• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bende hep kendim yaptım saten zor bişi değil onun için hep aynı saatte sağlık ocağına kim gidecek.ben jinemede gidiyorum canım.

canım inşş hepimiz alırz inşş bebişlerimizi göbüşlerimize çokk istiyorum çokkkk:49:

Canım benim aşılama yapıldığının ertesi günü ağrılarım başladı bugün aşılama yapılalı 11.günüm ve hala ağrım var göğüslerimin yanı ağrıyorum karnımın içi gazla dolu gibi.fakat bunlar belirtimidir bilmem sonuçta onca hormon aldık ağrı olmasa şaşırırdım:1: bazen forumları okuyorum acaba olabilirmiyim diyorum sonra kendi vicudumu dinliyorum saçmala adat ağrısı çekiyorsun diyorum.rabbim neylerse güzel eyler.
CANIMinşallah adet değil bebek belirtileridir.benimde aşılamadan sonraki 5.günüm hiçbir belirtim yok sadece göğüste ağrı o kadar.
allah inşallah en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır.amin

canım bu akşam bende dr gidicem iğneli tedaviye başlıcam ama şimdiden sor işaretleri var acaba kendi kendime iğne yapabilirmiyim diye heyecan dorukta :)

canım aşılaman hayırlı olsun.bende senin gibiydim karnımdan iğne mi falan.sonra doktor anlattı ve bir tane de kendisi yaptı.sonra bende korka korka denedim eşimin yardımıyla yaptık.ucu girdikten sonra hiçbirşey hissetmiyorsun.

canım aşılaman hayırlı olsun.bende senin gibiydim karnımdan iğne mi falan.sonra doktor anlattı ve bir tane de kendisi yaptı.sonra bende korka korka denedim eşimin yardımıyla yaptık.ucu girdikten sonra hiçbirşey hissetmiyorsun.

çokk teşeküreler arkadaşım ilgin için ama benım eşim şimdiden sakın bana güvenme ben hayatta yapamam diyor :) yüreği elvermezmiş

merhaba bayanlar bend eocak ayında aşılama ypıp hamiş kalanlardanım 3 yıllık tedavi sürecinden sonra muradıma erdim neler yaşadım neler ama sonuç önemli herşeyi unutuyor insan rabbim sizide güldürsün en kıza zamanda... göbekten kendi kendine iğne yapacaksın dedğinde hemşire ve anlatırkan nasıl yapacağımı hayatta yapapo dedim asla dedim ki ben rahim filmini bile tırsaklığımdan anestezi alıp çektirdim o derece iğne ilaç kan verme beni korkudan titredit hep minik çocuklar gibi iğneden kaçarım ama bu çok kolaymış size kendi yöntemimi anlatayım ilk iğne vurulacağım gün yapamadım eşim denedi kaçtım ablam denei geri çekildim yapamadı en son duvara dayandım ayakta ablam yaptı acımadığını hissedince çok güldüm 2. günnn iğneyi kaleme koydum dozunu ayarladım ucuna yeni iğneyi taktım başladım korkmaya nasıl yapacağım yapmamda lazım evde yalnızdım ve saatini geçirmemeliyim dedim elime kolonyalı pamuğu aldım göbeğin alt kısmı zaten milimlik ölçüyegerek yok demişti hemşire loş odaya geçtim bakmöadan yaptım bakınca iğneyi batıramadım çünki yavaşça zerk ettim ilacı içime sonra iğneyi çektim aaaaa çok kolaymış dedim artık vız gelir dedim hatta aşım ttumatınmca tüp bebek yapacağız diye düşünüyorduk tüp bebek iğneleri hep göbektenmiş dedi eşim olsun dedim ve geri kalan 5 gün ben yaptım iğnemi gittim yumurtam büyümüş doktorum bu gece 12 de çatlatma iğneneide göbekten yap ondan sonrası artık allaha kalmış dedi sonra meleğime kavuştum inş doğuncada kucağıma alıncada tam kavuşmuş olacağım...

evet arkadaşlar uzun zamandan beri kulübe girmiyordum kendimi ancak toparlayabildim malesef aşılamam tutmadı doktor 2. bi aşılama yapmayalım biraz bekleyelim dedi. klomenli tedaviye başladım eğer bu ayda olmassa iğneli tedaviye başlayacağız kısacası Allah yardımcım olsun bu arada yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza herkes hoşgelmiş topiğimize kızlar iğneli tedavi nasıl oluyor görenler varsa bilgilendirirmisiniz beni

merhabalar. benim de bugün sabahtan aşılamam oldu. beklediğimden çok daha kısa, acısız ve rahattı.

