• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
varya bazen diyorum bugün 10.günün asya git yap rahatla ama sonra diyorum ne gerek var karnın ağrıyo hasta olcan.rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.

kızlar gercekten cok kötüyüm dün sabaha kadar oturdum niye niye diye düşündüm agladım.
eşimede belli edemiyorum problem onda oldugu için o daha cok üzülüyo o yüzden kendi kabuguma cekilmiş durumdayım.
bilmiyorum ama bu denemeden sonra hiç cocugum olmuycakmıs gibi geliyor.hiç anne olamıycam o duyguyu
O KOKUYU HİÇ HİSSEDEMİYCEM O ANNE DEYİŞİNİ BELKİDE HİÇ DUYAMIYCAM ama rabbim böyle yazdıysa alnımıza cekicez..

bu arada yarın için randevu aldım dr gidicem
ama tekrar deneme konusunda hala kararsızım...
çünkü hiç umudum kalmadı yoruldum..
biliyorum 6 sene 10 sene ugrasanlar bile var belki cabuk pes ediyorum ama yapacak bişey yok
beynen ve bedenen yoruldum üzüldüm kırıldım
her ay o kırmızıları gördügümde YIKILDIM yinemi rabbim dedim...
isyan etmiyorum allahın takdiri ilahisi diyicem ve oturucam..
bugün biraz olsun rahatlayabilmek için kuzenimin bebegini sevmeye gittim daha dogrusu kendimi teselli etmeye gittim:(((
bak gör sen baskalarının cocuklarını sevmekle yetin dedim kendi kendime....
Aman kızlar cenem düştü cok doluyum kimse anlamıyor ancak sizinle rahatca konusup içimi dökebiliyorum lütfen mazur görün beni
KUSURA BAKMAYIN...bana yazan benimle ilgilenen herkeze cok ama cok tesekkür ederim iyiki varsınız....:((((

allah yardımcın olsun canım belliki cok dolmuşsun zaman zaman hepimizin yasadığı yoğun duygular bunlar.bilmiyorum kaç yıldır deniyorsunuz ama hemen pes etme,yorulma ve duadan hic vazgecme.bu bizim sınavımız.sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak.bende 2 yıldır her adet döneminden sonra bırkac gün kendime gelemezdim.bu ay ilkkez aşılama denedik ama ümitsizim yine okadar alıştımkı hayalkırıklarına ama yinede rabbimden ümit kesilmez diyorum ve teslim oldum.herşey allahtan diyorum kendimi teselli etmekten başka carem yok.hiçbir problemimiz yok ama yinede olmuyor.biz sebeblere sarılalım,tedavimizi olalım en azından elimizden geleni yaptık diyebileli.veren de allan da allah...allah en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah...

çok az kaldı hepimiz mutlu sona ulaşacağız kendini hamile gibi hisset iyi şeyler olsun , adet olacakmış gibi olurmuş zaten ve bir bakmışın hamilesin

istermisiniz hep beraber sırasıyla hamlileyim diye yazalım bir bakmışsınız ki rabbim nasip etmiş hepimiz hamileyiz ne güzel olur dimi?ilk kim gidiyo teste :1::1::1:

evet arkadaşlar uzun zamandan beri kulübe girmiyordum kendimi ancak toparlayabildim malesef aşılamam tutmadı doktor 2. bi aşılama yapmayalım biraz bekleyelim dedi. klomenli tedaviye başladım eğer bu ayda olmassa iğneli tedaviye başlayacağız kısacası Allah yardımcım olsun bu arada yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza herkes hoşgelmiş topiğimize kızlar iğneli tedavi nasıl oluyor görenler varsa bilgilendirirmisiniz beni

istermisiniz hep beraber sırasıyla hamlileyim diye yazalım bir bakmışsınız ki rabbim nasip etmiş hepimiz hamileyiz ne güzel olur dimi?ilk kim gidiyo teste :1::1::1:

ben idrar testi yapmıycam.tek çizgi görmeye tahammülüm yok.direk kan testi yaptırcam cuma sabahı yaptırıcam.sonucu alıralmaz yazarım buraya.lütfen herkez yazsın..:)

çok az kaldı hepimiz mutlu sona ulaşacağız kendini hamile gibi hisset iyi şeyler olsun , adet olacakmış gibi olurmuş zaten ve bir bakmışın hamilesin

daha önceden kendimi çok hamile zannettiğim anlar oldu ama hiç gebelik yaşamadığım için,vucudumun tepkileri ne olur bilmiyorum..
aşılamamın 8. günü ve şuan belim sökülüyor,adetime çok var (geçen ay 21 de hastalanmıştım)
affedersiniz boş bi gazım var sürekli,sol kasığım aşılama anından beri batıyor ve çok bitkinim..

bakıcak olursak bunların hepsi hamilelik belirtileri ama gel gelelim ben ne ümitlenebiliyorum , ne de başka bişey..

arkadaşlar aşılamadan sonra belirtileriniz neydi acaba.gögüslerde acıma var mıydı...

