• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım geçmiş olsun öncelikle kist için soğan suyu içeblirsin sabah akşam aç karnına iyi geliyor diye duydum birkaç tanıdığım denediler ve kistlerinin gittiğini söylemişlersi ama tam bilemiyorum tabi hiçbir zararı yok dene istersen

evet bende duydum soğan suyunu ıns bugun denıcem güzel sonuçlar verır kıstlerı gıttıgınde hamıle kaldılarmı peki ?

0,38...hayatları normal seyrinde giden insanlar için hiç bişey ifade etmeyecek anlamsız üç rakam,lafı fazla uzatmama gerek yok çünkü bizler bunun ne oldugunu biliyoruz...sabır diyorum kızlar sadece rabbim daha zorlu sınavlardan esirgesin...

canim ben de seni merak etmistim..

cok gecmis olsun canim ya.. su an nasil hissettgini cok iyi anliyorum..
bi boslukta gibisin, ama gececek bu gunler, bi kac gune kendini cok daha iyi hissedeceksin emin ol :)
ins bi sonraki ay yuzumuz gulsun.. Rabbim bizi de guldursun ins.
toparlanmaya calisalim ve her zaman her halimize sukredelim ins canim..

kizlar ben bu hafta asilama olucaktim adetimden bu yana 18. gun oldu hala asilama olmadim.. genelde 10. ve 14.gunler arasinda oluyomus..doktora sordum sen beklemeye devam et dedi.. tam icimi rahatlatmadi :( endiselenmeye basladim sanki asilama olsam da tutmicakmis gibi bi his var icimde.. asilamasi benim gibi gec olup da tutan var mi aranizda :( Allah'im ne zor islermis bunlar.. bir isimiz de kolayca akip gitsin :(

azcık toparlanmıs bişekilde geldim aranıza dün dr gittim ve tekrar tedaviye basladım...gecen gece cok düşündüm bir yola basladıysan sonunu getirmeliyim dedim ve bu 3 aşılamayıda yatırıcam bitiricem allahım ne zaman verirse artık..KÖTÜ ENERJİYİ ÜSTÜMDEN ATTIM KIZLAR :)artık umutlu olmasamda olumlu olucam..
bu arada gonal f ignelere basladık bu sefer her gün 75ml vurunuyorum cuma yumurta takibim var.haftayada aşılamam olacak allah nasip ederse insallah...

ben buradaki yazılanları takip ettimde ona bi acıklık getireyim özelde rapor cıkmıyo diye bişey yok ben özelde yaptırıyorum ve bu seferki ignelerim 690 lirayken ben raporlu 290 lira ödedim arkadaslar..yani devlet karsılıyor cünkü bu hastaneden hastaneye degişen bişey değil sigortanızla alakalı olan bisey..bi saglık güvenceniz varsa devlet karsılıyor..

bir arkadasın birine sanırım hacıdan bi meyva gelmiş o bana da gelmişti sert bişey eger aynı seyden bahsediliyorsak..onu rendelemek hatta kırmak bile cok zor bişey canım banada içindeki seyi kaynatıp eşinle beraber 3 ihlas 1 fatiha okuyarak 1 su bardagı içilmesini söylendi..biz yapmıstık eşimle

insallah bu sefer bebişlerimiz tutunur ...insallah kucaklarımız bos kalmaz...

canım çok mutlu oldum toparlanmana, çok doğru karar vemişsiniz inşallah bu sefer tutacak

kizlar ben bu hafta asilama olucaktim adetimden bu yana 18. gun oldu hala asilama olmadim.. genelde 10. ve 14.gunler arasinda oluyomus..doktora sordum sen beklemeye devam et dedi.. tam icimi rahatlatmadi :( endiselenmeye basladim sanki asilama olsam da tutmicakmis gibi bi his var icimde.. asilamasi benim gibi gec olup da tutan var mi aranizda :( Allah'im ne zor islermis bunlar.. bir isimiz de kolayca akip gitsin :(

canim olabilir, ilac kullandiysan onlar yumurtlamayi geciktirebiliyor,
ben de normalde 12 sinde filan yumurtlardim klomen kullaninca 16 sinda asilama olmustum.
bu sekilde canim, ins biraz yardimci olabilmisimdir :)

