ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Selam 4 şubatta transfer oldum sıfır belirti bugün regl olacakmışım gibi bacaklarım sızlıyor umarım gebelik belirtisidir
Bende 4 Şubat'ta transfer oldum bende de hiç belirti yok 😊 kasık ağrısı dışında ki onu da progestan fitil yapıyor bence

Sizin kan testini baya geç tarihe vermişler benim 13 Şubat'ta. Zaten beni yaniltmisti öncekilerde idrar testi o yüzden yapmayı istemedim. Zaten zamanı da geldi 1 gün kaldı sayılır 😊
Transfer günümüz aynı ama benim test tarihi de 16 Şubat
12 gün sonra test istenirmiş genelde benimki de 12. gün test günüm
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahh mutlu haberlerinizi bekliyoruz

Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım 🧡

Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak ❌
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım. ♥️
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım 🤎 daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin 🩶
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım 🩷
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum 🌹

Nickbaşlama tarihikaçıncı deneme ?Sonuç :nazar:
@Karendila8 Ocak(transfer)3
@payni23 Ocak2
A Anneolmayolundayim 28 ocak4
@Semsem2115 Ocak test4
@Ahsenulvera30 Aralık1
O OLENA MIRA 9 ocak1
@Mile28 ocak
@akbs24 Ocak
@Betbetul8 Şubat
@59var20 Şubat
@duygukarakok30 ocak
@canmay1 Şubat1
@sblcglr 0110 Şubat
@minosetplusssss4 Şubat3
@Dugmecigim3 Şubat2
Bende 15 şubatta transfer olacağım inşallah

Transfer günümüz aynı ama benim test tarihi de 16 Şubat
12 gün sonra test istenirmiş genelde benimki de 12. gün test günüm
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahh mutlu haberlerinizi bekliyoruz
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız kolaylıkla ve hayırla. Çok zor imtihanimiz yasamayanin anlayabilmesi mümkün değil. Rabbim kolaylastirsin 🙏

Çok enteresan ama bu benim 3. Transferim hep böyleydi benim tarihler 2 günde bir de tekrarlıyorum ama testleri 3 kere yaptırıyorlar 2 kat artışına bakıyorlar sanırım değerin.
Bilmiyorum benim ilk denemem bakalım nasıl olacak zaten pazar 12. Gün oluyor pazar kan almıyorlar herhalde o yüzden 17. Şubat pazartesi verdiler

Ay kızlarım transferden önce hep diyordum belirti aramicam çünkü transferden önce de ilaçların etkisiyle göğüs ve kasık ağrım oluyordu ama dünden beri istemsiz bi bakıyorum kendimi dinliyorum maalesef ki 🙈 onca gün napcam hiç bilmiyorum

Ay kızlarım transferden önce hep diyordum belirti aramicam çünkü transferden önce de ilaçların etkisiyle göğüs ve kasık ağrım oluyordu ama dünden beri istemsiz bi bakıyorum kendimi dinliyorum maalesef ki 🙈 onca gün napcam hiç bilmiyorum
Senin kaç gün oldu?
Benim transfer günü dahil 8. Günüm bugün ve biraz biraz kasık ağrısı olmaya başladı. Bikaç saniye sancı oluyor geçiyor o kadar
Akşam göbekten oksapar vurunca bi midem bulandı acıdan mı oldu anlamadım çünkü artık göbeğime iğne yapmakta zorlaştı canım yanıyor iğneyi batırmaya çalışırken
Belirtiler sonra sonra baş gösteriyor baksana bu rahat günlerin tadını çıkar hiçbişeyi de düşünme ağrısız acısız pozitif sonuçlar alacağız Allahın izniyle

Back