2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bendede su an cok asırı şısme yok ama yeşıl damarlar belırgın hafıf bır hassasıyet var
Benimde aynı normalde benim regl 2 gün öne çekiyor her ay bu ayda 2 gün öne çekerek hesapladığımda regl bugünle birlikte 2 gün gecikti. Ama emin olamadığım için test yapmıyorum.

Teşekkürler kuzum 💐 ben erken yumurtladım da dedim acaba yeterince büyümedi mi, erken mi çatladı falan neyse az kaldı sabredicem 😅
Ne demek canim 💗
Yok kuzucum hic bir alakasi olmuyor onun kaliteyle falan. Bazen erken yumurtluyoruz. Hatta ogrendigimde sasirmistim bazi aylar regl iken bile yumurtlama olabiliyormus.
Bende gecen ay erken yumurtladim mesela. O biraz gidisata bagli

Benım her ay 1 hafta onceden sancım baslardı sancı yok iste belimde bir baskı hissi var kasık agrısı var bıde gogusde damarlar bellı oluyor
Ya kuzu bu damar mevzusu bende de her ay oluyor. Gebe kaldigimda da olmustu. Bence o cok belirleyici birsey degil. Ben mesela regl oldum ve ozellikle takip ettim gecen ay yine belirginlesmisti hatta aaa bebis mi geliyor acaba diye umutlanmistim da. Ama regl geldi

Ya kuzu bu damar mevzusu bende de her ay oluyor. Gebe kaldigimda da olmustu. Bence o cok belirleyici birsey degil. Ben mesela regl oldum ve ozellikle takip ettim gecen ay yine belirginlesmisti hatta aaa bebis mi geliyor acaba diye umutlanmistim da. Ama regl geldi
Bende ılk defa dıkkat edınce gordum.belkıde her ay oluyor bu sefer bana boyle geldi

Ne demek canim 💗
Yok kuzucum hic bir alakasi olmuyor onun kaliteyle falan. Bazen erken yumurtluyoruz. Hatta ogrendigimde sasirmistim bazi aylar regl iken bile yumurtlama olabiliyormus.
Bende gecen ay erken yumurtladim mesela. O biraz gidisata bagli
Sen kaç aydır deniyorsun daha önce konuşmuştuk kasım gibiydi

Bebegm adet oldum bugunn. Günümde ve saatimde. dun gece yapmiştm awox
Yaaa 🙁🙁 üzüldüm simdii..
Canımız sagolsun kuzum. Insallah Allahım bize de nasip edecek pozitif test çubukları görmeyi. Insallah bizde hamile kalcaz en yakin zamanda. Buna sonsuuuuz inanalim🙏💗

Sen kaç aydır deniyorsun daha önce konuşmuştuk kasım gibiydi
Kuzum ben kasimda düşük yapmistim evet konusmustuk. Ilk denemem ocak ayinda oldu canim iste olmadi regl oldum bugun son gün artik. Subat ayı 2.denemem olacak. İnşallah pozitif haberin alacağım bir ay olur 😍🙏 bir an evvel hamile olup saglikla kavusurum bebegime 🙏
Sen de denemelere devam ediyorsun anladigima göre 😍

Back
X