- 23 Ocak 2024
- 574
- 364
- 23
İlk zamanlar olurmuş ama sanki erken gibi sanki psikolojik gibi geldi banaKızlar beni uyku basıyor sürekli psikolojik olarak beynim bana oyun mu oynuyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk zamanlar olurmuş ama sanki erken gibi sanki psikolojik gibi geldi banaKızlar beni uyku basıyor sürekli psikolojik olarak beynim bana oyun mu oynuyor acaba
Bebeğinin seninle olduğunu düşün ve buna inan güzel haberi almana az kaldı iyi düşünelim iyisi bizim olsun dimi ama uyku da basar yani bu da bi belirti neden olmasın dimi amaKızlar beni uyku basıyor sürekli psikolojik olarak beynim bana oyun mu oynuyor acaba
Umarım emin ol sağlıkla olacaksın transferOfff transfer gününe kadar zaman geçmiyor resmen yarın kontrolüm var umarım değerlerim iyi çıkar ve transfer günüm ertelenmez
İnşallah canım. Kesinlikle geçmiyor zamanOfff transfer gününe kadar zaman geçmiyor resmen yarın kontrolüm var umarım değerlerim iyi çıkar ve transfer günüm ertelenmez
Bende 4 Şubat'ta transfer oldum bende de hiç belirti yok kasık ağrısı dışında ki onu da progestan fitil yapıyor benceSelam 4 şubatta transfer oldum sıfır belirti bugün regl olacakmışım gibi bacaklarım sızlıyor umarım gebelik belirtisidir
Demi test yapmayı düşünüyor musunBende 4 Şubat'ta transfer oldum bende de hiç belirti yok kasık ağrısı dışında ki onu da progestan fitil yapıyor bence
Sizin kan testini baya geç tarihe vermişler benim 13 Şubat'ta. Zaten beni yaniltmisti öncekilerde idrar testi o yüzden yapmayı istemedim. Zaten zamanı da geldi 1 gün kaldı sayılırDemi test yapmayı düşünüyor musun
Aa çok güzel benimkini neden acaba 17 şubata verdiSizin kan testini baya geç tarihe vermişler benim 13 Şubat'ta. Zaten beni yaniltmisti öncekilerde idrar testi o yüzden yapmayı istemedim. Zaten zamanı da geldi 1 gün kaldı sayılır
Amin inşallah siz de en kolay en kısa sürede kavuşursunuz bebişlerinizeInsallah valla rahat geçer diye umut ediyorum. Yumurtlamam da az gecikse de bu ayi pas gecmeyebilirdik :) insallah tez vakitte kavusursunuz
Transfer günümüz aynı ama benim test tarihi de 16 ŞubatSizin kan testini baya geç tarihe vermişler benim 13 Şubat'ta. Zaten beni yaniltmisti öncekilerde idrar testi o yüzden yapmayı istemedim. Zaten zamanı da geldi 1 gün kaldı sayılır
Bilmiyorum ki neden o kadar erken kaçıncı gün embriyosu sizin belki onun bı etkisi olabilir. 5. Gündü benim embriyoAa çok güzel benimkini neden acaba 17 şubata verdi
Bende 15 şubatta transfer olacağım inşallahYeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım.
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç @Karendila 8 Ocak(transfer) 3 @payni 23 Ocak 2 A Anneolmayolundayim 28 ocak 4 @Semsem21 15 Ocak test 4 @Ahsenulvera 30 Aralık 1 O OLENA MIRA 9 ocak 1 @Mile 28 ocak @akbs 24 Ocak @Betbetul 8 Şubat @59var 20 Şubat @duygukarakok 30 ocak @canmay 1 Şubat 1 @sblcglr 01 10 Şubat @minosetplusssss 4 Şubat 3 @Dugmecigim 3 Şubat 2
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız kolaylıkla ve hayırla. Çok zor imtihanimiz yasamayanin anlayabilmesi mümkün değil. Rabbim kolaylastirsinTransfer günümüz aynı ama benim test tarihi de 16 Şubat
12 gün sonra test istenirmiş genelde benimki de 12. gün test günüm
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahh mutlu haberlerinizi bekliyoruz
Benim de 5.gündüBilmiyorum ki neden o kadar erken kaçıncı gün embriyosu sizin belki onun bı etkisi olabilir. 5. Gündü benim embriyo
Çok enteresan ama bu benim 3. Transferim hep böyleydi benim tarihler 2 günde bir de tekrarlıyorum ama testleri 3 kere yaptırıyorlar 2 kat artışına bakıyorlar sanırım değerin.Benim de 5.gündü
Bilmiyorum benim ilk denemem bakalım nasıl olacak zaten pazar 12. Gün oluyor pazar kan almıyorlar herhalde o yüzden 17. Şubat pazartesi verdilerÇok enteresan ama bu benim 3. Transferim hep böyleydi benim tarihler 2 günde bir de tekrarlıyorum ama testleri 3 kere yaptırıyorlar 2 kat artışına bakıyorlar sanırım değerin.
İnşallah güzel haberlerlerinizi alırız Allah'ım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahPerşembe günü transfer günüm adetimin başlangıç tarihinden itibaren 20.güne denk geliyor
Senin kaç gün oldu?Ay kızlarım transferden önce hep diyordum belirti aramicam çünkü transferden önce de ilaçların etkisiyle göğüs ve kasık ağrım oluyordu ama dünden beri istemsiz bi bakıyorum kendimi dinliyorum maalesef ki onca gün napcam hiç bilmiyorum