Kızlar selam,
Daha önce yazmıştım...Benim şubattaki aşılamam Marta ertelenmişti mecburiyetten...Ve malesef Martta da şehir dışında olmamız gerekiyor yani Martta da olamıyor, nisan ayına inşallah !!
Ama ben ilkin üzüldüm tabi, sonra "vardır her işte bir hayır" diye düşündüm..Ancak insan stres oluyor tabi süreç uzadıkça
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Allahım hiç çaba sarf etmeden hamile kalanlara o kadar özeniyorum ki, bir yılı aşkın süredir her ay aynı hayal kırıklığı ve stres, aslımda kısır döngü resmen...Negatif sonucla strese giriyoruz ve o stres te etkiliyor normal gebeliği....Bundan kurtulmak nasıl mümkün acaba ?
Herkes diyorki stres yapmayın,kendi haline bırakın , açıklanamayan infertilite bizimkisi (vardır belki de bir sebebi, rabbim henüz uygun görmüyordur, allah herkese hayırlı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin)
Ama insanın elinde değil işte üzülmemek, stres olmamak...
Ne yapmak lazım ???
Yine beklemedeyiz, bu arada rahim ağzımda kocaman yara oluştu, çok şükür temiz çıktı testler vs. ama o kadar çok çalıştık ki bebek yapıca diye, ondan mı oldu acaba? Sirekli iltihap oluyordu bende zaten...Canım yanıyor bir de ilişki sırasında...
Artık sadece bebek yapmak için ilişkiye girer olduk, bu hem olayı mekanikleştiriyor hem de çok stres yaratıcı birşey, gününe saatine
Kızlar, birşeyler söyleyin bana ne olur, moralim çok bozuk bu konuda ve tüm yaşamım etkileniyor.
Pek kimseyle de paylaşmıyorum...Ailemle bile..Herkes soruyor rahatsız oluyorum...Hem bebek yok mu diyolar hem de ailem mesela, doğur artık diyor..
Sanki benim elindeymiş gibi..
Her ay hastanelerde neler çekiyorum son aylarda bilen anlayan yok..
Tedavi sürecindeyiz desem bu sefer de acıyan gözlerle bakacaklar diye düşünüyorum...Ve o sürekli sormalar yok mu..Of of...! Kurtar bizi de yarabbim..Bize de nasip et !!