arkadaşlar allah hepimizin gönlünün muradını versin inşallahhh... bende 1. aşılamamı yaptırdım daha önce yazmıştım ama usulünce olmadı benim içime sinmedi bir türlü çünkü doktorum spermleri yıkamadan yaptı benimde basiretim bağlandı sormak aklıma gelmedi.. 22 şubatı bekleyecekmişim adet olmazsam arayacakmışım .. spermleri yıkatmadan aşılama eski zamanlarda kalmış bir uygulamaymış doktorumun 27 yıllık mesleki tecrübesi var artık kendimi rahatlatmak için bunları düşünüyorum vardır herhalde bir bildiği diyekendimi bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorum ne yapayım.....
mrb canım benimde 1.aşılamam yıkanmadan yapılmıştı.benim tuttu ancak kimyasal gebelikle sonuçlandı.hiç farketmez olabilir yani.bende aşılama yapılınca tereddüt etmiştim doktora da sordum.bana 2-3 saat boyunca belli işlemlerden geçiyor bu yöntem daha sağlıklı demişti.tabi ben hala ikna olmamıştım ancak ya nasip demiştim.hatta hiç umutlanmamıştım.ama tuttu.
şimdi ÇAPA da 2.aşılamayı yaptım inşallah tutar.AMA çapa da farklı ilaç kullanıldı.farklı işlamlar yapıldı.aşılamadan sonra bana eski doktorum crinone jel vermişti burası vermedi.artık bilmiyorum.