• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Iste bu güzel bir bilgi 😍😍 benim de akıntım cok olmustu hamile kaldigim ay. Sanki yeniden yumurtluyor gibi. Veya dedigin gibi kanama baslayacak gibi oluyordu. Sen pozitifsin bennceeeee
Umut etmek istwmiyorım ama benimde reglime 2 gün kala çok fazla akıntım oluyordu bir de dün ilişki sırasında karnımın ağırmadı çok aklımı karıştırdı reglim bir hün gecikti dün bat günümdü test yaptım negatid çıktı sizce pozitife döner mi 🥺

Test yapsaydın bugun yeniden kuzu. Belli olmaz gec döllenme olma sansi oluyor ya
Dün negatifti korkuyorum artık yapmaya duphostan bazen on günde etki ediyormuş dayanabilirsem on gün geçmesini bekleyevğim bugün duphostandan sonra 6. Günüm

Hadi inşallah canim Allah gönlüne göre versin 😊 hepimize saglikla nasip olsun hamilelikler dogumlar ve büyütmeler🙏
Yine 2 kardes iyidir ilerde de birbirlerine dost olurlar anne babaya arkadaş olurlar
Amin cnm bakalım ne zaman tutacak ovulasyon günüm 3 subat gibi artik 14 şubatta güzel haberi aliriz ins siz ne yapıyorsunuz

Umut etmek istwmiyorım ama benimde reglime 2 gün kala çok fazla akıntım oluyordu bir de dün ilişki sırasında karnımın ağırmadı çok aklımı karıştırdı reglim bir hün gecikti dün bat günümdü test yaptım negatid çıktı sizce pozitife döner mi 🥺
Canim pozitife dönebilir tabiki. Yani bircok belirti regl ve gebelik ayni zaten icini karartma nasip bu ne zaman olacak bilemiyoruz iste.
Dün negatifti korkuyorum artık yapmaya duphostan bazen on günde etki ediyormuş dayanabilirsem on gün geçmesini bekleyevğim bugün duphostandan sonra 6. Günüm
O zmn bekle canim duphaston sebep olabilir tabiki. Ben daha once dr.um verdiginde 11.gün reglim baslamisti tam. Bence senin reglin duzenliyse bir daha duphaston da kullanma. Illa kullanmak istiyorsan progestan al onu kullan. Onun hic zarari yok regl düzenine de.

Amin cnm bakalım ne zaman tutacak ovulasyon günüm 3 subat gibi artik 14 şubatta güzel haberi aliriz ins siz ne yapıyorsunuz
Ovülasyon takip edip degerlendirebiliyorsan sansli grupta oluyorsun artik. Bende pcos oldugundan cok ovülasyon testini verimli kullanamazdim bu ay kürtajdan sonra ilk kez gorebildim ov.testinde cizgileri.
Benimde 23ünde yumurtlama oldu 23 pik 24 de koyu cizgiydi dün 25i catlama oldu bugunde iyice gitmis cizgi. Degerlendirdik bizde bakalim bundan sonrasi nasip Allahım saglikla nasip etsin hamileligi de bebisleri kucagimiza alip büyütmeyi de.

29 u muydu kuzu regl tarihin.
Canim adetten önce ped takacak kadar olmaz ama bilemedim. Güzel düşün Güzel olsun🙏
Yok ben akıntı için degil regl gelecek gbi oldugu için önlem amaclı koydum pazartesi yada salı günü engeç olmam lazım catlamdan sonra 12.gün bugün

Canim pozitife dönebilir tabiki. Yani bircok belirti regl ve gebelik ayni zaten icini karartma nasip bu ne zaman olacak bilemiyoruz iste.

O zmn bekle canim duphaston sebep olabilir tabiki. Ben daha once dr.um verdiginde 11.gün reglim baslamisti tam. Bence senin reglin duzenliyse bir daha duphaston da kullanma. Illa kullanmak istiyorsan progestan al onu kullan. Onun hic zarari yok regl düzenine de.
Yok düzenli dwğildi diye aldım öncwki ay 4.gün regl olmuştum

Yok ben akıntı için degil regl gelecek gbi oldugu için önlem amaclı koydum pazartesi yada salı günü engeç olmam lazım catlamdan sonra 12.gün bugün
Umutsuz görüyorum seni, ihtimalin var su an hala biraz umut olsun icinde iyi güzeli çağır 🙏 hadi bakalim regl olmazsan çarşamba günü bir test daha yaparsin o zaman

