Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasil yapicaz biz kendi asilamamizi daha detayli yazabilirmisin lutfen senin okudugun yeri bulamadim cunku ben :)

canım ben okudum yapan arkadaşın yazdığı kadarıyla anlatmaya çalışayım. eczaneden enjektör almış öncelikle:)
yumurtlama dönemlerindeki gün aşırı ilişkilerinde eşinin spoşlarını temiz bir kaba almışlar, sonra enjektöre çekmişler sonuna kadar, içine hava da doluyor yani, sonra o havayla birlikte direk yumoşlara göndermişler spoşları:)) vee büyük buluşma gerçekleşmiş:)) böylece doğal aşılama yapmış oluyormuşsun..denenebilir aslında mantıklı:)

Çok çok teşekkürler canım, gayet açıklayıcı...yarın başlıyorum allahın izniyle ben de..
Hepimize hayırlı evlatlar sağlıklı bebekler nasib etsin rabbim..
İyi ki varsınız bu arada..

rica ederim canım ne demek..hadi bakalım hep beraber hayırlı haberler verelimm
:34::34::34:

günaydın kızlar, dün akşam sabaha kadar uyuyamadın. Bildiğiniz gibi ben 10. Gün kanda baktırmıştım negatifti diyorum ki çok küçük bir ihtimal ama 12. Gün yani bugün ya da 14. Gün tekrar baktırsam mı? 2-3 gün içinde değerin artma ihtimali var mı sizce

günaydın kızlar, dün akşam sabaha kadar uyuyamadın. Bildiğiniz gibi ben 10. Gün kanda baktırmıştım negatifti diyorum ki çok küçük bir ihtimal ama 12. Gün yani bugün ya da 14. Gün tekrar baktırsam mı? 2-3 gün içinde değerin artma ihtimali var mı sizce

günaydın canım.. bence yaptırma adetini bekle derim nasıl olsa hamileysen adet olmıycaksın..yinede sen bilirsin....

günaydın arkadaşlar hafta sonu giremedim.şimdi gördüm son gelişmleri.serozi ve milseyk çok geçmiş olsun.allah hayırlısını nasip etsin.inşallah birdahaki aşılamada bebekler tutunur sımsıkı.betoka bende baktım o yazıya bana da mantıklı geldi.aşılamam tutmazsa ki adet belirtileri görüyorum şimdi.bende o yöntemi dneyecem.çapa herhalde 1 aya ara verdirecek o arada yapacağım.her yolu deneyeceğiz başka çare yok.dert allahtan şifa yı da allahtan isteyeceğiz...

canım ben okudum yapan arkadaşın yazdığı kadarıyla anlatmaya çalışayım. eczaneden enjektör almış öncelikle:)
yumurtlama dönemlerindeki gün aşırı ilişkilerinde eşinin spoşlarını temiz bir kaba almışlar, sonra enjektöre çekmişler sonuna kadar, içine hava da doluyor yani, sonra o havayla birlikte direk yumoşlara göndermişler spoşları:)) vee büyük buluşma gerçekleşmiş:)) böylece doğal aşılama yapmış oluyormuşsun..denenebilir aslında mantıklı:)

preseed jel diye birsey kulanip hamile kalan cok herkes internet yolu ile siparis etmis onunda enjektoru varmis tabi yumurtlama takibi yapman gerekiyomus iliski oncesi enjekte ediyomussun ben yurtdisinda yasiyorum esime soledim bakalim eczaneden sorucak bugun burdaki sitelere girdim okuttum 100 kisiden 98'i hamile kaliyomus cok heyecanlandim butun gece uyumadim bakalim bende subatta asilama oldum ve tutmadi 3.icin araverdim istanbul havasi alipgeldikten sonra devam hayirlisi olsun bakalim

günaydın canım.. bence yaptırma adetini bekle derim nasıl olsa hamileysen adet olmıycaksın..yinede sen bilirsin....

