Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim aşılamam öbür aya kaldı aksilik olmazsa tabi. kızımda gonalf ile aşılama olmuştum bu kez serophene ile yapacak benimkinide. bilmiyorum ne olacak kafam karışık hap konusunda. inşallah sonuç alırsın canım.

insallah alırım ama işte benimde aklıma takıldı catlatma iğnesi falan vurmayınca tutarmı tutmazmı bilmiyorum.sende içini ferah tut canım insallah iyi seyler olur insallah en kısa zamanda kavusursun bebişine...

aaa canım neden vermedi çatlatma iğnesi??? .hayırlısıyla inşallah gelir meleğin canım.. bu arada bende ilk klomenle hamile kaldım doktor çatlatma iğnesi vermemişti sadece klomen verip ilişki günleri vermişti ve hamile kaldım sen ümidini kesme sakın tatlım olurmu.. inş. seninledir bebişin =)

hoşbuldum canım =) ne tesadiüf aynı günde yaptırmışız aşılamaları =).. aa ne güzel sen pazar günü yaptırıyosun testini.. bana doktorum dediki jel bitince yaptır test ve jel haftaya çarşamba bitiyo ancak :52::52: tabi ben o zamana kadar bekleyemem :1: bende pazartesi yaptırmayı düşünüyorum kısmetse.. bendede çok nadir çok hafif batmalar oluyo canım bide çok üşüyorum.. normaldede üşürüm ama bugünlerde daha bi fazla üşüyorum bide göğüslerim acıyo az.. inşallaaahhh gelir meleklerimizz.. eğer tutmazsa çok üzülücem :14::14: tam 32 aydır yolunu gözlüyorum meleğimin :14:[

/güzel dileklerin için cok ama cok tesekkür ederim biraz destege ihtiyacım var sanırım benimde gecen ay serephoneyle denemiştik ve ilşki günleri vermişti progesteron testimi yüksek cıkmasına ragmen olmamıstı. yine bu ay hapla 11 tane yumurtam gelişmiş cok iyi dedi dr ve catlatma iğnesi vermedi daha cok şişirmiyelim yumurtaları dedi..allahım cok kafam karıstı ara ara sag ve solumda kasık batması oluyor bide kızlar hafif derecede akıntım var. baska hiçbir belirti ilginc bişeyim yok..26 ocakta yaptırdım asılamayı ve bu cumartesi kan testi için cagırdı beni bu kadar cabuk belli olurmu . off oofff allahım yardım et..

bende aynı gün aşılama oldum. endişeyle bekliyorum
oo süpeerr inş. aynı günlerde alırız güzel sonuçlarımızıda canım =)
aaa sen dedin ben ffarkettim 1 haftadırr evin içinde tirr tir titriyorum hırka var yinede üşüyorum önceden asla üşümezdim 1 penye dahi yeterdi vede iştah acayip açıldı herr an yemek istiyorrumm...bende pazarrrtesiye errteledimm testimmi pazara görümmcemler geliyouş...

ayy canım aynı gün alıcaz sonuçları yanii =) inş. güzel haberlerimizi veririz burda.. üşümek bi belirtimi bilmiyorum ama içim titriyo resmen.. her günümü dolu dolu geçirmeye çalışıyorum evde durmuyorum kafamı dağıtmak için ama yinede stres yapıyorum çok.. beklemek çoookk zooorrrrrr :18::18::18::18:

/güzel dileklerin için cok ama cok tesekkür ederim biraz destege ihtiyacım var sanırım benimde gecen ay serephoneyle denemiştik ve ilşki günleri vermişti progesteron testimi yüksek cıkmasına ragmen olmamıstı. yine bu ay hapla 11 tane yumurtam gelişmiş cok iyi dedi dr ve catlatma iğnesi vermedi daha cok şişirmiyelim yumurtaları dedi..allahım cok kafam karıstı ara ara sag ve solumda kasık batması oluyor bide kızlar hafif derecede akıntım var. baska hiçbir belirti ilginc bişeyim yok..26 ocakta yaptırdım asılamayı ve bu cumartesi kan testi için cagırdı beni bu kadar cabuk belli olurmu . off oofff allahım yardım et..

