• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar allah hepimizin gönlünün muradını versin inşallahhh... bende 1. aşılamamı yaptırdım daha önce yazmıştım ama usulünce olmadı benim içime sinmedi bir türlü çünkü doktorum spermleri yıkamadan yaptı benimde basiretim bağlandı sormak aklıma gelmedi.. 22 şubatı bekleyecekmişim adet olmazsam arayacakmışım .. spermleri yıkatmadan aşılama eski zamanlarda kalmış bir uygulamaymış doktorumun 27 yıllık mesleki tecrübesi var artık kendimi rahatlatmak için bunları düşünüyorum vardır herhalde bir bildiği diye :( kendimi bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorum ne yapayım.....

mrb canım benimde 1.aşılamam yıkanmadan yapılmıştı.benim tuttu ancak kimyasal gebelikle sonuçlandı.hiç farketmez olabilir yani.bende aşılama yapılınca tereddüt etmiştim doktora da sordum.bana 2-3 saat boyunca belli işlemlerden geçiyor bu yöntem daha sağlıklı demişti.tabi ben hala ikna olmamıştım ancak ya nasip demiştim.hatta hiç umutlanmamıştım.ama tuttu.
şimdi ÇAPA da 2.aşılamayı yaptım inşallah tutar.AMA çapa da farklı ilaç kullanıldı.farklı işlamlar yapıldı.aşılamadan sonra bana eski doktorum crinone jel vermişti burası vermedi.artık bilmiyorum.

Kızlar dr da dün akşam randevumuz vardı gittik biraz moralim bozuldu benim ben iğne tedavisine başlıcaz sanıyodum ama bana yine klomen verdi günde 3 defa ve glokofen verdi ben kendimi iğnelere hazırlamıştım dr a sordum o tedaviyi tüp bebek merkezlerınde yapıyolar dedi şahsen biraz kafam karısık .ilaçlarıma bu sabah başladım bakalım hayırlısı ayın 20-22 sinde yumurta ölçümü için çağırdı bakalım beklicem ve dua edicem hepimiz için

CANIM Belki inanmıcan ama benim aklıma kaç defa geldin...hatta dedim kendi kendime bu kız niye artık girmiyo diye...yeniden aşılamaya başlıyormussun.bende martta tekrar başlıcam.bu arada rahim filmi onrasında hamile kalan çok oluyor.inşallah sende bunlardan biri olursun.bide bu sefer iğneli aşılama denemeni öneririm.diğerine göre daha yüksek ihtimal oluyormuş:34:

ay canım ya teşekkür ediyorum....

evet canım inşaallah olmam adet de yine de 20 şubatı bekliyorum sonra da iğne başlayacağız bakalım hayırlısı olsun ...

ne güzel dedin güzelim yaa :))..ben de o şanş nerede ama insan işte umut bağlıyo...

benimki de marta geliyo işte inşaallah rabbim buradakilerin muradını içinde bizlerinkini de versin...:)

Kızlar dr da dün akşam randevumuz vardı gittik biraz moralim bozuldu benim ben iğne tedavisine başlıcaz sanıyodum ama bana yine klomen verdi günde 3 defa ve glokofen verdi ben kendimi iğnelere hazırlamıştım dr a sordum o tedaviyi tüp bebek merkezlerınde yapıyolar dedi şahsen biraz kafam karısık .ilaçlarıma bu sabah başladım bakalım hayırlısı ayın 20-22 sinde yumurta ölçümü için çağırdı bakalım beklicem ve dua edicem hepimiz için

canım merhaba klomende kaçıncı ayın bilmiyorum ama benim doktorum da 3 ay klomen kullandırdı bana tutmayınca şimdi iğneye geçiyoruz dedi.... senin doktor niye tüp bebek merkezi dedei ki onu anlamadım başka bi iğneden bahsediyo acaba :(...benim bildiğim her yerde var o özel devlet..

inşaallah iğneye gerek kalmaz canım

merhaba arkadaşlar bende 28 ocakta aşılamamı yaptırdım ve bugun sonucunu aldım olumsuz ılk asılamam gercıı menegon ıgne vuruldum ve daha sonra çatlatma ıgnesı ovıtrelle kullanıldı ben polıkıstık over hastasıyım sımdı bır ıkı ay ara verıcem ama cok kotuyum cok moralım bozuldu bugun sonucu elıme aldığımda sımdı 2 ay ara verıcem sızce bu donemde ne yapmam lazım polıkıstık over ıcın bıldıgınzı bı doğal yöntem varmı

canım üzülme demek kolay ama hepimiz aynı durumdayız biliyorsun...

inan bana umut hiç bitmiyor insanda ondan ayakta duruyoruz zaten...

niye ara veriyorsun canım eğer kendi kararınsa bu tekrar düşün derim...yılmak yokk

mrb canım benimde 1.aşılamam yıkanmadan yapılmıştı.benim tuttu ancak kimyasal gebelikle sonuçlandı.hiç farketmez olabilir yani.bende aşılama yapılınca tereddüt etmiştim doktora da sordum.bana 2-3 saat boyunca belli işlemlerden geçiyor bu yöntem daha sağlıklı demişti.tabi ben hala ikna olmamıştım ancak ya nasip demiştim.hatta hiç umutlanmamıştım.ama tuttu.
şimdi ÇAPA da 2.aşılamayı yaptım inşallah tutar.AMA çapa da farklı ilaç kullanıldı.farklı işlamlar yapıldı.aşılamadan sonra bana eski doktorum crinone jel vermişti burası vermedi.artık bilmiyorum.