ben 12.gunu adet olmustum bence bekle ftil falan geciktiriyo cunku ne kadar sper transfer edilmisti sana bana 7 milyon ama en son okudum birisi bana 36 milyonla tutmustu gerci doktorun soyledigi bunlardan biri tutucak dedi ne yapacagimi sasirdim vallahi herseyi okuyorum neler yapiliyo bu yolda simdide sallama yontemi duydum iliski sonrasi bacaklarindan esin salliyomus seni offffff saclarim beyazladi vallahi dusun dusun

canım bekleyeceğim inşallah bende senin gibiyim. Hiç duydunuz mu 10 gün negatif okupta 12-14ggün pozitif çıkan

kıslar hakkımızda hayırlısı olsun bu ay pozitif diyen olmadı bakalım inşallah arkadaşlarımız güzel haberler verir.biliyorsunuz bende aşıla yaptırmıştım ama olmadı.ben artık 2.aşılamayı yaptırmayı düşünmüyorum nasip ise 1-2 ay sonra tüp bebeğe gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Arkadaşlar ben de aşılama düşünüyorum ,buna dr mi karar veriyor ,yoksa istersek yapıyor mu

Birazcik ara verdim pek girmedim kulube kafam dagilsin diye bi muddet bu konudan uzaklasmak istedim...iyiyim bekledigimden cok daha cabuk toparladim cuma gunu doktora gittim bu ay dinleniyorum henuz karar vermedim ama doktorum onumuzdeki ay laparoskopi ve histereskopi oneriyor...bi yanim ne gerekiyorsa yapmaktan yana diger yanim daha sakin olmaktan biraz daha beklemekten...bilmiyorum onumuzde bir ay var dusunup bi karar verecegiz esimle...bu operasyonlari yaptiran yada bunlar hakkinda fikri olan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum..

Arkadaşlar ben de aşılama düşünüyorum ,buna dr mi karar veriyor ,yoksa istersek yapıyor mu
Senin istemen onemli ama doktor yonlendirmesiyle karar veriliyor genellikle...kac yillik evli oldugun ne zamandir bebek dusundugun bugune kadar hangi tedavileri gordugun bebek sahibi olamamana sebep olan sorunlarin ne oldugu....bunlarin hepsi onemli butun bunlari doktorunla konusup ortak bi karar alabilecegini dusunuyorum...hersey gonlune gore olsun insallah

kıslar hakkımızda hayırlısı olsun bu ay pozitif diyen olmadı bakalım inşallah arkadaşlarımız güzel haberler verir.biliyorsunuz bende aşıla yaptırmıştım ama olmadı.ben artık 2.aşılamayı yaptırmayı düşünmüyorum nasip ise 1-2 ay sonra tüp bebeğe gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

2.aşılamada tutma oranı daha yüksek diyorlar canım..sen neden 2. aşılamayı düşünmüyorsun?

Birazcik ara verdim pek girmedim kulube kafam dagilsin diye bi muddet bu konudan uzaklasmak istedim...iyiyim bekledigimden cok daha cabuk toparladim cuma gunu doktora gittim bu ay dinleniyorum henuz karar vermedim ama doktorum onumuzdeki ay laparoskopi ve histereskopi oneriyor...bi yanim ne gerekiyorsa yapmaktan yana diger yanim daha sakin olmaktan biraz daha beklemekten...bilmiyorum onumuzde bir ay var dusunup bi karar verecegiz esimle...bu operasyonlari yaptiran yada bunlar hakkinda fikri olan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum..

bn yaptırmıştım histeroskoapi tayfun bey yaptı.ultrasyon muyanesinde rahimde perdeden şühelendi %70 vr dedi.histeraskopi yaptı.normal ameliyat gibi alınıyosun ameliyata damar yolu acıp serum takıolalr sona ameliyatahneye indiriyolar.1 saat kadar kalmışım.ayıkmam filan biraz uzun sürmüş.gözlerime bişy sürmüşler buğulu görüyodum.uyandığında hafif ağrın oluyor.3-5 saat kadar hastanede kaldım.sona taburcu oldum.1 hafta kadar kanamam oldu.ama popomun üstüne oturamıyodum acıdan.bide tuvaletimi zor yapıyodum.cok acıyodu.arada kasık ağrın oluyor.hemen toplarlanmaıyosun tabi 1 haftada anca iyileşiyosun.bide perde vrsa alıcaktı dokotrum.sonuc olarakta hiçbirşey yokmuş.tertenmizmiş.sol tüpümde hafif tıkan ıklık vrmış sadece.cdyide yanlışkla silmişler elimizde rapor yok şimdi.başka yerde lazım olsa.cdyi mutlaka al.başka yere başlarsan lazım olur.birde biz acı olduğu için perdeyi aaldı sandık o an unutmuşuzda dokrtora sormayı 2 c. kontrolde sordum meğer perde yokmuş ameliyat günü sadece sorunumuz yok aşıla için uygun dedi.bu kadar b cok korkrtum rahat ol bilmiyorum yaptırcakmısın