tatlım senin doktorun baya bi ilginçmiş.. 11 tane yumurtaya nasıl vermedi çatlatma iğnesi??? allah korusun ya kist olursa bide 1-2 ay onların gitmesinimi bekliyceksin canım.... ayrıca 26 ocakta yapılana aşılamanın sonucunu bu cumartesi alamazsınki canım ya!!
bak tatlım ben 32 aydır uğraşıyorum bu yolda ve banada çok fazla yanlış müdaheleler yapıldı bende araştıra arştıra herşeyi ama herşeyi öğrendim.. ve inan bana doğru doktoru bulana kadar tammm 15 tane doktor değiştirdim.. bu 15. doktorum benim.. ve şimdikinden memnunum çok şükür.. o kadar tecrübesiz ve ne yaptığını bilmeyen doktorlar varki anlatamam sana neler gördüm neler.. şimdi bana hiç bi doktor asla yanlış hiç bişey yaptıramaz çünkü bi çok şeyi kendim biliyorum.... ve beni asla yanlış anlama tatlım tamamen senin iyiliğin için söylüyorum sen doktorunu değiştir. çünkü doktorunun yaptıkları inan pek normal şeyler değil.. banada çok yanlış tedaviler uygulandı o yüzden söylüyorum.. inşallah bu aşılamandan güzel sonuç alırsın canım ama bence bu yolda bu doktorla devam etme olurmu...
eğer sorman gereken bişey olursa seve seve cevaplarım canım aklına ne takılırsa sor.. özledende mesaj atabilirsin :34:

insallah alırım ama işte benimde aklıma takıldı catlatma iğnesi falan vurmayınca tutarmı tutmazmı bilmiyorum.sende içini ferah tut canım insallah iyi seyler olur insallah en kısa zamanda kavusursun bebişine...

çatlatma iğnesi verdi 2 kutu aldım pregnyl. bu gonalf yumurta büyümesi içindi insilün gibi vuruyordum kendime. kızımda böyle olmuştu. bu kez gonal yerine serophene verdi umarım yanıt veririm yumurtam sorunsuz büyür.

anladım canım ya valla cok kafam karısık..benim buda 3. drum. güvenebilecegimiz dr yokki buda aile dostlarımızın akrabası cok tecrübesi var adamın aşılama konusunda. ama bilemiyosun işte bizimde az bizamn olmadı bizde tam 2 senedir ugrasıp duruyoruz.ayy ne bileyim ya bilmiyorum.hapla cok iyi buyumustu yumurtalar.tutarmı tutmazmı orasını allah biliyor atık.sen nerde yaptırıyosun

çatlatma iğnesi verdi 2 kutu aldım pregnyl. bu gonalf yumurta büyümesi içindi insilün gibi vuruyordum kendime. kızımda böyle olmuştu. bu kez gonal yerine serophene verdi umarım yanıt veririm yumurtam sorunsuz büyür.

canım benim seropheneyle cok iyi gelişip büyümüstü insallah senin yumoslarda gelişir büyür..

Kızlar benim test sonucumu öğrenmeme 3 gün kala kanamam başladı az önce

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

günaydın arkadaşlar. Biraz önce dr dan geldim kontrolüm vardı. Sağ taraf kapalı olduğundan orayla ilgilenmedl, sol tarafta 2 tane olumuş 3 gün daha serophone kullan iğneye gerek yok dedi. Toplamda 3 ggün 8 tane daha kullanacağım. Kaç cm olmuş onu söylemedi. Nette bir yazı okumuştum 2 den fazla yumumurta olmazsa başarı şansı azalır diye doğru mu acaba yine üzüntülü olarak döndüm rabbim .aresizlik ne kadar kötü yaa

canım benim seropheneyle cok iyi gelişip büyümüstü insallah senin yumoslarda gelişir büyür..