İğneli oldum aşılamayı. çünkü bende pko var. geçen yıl 3 ay üst üste klomen kullandım yumurta geliştirmek için ama bana hiç yaramadı. yumurtalıklarımın içi folikül doldu. ve onlar kiste dönüştü. onları eritmek için aylarca uğraştık.

şimdiki doktorum önce menagon 75ml ile başladı. o kalçadan yaptırılıyor ve biraz yakan bir iğne. Bir hafta sonra da gonal f 250'yi ekledi 75ml. bu iğneyi ben yaptım. arkadaşların da paylaştığı gibi azıcık acıyo. (ama yaşadıklarımız yanında leblebi şeker) böylece her gün 150ml oldu. bende doz düşük gitti yani. buna ramen her iki yumurtalığımda en az 15'er küçük folikül gelişti. Allahtan büyümedi onlar. 2 tanesi büyüdü.
toplamda 2 kutu menagon 2 kutu gonal f kullandım. 36 saat önce c.tesi gecesi çatlatma iğnesini vurdum. (o da göbekten) şimdi sonucu bekliyorum. 15 gün çok kısa zannederdim ama şimdi gün gün sayınca anlayacağım ne kadar uzun olduğunu. Şükür ki çok yoğun çalışıyorum gün içinde.

Kizlar selam,
Ocak ayini dinlenerek gecirdikten sonra,bu ay puregon igne kullanarak yumurta buyuttuk.vee bugun oglen 3.asilamami yaptirdim:))
İnsallah bu sefer olur,allahin hakki 3 demisler:))

merhabalar. benim de bugün sabahtan aşılamam oldu. beklediğimden çok daha kısa, acısız ve rahattı.

İğneli oldum aşılamayı. çünkü bende pko var. geçen yıl 3 ay üst üste klomen kullandım yumurta geliştirmek için ama bana hiç yaramadı. yumurtalıklarımın içi folikül doldu. ve onlar kiste dönüştü. onları eritmek için aylarca uğraştık.

şimdiki doktorum önce menagon 75ml ile başladı. o kalçadan yaptırılıyor ve biraz yakan bir iğne. Bir hafta sonra da gonal f 250'yi ekledi 75ml. bu iğneyi ben yaptım. arkadaşların da paylaştığı gibi azıcık acıyo. (ama yaşadıklarımız yanında leblebi şeker) böylece her gün 150ml oldu. bende doz düşük gitti yani. buna ramen her iki yumurtalığımda en az 15'er küçük folikül gelişti. Allahtan büyümedi onlar. 2 tanesi büyüdü.
toplamda 2 kutu menagon 2 kutu gonal f kullandım. 36 saat önce c.tesi gecesi çatlatma iğnesini vurdum. (o da göbekten) şimdi sonucu bekliyorum. 15 gün çok kısa zannederdim ama şimdi gün gün sayınca anlayacağım ne kadar uzun olduğunu. Şükür ki çok yoğun çalışıyorum gün içinde.

Allah yardımcın olsun. sabır diliyorum sana. inşallah tutar senin kide .biz diğer arkadaşlarla hayırlı sonucu bu hafta öğrencez kısmet bakalım

Kizlar selam,
Ocak ayini dinlenerek gecirdikten sonra,bu ay puregon igne kullanarak yumurta buyuttuk.vee bugun oglen 3.asilamami yaptirdim:))

allah yardımcın olsun hayırlısı olsun tez zamanda hepimiz meleklerimizi kucağımıza alırız inş

CANIMinşallah adet değil bebek belirtileridir.benimde aşılamadan sonraki 5.günüm hiçbir belirtim yok sadece göğüste ağrı o kadar.
allah inşallah en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır.amin

Canim, bu kasik ve gogus agrilari daha cok progestan hap yuzunden oluyor.belirtiler kisiye gore degisir tabii de,beklentinizi agrilarin yogunluguna gore yukseltmeyin.benim 2.asilamamda kasik agrisi ve gogus şişligi vardi,cok kisi hamilelik belirtisi derken,dr.verdigi tarihten 2gun sonra regl oldum.cok heveslenmistim,kesin hamileyim diyordum.sonra 3gun agladim...