bana sorarsan güzelim hiç bekleme ne gerekiyorsa bir an önce yaptır. tedavi anlamında diyorum.
kaç senelik evlisin ne kadar zamandır bebek istiyorsun bilmiyorum ama bu tedaviler gerçekten uzun süreli tedaviler bayanınki olsun erkeğinki olsun. şimdiki aklım olsaydı korunarak geçirdiğim 2 senelik süre zarfında tüm tedavileri yaptırırdım üzerine 2 sene daha beklemiş olmazdım..nasip..ama yeni evlenenlere ve böyle fikir soranlara kesinlikle doktora görünün eşin de sen de hormonlarınıza tahlillerinize baktırın diyorum..nacizane benim fikrim bu, karar verecek olan sensin tabii..hakkımızda hayırlısı olsun

bana sorarsan güzelim hiç bekleme ne gerekiyorsa bir an önce yaptır. tedavi anlamında diyorum.
kaç senelik evlisin ne kadar zamandır bebek istiyorsun bilmiyorum ama bu tedaviler gerçekten uzun süreli tedaviler bayanınki olsun erkeğinki olsun. şimdiki aklım olsaydı korunarak geçirdiğim 2 senelik süre zarfında tüm tedavileri yaptırırdım üzerine 2 sene daha beklemiş olmazdım..nasip..ama yeni evlenenlere ve böyle fikir soranlara kesinlikle doktora görünün eşin de sen de hormonlarınıza tahlillerinize baktırın diyorum..nacizane benim fikrim bu, karar verecek olan sensin tabii..hakkımızda hayırlısı olsun

sana kesinlikle katılıyorum.şimdiki aklım olsa asla 3 yıl korunmazdım.yada korunmadan önce eşim dahil testleri yaptırırdım.sonra böyle 2 yıldır bekliyoruz bebek gelecek mi die :-(
ya kızlar şu şırıngayla aşı olayına taskıldım ben.bana çok mantıklı gelmiyor.bir de hava basıyorlarmış.yumurtlalıklar zaten çok hassas organlar.butarz oyunlara gelir mi bilmiyorum.şahsen ben hiç önermiyorum.o kadar yıkama yapılıyor hastanede.streril ortamda yapılıyor aşılama.yani bu kadar prof doç doktor salak mı?siz gidin aşılamayı kendiniz yapın niye demiyor...bilmyorum.ben asla yapmam öle bişi...örneğin şırıngada hava kalınca çok tehlikeli.ölüme kadar götürüyo.beyne pıhtı atıyormuş.o yüzden iğne olurken hemşireler falan havasını dikkatlice alıyorlar.siz bilirsiniz.bana çok ccahilce geldi :44:

canım benim eşinin hareketli sperm sayısı çok iyi. (benim eşiminki %9) sayısı biraz düşük onun için de keçiboynuzu kürü yap, keçiboynuzu pekmezi yedir. fındık fıstık badem ceviz...takviyelerle düzelir bence. denediniz mi bilmiyorum ama...bence hemen tüp bebek düşünme...tabi ne zamandır deniyosunuz yaşınız kaç onları bilmiyorum burdan öyle yazdım ama..tabiki tüp bebekte tutma oranı daha yüksek. inşallah ona gerek kalmadan hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimizeee

canım teşekkür ettım yorum yazdıgın ıcın dedıgın gıbı 3.5 aydır kecı boynuzu kuru yapıyorum esım ıcıyor yanında bazen havuc suyu verdım cevız fındık yedırdım ama son olarak sperm testı yapmadım bu hafta yapacak esım eger artma olduysa devam edecek kı ıns artmıstır. bız su ana kadar 4 dr. gıttık hemen hemen hepsı tup dedı cunku 3-4 milyona kadar dusuyor sperm sayısı. esım 38 yasında ben 28 ıkımızınde 2. evlılıgı oncekılerdede cocuk yok

Back