Yok düzenli dwğildi diye aldım öncwki ay 4.gün regl olmuştum
Inanamazsin bedenimizin bu ilaclara hemen nasil alistigina.. 2 ay kullansan bile 3.ay farkli ilerliyor regl. O yüzden gecikmler de erkene gelmeler de normal canim. Bekle bakalim ilacin gününe kadsr o zmn netlesir bi daha test yaparsin regl gelmez ise

Umutsuz görüyorum seni, ihtimalin var su an hala biraz umut olsun icinde iyi güzeli çağır 🙏 hadi bakalim regl olmazsan çarşamba günü bir test daha yaparsin o zaman
Nebilim cnm bosuna umut baglamayım dedim aynen csrsambaya kadar bekliyim bakim

Hanımlar ben 11. Ocakta ovitrelle vuruldum. Bugün 15. Günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım. Giderek koyulasan bir silik cizgim var. Ama pcos um. Adet döndüm 35 gün ve 30 ocak regl tarihim. Sizce kan için beklemelimiyim? Yoksa yarın vereyimmi ? Testimi yorumlarmisiniz? Kandiliniz mübarek olsun miraç günü tüm dualarım sizinle 🤲🏻🫶
1000102648.jpg

Inanamazsin bedenimizin bu ilaclara hemen nasil alistigina.. 2 ay kullansan bile 3.ay farkli ilerliyor regl. O yüzden gecikmler de erkene gelmeler de normal canim. Bekle bakalim ilacin gününe kadsr o zmn netlesir bi daha test yaparsin regl gelmez ise
Ufff o kadar yorukdum ki dün ki ağrı çok aklımı kurcalıyor ya

Nebilim cnm bosuna umut baglamayım dedim aynen csrsambaya kadar bekliyim bakim
Canim tabiki kesin hamileyim diye bekleme. Ama hamile olma ihtimalin de var sonuçta. O yüzden diyorum iyiyi cagir istedigin sey neyse onun olacagina inan daha cok.

Hanımlar ben 11. Ocakta ovitrelle vuruldum. Bugün 15. Günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım. Giderek koyulasan bir silik cizgim var. Ama pcos um. Adet döndüm 35 gün ve 30 ocak regl tarihim. Sizce kan için beklemelimiyim? Yoksa yarın vereyimmi ? Testimi yorumlarmisiniz? Kandiliniz mübarek olsun miraç günü tüm dualarım sizinle 🤲🏻🫶Eki Görüntüle 3543311
Canim sen pozitifsinnn 🥰 15.güne böyle bir igne etkisi olmaz. Cizgin de koyulasmis zaten. Kan verebilirsin pozitif.
Pcos olmanin igneden sonra cift cizgi gormekle pek bir alakasi yok. Silik de degil cizgin gayet net.
Seninde kandilin mübarek olsun bizlere de dua et bizler de gorelim pozitifleri 🙏🥰

Merhaba kızlar 2 gün geciktim test yapınca da negatif çıkıyor çok fazla koku hassasiyeti var göğüslerim şiş ve belimden bacaklarıma vuran ağrı var ne yapayım ben şimdi

Canim sen pozitifsinnn 🥰 15.güne böyle bir igne etkisi olmaz. Cizgin de koyulasmis zaten. Kan verebilirsin pozitif.
Pcos olmanin igneden sonra cift cizgi gormekle pek bir alakasi yok. Silik de degil cizgin gayet net.
Seninde kandilin mübarek olsun bizlere de dua et bizler de gorelim pozitifleri 🙏🥰
Insallah vardır 🤲🏻 umarım sağlıklı ilerler 🫶 dualarım isteyen herkesle, tez vakitte kavuşalım inşallah 🤎

Kızlar hayıt tohumu kullanan war mı nasıl kullanıyosunuz bende aldım bilgi werir misiniz
Ben kullanıyorum. 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koyup üzerine kaynamış su ekliyorum. Günde bir fincan içiyorum inşallah bir işe yarar.. idrar rengin değişiyor ilk şaşırmıştım bilgin olsun. Yumurtan büyüyene kadar kullan çatlamadan sonra kullanma burdan bir arkadaştan öğrendim bunuda.

Back