Canım benim aşılama yapıldığının ertesi günü ağrılarım başladı bugün aşılama yapılalı 11.günüm ve hala ağrım var göğüslerimin yanı ağrıyorum karnımın içi gazla dolu gibi.fakat bunlar belirtimidir bilmem sonuçta onca hormon aldık ağrı olmasa şaşırırdım:1: bazen forumları okuyorum acaba olabilirmiyim diyorum sonra kendi vicudumu dinliyorum saçmala adat ağrısı çekiyorsun diyorum.rabbim neylerse güzel eyler.

evet arkadaşlar uzun zamandan beri kulübe girmiyordum kendimi ancak toparlayabildim malesef aşılamam tutmadı doktor 2. Bi aşılama yapmayalım biraz bekleyelim dedi. Klomenli tedaviye başladım eğer bu ayda olmassa iğneli tedaviye başlayacağız kısacası allah yardımcım olsun bu arada yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza herkes hoşgelmiş topiğimize kızlar iğneli tedavi nasıl oluyor görenler varsa bilgilendirirmisiniz beni

canım bu akşam bende dr gidicem iğneli tedaviye başlıcam ama şimdiden sor işaretleri var acaba kendi kendime iğne yapabilirmiyim diye heyecan dorukta :)

daha önceden kendimi çok hamile zannettiğim anlar oldu ama hiç gebelik yaşamadığım için,vucudumun tepkileri ne olur bilmiyorum..
aşılamamın 8. günü ve şuan belim sökülüyor,adetime çok var (geçen ay 21 de hastalanmıştım)
affedersiniz boş bi gazım var sürekli,sol kasığım aşılama anından beri batıyor ve çok bitkinim..

bakıcak olursak bunların hepsi hamilelik belirtileri ama gel gelelim ben ne ümitlenebiliyorum , ne de başka bişey..

canım çatlatma iğnesini vurulduktan sonra 16.güne kadar kırmızıların gelmesi lasım eğer gelmez ise ki inşallah gelmez o saman bir umut derim belki bir umut.yoksa normal edet tarihinizi hesaplarsanız benim günümü daha tam 8 gün var.ama ben biliyorumki iğneden sonra benimkiler 16.gün geliyor gelemez olasıcalar:1::1:

canım bu akşam bende dr gidicem iğneli tedaviye başlıcam ama şimdiden sor işaretleri var acaba kendi kendime iğne yapabilirmiyim diye heyecan dorukta :)

canım hiç korma telaş yapacak bişi yok.fazla birşey hissesmiyorsun iğneler küçük ve ince saten.iğnelerden sonra normal bir şekildemi ilişki olacak yoksa aşılamamı yaptıracaksın canım?ben iğnelerle yumurta geliştirdim ama olmadı şimdiki aklım olsa onca para verdim o iğnelere 500-600 daha verir aşılama yaptırırdım.

devletemi özele mi gidiyorsun canım? sanırım bursalısın bende bursalıyım?

canım hiç korma telaş yapacak bişi yok.fazla birşey hissesmiyorsun iğneler küçük ve ince saten.iğnelerden sonra normal bir şekildemi ilişki olacak yoksa aşılamamı yaptıracaksın canım?ben iğnelerle yumurta geliştirdim ama olmadı şimdiki aklım olsa onca para verdim o iğnelere 500-600 daha verir aşılama yaptırırdım.

tatlım aşılama olucak iğnelerden sonra bu benim 2, aşılamam olucak daha önceki klomen le olmuştu

kendi kndine yapanlar varmış göbekten felan ama ben hiç zannetmiyorum yapabileceğimi nyse bilgilendirirsin beni artık

kendi kndine yapanlar varmış göbekten felan ama ben hiç zannetmiyorum yapabileceğimi nyse bilgilendirirsin beni artık

onu kendınız yapmazsınız göbeğin 2 parmak altına ve deri altına yapılıyor
sivri sinek ısırmış gibi oluyor ben sonuncusunu devlet hastanesinde yaptırdım daha önde 2 tanesini özel de yaptırdım . ama yapamamışlar . Yaptırırken mutlaka söyleyin deri altına diye. her hemşire bilmiyor

onu kendınız yapmazsınız göbeğin 2 parmak altına ve deri altına yapılıyor
sivri sinek ısırmış gibi oluyor ben sonuncusunu devlet hastanesinde yaptırdım daha önde 2 tanesini özel de yaptırdım . Ama yapamamışlar . Yaptırırken mutlaka söyleyin deri altına diye. Her hemşire bilmiyor

ben kendimiz yapıcaz diye biliyordum artık akşama dr dan öğrenicem nasıl olduğunuz

Back