- 28 Haziran 2011
- 61.497
- 154.472
- 898
Ohaaaa bedduaya bakBu saatte çoğu yatmıştır zaten.Yatmayıp da okuyup cevap yazmayan varsa yarın ev dağınıkken çat kapı misafiri gelsin![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Squinting face with tongue :stuck_out_tongue_closed_eyes: 😝](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohaaaa bedduaya bakBu saatte çoğu yatmıştır zaten.Yatmayıp da okuyup cevap yazmayan varsa yarın ev dağınıkken çat kapı misafiri gelsin![]()
Daha pilav yapılacak dendiginde düşündüm desemKestaneli pilav kimsenin aklına gelmez nasıl olsa diyordum ,müsait birgün yaparım diyordum,akla gelmiş ve yapılmış![]()
Ne bileyim öncelerden istenmiyordu pek,ben bayağı uzak kalmışım demek kiDaha pilav yapılacak dendiginde düşündüm desem![]()
Gelmez olur muKestaneli pilav kimsenin aklına gelmez nasıl olsa diyordum ,müsait birgün yaparım diyordum,akla gelmiş ve yapılmış![]()
Aslında popüler benceNe bileyim öncelerden istenmiyordu pek,ben bayağı uzak kalmışım demek ki![]()
Yapıldı neredeyse her kategorideNe bileyim öncelerden istenmiyordu pek,ben bayağı uzak kalmışım demek ki![]()
Yemek yemeye başladın mı?İdare eder canım daha çok iyi sayılmam
Sen nasılsın![]()
![]()
Bugün akşam biraz yedim.Yemek yemeye başladın mı?
Sevgililer günü bitmeden al nazom, kampanyalar bitmesinBen hala telefon araştırıyorum![]()
Baş ağrısı kısa sürdü ben de,belki kullandığım ilaçların da etkisi olabilir.Bugün akşam biraz yedim.
Bugün baş ağrısı çok oldu. Senin de başın ağrıyor muydu![]()
Yemek yemene sevindim nevosumBugün akşam biraz yedim.
Bugün baş ağrısı çok oldu. Senin de başın ağrıyor muydu![]()
Benim de geçer inşallahBaş ağrısı kısa sürdü ben de,belki kullandığım ilaçların da etkisi olabilir.
Sağ ol canımYemek yemene sevindim nevosum![]()
Genelde çoğu hastalık öyle,akşamları daha çok etkisini gösteriyor.Görümcem de 1 haftadır aynen hasa olmuş.Yatınca öksürük daha da artıyor,ben 1 hafta ayrı odada yattım öksürükten eşim bari rahatsız olmasın diyeBenim de geçer inşallah
Gündüz öksürük hafifliyor. Bu saatlerde artıyor. Sonrada uyku yok![]()
İnsan hep kuvvetten düşüyor yemedikçe.Ben birkaç gün mandalina ,portakal ,nar dışında birşey yiyemedim,hep halsiz kaldım,su bile canım istemedi ki ben susus z duramam yaniSağ ol canım
Zorluyorum artık çünkü bir hafta olacak![]()
İnş geçer nevosum tez zamandaSağ ol canım
Zorluyorum artık çünkü bir hafta olacak![]()