Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yeni arkadaşlarda katılmış aramıza, kızlar hepiniz hoşgeldiniz, inşallah hepimizin gönlünden geçen olurda Allahın izniyle hayırlı güzel haberler alırız. Kızlar bir şey sorucam 28inde aşılamamı yaptırmıştım ya 11 günüm kaldı tahlil için ilk bi kaçgün hissizdim, iyi de kötü de deildim ama şimdi içimden bir ses olmadı diyor, çünkü gaz dışında bir belirtim yok, birde ben o gün aşılama yapıldıktan sonra 1,5 saat yattım, onun haricindede ewe geldim paaat misafir, ertesi günlerdede dinlenemedim...

Kizlar cok acil birsey sorcam benim asinin 7 nci gunu cok az silince ancak gorulen cok acik kahverengi akinti oldu simdi gelmiyor durdu. ben surekli dinlenmedeyim boyle bisey yasadinizmi acaba

bende 8.gunumdeyim ama birsey yok daha fitil kullaniyomusun bekle bakalim biraz daha benim belim agriyo goguslerim de sisti belki adet belirtisidir yada bir ihtimal daha var tutmustur hadi hayirlisi

CNM YAZDIKLARINI OKUDUM, İÇİME SU SERPTİN DİYEBİLİRİM, BENDEde hiç belirti yok, 28 ocakta aşılamam oldu arkadaşların söylediği gibi bi belrti yok bende, sadece gazım var o kara kara düşünüodum olmucakmı die, ama çokta ümitli deilim yani, bnde aşılamadan sonra senin gibi 1 saat 1,5 saat yatıp uzandım, ama şimdi okuyunca seni rahatladım.

nurserci,tebrik ediyorum seni,hayırlı olsun,sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.benim de 2.aşılama ve 13.gün bugün.çatlatma iğnesinin de 15.günü.pazartesi 4 şubat test günüm.son 3 gün ve çok gerginim.günler geçmiyo.her an regl olcakmışım gibi hissediyorum.ara ara kasık ağrım var o kadar.göğüslerimdeki hassasiyet ve şişlik fazla değil.daha doğrusu geçen haftaya göre azaldı.bir kaç gündür ateş basması yaşıyorum ve iştahım açık...dua etmekten ve beklemekten başka bişey gelmiyo elimden.

nhsyn,aşılaman hayırlı olsun.inşallah güzel sonuçlanır..bence bol bol dinlen,ağır birşey kaldırma ve bir yere uzanma...
güzel haberlerini bekliyoruz..böyle haberler alınca umutlanıyorum,bana iyi geliyo :)

Yeni arkadaşlarda katılmış aramıza, kızlar hepiniz hoşgeldiniz, inşallah hepimizin gönlünden geçen olurda Allahın izniyle hayırlı güzel haberler alırız. Kızlar bir şey sorucam 28inde aşılamamı yaptırmıştım ya 11 günüm kaldı tahlil için ilk bi kaçgün hissizdim, iyi de kötü de deildim ama şimdi içimden bir ses olmadı diyor, çünkü gaz dışında bir belirtim yok, birde ben o gün aşılama yapıldıktan sonra 1,5 saat yattım, onun haricindede ewe geldim paaat misafir, ertesi günlerdede dinlenemedim...

benim doktorum 15 dk yat sonra eve git normal hayatina devam et dedi bende ole yaptim agir kaldirmadim benimde baslarda gazim vardi cay ictim (zencefil limon bal ) zaten spermler hareketli oldugu icin o zaman yatarken tutuyomus 7 milyon enjekte etti sadece birtanesi yumurtadan iceri giriyo dedi kismet olucagi varsa olur hic umitsiz olmaa

korkma dinlenmeyle alakası yok ona kafanı takma ağır bişeyler kaldırmadıktan sonra bende dinlenmedim bi hastanede aşılamadan sonra yarım saat yattı sonra gezdim valla ama hamileyim sıkma canını sen bol dua et hayırlısıyla inşallah tutar.

kızlar size bir sorum olacak iğneleri adetinizin kaçıncı günün vuruluyorsunuz ben geçen ay adetimin 3,günü vurdurmuştum 37,5 başlamıştı doktorum adetimin 10 günü 7mm sağda 9 mm solda olmuştu sonra dozu yükseltecekti ama eşimin değerleri kötü çıkınca bırakmıştık sizler kaçla başladınız merak ettim.bu arada bende pkoluyum:31:

ecriiinnnn selam canım nasılsın?? pko'dan beni hatırladın umarım =) bende aşılama yaptırdım bu ay tatlım.. canım bizim gibi pkolulara 37.5 çok az bi doz. en az 0.75 le başlanması lazım.. biliyosun bizim yumurtalar zor tepki veriyo.. benim klomenle zor büyüyodu yumurtam ama iğneyle hem sağda hem solda oluştu 0.75 kullandım bende canım..

