• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar adet oldum cok üzgünüm ya tutmadı TUTUNAMADI BEBEGİM..
biz ne zaman anne olucaz. biraz aramı versem diye düşünüyorum.
cok yoruldum artık ..:((((
agla agla agla...elden bişey gelmiyor...

hadi ya canım bence vazgeçme, bunda değilse diğerinde olur inşallah. ve üzüntünü de lütfen içine atma sonra daha kötü oluyor bende. Birkaç gün kendini bir dinlen sonra karar verirsin ama vazgeçmek yok:(

hadi ya canım bence vazgeçme, bunda değilse diğerinde olur inşallah. ve üzüntünü de lütfen içine atma sonra daha kötü oluyor bende. Birkaç gün kendini bir dinlen sonra karar verirsin ama vazgeçmek yok:(

sagolasın canım ilgin için iyiki burası ve sizler varsınız konusabildiğim kendimi herhalimle anlatabildiğim.
cok sagol...

ahh ahh ah ki ne ahh..
ne denir ki güzelim, aynı şeyleri yaşıyoruz...
Allahım hepimize hayırlısıyla tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin..
Ben biraz ara verdim, istersen sen de biraz dinlen, 1-2 ay sonra tekrar dene...hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

çok üzüldüm canım yaaa :-( ama sabır inşallah sabrimizi sonu selamet olacak...uzulmemek elde değil elbet uzuleceksin ama bir an önce toplarlan...napalim bebislerimiz gelene kadar elimizden geldigince yüreğimiz dayandığınca devam edicez bizim de sınavını buymuş rabbim beterinden saklasın canım...sabır sabır bak gor bigun bagira bagira bebislerimiz haberlerini vericez buralardan hep birlikte insallllahhhh

aynı duyguları yaşadım ben arkadaşım 10 gün önce aşılama tuttu hamilesin dedi doktorum haklıydıda herşey yolundaydı sonra şiddetli bir ağrı sağ kasığımda acile gittim düşük önleyici iğne de yaptılar ama olmadı işte hcg değeri düşmeye başladı sonrada tutunamadı düştü bebeğim ben ilk gün çokkk kötüydüm düşünmek hatırlamak istemiyorum inanki ama toparlandım işte alışıyor insan 3 ay ara verelim sonra tekrar deneriz dedi doktorum ve en azından üreme organlarının çalıştığını anladık üzülme dedi 3 ay korunma normal yollada hamile kalabilirsin belki dedi... sende üzülme fazla toparlan tekrar denemeye hazır olduğunda yine denersin rabbim hepimizin yüzüne gülsün dualarımızı kabul etsin bebeklerimizi kucağımıza versinen kısa zamanda inşallah ..

gecmis olsun canim ya, tuh :( seni gayet iyi anliyorum..
keske mutlu haberler verip sevinebilseydik ama olmayinca olmuyor iste..
ins Rabbim hayirli saglikli sihhatli eli ayagi duzgun bebekler versin.
kaldiramayacagmz yuklerle imtihan etmesin canim..
bi doktora git bakalim yine de kist falan olusmus mu bi baksin..
sonra yine ara vermek istersen verirsin canim..

betoka gecmiş olsun.inan ne diyecegimi iblemiyorum.çok kötü bir durum.bazen hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor bana.ama böyle de düşünmek istemiyorum.sanırım tek çaremiz dua edip beklemek

biz de dun esimle onu konustuk, napalim yani hic bebegimiz olmazsa da biz birbirimizi cok seviyoruz, bu sekilde yasamayi kabul ediyoruz dedik..
bazen hayat insana hic aklina hayaline bile getirmedigi seyleri yasatiyor.. bunda da vardir bir hayir..

biz de dun esimle onu konustuk, napalim yani hic bebegimiz olmazsa da biz birbirimizi cok seviyoruz, bu sekilde yasamayi kabul ediyoruz dedik..
bazen hayat insana hic aklina hayaline bile getirmedigi seyleri yasatiyor.. bunda da vardir bir hayir..
bir şey diyim mi biz de eşimle konuştuk...eşim biiraz daha deneriz olmadı evlat ediniriz dedi.bunu çok ciddi bi şekilde sööyledi.zaten şuan bile alma hakkımız var.şartlarımız tutuyor.ama ben en az 5 yıl daha denerim şansımı.yaş 35 olunca napıyım gider alırız bir bebek.hem belki Rabbim bize bunun sevabını uygun görmüştür.