Patlaktop; ikimizin tarihi ayni,birlikte beklicez demek ki..
Benim 3.ama igne ile ilk asilamam,insallah ikimizin ki de tutar.
Bu hafta sonuc alacak arkadaslar da insallah guzel haberler verirler bize:)))

Ben burdayim canimmm :) bende esime soledim sen yat ben kulube gidiyorum.. Diyo ne kulubu :) dedim bizim kulub kadinlar kulubu.. Uf askim sen de alemsin bu arkadaslarin uyumuyor mu esleri napiyor bunlar uyurken diyo :) dedim onlar da senin gibi uyuyolardir herhalde heheh :)) canim insallah asilaman tutar.. Kac gun kaldi simdi? Bence test yapma.. Bekle madem doktorun gel demis o gun git sonucunu al.. Insallah su an bu yazilari bize iki kisi beraber yaziyorsundur canim :) bende bu hafta gidicem asilamaya heycanliyim.. Ilk denemem olucak.. Bel agrin niye var canim? Oyle agri yapiyor mu ki? Ay yorumlara baktim herkeste agri oluyomus yaa.. Korkutmayin beniiiiiii.. Bu velet gelmeden hem agrili hem masrafli oldu bizim icin.. Ama olsunnn ben raziyim,, canim bence de sen dinliyorsun kendini.. Sikma bukdr rahat ol. Pozitif dusun karnina dokun, insallah Allah'im o dokundugun yerde bebegine yer acmistir.. Ama bekle test yapma.. Hem bolesi daha guzel degil mi.. Neden umidini kiriyorsun hemen.. Madem uyuyamadin git kendine guzel bi nescafe yap.. Keyfin yerine gelsin.. :)

sormaaaa veletler dediğin gibi hem çok masraflılar hemde canımıza okuyorlar daha gelmeden:)gelsinlerde allahın izniyleee mıncıra mıncıraa çıkartırız acısını:)benim öyle çokkk fazla agrım olmadı canım ama agrısız günümde olmadı,zaten aşılamam çok problemli geçti onunda etkisi vardı agrılarımda..öyle korkulacak bişey değil amaaa egerki keyfinin yerine gelmesi için bi nescafe olsada içsem diyenlerdensen sana kötü bi haberim var;aşılamadan sonra kafeinli içecekler kesinlikle yasak..ben pek kahve düşkünü değilim ama kola ve yeşil çay vazgeçilmezlerim arasındaydıı ta kiii aşılamaya kadar aşılamadan beri ağzıma biel sürmedimm..ne ağrısında oluyo insan ne agız tadıyla yiyip içemediğindeee ahhh bi gelse bebişler bi gelseee:)

tatlım bu belirtilerin hepsi gebiş olduğunu gösteriyor,dilerim tutunmuştur sana sımsıkı minik bebeğin,
benimde 8. günüm aşılamamda...rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhh
milkseykkk ağzından bal damlıyorr maşşallahh yaa ne güzel dilekler bunlar canım rabbim benim için dilediğin bütün güzellikleri misli misli versin hem sana hem yuvana tatlım

bence hamilesin sen canım bnde hamile kaldığımda hep öle oluyordu titiriyordum akşamları sonada yanıyordum birde en öenmli belirten özelik sık tuvalete gitme ve beyaz akıntı bn adet oldum sanyordum bakıyordum akıntı dualrımız seninle )))
beklemek ne zor iş yaaa zaman geçmek bilmiyor..işin kötüdü hem deli gibi zaman geçsin istiyorum hemde geçmesin:( çok tırsak oldum ben çok...mevcut belirtiler bunlar ama bakalım iştee o kadar ilaçtan sonra insan bilemiyor ki ne olacagını ben agrılarımı hep progestana bağlıyorum..yatınca iyi ama biraz dolanayım biraz iş yapayım yada oturayım belim zonklamaya başlıyor resmen..öyle işte inşallah dediğin gibidir elifcim yaa inşallahhh hayırlı haberler verebilirim bende..bu hafta sonuc bekleyen bi kaç kişi daha var inşallah peş peşe patlatırız bebiş haberlerinii..rabbim hepimize nasip etsin inşallah

