ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Kızlar iyi akşamlar ..
Yarın sabah transferim vardı iptal edildi
Boğazımda kuruluk hafif afedersiniz balgam birikmesi var
Tek embiriyom var dondurulmuş
Doktorum hiç riske atmayalım aklımızda şüphe olmasın dedi .
Progesteron iğne olmuştum 5 gün
Estrofem kullanmıştım
Moralim bozulmadı değil ağladım
Sizle paylaşmak istedim beni en iyi bu süreçleri yaşayan kadınlar anlar 🥺🥺
Hiç üzme o güzel canını elbet doğru zamanda olacaksın transferini belki böylesi daha hayırlı olmıuştur öyle düşünmek lazım🙏 en güzeli kolaylıkla seni bulsun inşallah 🙏

Selam arkadaşlar, bir hafta gecikmeyle regl oldum. Yarın sabah doktoruma gideceğim, her şey yolundaysa transfer hazırlığına başlayacağız inşallah. Geçen ay kist vardı, inşallah her şey yolundadır bu sefer :)

Son zamanlarda beslenmeyi biraz bozmuştum daha doğrusu normalleştirmiştim. Regl olunca direkt kahveyi, şekeri ve büyük ölçüde gluteni kestim. Bol su içmeye çalışıyorum, sadece havalar soğuk diye pek yürüyüş yapamıyorum son zamanlarda.

Senin bugün kaçıncı günündü canım?

Testte pozitif gören arkadaşlarım belirtileriniz oldu mu bu süreçte 🙈
Bende 4 Şubat'ta transfer oldum işte. Ama benim doktorum herkesten erken vermiş kan testi gününü 13 Şubat'ta. Yani kasık ağrılarım var ama dediğim gibi bence ilaçtan belirti mıdır bilmiyorum.

Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım 🧡

Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak ❌
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım. ♥️
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım 🤎 daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin 🩶
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım 🩷
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum 🌹

Nickbaşlama tarihikaçıncı deneme ?Sonuç :nazar:
@Karendila8 Ocak(transfer)3
@payni23 Ocak2
@Anneolmayolundayim28 ocak4
@Semsem2115 Ocak test4
@Ahsenulvera30 Aralık1
@OLENA MIRA9 ocak1
@Mile28 ocak
@akbs24 Ocak
@Betbetul8 Şubat
@59var20 Şubat
@duygukarakok30 ocak
@canmay1 Şubat1
@sblcglr 0110 Şubat
@minosetplusssss4 Şubat3
@Dugmecigim3 Şubat2
🌺6 şubat 1

Kızlar iyi akşamlar ..
Yarın sabah transferim vardı iptal edildi
Boğazımda kuruluk hafif afedersiniz balgam birikmesi var
Tek embiriyom var dondurulmuş
Doktorum hiç riske atmayalım aklımızda şüphe olmasın dedi .
Progesteron iğne olmuştum 5 gün
Estrofem kullanmıştım
Moralim bozulmadı değil ağladım
Sizle paylaşmak istedim beni en iyi bu süreçleri yaşayan kadınlar anlar 🥺🥺
Olsun hiç kendini üzme doktorun senin için en iyisini düşünmüş olacak ki riske atmak istemedi sonrasında hasta olsan da bebişin riske girse daha kötü olur 😥 ilaçları bırakınca zaten 1 haftaya regl oluyorsun 3 hafta uzamış oldu süreç sadece ama hayırlısı böyleymiş demek kalbini ferah tut bizi en iyi biz anlarız

Back