• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Bende sanırım bekleyemem veririm 9.gün falan kızlar ona göre ilaçlara devam ederim ya da bırakırım 🤷‍♀️

Ay biliyor musun benim de akıntım kesildi. Transfer öncesi estrofem deli gibi akıntı yapıyordu şu an akıntım yok sadece fitili attıktan 1 saat sonra fitilin kalanları geliyor. Ama çok mide bulantım var ve kasım ağrım artmaya başladı
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş. Transfer günü de fitil attınız mı?
Evet canım transferden 5 gün önce başladım fitile doktorum test gününe kadar kullanacağız dedi
Transfer günü de attın dimi? Ben sabah 7 gibi atıyorum. Transferim 9.30 da

Kızlar transferden sonra tutunma olayı ne zaman oluyor ya da başlıyor bir bilginiz var mı ben doktoruma sorcaktım ama unuttum ya

Bana hemşiresi kullan dedi ben tekrar sorayım özellikle tekrar sorsun. Endişeliyim fitil baya baya akıntı yapıyor
Canım ben 9da 2 adet Estrofem 1 adet fitil, 1 adet iğne, 12de 1 antibiyotik, 3te yine fitil kullanıyordum transferim saat 4e planlandı 9daki ve 12deki tüm ilaçları kullandım 2 buçukta yola çıktığımız için 3teki fitili kullanamadım kliniğe geldiğimde saat 15.15ti hemşireye sordum 4te transfer var yolda olduğum için fitili kullanamadım ne yapayım dedim transfer esnasında vajina yıkama yapılacağı için fitilin faydası olmaz şimdi kullanma bu transferden sonra eve gidince hir tane kullan 3teki yerine dedi, akşam 9da kullanmam gerekeni de gece 12de kullandırdılar o güne özel olarak.

Canım ben 9da 2 adet Estrofem 1 adet fitil, 1 adet iğne, 12de 1 antibiyotik, 3te yine fitil kullanıyordum transferim saat 4e planlandı 9daki ve 12deki tüm ilaçları kullandım 2 buçukta yola çıktığımız için 3teki fitili kullanamadım kliniğe geldiğimde saat 15.15ti hemşireye sordum 4te transfer var yolda olduğum için fitili kullanamadım ne yapayım dedim transfer esnasında vajina yıkama yapılacağı için fitilin faydası olmaz şimdi kullanma bu transferden sonra eve gidince hir tane kullan 3teki yerine dedi, akşam 9da kullanmam gerekeni de gece 12de kullandırdılar o güne özel olarak.
Ya çok teşekkür ederim ayrıntı paylaştığın için. Allah razı olsun. Bebişini sağlıkla hayırla kucağına al inş. 🙏

Ya çok teşekkür ederim ayrıntı paylaştığın için. Allah razı olsun. Bebişini sağlıkla hayırla kucağına al inş. 🙏
İnşallah canım Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah. Her doktorun tedavi yöntemi kullandırdığı ilaç farklı oluyor hemşiren fitili kullan dediyse kullan zaten 2,5 saat varmış fitil ve transfer arasında çoktan emilmiş olur o saatlerde

Z zeynepcimsakin canım bugün 3.günümüz bitti transfer olalı bir değişiklik var mı hiç sende benim karnım ağrıyor ya ya da iğne vurduğumuz için mi göbekten bilmiyorum ve limon sarısı bir akıntı başladı 😕

Z zeynepcimsakin canım bugün 3.günümüz bitti transfer olalı bir değişiklik var mı hiç sende benim karnım ağrıyor ya ya da iğne vurduğumuz için mi göbekten bilmiyorum ve limon sarısı bir akıntı başladı 😕
Aaaaaa kız aynı akıntı bende de başladı. Hatta sabah konuştuk ya estrofemin akıntısı kesildi diye akşama doğru sarımsı akıntı olunca kendi kendime dedim kızlarla konuşmuştuk şimdi başladı tekrar diye 😂 canım bende dün biraz mide bulantısı başlamıştı bugün de bel ağrısı başladı bunlar ekstra olanlar onun dışında kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim zaten ilaçları kullanırken başlamıştı aynı devam bazen artıyor o kadar. Sende durumlar nasıl?