çok teşekkür ederim cevabın için ümitlerim biraz yeşerdi sayende günlerdir kafamı kurcalıyordu çünkü :( bir sorum daha var ayağa kalkınca spermler akmadı normalde akması gerekmezmiydi yer çekimi kanunu düşünürsek.. yoksa o borunun içinde kaldıda rahmin içine zerk edemediler mi :( senin akmışmıydı acaba

çok teşekkür ederim cevabın için ümitlerim biraz yeşerdi sayende günlerdir kafamı kurcalıyordu çünkü :( bir sorum daha var ayağa kalkınca spermler akmadı normalde akması gerekmezmiydi yer çekimi kanunu düşünürsek.. yoksa o borunun içinde kaldıda rahmin içine zerk edemediler mi :( senin akmışmıydı acaba
C

Canım benim burada olmamızın amacı da bu zaten.benim 1.sinde tam hatırlamıyorum ama hafif kanamalı olmuştum.yani kanla beraber mi geldi bilmiyorum.2.sinde de biraz aktı tabi onun da rengi pembemsiydi.

slm arkadaşlar nasılsınız? öğle paydosundayız bakayım ne var ne yok dedim, iyisinizdir inşallah bu hafta sonuç alacak arkadaşlar var mı?

canım merhaba klomende kaçıncı ayın bilmiyorum ama benim doktorum da 3 ay klomen kullandırdı bana tutmayınca şimdi iğneye geçiyoruz dedi.... Senin doktor niye tüp bebek merkezi dedei ki onu anlamadım başka bi iğneden bahsediyo acaba :(...benim bildiğim her yerde var o özel devlet..

Inşaallah iğneye gerek kalmaz canım

canım bu 2, aşılamam bahsettiğmiz iğne yumurta geliştirici olan iğne bende anlamadım neden böyle söylediğini ayrıca klomenden sonra çatlatma iğnesi oluncada test yaptırmıyor çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için senin dr un böyle bir test yapıyormu?

evet tatlım ben perşembe sonuç alıcam
inşallah canım hayırlı haberi alırsında bize de umut olursun. belirtilerin başladı mı? Benim karnım 3- 4 aylık hamile gibi oturunca bile göbeğim rahatsız ediyor o kadar şiş ki sanki patlamaya ramak var gibi. Benim tutmadı galiba hamiş olanlardan edindiğime göre 4- 5 gün sonra belirtiler başlıyormuş bende tık yok.

Aramıza yeni arkadaşlar hoşgelmişler öncelikle, uzun zamandır bir türlü giremedim, kızlaaar benim için dua edin sabah kan tahlilimi yaptırdım, 14,30da sonuçları alcam, inşaallah hepimiz güzel haberler alırıııız :)

Aramıza yeni arkadaşlar hoşgelmişler öncelikle, uzun zamandır bir türlü giremedim, kızlaaar benim için dua edin sabah kan tahlilimi yaptırdım, 14,30da sonuçları alcam, inşaallah hepimiz güzel haberler alırıııız :)

İnşallah canım hayırlı haber alırsın, bebiş seninledir.

inşallah canım hayırlı haberi alırsında bize de umut olursun. belirtilerin başladı mı? Benim karnım 3- 4 aylık hamile gibi oturunca bile göbeğim rahatsız ediyor o kadar şiş ki sanki patlamaya ramak var gibi. Benim tutmadı galiba hamiş olanlardan edindiğime göre 4- 5 gün sonra belirtiler başlıyormuş bende tık yok.

MRB SEROZİ ..acaba nasıl belirtiler oluyor acaba...

canım dediğim gibi ben 14 şubatta yaptırcam . Fakat ne gibi belirti oluyor pek anlamadım . . şu an pek belirti yok

aramıza yeni arkadaşlar hoşgelmişler öncelikle, uzun zamandır bir türlü giremedim, kızlaaar benim için dua edin sabah kan tahlilimi yaptırdım, 14,30da sonuçları alcam, inşaallah hepimiz güzel haberler alırıııız :)

canım inş bize çooook güzel bir haberle gelirsin seni ümitle duayla bekliyor olucam

benım adet gunum 14 şubat ve 2. günü aşılama için tedaviye başlayacaktım.
Ama malesef 2 gündür diş ağrısına öluyoorum bugun dr gitti. kanal tedavisine başladı
Aşılama param dişe gitti :( Artık nasip se gelecek ay aşılama yaptıracagım moralim bozuk
rabbim istemiyor anne olmamı :(

nhsyn;28791076]kızlar maalesefff :(((

‎"Şüphesiz ki güldüren de O’dur, ağlatan da..."

- Necm / 43
ÜZÜLME CANIM RABBİM SABIR VERSİN İNŞ

Back