inşallah, inşallah canım ya. Benim dr çok az konuşuyor sorarsan anlatıyor fakat ben dr a gittiğimde kafam bomboş oluyorum, güya bugün ücreti soracaktım:( pzt.i çatlatma iğnesini de getir dedi, aksilik olmazsa onu da yapırız dedi. Peki sizce tutacak mı dedim, dr yaşlı fakültede bölüm başkanlığı yapmış prof, inşallah bakacağız dedi % 25 şansın var dedi. Tüp bebek bile kesin değil. Ailemin yanına bile gidemedim, tek başıma katlanmaya çalışıyorum bu duruma. Salı, çrş yaparlar galiba. Kusura bakma nolur kafam o kadar dağınık ki hiçbir şeye yoğunlaşamıyorum

dedim ya canım doktorlar karşısındaki hastalara nasıl olsa bişey bilmiyorlar söylememe gerek yok gözüyle bakıyolar maalesef.. ve bu yüzden bişey söyleme ihtiyacı duymuyolar.. çok iyi anlıyorum seni canım aynı şeyleri yaşıyoruz sonuçta.. allah yardımcımız olsun..

ben balıkesirdeyim özel bi hastaneye gidiyorum ve burası kucuk bi yer oldugu için cok fazla senegimiz yok işte bende 28 yasındayım gercekten cok yıpratıcı bir sürec bu cok yorulduk maddi manevi bedenen ve beynen bakalım insallah tutar canım hayırlısı..

evet canım maddi manevi çok yıpranıyo insan maalesef.. benim umudum sıfır canım bu aşılamadan.. moralimde bozuk çok.. hiç bi belirtim yok.. ateşimde düşük zaten.. allah yardımcımız olsun =((((

evet canım maddi manevi çok yıpranıyo insan maalesef.. benim umudum sıfır canım bu aşılamadan.. moralimde bozuk çok.. hiç bi belirtim yok.. ateşimde düşük zaten.. allah yardımcımız olsun =(((([/QUOTE]

al bendende okadar canım hiç bir belirti olmazmı yaa. yarın progesteron testim var bakalım kac cıkacak gerci hiç ama hiç umudum yok.. benimde canım cok sıkkın cok sitresli ve sinirliyim evde yemek dısında hiç bir iş yapmıyorum gecen gün eşim yaptı evin temizliğini bile canım istemiyor. evden dısarı cıkasım yok burasıda sizlerde olmasanız vakit nasıl gecer bilmiyorum allah hepinizden razı olsun. birbirimize anne baba abla kardes arkadas dost dert ortagı olduk istediğimiz gibi anlatabiliyoruz herseyi..asılamam tutmazsa cok üzülücem yıkılıcam biliyorum allahım lütfen sen yüzümüzü güldür :((

yeni gelen arkdaslar asilamalariniz hayirli olsun.bebeklerinize tez zamanda kavusun bu mubarek cuma gunu allah yardomcimiz olsun.kizlar benim cok acik kahve akintim daha gelmedi cok korktum ama adetimw daha 7 gun var adet belirtisi olamazda dusukmu yasicam diye cok korktum. neyse cok zor ya beklemek iki dakka bu is yapsam kendimu sucluhisseiyorum hemen oturuyorum herseyi esim yapiyor zaten. ailemin haberi yok simdi kuran okucam hepinize dua edicem.kizlar birde bende kabizlik basladi kusburnu iciyory'um zarari olurmuki

yeni gelen arkdaslar asilamalariniz hayirli olsun.bebeklerinize tez zamanda kavusun bu mubarek cuma gunu allah yardomcimiz olsun.kizlar benim cok acik kahve akintim daha gelmedi cok korktum ama adetimw daha 7 gun var adet belirtisi olamazda dusukmu yasicam diye cok korktum. neyse cok zor ya beklemek iki dakka bu is yapsam kendimu sucluhisseiyorum hemen oturuyorum herseyi esim yapiyor zaten. ailemin haberi yok simdi kuran okucam hepinize dua edicem.kizlar birde bende kabizlik basladi kusburnu iciyory'um zarari olurmuki

bagirsaklari calistiran yogurtlar varya hani onlardan yee birde su ic bol bol vallahi benim kimsem yok burda evimin butun islerini ben yapiyorum allahin korudugunu kimse korumaz sen sikma canini allah kabul etsin dualarini