Merhaba transfer sonrası 7. Günüm 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum ikinci denemem ilkinde hiç belirti yoktu bu sefer belirti olunca dayanamayıp dün ve bugün test yaptım kuruma çizgisi olabilir mi lütfen bakar mısınız
IMG-20250213-WA0007.webp

Aaaaaa kız aynı akıntı bende de başladı. Hatta sabah konuştuk ya estrofemin akıntısı kesildi diye akşama doğru sarımsı akıntı olunca kendi kendime dedim kızlarla konuşmuştuk şimdi başladı tekrar diye 😂 canım bende dün biraz mide bulantısı başlamıştı bugün de bel ağrısı başladı bunlar ekstra olanlar onun dışında kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim zaten ilaçları kullanırken başlamıştı aynı devam bazen artıyor o kadar. Sende durumlar nasıl?
Akıntılarımız umarım bizim için hayırlıdır😆 göğüs hassasiyeti bende de devam dediğin gibi ilaçlardan dolayı kasıklarımda aynı hatta ara da karnım ağrıyor gibi ama iğne yerleri de olabilir vallahi onun dışında hiç bir şey yok bazen üşüyorum ama ya normal mi bilmiyorum canım

Akıntılarımız umarım bizim için hayırlıdır😆 göğüs hassasiyeti bende de devam dediğin gibi ilaçlardan dolayı kasıklarımda aynı hatta ara da karnım ağrıyor gibi ama iğne yerleri de olabilir vallahi onun dışında hiç bir şey yok bazen üşüyorum ama ya normal mi bilmiyorum canım
Ya benim iğne yerlerim çok kötü oldu artık iğne batmıyor resmen biliyor musun. arkadaşım sağlık sektöründe ona sordum da dedim böyle batmıyor artık diye kasların direnç gösteriyor muhtemelen dedi ve artık kanamaya başladı her iğne sonrası kan sızıyor

Ya benim iğne yerlerim çok kötü oldu artık iğne batmıyor resmen biliyor musun. arkadaşım sağlık sektöründe ona sordum da dedim böyle batmıyor artık diye kasların direnç gösteriyor muhtemelen dedi ve artık kanamaya başladı her iğne sonrası kan sızıyor
Canım iğneyi yaptıktan sonra biraz yerini ıslak mendille ovmalısın ilaç dağılmıyor ya onun için öyle oluyor çok canın yanar her seferinde nasıl dayanıyorsun ben dağıtıyorum ilacı 2 gün sonra aynı yere vurayım mesela rahat vuruluyor

Canım iğneyi yaptıktan sonra biraz yerini ıslak mendille ovmalısın ilaç dağılmıyor ya onun için öyle oluyor çok canın yanar her seferinde nasıl dayanıyorsun ben dağıtıyorum ilacı 2 gün sonra aynı yere vurayım mesela rahat vuruluyor
Yok canım ben de bastırıyorum vurmadan önce de havasını alıyorum hatta sürekli farklı yerlere vurmaya çalışıyorum öyle birikme sertliği yok morluk da yok ama artık batırmakta zorlanıyorum batmıyor

Yok canım ben de bastırıyorum vurmadan önce de havasını alıyorum hatta sürekli farklı yerlere vurmaya çalışıyorum öyle birikme sertliği yok morluk da yok ama artık batırmakta zorlanıyorum batmıyor
Artık bünye de yoruluyor sanırım her şeyde zorlanmaya başlıyoruz canım dünya ilaç alıyoruz valla.bu gece beni sanki böyle sıtma tutar gibi bir üşüme geldi yine ya ne oluyor bilmiyorum kuzum ya ateşimi ölçüyorum 37 ya da 37.2 falan geliyor bir zarar verir mi diye korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı hiç bilmiyorum göğüs hassasiyetimde biraz azaldı sanki bugün 😕

Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım 🧡

Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak ❌
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım. ♥️
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım 🤎 daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin 🩶
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum 🌹

6 şubat transfer olmuştum yarın kan sonucu almak için gitcem umarım bekleyen herkes güzel sonuçlar alır Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🥰🩷🌺

Back
X