Betoka cim kendini toparlamana cok sevindim.
ins bu seferki asilamamiz basarili olur, ins canim..

ben de 41 meryem suresi okuyorum, 25 ocaktan itibaren
5 tanesini burdan bi arkadas 5 tanesini de annem okudu,
ama gerisini ins tamamliycam bugun 19. gunu okudum.
kaldi 22 gun, 6 Martta bitecek ins Rabbim dualarimizi kabul eder :)
6 Mart da tam bat gunune denk geliyor ya, ins guzel haberler aliriz bu sefer..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de normalde 12 sinde filan yumurtlardim klomen kullaninca 16 sinda asilama olmustum.

insallah arkadasım bende teyzeme 41 gün boyunca okutmustum...bide cuma günü yada persembe aksamı eşinle 1 er bardak suya 1 er tane meryem suresi okuyupsenin okudugunu o onun okudugunuda sen içiyosun bide cuma ile sela arasında 41 tane kevser suresi okunacak eşinde ama istersen bunlarıda dene
bizim seninle yine aynı zamanlara gelicek herhalde aşılama zamanlarımız senin dr işleri nasıl basladınızmı ben 2. ignemi oldum bugün....

azcık toparlanmıs bişekilde geldim aranıza dün dr gittim ve tekrar tedaviye basladım...gecen gece cok düşündüm bir yola basladıysan sonunu getirmeliyim dedim ve bu 3 aşılamayıda yatırıcam bitiricem allahım ne zaman verirse artık..KÖTÜ ENERJİYİ ÜSTÜMDEN ATTIM KIZLAR :)artık umutlu olmasamda olumlu olucam..
bu arada gonal f ignelere basladık bu sefer her gün 75ml vurunuyorum cuma yumurta takibim var.haftayada aşılamam olacak allah nasip ederse insallah...

ben buradaki yazılanları takip ettimde ona bi acıklık getireyim özelde rapor cıkmıyo diye bişey yok ben özelde yaptırıyorum ve bu seferki ignelerim 690 lirayken ben raporlu 290 lira ödedim arkadaslar..yani devlet karsılıyor cünkü bu hastaneden hastaneye degişen bişey değil sigortanızla alakalı olan bisey..bi saglık güvenceniz varsa devlet karsılıyor..

bir arkadasın birine sanırım hacıdan bi meyva gelmiş o bana da gelmişti sert bişey eger aynı seyden bahsediliyorsak..onu rendelemek hatta kırmak bile cok zor bişey canım banada içindeki seyi kaynatıp eşinle beraber 3 ihlas 1 fatiha okuyarak 1 su bardagı içilmesini söylendi..biz yapmıstık eşimle

insallah bu sefer bebişlerimiz tutunur ...insallah kucaklarımız bos kalmaz...

canım bana o meyve bugun geldı ıcındekı odunsu gıbı yerını ust kabuğunun altındakını zemzem suyuyla 3 yudumda ıcılcegını ogrendım dogrumudur bılmıyorum sert bısey evet ustunde sezeryan gıbı cızgılerı var..

canım bana o meyve bugun geldı ıcındekı odunsu gıbı yerını ust kabuğunun altındakını zemzem suyuyla 3 yudumda ıcılcegını ogrendım dogrumudur bılmıyorum sert bısey evet ustunde sezeryan gıbı cızgılerı var..

içide cok sert biz cekiçle zor kırdık aynen öyle biz içini kaynatıp suyunu içtik.

insallah arkadasım bende teyzeme 41 gün boyunca okutmustum...bide cuma günü yada persembe aksamı eşinle 1 er bardak suya 1 er tane meryem suresi okuyupsenin okudugunu o onun okudugunuda sen içiyosun bide cuma ile sela arasında 41 tane kevser suresi okunacak eşinde ama istersen bunlarıda dene
bizim seninle yine aynı zamanlara gelicek herhalde aşılama zamanlarımız senin dr işleri nasıl basladınızmı ben 2. ignemi oldum bugün....

