• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aŞılama yaptıran ya da yaptıracak arkadaşlar.avp.yakasında nereyi hangi doktoru önerirsiniz.en fazla 1500 fiyat aldım o da ilaçsız.ama merkezler hakkında hiç bi bilgim yok.aşılamada hangi süreç işliyor tüp bebek gibi mi?lütfen bilgiii

canım ben istanbulda değilim o yüzden yardımcı olamayacağım sana. ama istanbulda oturan arkadaşlar yardımcı olur belki.
özelde biraz pahalı oluyor tabi aşılama ücreti.
aşılamada tüp bebek tedavisindeki kadar yoğun ilaç iğne kullanımı yok.
adetin 2-3. günü gidiyorsun doktora, yumurta geliştirici iğne veriyorlar, sonra onları kullanıyorsun 2-3 günde bir kontrole gidiyorsun, gerekli olgunlığa ulaşınca çatlatma iğnesi vuruluyorsun. ondan 36 saat sonra da aşılama işlemin gerçekleşiyor. acısız ağrısız bi işlem. sonra yarım saat bir saat dinlenip evine gidiyorsun. sonra da 14 gün bekliyorsun hamilelik testi için..işte böyle..umarım yardımcı olmuşumdur.

Merhaba arkadaşlar,
benim pazartesi sabah aşılamam yapılacak.inanılmaz heyecanlıyım, bir taraftan da çok korkuyorum. bütün duygularım birbirine karıştı. psikolojim çok fena. sürekli dua okuyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum :(((

hadi hayırlısı bakalım:)
hiiiç korkulacak bişey yok. rahat ol. ağrısız acısız basit bi işlem.
ne olduğunu nasıl olduğunu anlamıyorsun bile. emin ol..sakin olmaya çalış bol bol dua et. başka yapacak birşey yok canm. inşallah tutar aşılaman.
güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar sabah kan testi yaptırdım sonuç 1.2 olmadı bugün 10. Gündü bugün

hakkımızda hayırlısı olsun canm..
olacak inşallah..moral bozmak yok..
Allahım hepimize güç kuvvet versin..hayırlı sağlıklı bebişler versin..amin.

2gün yaşayabildim sevincimi..
ilk aşılamamız hüsranla sonuçlandı :(

geçmiş olsun canım çok üzüldüm benimde ilk aşılamam hüsran oldu 10 gün yaşayabildim o sevinci sonra hızla kan değerim düşmeye başladı tutunamadı işte hayırlısı olsun üzülme 3 ay ara verip tekrar deneyecez o zamana kadar rabbim belki yüzümüze gülerde ilaçlara gerek kalmadan hamile kalırız inşallah.

Merhaba arkadaşlar,
benim pazartesi sabah aşılamam yapılacak.inanılmaz heyecanlıyım, bir taraftan da çok korkuyorum. bütün duygularım birbirine karıştı. psikolojim çok fena. sürekli dua okuyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum :(((

dua et gerilme çok heyecanda yapma canım herşeye hazırlıklı ol bol bol dinlen rahatla çok basit bir işlem hemen olup bitiyor anlamıyosun bile :) stresini test gününe sakla bence ;) pozitif sonuç alırsın inşallah hayırlı olsun şimdiden aşılaman

canım ben istanbulda değilim o yüzden yardımcı olamayacağım sana. ama istanbulda oturan arkadaşlar yardımcı olur belki.
özelde biraz pahalı oluyor tabi aşılama ücreti.
aşılamada tüp bebek tedavisindeki kadar yoğun ilaç iğne kullanımı yok.
adetin 2-3. günü gidiyorsun doktora, yumurta geliştirici iğne veriyorlar, sonra onları kullanıyorsun 2-3 günde bir kontrole gidiyorsun, gerekli olgunlığa ulaşınca çatlatma iğnesi vuruluyorsun. ondan 36 saat sonra da aşılama işlemin gerçekleşiyor. acısız ağrısız bi işlem. sonra yarım saat bir saat dinlenip evine gidiyorsun. sonra da 14 gün bekliyorsun hamilelik testi için..işte böyle..umarım yardımcı olmuşumdur.