kızlar gercekten cok kötüyüm dün sabaha kadar oturdum niye niye diye düşündüm agladım.
eşimede belli edemiyorum problem onda oldugu için o daha cok üzülüyo o yüzden kendi kabuguma cekilmiş durumdayım.
bilmiyorum ama bu denemeden sonra hiç cocugum olmuycakmıs gibi geliyor.hiç anne olamıycam o duyguyu
O KOKUYU HİÇ HİSSEDEMİYCEM O ANNE DEYİŞİNİ BELKİDE HİÇ DUYAMIYCAM ama rabbim böyle yazdıysa alnımıza cekicez..

bu arada yarın için randevu aldım dr gidicem
ama tekrar deneme konusunda hala kararsızım...
çünkü hiç umudum kalmadı yoruldum..
biliyorum 6 sene 10 sene ugrasanlar bile var belki cabuk pes ediyorum ama yapacak bişey yok
beynen ve bedenen yoruldum üzüldüm kırıldım
her ay o kırmızıları gördügümde YIKILDIM yinemi rabbim dedim...
isyan etmiyorum allahın takdiri ilahisi diyicem ve oturucam..
bugün biraz olsun rahatlayabilmek için kuzenimin bebegini sevmeye gittim daha dogrusu kendimi teselli etmeye gittim:(((
bak gör sen baskalarının cocuklarını sevmekle yetin dedim kendi kendime....
Aman kızlar cenem düştü cok doluyum kimse anlamıyor ancak sizinle rahatca konusup içimi dökebiliyorum lütfen mazur görün beni
KUSURA BAKMAYIN...bana yazan benimle ilgilenen herkeze cok ama cok tesekkür ederim iyiki varsınız....:((((

aynı duyguları yaşadım ben arkadaşım 10 gün önce aşılama tuttu hamilesin dedi doktorum haklıydıda herşey yolundaydı sonra şiddetli bir ağrı sağ kasığımda acile gittim düşük önleyici iğne de yaptılar ama olmadı işte hcg değeri düşmeye başladı sonrada tutunamadı düştü bebeğim ben ilk gün çokkk kötüydüm düşünmek hatırlamak istemiyorum inanki ama toparlandım işte alışıyor insan 3 ay ara verelim sonra tekrar deneriz dedi doktorum ve en azından üreme organlarının çalıştığını anladık üzülme dedi 3 ay korunma normal yollada hamile kalabilirsin belki dedi... sende üzülme fazla toparlan tekrar denemeye hazır olduğunda yine denersin rabbim hepimizin yüzüne gülsün dualarımızı kabul etsin bebeklerimizi kucağımıza versinen kısa zamanda inşallah ..

cok gecmiş olsun canım cok üzüldüm...insallah en kısa zamanda bebegine kavusursun.....:((((

Selamlar arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Yarın ilk aşılamamı olucam ben de.
33 yaşındayım. 2 buçuk yıldır çocuk istiyoruz biz de. 5 yılı geçti evleneli.
Bende pko var. doktorum kilo vereceksin dedi. Dukan diyetiyle 3 ayda 11 kilo verdim. İstenen kiloya ulaşınca başladık iğnelere. Forumdaki yazıları uzun zamandır takip ediyorum aslında. Bazen bana umut veriyo okuduklarım bazen de umutsuzluk. Doktorumun dediği oran aşılamada ortalama %15. Olmama olasılığı tabii %85 oluyo.
Karmaşık duygular içindeyim :S
Allah her isteyene hayırlı evlatlar versin. Bana da :)

Selamlar arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Yarın ilk aşılamamı olucam ben de.
33 yaşındayım. 2 buçuk yıldır çocuk istiyoruz biz de. 5 yılı geçti evleneli.
Bende pko var. doktorum kilo vereceksin dedi. Dukan diyetiyle 3 ayda 11 kilo verdim. İstenen kiloya ulaşınca başladık iğnelere. Forumdaki yazıları uzun zamandır takip ediyorum aslında. Bazen bana umut veriyo okuduklarım bazen de umutsuzluk. Doktorumun dediği oran aşılamada ortalama %15. Olmama olasılığı tabii %85 oluyo.
Karmaşık duygular içindeyim :S
Allah her isteyene hayırlı evlatlar versin. Bana da :)

oyy maşşallahhh bu azimli anne adayınaaa en tez en hayırlı zamanda bebişler gönder güzel allahımmmm,3 ayda 11 kilo azmine hayran kalmamak mümkün değil:) o zamannn ne diyoruz aşılamam hayırlı ugurlu ve inşallah sağlıklı bebişli olsun :) bu yolda allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhh...