tamam cnaim bunlari da yapmaya calisayim ins. not aliyorum simdi.
galiba ayni zamana gelicek canim, ben de dun ilk klomen hapimi aldim, 5 gun boyunca alicam.
haftaya pazartesi doktro randevum var yani 18 subat ta. bakicak yumurtalarin durumuna sonra da catlatma ignesi yapicam, ve asilama olcak.
ignem de cuma gunu eve gelicekmis postayla.

simdilik bu sekilde, en rahat gunleri geciriyoruz valla, asilama ve sonra baya stresli oluyor, 1 haftamiz var, gonlumuzce gecirelim ins :)
pazar gunu havuz a gidip yuzmek istiyorum ben de ins bayadir gidemedim..

canım benimde 2, aşılamam benim sadece yumurtalıklarım tembelmiş dr öyle diyor başkada ne eşimde nede bende problem var bende bu ay tekrardan deneyelim olmazsa bi tüp bebek merkezine başvurucam.bugün klomen ve glokofene başladım ama bütün gün mide bulantısı çektim sizin başınıza böyle bişey geldimi

mide bulantısı glukofen yüzünden oluyor.
klomen beni ruh hastası gibi yapmıştı(ağlamalar, sıkıntılar, uykusuzluk). ama bulantının sebebi o değil.

ben de yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. polikistik over sendromunda insülin drenci yüksek olduğu için veriyorlar bu hapı. aslında şeker hastaları için. benim gittiğim doktorların ikisi de (son en güvendiğim ikisi:) glukofenin yomurta gelişiminde olumlu etkileri olduğunu söylüyorlar.

ilacı zayıflama etkisiyle de kullanıyorlar. zayıflama etkisinden de faydalanırsın yumurtlama sorunun varsa kilo problemin de muhtemel vardır. en kötü tarafı da yan etkileri. benim için ilk 1 ay çok zordu. dişini sıkarsan geçiyor. kusma bulantı, mide ağrısı ...vs. işe giderken yolda, otobüste hamile gibi kusuyordum. ama en fazla 1, 1 buçuk ay sürüyor.
kolay gelsin...

selamlar. ben de adetimin 19. günü aşılama oldum. yumurta gelişimine bağlı bu. tutup tutmadığını da öğrenince buradan haberdar ederim :)

tamam cnaim bunlari da yapmaya calisayim ins. not aliyorum simdi.
galiba ayni zamana gelicek canim, ben de dun ilk klomen hapimi aldim, 5 gun boyunca alicam.
haftaya pazartesi doktro randevum var yani 18 subat ta. bakicak yumurtalarin durumuna sonra da catlatma ignesi yapicam, ve asilama olcak.
ignem de cuma gunu eve gelicekmis postayla.

simdilik bu sekilde, en rahat gunleri geciriyoruz valla, asilama ve sonra baya stresli oluyor, 1 haftamiz var, gonlumuzce gecirelim ins :)
pazar gunu havuz a gidip yuzmek istiyorum ben de ins bayadir gidemedim..

bende dün basladım igneye ama erken oldu sanki 3.gün bilemedim ya cuma günü benimde kontrol yumurtalara bakılcak seni yine haplamı igneye basladım hadi hayırlısı bakalım arkadasım.valla simdi geciyor zamanda o asılamadan sonra zorr..git git arkadasım öyle bir fırsatın varsa kacırma..bizim burada yapabilecegimiz aktivite yok degerlendir derim yani....