kızlar gercekten cok kötüyüm dün sabaha kadar oturdum niye niye diye düşündüm agladım.
eşimede belli edemiyorum problem onda oldugu için o daha cok üzülüyo o yüzden kendi kabuguma cekilmiş durumdayım.
bilmiyorum ama bu denemeden sonra hiç cocugum olmuycakmıs gibi geliyor.hiç anne olamıycam o duyguyu
O KOKUYU HİÇ HİSSEDEMİYCEM O ANNE DEYİŞİNİ BELKİDE HİÇ DUYAMIYCAM ama rabbim böyle yazdıysa alnımıza cekicez..

bu arada yarın için randevu aldım dr gidicem
ama tekrar deneme konusunda hala kararsızım...
çünkü hiç umudum kalmadı yoruldum..
biliyorum 6 sene 10 sene ugrasanlar bile var belki cabuk pes ediyorum ama yapacak bişey yok
beynen ve bedenen yoruldum üzüldüm kırıldım
her ay o kırmızıları gördügümde YIKILDIM yinemi rabbim dedim...
isyan etmiyorum allahın takdiri ilahisi diyicem ve oturucam..
bugün biraz olsun rahatlayabilmek için kuzenimin bebegini sevmeye gittim daha dogrusu kendimi teselli etmeye gittim:(((
bak gör sen baskalarının cocuklarını sevmekle yetin dedim kendi kendime....
Aman kızlar cenem düştü cok doluyum kimse anlamıyor ancak sizinle rahatca konusup içimi dökebiliyorum lütfen mazur görün beni
KUSURA BAKMAYIN...bana yazan benimle ilgilenen herkeze cok ama cok tesekkür ederim iyiki varsınız....:((((

yaa betoka yapma böylee biliosun bizler için en etkili ilaç umut...bir an önce toparlan sorunlarını gözünde aşılmayacak dağlar haline getirme kimler kimler ne rahatsızlıklarla bebişlerine kavusmuslar forumda okuyorum her gün ama ilk önce umutlu olacaksınn umudu kırmak yok yılmak vazgecmek yok inancımızı hiç kaybetmiycez inşallah şimdi değilse bir gün mutlaka kavusucaz meleklerimize rabbim çok aratmasın deyip bütün sıkıntılara bütün üzüntülere bütün kırgınlıklara dayanıcaz verende o vermeyende sabırla bekliycez..kendine çok fazla yüklenme bi kaç gün daha üzülmen için zaman tanıyoruz sana ama sonra tekrar aynı inanc ve aynı umutla aramıza dönmeni bekliyoruz tatlım...

bu arada aklıma bişey geldi bir gün eşimle konulurken eşim şöyle dedi: rabbim bodrumda o karanlıkta o havasız penceresiz yerde yaşayan örümceğin ağına sinek gönderiyor rızık diye,penceresiz ışıksız ortamda olmaz denip de olana bak,rabbim olduruyor işte nerdeyse gönderiyor ksımetini...

inşallahh kısmetimiz bulacak bizleridee bi gün inşallah dolacak kucaklarımız canım

hayırlı olsun,gelmiş geçmiş olsun inşallahhh iki hafta sonra bebişinin haberlerini alırız,doktorun ne tavsiye etti bilmiyorum ama ilk üç gün eger imkanın varsa yemek ve lavabo dışında kalkmamak üzere yatmanı tevsiye ederim su dönemde bende en önemli olan şey dinlenmek..beklerken zor ve sıkıntılı olabiliyor iki hafta allah yardımcın olsunnn

nhsyn nerelerdesin ya hiç sesin çıkmıyor nasıl gecti iki hafta ne alemdesin özelde mesaj atayım dedim ama atamıyormusum daha:( yarın seninde test günündü merak ettimmm

Kizlar selam,

hayırlı ugurlu saglıklı bebişli olsun aşılaman nazancım inşallahhh hayırlı haberlerini alırız..patlaktopa da dediğim gibi imkanın varsa güzelce dinlennn beklerken zor bi iki hafta olacak senin için allah yardımcın olsun

Back