ufffff uykucular sizi kimsecikler yok burda:(( desenize yarın hafta başı herkes işine gücüne gidicek...kızlar uyku tutmuyor ya,şu saat itibariyle aşılamamın 14. gününün 13.saatindeyim,rabbimmm saatleri bile saydırıyor insana inşallah sonu güzel olur güzel allahım..kızlarr iki gündür bel agrım var hatta bugun sol kasıgım agrıdı çok bi ara,bide son 3 gündür su gibi akıntım var günlük ped yetiştiremiyorum desem yeri 3 gecedir de bi üşüme aldı beni ki sormayın üstümü örtüyorum ateş çıkıyor ayaklarımdan ama çıkamıyorum yorganın dışına çıkınca titriyorum resmen evin içi de 24 derece..çok dinliyorum dimi kendimi:( aslında yaptır testi rahatla öğren en azından ne var ne yok ama yapamıyorum ki elim gitmiyor evde test yapmaya,kan tahlilinin çıkmasını beklemeye yüreğim dayanmaz gibi geliyor:)öyle garip haller içindeyim işte...15.gün demişti doktor tahlil için yarında beklerim inşallahhhhhhhhh kırmızıları görmezsem salı giderim kan tahliline,dualarınızda banada yer verin kiii:(rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün inşallahhh

Canimmm.. Uzulme ve umidini kaybetme.. Inan bana moralinin yuksek olmasi cok onemli bole durumlarda.. Bende yeri geliyo cogu zaman umitsizlige kapiliyorum ama Allah'in takdiri bu.. O ne zaman isterse ozaman veriyor.. Biz belki de cok soyleniyoruz yeri geliyor isyan ediyoruz ama iste yapmamamiz lazim biliyomusun.. Allah'im siniyor belki de bizi.. Herseyin hayirlisini versin Rabbim.. Hayirli evlat sahibi olalim.. Yoksa evlat sahibi olmak degil onemli olan.. Herseyin hayirlisi de her zaman icin.. Ben bak 2.5 yildir gitmedigimiz doktor kalmadi, hem moral olarak hem maddi olarak cok sey gitti bizden.. Hala da gidiyor.. Aa her regl oldugumda diyorum, bu ay da olmadi.. Gelecek ay insallah.. Diye diye arkadaslarimin iki cocuklari birden buyudu.. Hepsi coluk cocuga karisti.. Ama ben yine de uzulmuyorum.. Ck istiyorum anne olmak ama eger olmuyorsa ne yapayim? Hirpalansam uzulsem daha mi iyi.. Belki de zamani degil henuz.. Diyorum kendi kendime.. Beni cok seven asik oldugum bi esim var.. Omrum boyunca cocuk sahibi olamasam da zaten dunyanin en guzel nimetlerinden birine.. Esimin askina sevgisine sahibim.. O bana yetiyor bile.. Sen de aklina hep guzel seyleri getir.. Biliyorum moralin sifir oldugunda kim ne derse bir kulaktan girer otekinden cikar ama kendini hep pozitiflige yonelt.. Ve elecek ay birdaha deneyin.. Insallah hayirlisi olur canim senin icin.. Ben de bu hafta icinde gidicem ilk denememiz olucak.. Heyecanliyim nasi biseyle karsilasicagimi da bilmiyorum.. Insallah cok acimaz.. :( ve de insallah tutar.. Ama ben ikiz istiyoruuumm.. Bir taneyi bulamadik henuz iki tane nasi olur onu da bilmiyorum ya :-)

