Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım merhaba benim eşimdede morfoloji sorunu var aralık ayında aşılama yaptırcaktım ama değeri %0 çıkınca doktor tutmaz dedi yapmadı ilaç kullanıyor eşim eğer değerlerinde düzelme varsa bend eönümüzdeki ay yaptırcma inş. :))

ben araniza yeni katildim cok uzun zamandan beri okuyorum ve heyecanlaniyorum bende 2. asilamami yaptirdim 7 gun oldu bekliyorum farkli sorunlar olsada istek hep ayni :) 32 yasindayim yurt disinda yasiyorum isallah hersey gonlumuzce olur en azindan doktorunuzla konusup merak ettiklerinizi soruyosunuz ben jinekologumla terzanca konusup el kol harekelriyle ne kadar anlasabilirse artik esim herzaman yanimda olamaya biliyor ilk asilamam oldu negatifti sonuc tabiki sonra hamile oldugumu ogrendim 3 gun uyumadim heyecandan oda husranla sonuclandi bos gebelik tabiki sorun yok diyor doktorlar tup bebek yapmiyorlar 4 asilam sonrasi olmazssa o zamanmis bakalim bekliyorum allah butun istiyenlere versin tabiki benide ututmasin isallah

merhaba canım.topiğe hoşgeldin.evet haklısın sorunlarımız farklı olsada hepimizin amacı aynı.allah bu yolda emek veren herkezin karşılığını verir inşallah.ben de yarın ilk aşılamamı yaptırıcam.aşılamada şans cok az olduğundan heralde hiiçbir hissiyatım yok ,şuan için heyecan bile yok içimde.ama yarın nasıl olurum bilmiyorum.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..umarım sen de hayırlı pozitif sonuç alır,bebeğine kavusursun...

evet oyle soyluyolar ama doktor faktoru cok onemli benim bir yumurta gelismissti (19 ) ve 7 milyon sperm enjekte edildi tabiki sonrasi icin iliski falan demedi okuyorum farkli seyler yazanlar var 15 dk yattim kalktim normal hayatima devam ediyorum fitil ve folik asit verdi bakalim yaaa kerseyin hayirlisi allah gonlune gore versin

pkoluyum bende ve göbişten iğnelerim oluyor,dün kontrolle gittiğimde 13mm olmuştu ve 2 yumurtam vardı
yarın yine kontrollüm var,kızlar ilk aşılamam ve ümidim yok galiba..
çünkü herkes ilk aşılamada tutmaz diyor..

kızlarrr bende yeni katıldım aranıza; benim de inşaallah yarın saat 12:00 de ilk aşılamam yapılacak..ALLAHIM hepimize hayırlısıyla sağlığıyla nasip etsin inşaallah..

nazcım benim sonucum negatif

SLM kızlar bende sizi görünce aranıza katılmaya karar verdim. benimde eşimden dolayı bebişimiz olmuyor .
şubatta bende ilk aşılamaya başlıyorum :)
çok ümitli degilim %15 şansımız varmış hayırlısı olsun artık :)

ya canım bende bunu anlamıyorum...bize de 2 aşılama şart dediler...sayı 5 milyon üzeri olduğu için öle gerekiyormuş.direk tüp bebek raporu verilmiyormuş.neyse bir kez daha yaptırcaz artık.senin eşin hangi ilaçları kullanmıştı?
kızlarrr bende yeni katıldım aranıza; benim de inşaallah yarın saat 12:00 de ilk aşılamam yapılacak..ALLAHIM hepimize hayırlısıyla sağlığıyla nasip etsin inşaallah..
merhaba canım.hoşgeldin aramıza..inşallah bebegin gelip konuverir göbecigine
nazcım benim sonucum negatif
ne desem ki...neler hissetigini anlayabiliyorum canım..yılmak yok ama..zaten aşılamada şans çok da yüksek degil biliyosun.o yüzden en fazla 1 gün üzülcez sonra full moral yola devam
sende hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm

kızlaaaar tekrar yazıyorum.bugün doktora gittim yine...aşılamanın negatif olduğunu söyleyince bu ay dinlen dedi..bir sonraki ay yeniden rapor çıkartcaz yine denenecek aşılama.sonrası allah kerim

Son düzenleme:
CANIM hayırlısı olsun üzülme . Allah sevdiği kuluna dert verirmiş.
Sizin hayır gördüklerinizde şer, şer gördüklerinizde hayır vardır, siz bilemezsiniz, onu ancak ben bilirim(BAKARA)

Kizlar cok acil birsey sorcam benim asinin 7 nci gunu cok az silince ancak gorulen cok acik kahverengi akinti oldu simdi gelmiyor durdu. ben surekli dinlenmedeyim boyle bisey yasadinizmi acaba

Kızlar Rabbime şükürler olsun ki hamileyim.İnş en kısa zamanda sizlerdende güzel haberler alırım.

CNM YAZDIKLARINI OKUDUM, İÇİME SU SERPTİN DİYEBİLİRİM, BENDEde hiç belirti yok, 28 ocakta aşılamam oldu arkadaşların söylediği gibi bi belrti yok bende, sadece gazım var o kara kara düşünüodum olmucakmı die, ama çokta ümitli deilim yani, bnde aşılamadan sonra senin gibi 1 saat 1,5 saat yatıp uzandım, ama şimdi okuyunca seni rahatladım.

bizim sayı iyi ileri hareketli %0 morfolojı %0 diye yapmadılar aşılama özel hastaneye gitmiştim ben canım.eşim varikosle amelıyatı olmuştu proxeed plus diye bi ilaç içti 2 ay değerleinde düzelme olmuştu ileri hareketli %0 morfolojı %3 1 sene sonra tekrar testyaptırdık morfolojı %0 düşmüş doktoru imunekQ ve provirion diye bir ilaç verdi 2aydır içiyo önümzüdeki hafta test yaptırcak bakalım nolcak 1haftadırda keçiboynuzu kürü içiyor inş. işe yarar
bu arada 2aşılamadan sonra tüp için rapor çıkıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba

Son düzenleme:
kızlar size bir sorum olacak iğneleri adetinizin kaçıncı günün vuruluyorsunuz ben geçen ay adetimin 3,günü vurdurmuştum 37,5 başlamıştı doktorum adetimin 10 günü 7mm sağda 9 mm solda olmuştu sonra dozu yükseltecekti ama eşimin değerleri kötü çıkınca bırakmıştık sizler kaçla başladınız merak ettim.bu arada bende pkoluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…