORUM

kızlar bugün saat 2de asılamam yapılacak ve benim bugün 11. günüm cok erken gibiymiş geliyor bana ama yanlısmıyım bilmiyorum.
bişey daha sorucam size E2 Estradiol hormonum 323 cıktı cok yüksek bu nedir ya cok merak ettim.drumda bişey demedi..

canım inşallah bu sefer olur, inşallah canım. E2 hakkında çok emin olmamakla birlikte yüksek olması yumurtanın kalitesini gösteriyor diyebiliyorum. Ben de bir şey soracağım bugün 13. gün bildiğin gibi ben 10. gün kan testi yaptırmıştım ve de negatif olmuştu ya acaba tekrarlasam mı 13. gün bugün. dr.u aradım haftasonunu bekle, haberleşelim dedi. ama yanlış çıkma ihtimali olup olmadığını demedi bi fikir söyleyin

canım
e2hormonu kolay hamile kalmak için çok önemli, bu hormon rahmin hamileliğe hazır olduğunu ifade ediyor benimki 237 olduğunda doktor çok düşük demişti inşaallah aşılaman tutarda senden güzel haberler alırız allah yardımcın olsun doktora giderken bol bol oku dua et allah inşaallah hayılısı ile gebe kalmayı nasip eder sana inşaallah

canım inşallah bu sefer olur, inşallah canım. E2 hakkında çok emin olmamakla birlikte yüksek olması yumurtanın kalitesini gösteriyor diyebiliyorum. Ben de bir şey soracağım bugün 13. gün bildiğin gibi ben 10. gün kan testi yaptırmıştım ve de negatif olmuştu ya acaba tekrarlasam mı 13. gün bugün. dr.u aradım haftasonunu bekle, haberleşelim dedi. ama yanlış çıkma ihtimali olup olmadığını demedi bi fikir söyleyin

sagolasın insallah tutar..canım bende 7.gün yaptırmıstım kan testini biliyorsunki ve 1 cıkmıstı ve degişmedi banada 2 gün sonra yine gel dediler bende gitmedim varsa adetim gelmez yoksa nasıl olsa adet olucam dedim ve gitmedim iykide gitmemişim seninki insallah yükselir ama bekle yani yada idrar testi yap ben 12.gün idrar testi yaptım ondada cıkmamıstı..yinede sen bilirsin

canım
e2hormonu kolay hamile kalmak için çok önemli, bu hormon rahmin hamileliğe hazır olduğunu ifade ediyor benimki 237 olduğunda doktor çok düşük demişti inşaallah aşılaman tutarda senden güzel haberler alırız allah yardımcın olsun doktora giderken bol bol oku dua et allah inşaallah hayılısı ile gebe kalmayı nasip eder sana inşaallah

insallah canım insallah suan ezanlar okunuyor rabbim dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda kucaklarımız hayırlısıyla dolsun canım...

benimde senin gibi 1 tane yumurta buyudu ve ole asilama yapildi erken degil tutmadi o ayri isallah hayirlisi olur sorun olsaydi doktor asilama yapmazdi sen canini sikma

merhaba kk nın güzel anne adayları bende bu asılama oldum.klomen kullandm ıkı yumurtam olstu bırı 18.5 dıgerı 20 mm ayın dokzndada 36.000.000 sperm le asılama oldum.aşılama annda bısey hıssetmesemde snrakı gunlerde cok gaz sancısı bel agrısı ve kasık batmalrı yasadm bugun bel agrım var yanlzca bırde sankı adet olacak gıbyım ruh gıbı dolasıyorum.c.tesi test gunum bakalım ne cıkack benm gibi agrıları olanlr varmı?

arkadaşlar merhaba uzun süredir siteye giremiyordum biraz sağlık sorunları yaşadım hamile olan arkadaşları tebrik eder sağlıkla kucaklarına almaları nasip olur inşallah bu ay olmayan arkadaşlarda üzülmeyim allah kabul edecek kendine açılan dualı ellerinizi inşallah...

hoşgeldin melodi görünmüyordun merak ettim nasılsın

Back