Ben burdayim canimmm :) bende esime soledim sen yat ben kulube gidiyorum.. Diyo ne kulubu :) dedim bizim kulub kadinlar kulubu.. Uf askim sen de alemsin bu arkadaslarin uyumuyor mu esleri napiyor bunlar uyurken diyo :) dedim onlar da senin gibi uyuyolardir herhalde heheh :)) canim insallah asilaman tutar.. Kac gun kaldi simdi? Bence test yapma.. Bekle madem doktorun gel demis o gun git sonucunu al.. Insallah su an bu yazilari bize iki kisi beraber yaziyorsundur canim :) bende bu hafta gidicem asilamaya heycanliyim.. Ilk denemem olucak.. Bel agrin niye var canim? Oyle agri yapiyor mu ki? Ay yorumlara baktim herkeste agri oluyomus yaa.. Korkutmayin beniiiiiii.. Bu velet gelmeden hem agrili hem masrafli oldu bizim icin.. Ama olsunnn ben raziyim,, canim bence de sen dinliyorsun kendini.. Sikma bukdr rahat ol. Pozitif dusun karnina dokun, insallah Allah'im o dokundugun yerde bebegine yer acmistir.. Ama bekle test yapma.. Hem bolesi daha guzel degil mi.. Neden umidini kiriyorsun hemen.. Madem uyuyamadin git kendine guzel bi nescafe yap.. Keyfin yerine gelsin.. :)
ufffff uykucular sizi kimsecikler yok burda:(( desenize yarın hafta başı herkes işine gücüne gidicek...kızlar uyku tutmuyor ya,şu saat itibariyle aşılamamın 14. gününün 13.saatindeyim,rabbimmm saatleri bile saydırıyor insana inşallah sonu güzel olur güzel allahım..kızlarr iki gündür bel agrım var hatta bugun sol kasıgım agrıdı çok bi ara,bide son 3 gündür su gibi akıntım var günlük ped yetiştiremiyorum desem yeri 3 gecedir de bi üşüme aldı beni ki sormayın üstümü örtüyorum ateş çıkıyor ayaklarımdan ama çıkamıyorum yorganın dışına çıkınca titriyorum resmen evin içi de 24 derece..çok dinliyorum dimi kendimi:( aslında yaptır testi rahatla öğren en azından ne var ne yok ama yapamıyorum ki elim gitmiyor evde test yapmaya,kan tahlilinin çıkmasını beklemeye yüreğim dayanmaz gibi geliyor:)öyle garip haller içindeyim işte...15.gün demişti doktor tahlil için yarında beklerim inşallahhhhhhhhh kırmızıları görmezsem salı giderim kan tahliline,dualarınızda banada yer verin kiii:(rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün inşallahhh

Merhaba Canım;
Bende hasta olsum yıne olmadı yanı bır ay ara verıp 3.asılamayı denıcem ama bu defa amac degıl arac olarak gorup uzulmıcem asla. Tup bebege gecmek ıcın sadece bır arac olacak benım ıcın .Herseyın hayırlısı dıyelım:(

ufffff uykucular sizi kimsecikler yok burda:(( desenize yarın hafta başı herkes işine gücüne gidicek...kızlar uyku tutmuyor ya,şu saat itibariyle aşılamamın 14. Gününün 13.saatindeyim,rabbimmm saatleri bile saydırıyor insana inşallah sonu güzel olur güzel allahım..kızlarr iki gündür bel agrım var hatta bugun sol kasıgım agrıdı çok bi ara,bide son 3 gündür su gibi akıntım var günlük ped yetiştiremiyorum desem yeri 3 gecedir de bi üşüme aldı beni ki sormayın üstümü örtüyorum ateş çıkıyor ayaklarımdan ama çıkamıyorum yorganın dışına çıkınca titriyorum resmen evin içi de 24 derece..çok dinliyorum dimi kendimi:( aslında yaptır testi rahatla öğren en azından ne var ne yok ama yapamıyorum ki elim gitmiyor evde test yapmaya,kan tahlilinin çıkmasını beklemeye yüreğim dayanmaz gibi geliyor:)öyle garip haller içindeyim işte...15.gün demişti doktor tahlil için yarında beklerim inşallahhhhhhhhh kırmızıları görmezsem salı giderim kan tahliline,dualarınızda banada yer verin kiii:(rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün inşallahhh

amin canım hepimizin dilekleri aynı kimi okursam kendimden birşeyler buluyorum ve ağlayasım geliyor hemen duygusallaşıyorum benimde son 4 gün allahım yüzümüzü güldürsün

tatlım bu belirtilerin hepsi gebiş olduğunu gösteriyor,dilerim tutunmuştur sana sımsıkı minik bebeğin,
benimde 8. günüm aşılamamda...rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhh

bence hamilesin sen canım bnde hamile kaldığımda hep öle oluyordu titiriyordum akşamları sonada yanıyordum birde en öenmli belirten özelik sık tuvalete gitme ve beyaz akıntı bn adet oldum sanyordum bakıyordum akıntı dualrımız seninle ))))

Back