• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar bugun sabah doktor randevum vardi,
hemen 2. asilamaya geciyoruz hic beklemeden.
bu ay bir de ovidrelle igne yapicam kendime.

bugun klomen e basliyorum 5 gun,
sonra haftaya pazartesi tekrar doktor randevum var
kac yumurta olmus diye bakacak,
ins bu ikinci asilamada gelir bebisim.

adet olunca cok uzulmustum ama simdi tekrar tedavi moduna gecince biraz kendime geldim.
sonucta biz elimizden geleni yapiyoruz, vermek vermemek Allah a kalmis.
ins guzel haberler aliriz kizlar sizlerden de :):):)

perceinge senin bat ne zaman canim?

slm kızlar bir umutla girdim hamiş haberi vardır diye. Daha yok olur inşallah. Bir şey soracağım arkadaşlar benim bugün 5.i günüm ne gögüslerim şişti ne de kasıklarım ağrıyor :( içimde derinde o kadar büyük bir korku var ki bastırmaya çalıştığım. Benim sadece 2-3 gündür karnım patlayacak kadar şiş. O da hamişlik belirtisi. Acaba hamiş olan arkadaşlar belirtiler kaçıncı günde başladı

kızlar eksik yazmışım. Karın şişliği hamiş belirtisi değil diyecektim

amin canım hepimizin dilekleri aynı kimi okursam kendimden birşeyler buluyorum ve ağlayasım geliyor hemen duygusallaşıyorum benimde son 4 gün allahım yüzümüzü güldürsün

atalan sen niye 4 gün daha bekliyorsun ki sanırın yarın 12. günün yarın testi niye yapmadıgını öğrenebilir miyim.ben 4. oldum 15. de yapmayı düşünüyorum.

bilemiyorum ki canim yaa...
hamis arkadaslar cevap versin ins..

bn cok fazla wc ye ckyrdum sonra adetime 1-2 gun kala bi gun boyle ter basmisti filan ama hamis degilmisim,
bi arkadas daha demisti hatta boyle ter basinca ertesi gun adet olunuyor diye.

kizlar bugun sabah doktor randevum vardi,
hemen 2. asilamaya geciyoruz hic beklemeden.
bu ay bir de ovidrelle igne yapicam kendime.

bugun klomen e basliyorum 5 gun,
sonra haftaya pazartesi tekrar doktor randevum var
kac yumurta olmus diye bakacak,
ins bu ikinci asilamada gelir bebisim.

adet olunca cok uzulmustum ama simdi tekrar tedavi moduna gecince biraz kendime geldim.
sonucta biz elimizden geleni yapiyoruz, vermek vermemek Allah a kalmis.
ins guzel haberler aliriz kizlar sizlerden de :):):)

perceinge senin bat ne zaman canim?

canım normal seyrinde bat yarın bugünde asilamamin 15. günü

canım normal seyrinde bat yarın bugünde asilamamin 15. günü

oh oh iyi masallah ya, benim asilamadan sonra 12. gun baslamisti adetim,
senin 15 olmus bile, masallah canim ins guzel haberlerini duyariz insss :):)

arkadaşlar allah hepimizin gönlünün muradını versin inşallahhh... bende 1. aşılamamı yaptırdım daha önce yazmıştım ama usulünce olmadı benim içime sinmedi bir türlü çünkü doktorum spermleri yıkamadan yaptı benimde basiretim bağlandı sormak aklıma gelmedi.. 22 şubatı bekleyecekmişim adet olmazsam arayacakmışım .. spermleri yıkatmadan aşılama eski zamanlarda kalmış bir uygulamaymış doktorumun 27 yıllık mesleki tecrübesi var artık kendimi rahatlatmak için bunları düşünüyorum vardır herhalde bir bildiği diye :( kendimi bu şekilde rahatlatmaya çalışıyorum ne yapayım.....

selamlar kızçeler :-) napıosunuz ? epey bişiler yazmışsınız taKİp edemiyorum artık sizi..maşallah çok hızlısınız :34: yeni aşılama yaptıran arkadaşlar hayırlı olsun aşılamaları.inş bol bebişli olur.negatif sonuç alıp benim gibi yeniden deneyenlere Allah yardım etsin.bugün bende evraklarımı teslim ettim. yeniden rapor çıkacak.bunda da tutmazsa tüp bebek raporum çıkıyor :51: artık haziranda onu denicez.inş haziranda bulur bebişim beni.malum aşılama ile olmuyor.bu arada betoka neler yazmışsın öle ya..deemk ki hepimiz zaman zaman aynı duyguları yaşıyoruz.bu normal olan herhalde...:27: ama geciyor inan.bana da arada gelenler gelio :47:

inşallah canım tutar ya. Vardır bir bildiği elbet.

onu kendınız yapmazsınız göbeğin 2 parmak altına ve deri altına yapılıyor
sivri sinek ısırmış gibi oluyor ben sonuncusunu devlet hastanesinde yaptırdım daha önde 2 tanesini özel de yaptırdım . ama yapamamışlar . Yaptırırken mutlaka söyleyin deri altına diye. her hemşire bilmiyor
bende bilmiyordum deri altına yapıldığını öğrendiğim iyi oldu

merhabalar. benim de bugün sabahtan aşılamam oldu. beklediğimden çok daha kısa, acısız ve rahattı.

