• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hayırlı Kandiller herkese kalplerimizdeki tüm dualar kabul olsun bu mübarek günde Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin ❤️❤️❤️🥰
Amiiiinn canim aminnn🙏 seninde kandilin mübarek olsun. Insallah bekledigimiz mujdeleri aliriz bebeklerle dolsun kucagimiz. Hemen hamile kalalim saglikla dogurup büyütelim. Dualarimiz kabul olsun 🙏

Kızlar ikinci çizgi koyulaşmiş mi

Eklentiler

• 1737889007735916304066849501364.jpg
    1737889007735916304066849501364.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar beni de alın aranıza 2.gebeligime karar verdik sat 22 ocak ins bitince başlayacağız 😅

Kızlar reglim gecikti ama testlerim negatif bir şey takıldı aklıma dün ilşki de alt karnım çok ağrıdı devam edemedim taş varmışta karnım çarpıyor gibiydi bugün kalçamdan belime sancı atar gibi oldu bu durumu yaşayan var mı

Hoş bulduk cnm 5 yaşında oğlum var aslında tek çocuk yeter demiştim ama asla öyle olmuyor ona haksızlık etmek istemedim ve anne olmayı 2.kez istiyorum arrik bir de kizcem olursa eli ayağı sağlıklı ins
Hadi inşallah canim Allah gönlüne göre versin 😊 hepimize saglikla nasip olsun hamilelikler dogumlar ve büyütmeler🙏
Yine 2 kardes iyidir ilerde de birbirlerine dost olurlar anne babaya arkadaş olurlar

Amin kuzucum amin 🙏 inşallah nasip eder Allahım yeniden bana da.. sana da.. isteyen hepimize de. Senin diğer testini de gördüm yine çizgi vaaaar. Ay 2 testte yaniliyor olamaz sankiiii
Valla bilmiyorum cnm habire akıntı geldikçe tuvalette gidiyorum adet oldum diye günlük ped koydum

Valla bilmiyorum cnm habire akıntı geldikçe tuvalette gidiyorum adet oldum diye günlük ped koydum
Iste bu güzel bir bilgi 😍😍 benim de akıntım cok olmustu hamile kaldigim ay. Sanki yeniden yumurtluyor gibi. Veya dedigin gibi kanama baslayacak gibi oluyordu. Sen pozitifsin bennceeeee

Iste bu güzel bir bilgi 😍😍 benim de akıntım cok olmustu hamile kaldigim ay. Sanki yeniden yumurtluyor gibi. Veya dedigin gibi kanama baslayacak gibi oluyordu. Sen pozitifsin bennceeeee
İnşallah öyledir ama adetten öncede böyle olurdu sanki cokta umutlanmiyorum yinede adetim gecmeden umut bağlanıyorum bekleyip göreceğiz bakalım

İnşallah öyledir ama adetten öncede böyle olurdu sanki cokta umutlanmiyorum yinede adetim gecmeden umut bağlanıyorum bekleyip göreceğiz bakalım
29 u muydu kuzu regl tarihin.
Canim adetten önce ped takacak kadar olmaz ama bilemedim. Güzel düşün Güzel olsun🙏

Ayy amin kuzumm aminn🙏 inşallah Allahım saglikls nasip eder hamileligi , saglikla dogurup uuzuuun ömürlerle büyütmeyi. İnşallah isteyen herkese icinde de bana sana 🙏🥲
Mutluluk gözyaşları döktürsün Allahım bize..
Kandilin mübarek olsun canim seninde 🌸🙏
Birbirimize de dua edelim ben cok inaniyorum birbirimize edecegimiz duaların gücüne 🍀💗
Edelim edelim duanın gücüne bende inanırım rabbim bu duyguyu anne olmayı hak eden her kadına tattırsın🙏🏻😇🥰

Kızlar reglim gecikti ama testlerim negatif bir şey takıldı aklıma dün ilşki de alt karnım çok ağrıdı devam edemedim taş varmışta karnım çarpıyor gibiydi bugün kalçamdan belime sancı atar gibi oldu bu durumu yaşayan var mı
Test yapsaydın bugun yeniden kuzu. Belli olmaz gec döllenme olma sansi oluyor ya

Back