inşallah canım. klomene falanda cevap vermişti yumoşlarım olmuştu ama aşılamada etkiside büyük olur inşallah. bulunduğum ilde en iyi doktor kendide zor baba olduğu için ve çocukları çok sevdiği için çok ilgilenir sağolsun. doktoruma çok güveniyorum. önce Allah sonra doktorumun sayesinde sonuç alırım inşallah

günaydın arkadaşlar. Biraz önce dr dan geldim kontrolüm vardı. Sağ taraf kapalı olduğundan orayla ilgilenmedl, sol tarafta 2 tane olumuş 3 gün daha serophone kullan iğneye gerek yok dedi. Toplamda 3 ggün 8 tane daha kullanacağım. Kaç cm olmuş onu söylemedi. Nette bir yazı okumuştum 2 den fazla yumumurta olmazsa başarı şansı azalır diye doğru mu acaba yine üzüntülü olarak döndüm rabbim .aresizlik ne kadar kötü yaa

Canım ben kızımda aşılama olduğumda sol tarafta tek yumurtam vardı oda tuttu. ümidini kesme tek yardımcımız Allah..

canım allah razı olsun inşallah rabbim ol derde herkese istediği saglıklı, hayırlı bebekler nasip eder inşallah

anladım canım ya valla cok kafam karısık..benim buda 3. drum. güvenebilecegimiz dr yokki buda aile dostlarımızın akrabası cok tecrübesi var adamın aşılama konusunda. ama bilemiyosun işte bizimde az bizamn olmadı bizde tam 2 senedir ugrasıp duruyoruz.ayy ne bileyim ya bilmiyorum.hapla cok iyi buyumustu yumurtalar.tutarmı tutmazmı orasını allah biliyor atık.sen nerde yaptırıyosun

ben istanbulda oturuyorum canım ve istanbulda bi hastaneye gidiyorum.. sen nerede oturuyosun? yumurtaların gayet iyi büyümüş tatlım ama 11 tane çookkk fazla yumurta oluşmuş yani normalde tüp bebek tedavisinde ancak bu kadar yumurtaya ihtiyaç oluyo.. aşılama için 1-2 yumurta gayet ideal.. inş. aşılaman tutarda daha fazla uğraşmazsız canım yaa çookk zor bu işler =( ne kadar yıprandığımı anlatamam sana inan saçlarım beyazladı baya hemde ve ben 27 yaşındayım daha =(( allah yardımcımız olsun inş.

merhaba canım.. bazı doktorlar maalesef hastaya bilgi vermiyolar çünkü nasıl olsa bişey anlamaz diye düşünüyorular.. keşke sen sorsaydın doktoruna kaç mm olmuş yumurtalar diye!! bidahaki gittiğinde mutlaka sor olurmu.. bide nerde okudun o yazıyı canım aşılamada 2 den fazla yumurta olmazsa başarılı olunmaz diye.. sen böyle yazılara takılma.. bak ben doğrusunu söyiyliyim sana, yumurta sayısı ne kadar fazla olursa yumurta kaliteside o kadar düşük olur.. yani en ideali 1-2 yumurtadır bu tip tedavilerde.. hiç canını sıkma hiçte üzme kendini ;) hakkımızda hayırlısı olsun inş...

Son düzenleme:
inşallah, inşallah canım ya. Benim dr çok az konuşuyor sorarsan anlatıyor fakat ben dr a gittiğimde kafam bomboş oluyorum, güya bugün ücreti soracaktım:( pzt.i çatlatma iğnesini de getir dedi, aksilik olmazsa onu da yapırız dedi. Peki sizce tutacak mı dedim, dr yaşlı fakültede bölüm başkanlığı yapmış prof, inşallah bakacağız dedi % 25 şansın var dedi. Tüp bebek bile kesin değil. Ailemin yanına bile gidemedim, tek başıma katlanmaya çalışıyorum bu duruma. Salı, çrş yaparlar galiba. Kusura bakma nolur kafam o kadar dağınık ki hiçbir şeye yoğunlaşamıyorum

ben istanbulda oturuyorum canım ve istanbulda bi hastaneye gidiyorum.. sen nerede oturuyosun? yumurtaların gayet iyi büyümüş tatlım ama 11 tane çookkk fazla yumurta oluşmuş yani normalde tüp bebek tedavisinde ancak bu kadar yumurtaya ihtiyaç oluyo.. aşılama için 1-2 yumurta gayet ideal.. inş. aşılaman tutarda daha fazla uğraşmazsız canım yaa çookk zor bu işler =( ne kadar yıprandığımı anlatamam sana inan saçlarım beyazladı baya hemde ve ben 27 yaşındayım daha =(( allah yardımcımız olsun inş.