Kızlar Rabbime şükürler olsun ki hamileyim.İnş en kısa zamanda sizlerdende güzel haberler alırım.:nazar:

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Senin de sebepsiz infertilite değil mi..

forumlardan farkettimki sebepsiz infertilite olanların ilk aşılamada gebe kalma oranları oldukça yüksek, genelde hep tutuyor..

bizim gibi morfolojisi düşük arkadaşlar da tez zamanda güzel haberler alırız inşallah..Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah..Ben de beklemedeyim halen..beklemek en zoru..

feyza hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
bilgisayarımda arızalı olduğundan siteye pek giremiyorum heran çıkabilirim daha önceki aşılamamda çok belirtim vardı ama24 ocak yaptırdığım aşılamada hiçbir belirtim yok son 7 günüm herkes gibi bende sabırla bekliyom sonucumu

ecriiinnnn selam canım nasılsın?? pko'dan beni hatırladın umarım =) bende aşılama yaptırdım bu ay tatlım.. canım bizim gibi pkolulara 37.5 çok az bi doz. en az 0.75 le başlanması lazım.. biliyosun bizim yumurtalar zor tepki veriyo.. benim klomenle zor büyüyodu yumurtam ama iğneyle hem sağda hem solda oluştu 0.75 kullandım bende canım..

[/B]

evet canım hatırladım senı evet benım çok düşüktü doz bu sefer başka doktora gitcem canım bakalım kaçla başlatacak tabı eşimin değeri yüksek çıkarsa yanı mofolojı düzlediyse :) sen ne zaman test yapcan canım

korkma dinlenmeyle alakası yok ona kafanı takma ağır bişeyler kaldırmadıktan sonra bende dinlenmedim bi hastanede aşılamadan sonra yarım saat yattı sonra gezdim valla ama hamileyim sıkma canını sen bol dua et hayırlısıyla inşallah tutar.

ağırlığa dikkat ediyorumda, hiiiç şöyle ayaklarımı uzatıp oh bee diyece zamn olmadı...

kızlar hepinize hayırlı cumalar merak ettim bişey sorcam kaç gün iğne vuruluyorsunuz yanı aşılama olana kadar kaç gün doktora gidip geliyorsunuz benim iş yerinden izin almam skıntı oluyor onun için soruyorum belki 1hafta senilik iznimi kullanırım diye planlıyorum :)

Kızlar bizim morfoloji 0'di 1 olmuş. Dr esime asilamayi yeniden deneyebiliriz demis. Aramızda % 1 morfoloji ile asilamasi tutan var mı? Sayı ve hızda problem yok çok şükür

kızlar hepinize hayırlı cumalar merak ettim bişey sorcam kaç gün iğne vuruluyorsunuz yanı aşılama olana kadar kaç gün doktora gidip geliyorsunuz benim iş yerinden izin almam skıntı oluyor onun için soruyorum belki 1hafta senilik iznimi kullanırım diye planlıyorum :)

Canım ben ignelere 4. Gün başladım. 5 gun igne vurunduktan sonra 7 gun boyunca gun asiri kontrole gittim. Benim dr özel olduğundan akşam gidiyordum. İşte de sorun olmadı o yüzden

Kızlar bizim morfoloji 0'di 1 olmuş. Dr esime asilamayi yeniden deneyebiliriz demis. Aramızda % 1 morfoloji ile asilamasi tutan var mı? Sayı ve hızda problem yok çok şükür

canım morfolojı nasıl 1 oldu :nazar: sayı ve ileri hareketli iyiyse bence tutar tabı rabbım bilir :16:

slm arkadaşlar benim size bir sorum olacak yanıtlarsanız sewinirim
aşılamadan sonra hiçbir belirtisi olmayıp hamiş kalan varmı aranızda

Canım ben ignelere 4. Gün başladım. 5 gun igne vurunduktan sonra 7 gun boyunca gun asiri kontrole gittim. Benim dr özel olduğundan akşam gidiyordum. İşte de sorun olmadı o yüzden

cevap için sagol canım ne güzel valla ben akşam gidebileceğim bir doktor bulamadım malesef kendıme sen nerde oturuyorsun canım :))

Back