İğneli oldum aşılamayı. çünkü bende pko var. geçen yıl 3 ay üst üste klomen kullandım yumurta geliştirmek için ama bana hiç yaramadı. yumurtalıklarımın içi folikül doldu. ve onlar kiste dönüştü. onları eritmek için aylarca uğraştık.

şimdiki doktorum önce menagon 75ml ile başladı. o kalçadan yaptırılıyor ve biraz yakan bir iğne. Bir hafta sonra da gonal f 250'yi ekledi 75ml. bu iğneyi ben yaptım. arkadaşların da paylaştığı gibi azıcık acıyo. (ama yaşadıklarımız yanında leblebi şeker) böylece her gün 150ml oldu. bende doz düşük gitti yani. buna ramen her iki yumurtalığımda en az 15'er küçük folikül gelişti. Allahtan büyümedi onlar. 2 tanesi büyüdü.
toplamda 2 kutu menagon 2 kutu gonal f kullandım. 36 saat önce c.tesi gecesi çatlatma iğnesini vurdum. (o da göbekten) şimdi sonucu bekliyorum. 15 gün çok kısa zannederdim ama şimdi gün gün sayınca anlayacağım ne kadar uzun olduğunu. Şükür ki çok yoğun çalışıyorum gün içinde.

çok güzel açıklamışın teşekkürler ALLAH yardımcımız olsun

kızlar gonal f için konuşuyorum o iğneyi hemşire bana şöle anlattı.göbek deliğinden üç parmak sağ yada sol tarafa iğneyi 90 derecelik dik açı ile tamamen batıracaksın yavaş yavaş zerkedeceksin demişti.

kızlar gonal f için konuşuyorum o iğneyi hemşire bana şöle anlattı.göbek deliğinden üç parmak sağ yada sol tarafa iğneyi 90 derecelik dik açı ile tamamen batıracaksın yavaş yavaş zerkedeceksin demişti.
bende fostimon kullanmistim aynı şekilde bana hemsire özellikle iğneyi dik olarak batirmami söylemişti ilaç derinin altına iyice işlesin diye

bende fostimon kullanmistim aynı şekilde bana hemsire özellikle iğneyi dik olarak batirmami söylemişti ilaç derinin altına iyice işlesin diye

derinin altına diyince sanki daha yatay batırılması gerekiyo gibi düşündüm..neyse artık usta olduk.bu ay zorlanmadan yaparım iğnemi.adetin gelmesini bekliorum:31:

bu ay ben de ovidrelle igne yapicam. daha cok var ama kesin sorarim size nasil yapicam diye.
resimli aciklamali bi kagit verdi hemsire, ins dogru yere yaparim.
igneyi batirirken elimizle gobegin bi kismini boyle skstryoruz, enjekte ederken birakiyoruz sanki skstrmayi oyle gibi anlatmis.

merhaba arkadaşlar bende 28 ocakta aşılamamı yaptırdım ve bugun sonucunu aldım olumsuz ılk asılamam gercıı menegon ıgne vuruldum ve daha sonra çatlatma ıgnesı ovıtrelle kullanıldı ben polıkıstık over hastasıyım sımdı bır ıkı ay ara verıcem ama cok kotuyum cok moralım bozuldu bugun sonucu elıme aldığımda sımdı 2 ay ara verıcem sızce bu donemde ne yapmam lazım polıkıstık over ıcın bıldıgınzı bı doğal yöntem varmı

bu evlilik çizelgesini nasıl yapıyorsunuz bende yaptım ama ingilizce oldu yaa :(

merhaba arkadaşlar bende 28 ocakta aşılamamı yaptırdım ve bugun sonucunu aldım olumsuz ılk asılamam gercıı menegon ıgne vuruldum ve daha sonra çatlatma ıgnesı ovıtrelle kullanıldı ben polıkıstık over hastasıyım sımdı bır ıkı ay ara verıcem ama cok kotuyum cok moralım bozuldu bugun sonucu elıme aldığımda sımdı 2 ay ara verıcem sızce bu donemde ne yapmam lazım polıkıstık over ıcın bıldıgınzı bı doğal yöntem varmı

inşallah rabbim bir dahaki seferide bekletmeden gönderir bebeğini canım,gelmiş geçmiş olsun..aynı gün yaptırmışız aşılamamızı benimde 28 inde yapılmıştı ben hala test yaptırmadım akşam eşimle konuştuk yaptırsakmı diye hazırmısın sonucu görmeye dedi kalakaldım,hayır sanırım hazır değilim,kaç gün daha dayanabilirim bilmiyorum,henüz adet olmadım,lekelenmem falan da yok sadece belimde agrı var bazen tamamen kesiliyor bazende bacaklarıma kadar vuruyor agrısı bide akıntı var su gibi..öyle işte umut dünyası elimizden geleni yapmaya çalıştık bundan sonrası rabbimin takdiri dualarımızı edip çekilip köşemize bekliyoruz..allah en tez vakti bizler için hayırlı kılıp göndersin inşallah bebişlerimizi..tekrar gelmiş geçmiş olsun

Back