canım sen avrupa yakasından bahsetmişsin cevap o yüzden kimse verememiştir doktor ismi tedavi merkezi sormuşsun bunlara ben cevap veremem ama aşılama sürecinin nasıl olduğunu soruyorsan o konuda bilgi verebilirim ben çarşamba günü aşılama yaptırdım

ben kaçırdım sorunu heralde canım ne soruyosun biliyorsam yanıtlarım

teşekkür ederim kızlar.valla umutsuzluğa kapılmıştım.kimse yazmıyor.yazılanlar işime yaramıyor baya bakındım bu başlıklara.:)ben tüp bebek yaptırdım 2 .hafta sürekli kontroller vardı.işim gereği evime yakın bi yere mi gitmeliyim diye karar veremedim.enn yakın medicana int. orası hakkında bi yorum bulamadım.yaptıran var mı memenun kaldılar mı??ya da umut ve memorial var uzaktalar baya bana.karar veremiyorum.

ben tüpde ohss olmuştum.çok kötü bi durum.zaten tutmadı bebeklerim.şimdi aşılamada kaç yumurta gelişiyor kızlar??

teşekkür ederim kızlar.valla umutsuzluğa kapılmıştım.kimse yazmıyor.yazılanlar işime yaramıyor baya bakındım bu başlıklara.:)ben tüp bebek yaptırdım 2 .hafta sürekli kontroller vardı.işim gereği evime yakın bi yere mi gitmeliyim diye karar veremedim.enn yakın medicana int. orası hakkında bi yorum bulamadım.yaptıran var mı memenun kaldılar mı??ya da umut ve memorial var uzaktalar baya bana.karar veremiyorum.

ben tüpde ohss olmuştum.çok kötü bi durum.zaten tutmadı bebeklerim.şimdi aşılamada kaç yumurta gelişiyor kızlar??

öncelikle canım ben istanbulda oturmadığım için fikir veremicem sana kusura bakma ben antalyadayım başkent ünüversitesi hastanesinde yaptırdım aşılamamı 700 tl civarında tuttu ilaçlar muayene vs ...belli olmyor herkeste farklı kaç tane yumurtan gelişir onu bilemiyorum benim 4 tane oluşmuştu 2 tanesi biraz küçüklerdi diğer ikisi aşılama için iyi dedi doktorum diğer ikiside büyüyorlardı çoğul gebelik olmasın diye erken yazdı çatlatma iğnesini.. 2 3 güne bir muayeneye gidiyosun yumurta gelişimini gözlemek için fazla uzun bir süreç değil aşılama 19 dunda adet oldum 29 dunda aşılama yapıldı 10 gün içinde oldu bitti sende çok düşünme içini ferah tut ilk aşılaman heralde ? herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz için rabbim büyük..

geçmiş olsun arkadaşım.yanlız cidden burda kimse kimseye yardımcı olmuyor.dikkat ediyorum olumsuz yanıt alanlara bile yazmıyorlar.garip.sperm değerleriniz neydi?yıkandıktan sonra.inşallah bu son olurr Allah sabır versin

çok geçmiş olsun nasıl hüsranla sonuçlandı düşükmü oldu

geçmiş olsun canım çok üzüldüm benimde ilk aşılamam hüsran oldu 10 gün yaşayabildim o sevinci sonra hızla kan değerim düşmeye başladı tutunamadı işte hayırlısı olsun üzülme 3 ay ara verip tekrar deneyecez o zamana kadar rabbim belki yüzümüze gülerde ilaçlara gerek kalmadan hamile kalırız inşallah.

evet çok üzüldüm kızlar 2 günlükte olsa resmen hissediyorsunuz kısmende olsa anneliği..
çünkü ben düşürdüğümü öğrendiğim sabahı uyandığımda,daha ortada hiçbirşey yokken
eşime ve yakın 2 arkadaşıma dedim ki :
hissetmiyorum,yalnızım sanki bedenimde..
kötü bişey oldu...
bebek yok içinde hissedemiyorum dedim (içsal,duygu olarak)
inanmadı kimse ve hemen doktora gittim
bhcg verdim ve düşmüş :(