merhaba canım.. bazı doktorlar maalesef hastaya bilgi vermiyolar çünkü nasıl olsa bişey anlamaz diye düşünüyorular.. keşke sen sorsaydın doktoruna kaç mm olmuş yumurtalar diye!! bidahaki gittiğinde mutlaka sor olurmu.. bide nerde okudun o yazıyı canım aşılamada 2 den fazla yumurta olmazsa başarılı olunmaz diye.. sen böyle yazılara takılma.. bak ben doğrusunu söyiyliyim sana, yumurta sayısı ne kadar fazla olursa yumurta kaliteside o kadar düşük olur.. yani en ideali 1-2 yumurtadır bu tip tedavilerde.. hiç canını sıkma hiçte üzme kendini ;) hakkımızda hayırlısı olsun inş...

ben balıkesirdeyim özel bi hastaneye gidiyorum ve burası kucuk bi yer oldugu için cok fazla senegimiz yok işte bende 28 yasındayım gercekten cok yıpratıcı bir sürec bu cok yorulduk maddi manevi bedenen ve beynen bakalım insallah tutar canım hayırlısı..

inşallah, inşallah canım ya. Benim dr çok az konuşuyor sorarsan anlatıyor fakat ben dr a gittiğimde kafam bomboş oluyorum, güya bugün ücreti soracaktım:( pzt.i çatlatma iğnesini de getir dedi, aksilik olmazsa onu da yapırız dedi. Peki sizce tutacak mı dedim, dr yaşlı fakültede bölüm başkanlığı yapmış prof, inşallah bakacağız dedi % 25 şansın var dedi. Tüp bebek bile kesin değil. Ailemin yanına bile gidemedim, tek başıma katlanmaya çalışıyorum bu duruma. Salı, çrş yaparlar galiba. Kusura bakma nolur kafam o kadar dağınık ki hiçbir şeye yoğunlaşamıyorum

serozi cnm benim bence kafanı tamamen boşalt ve gerisini allaha bırak. nekadar düşünürsen okadar stres yapıyosun. ben öyle yaptım aşılamaya bir gün kala aman dedim yapacağımı yaptım allah ol derse olacak neyapsam boş. inankiş bir yumurta yeterli büyüklüğe ulaşırsa tamam çok yumurta olması şart değil. hatta aşılamayıolumsuz etkilyor tüp bebekteçok yumurta lazım. toplandığıiçin. yani stres yapma boşver gerisi allaha kalmış ya nasip de. inşallah tutar kucağın dolar da bebeğini seversin doya doya. allah yardımcımız olsun benim 7. günüm günlük hayatıma devam ediyorum şimdide pazara ordanda markete gidicm mecbur kimn alcak ev tamtakır. 2 sefer yapcam pazar arbasıyla artık. allahım bebeklerimize ol de senden başka kimsemiz yok merhamet yarabbi bizde annelik mertebesine ulaştır amin

amin amin arkadaşım inşallah rabbim isteyen herkese verir. Çok sağol

kızlar bugun dr gıttım ve moralım cok bozuldu.alttan muayene etti dr um ve ikizlerim 6 hafta 3 gunlukler.birinin kapl atışını duyduk dıgerını duyamadı.haftaya salı tekrar gel bakalım dedi.zaten ben geçen hafta perşembeye kadar tek kese gorunuyodu.takı persembe dr gıdınce ogrendık ıkız gebelık oldugunu.yani gelısımlerı farklı bırı gorunuyorken dıgerı gorunmuyodu.bugun dr ıkı kesenınde ıcınde bebek var ama bırının kalp atısını duydum dıgerını duyamadım haftaya salıya kadar beklıyelım dedı.sizden de boyle bısey yaşıyan oldumu.çıft yumurta ıkızı olupta kalp atıslarını farklı zamanda duyan arkadas varsa ne olur bana yazsın.çok korkuyorum bebegımı kaybetmekten

Back