nasil yapicaz biz kendi asilamamizi daha detayli yazabilirmisin lutfen senin okudugun yeri bulamadim cunku ben :)
nasil yapicaz biz kendi asilamamizi daha detayli yazabilirmisin lutfen senin okudugun yeri bulamadim cunku ben :)
Çok çok teşekkürler canım, gayet açıklayıcı...yarın başlıyorum allahın izniyle ben de..
Hepimize hayırlı evlatlar sağlıklı bebekler nasib etsin rabbim..
İyi ki varsınız bu arada..
günaydın kızlar, dün akşam sabaha kadar uyuyamadın. Bildiğiniz gibi ben 10. Gün kanda baktırmıştım negatifti diyorum ki çok küçük bir ihtimal ama 12. Gün yani bugün ya da 14. Gün tekrar baktırsam mı? 2-3 gün içinde değerin artma ihtimali var mı sizce
canım ben okudum yapan arkadaşın yazdığı kadarıyla anlatmaya çalışayım. eczaneden enjektör almış öncelikle:)
yumurtlama dönemlerindeki gün aşırı ilişkilerinde eşinin spoşlarını temiz bir kaba almışlar, sonra enjektöre çekmişler sonuna kadar, içine hava da doluyor yani, sonra o havayla birlikte direk yumoşlara göndermişler spoşları:)) vee büyük buluşma gerçekleşmiş:)) böylece doğal aşılama yapmış oluyormuşsun..denenebilir aslında mantıklı:)
günaydın canım.. bence yaptırma adetini bekle derim nasıl olsa hamileysen adet olmıycaksın..yinede sen bilirsin....
2gün yaşayabildim sevincimi..
ilk aşılamamız hüsranla sonuçlandı
Senin istemen onemli ama doktor yonlendirmesiyle karar veriliyor genellikle...kac yillik evli oldugun ne zamandir bebek dusundugun bugune kadar hangi tedavileri gordugun bebek sahibi olamamana sebep olan sorunlarin ne oldugu....bunlarin hepsi onemli butun bunlari doktorunla konusup ortak bi karar alabilecegini dusunuyorum...hersey gonlune gore olsun insallahArkadaşlar ben de aşılama düşünüyorum ,buna dr mi karar veriyor ,yoksa istersek yapıyor mu
kıslar hakkımızda hayırlısı olsun bu ay pozitif diyen olmadı bakalım inşallah arkadaşlarımız güzel haberler verir.biliyorsunuz bende aşıla yaptırmıştım ama olmadı.ben artık 2.aşılamayı yaptırmayı düşünmüyorum nasip ise 1-2 ay sonra tüp bebeğe gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Birazcik ara verdim pek girmedim kulube kafam dagilsin diye bi muddet bu konudan uzaklasmak istedim...iyiyim bekledigimden cok daha cabuk toparladim cuma gunu doktora gittim bu ay dinleniyorum henuz karar vermedim ama doktorum onumuzdeki ay laparoskopi ve histereskopi oneriyor...bi yanim ne gerekiyorsa yapmaktan yana diger yanim daha sakin olmaktan biraz daha beklemekten...bilmiyorum onumuzde bir ay var dusunup bi karar verecegiz esimle...bu operasyonlari yaptiran yada bunlar hakkinda fikri olan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum..
Birazcik ara verdim pek girmedim kulube kafam dagilsin diye bi muddet bu konudan uzaklasmak istedim...iyiyim bekledigimden cok daha cabuk toparladim cuma gunu doktora gittim bu ay dinleniyorum henuz karar vermedim ama doktorum onumuzdeki ay laparoskopi ve histereskopi oneriyor...bi yanim ne gerekiyorsa yapmaktan yana diger yanim daha sakin olmaktan biraz daha beklemekten...bilmiyorum onumuzde bir ay var dusunup bi karar verecegiz esimle...bu operasyonlari yaptiran yada bunlar hakkinda fikri olan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum..
bana sorarsan güzelim hiç bekleme ne gerekiyorsa bir an önce yaptır. tedavi anlamında diyorum.
kaç senelik evlisin ne kadar zamandır bebek istiyorsun bilmiyorum ama bu tedaviler gerçekten uzun süreli tedaviler bayanınki olsun erkeğinki olsun. şimdiki aklım olsaydı korunarak geçirdiğim 2 senelik süre zarfında tüm tedavileri yaptırırdım üzerine 2 sene daha beklemiş olmazdım..nasip..ama yeni evlenenlere ve böyle fikir soranlara kesinlikle doktora görünün eşin de sen de hormonlarınıza tahlillerinize baktırın diyorum..nacizane benim fikrim bu, karar verecek olan sensin tabii..hakkımızda hayırlısı olsun
canım benim eşinin hareketli sperm sayısı çok iyi. (benim eşiminki %9) sayısı biraz düşük onun için de keçiboynuzu kürü yap, keçiboynuzu pekmezi yedir. fındık fıstık badem ceviz...takviyelerle düzelir bence. denediniz mi bilmiyorum ama...bence hemen tüp bebek düşünme...tabi ne zamandır deniyosunuz yaşınız kaç onları bilmiyorum burdan öyle yazdım ama..tabiki tüp bebekte tutma oranı daha yüksek. inşallah ona gerek kalmadan hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?