2 yumurtam tam olgunlaştı ve yıkandıktan sonraki sperm sayısı 30milyondu..
13 şubatta değerim 71,34
15 şubatta 14,68 e düştü :(
şuan kasıklarım parçalanıyor sanki

öncelikle canım ben istanbulda oturmadığım için fikir veremicem sana kusura bakma ben antalyadayım başkent ünüversitesi hastanesinde yaptırdım aşılamamı 700 tl civarında tuttu ilaçlar muayene vs ...belli olmyor herkeste farklı kaç tane yumurtan gelişir onu bilemiyorum benim 4 tane oluşmuştu 2 tanesi biraz küçüklerdi diğer ikisi aşılama için iyi dedi doktorum diğer ikiside büyüyorlardı çoğul gebelik olmasın diye erken yazdı çatlatma iğnesini.. 2 3 güne bir muayeneye gidiyosun yumurta gelişimini gözlemek için fazla uzun bir süreç değil aşılama 19 dunda adet oldum 29 dunda aşılama yapıldı 10 gün içinde oldu bitti sende çok düşünme içini ferah tut ilk aşılaman heralde ? herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz için rabbim büyük..

evet ilk aşılamam.ben tüp bebekte bile basarısız olan biriyim.aşılamaya hiç güvenmiyorum ama hayırlısı ne diyim.ben de int medicana ya sordum orasıda ilaçsız 700 dedi.oraya gidicem muhtemelen.sırf en yakın diye.inşallah iyi olur.bu ayı kaçırdık malesef.şuan yumurtlama dönemindeyim doğal denicez.olmazsa martta :)

bizde morfoloji sorunu vardı 2 3 çıkıyordu.tedavi sonrası 4 e yükselmiş sayı bayaa artmış.yıkandıktan sonra hareket % 100 ,sayı 30 milyon çıktı ilk teste göre değerler fırlamıştı :) Allah a şükür.doktorumuz o zaman aşılama yaptırın dedi.peki morfoloji aşılamada önemli mi?%4 artık normal değere ulaştık ama

Son düzenleme:
arkadaşlar salı günü buraya girip sizlere yazmıştım belki hatırlarsınız özel hastaneden alınan aşılama raporu geçersizmi diye birde iğnelerin fiyatını sormuştum sizlere çok şükür iğnelerimi aldım 500 tl verdim şimdi adet olmamı bekliyorum sonra aşılama yapılaçak hayırlısı artık.

arkadaşlar salı günü buraya girip sizlere yazmıştım belki hatırlarsınız özel hastaneden alınan aşılama raporu geçersizmi diye birde iğnelerin fiyatını sormuştum sizlere çok şükür iğnelerimi aldım 500 tl verdim şimdi adet olmamı bekliyorum sonra aşılama yapılaçak hayırlısı artık.

peki rapor cıkmıyormusmu canım sayılmıyormusmu...hayırlısı olsun bakalım..

serozi milkşeyk :14: gerçekten çok üzüldüm. yapacak bişey yok.kısmet değilmiş. listeyi elimden geldigince güncelliyorum ama yine eksik yanlış bilgi olabilir. gelsene adlı arkadaşım soru sormuş.ben çapada yaptırdım aşılamayı..sormak istedigin ne varsa sorabilirsin. ilaçlarımı raporlu aldım.yinede 250 tl ödedim. hastaneye başka para vermedim.dedigin merkezlerde aşılama fiyatlarını bilmiyorum.sadece tüp bebek için araştırmıştım onları.yinede başka soru varsa cevaplayabilirim.

selam kızlar. dün aşılamamın 15. günüydü. kan testi yaptırdım sonuç 0,32 çıktı. ama geç yumurtlama durumu olabiliyormuş. bu değer yükselirmi acaba? böyle bir olay yaşayan ve olumlu sonuç alan birileri var mı acaba

selam kızlar. dün aşılamamın 15. günüydü. kan testi yaptırdım sonuç 0,32 çıktı. ama geç yumurtlama durumu olabiliyormuş. bu değer yükselirmi acaba? böyle bir olay yaşayan ve olumlu sonuç alan birileri var mı acaba

kızlar öncelikle çok tşk ederim. ekerss canımm inşallah yükselir bende kendim için öyle dua ediyorum fakat çoooooook zor.

Back