selamlar kızlar.bugün misafirim vardı.yeni gitti.giremedim.yazdıklarınıza yetişmek mümkün degil zaten :10: çok hızlısınız :27: perceinge aşılaman olmamış.nolur üzülme..toparlanıp yeni yola girmek lazım.benim bir ay ara vermem iyi oldu galiba.üst üste beni çok zorlayacaktı.olduğumuz iğneler gerçekten ağır .. psikolojiyi de etkiliyor.bu arada yine özel hastane ddevlet hastanesi karmaşası olmuş.bende açıklık getireyim.arkadaşlar ben daha önce özel hastaneye gidiyordum.ancak 2002 yılından sonra özel hastane rapor vermiyormuş.sadece devlet hastaneleri yada üniversite hastanelerinden rapor çıkartabiliyorsunuz.bir de özelde yapılan aşılamaları devlet saymıyor.tüp bebek raporu alabilmek için yeniden 2 kere iğneli aşılama yapılması gerekiyor.bunları öğrendikten sonra istemeye istemeye çok sevdigim doktrumu bıraktım ve çapaya başladım.bebişler için katlancaz napalım:31::31::31:

evet bende duydum soğan suyunu ıns bugun denıcem güzel sonuçlar verır kıstlerı gıttıgınde hamıle kaldılarmı peki ?

evet canım birtanesi soğan suyu içtim hamile kaldım diyordu ben pek inanmıyorum allah yazmışsa oluyor işte bunlarıda şifa olur diye kullanıyoruz bizde inşallah sanada şifa olur denemekle birşey kaybetmezsin sen iç bakalım ..benim ilk çocuğum evlenir evlenmez oldu ilk ay hemen tutmuştu kontrole gittiğimde kistimin olduğunu öğrendim yani kistle beraber hamile kalınabiliyor çikolata kisti değilse eğer ? o yumurtalamyı etkiliyormuş diye duymuştum bebeğim doğduktan 1 buçuk sene sonra laparoskopiyle alındı kistim yani o kistle hamile kaldım normal doğum yaptım hiç kımıldamamıştı ben doğumda gider sanıyodum ..ameliyattan sonrada hiç oluşmadı kisttim temizim yani... 1 sene korunmadıktan sonra aralıkta aşılama oldu yumurtalarım büyümüyormuş hiç aklıma gelmezdi ilk gebeliğim sorunsuz oldu 4 sene korunduk son 1 senedir korunmuyoruz olmadı ilk aşılama tuttu ama bebek tutunamadı düştü herşey kısmet 3 ay ara verelim dedi doktorum o arada kendiliğinden gebe kalabilirsin belki üreme organların çalışıyor bnu öğrendik dedi inş tedaviye gerek kalmadan olur bebişim ...inşallah hepimşzin kucakları dolar dualarım hepinizle arkadaşlar sizde benden dualarınızı eksik etmeyin olurmu..

Ay canim. Icimii rahatlattin simdi varya.. Bende dedim gunum mu gecti yumurtlama icin.. Herkes erkenden asilama oluyor bende daha tik yok.. Olsam da fayda etmicek diye dusunup kuruyordum kendi kendime.. Cok tesekkur ederim msjin icin canim.. :)

aşılamam 4 şubatta yapıldı,sabah erken gebelik testi yaptım ve 2 çizgi çıktı...
ancak daha kimselere söyleyemedim çünkü aklım çok karışık
şöyle ki; 11 şubatta ovitrelle diye bir iğne vurulmamı söylemişti doktor
eğer bebek oluşursa,tutunsun diye..

şimdi bu iğnenin içinde progesteron varmıdır?
acaba testi 2. çizgiyi o çıkarmış olabilir mi?

bilgisi olan varmı kızlar?

Aşılamadan Sonra Gebelik Belirtileri

1-Sarı renkte yada değişik renklerde akıntı
2- Karın ve kasık bölgelerinde adet olacakmış gibi ağrılar
3- Bel ve sırt ağrıları ve bunun yanı sıra sinirlilik hali
4- Göğüslerde şişme acıma yada batma gibi bir belirti olmuyor
5- Mide Bulantısı
6- İştahın artaması

çok teşekkürler canım.belirtileri yazdığın için...bende bu belirtilerin hiçbiri yok maalesef((((::

aşılamanın 7,günü hala hiçbir belirti yokk...
naz034 hayırlı olsun tedavin.inşallah hayırlı zaman bu aşılamadır.aynı iğnlerle mi başlattılar yoksa bir daha rapor aldın mı..benim bir kutum arttı tekrar rapor almak gerekyor mu.

Back