- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben araniza yeni katildim cok uzun zamandan beri okuyorum ve heyecanlaniyorum bende 2. asilamami yaptirdim 7 gun oldu bekliyorum farkli sorunlar olsada istek hep ayni :) 32 yasindayim yurt disinda yasiyorum isallah hersey gonlumuzce olur en azindan doktorunuzla konusup merak ettiklerinizi soruyosunuz ben jinekologumla terzanca konusup el kol harekelriyle ne kadar anlasabilirse artik esim herzaman yanimda olamaya biliyor ilk asilamam oldu negatifti sonuc tabiki sonra hamile oldugumu ogrendim 3 gun uyumadim heyecandan oda husranla sonuclandi bos gebelik tabiki sorun yok diyor doktorlar tup bebek yapmiyorlar 4 asilam sonrasi olmazssa o zamanmis bakalim bekliyorum allah butun istiyenlere versin tabiki benide ututmasin isallah
merhaba canım.topiğe hoşgeldin.evet haklısın sorunlarımız farklı olsada hepimizin amacı aynı.allah bu yolda emek veren herkezin karşılığını verir inşallah.ben de yarın ilk aşılamamı yaptırıcam.aşılamada şans cok az olduğundan heralde hiiçbir hissiyatım yok ,şuan için heyecan bile yok içimde.ama yarın nasıl olurum bilmiyorum.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..umarım sen de hayırlı pozitif sonuç alır,bebeğine kavusursun...
ben pco olduğum için aşılamamda göbekten iğne oldum öyle büyüdü yumurtam senin klomenle büyüyormu yumurtaların benim klomen direncim varmış diye işe yaramadı hiç iğnelerle ancak büyüdü :) o yüzden bu bebek çok pahalıya mal oldu olsun daha fazlasını oldukça gözden çıkartmıştım ama şkür rabbime daha fazlabekletmedi send ebeklemzsin ve senin gibi bekleyenler beklemz inş cnm... olumlu ol sadece dikkat et kendine beline ağır kaldırma bana doktorum öyle dedi güldüm hemde aşılamayı yaparken o anda dediki bu gün itiberi ile ilaç dahi kullanma ağır kaldırma farzet hamnilesind edi gülmüştüm gülme dedi bana çok ciddiyim dedi ve gerçekten ilk andan itibaren ağır kaldırmadım bişi yapmadım dikkat ettim ağrı kesivi dahi içmedim şükür rabbime devamı gelir inş..
cipsoni naptın canım kanman devam ediyormu?belki yerleşme belirtisidir ?
canım nasılsın devam ediyormu kanaman
yok canım ne yazıkki adet kanaması kan testide yaptırdım negatif sonuç
Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalımben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak
veeee listemiz...
İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ
NAZ034---------31------------1------------16 OCAK------4 BUÇUK YIL---------------30 OCAK----------
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YILnazar:)---------------???------------------BEKLİYOR
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------
ZEYSAN2013----33------------1---------23 OCAK---------3 YIL---------------------7 ŞUBAT-------------BEKLİYOR
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???------------------
ORKİDE2---------30-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------
ERDEMLİİİ-------23------------1---------12 OCAK---------2,5 YIL-------------------26 OCAK--- --------BEKLİYOR
ÖZLEM1863-----29------------1---------04 0CAK----------???-----------------------???----------------
SEYBİL---------36-------------4---------???---------------1,5 YIL-------------------18 OCAK-----------
CEYCEY44------24------------3----------6 OCAK----------3,5 YIL------------------19 OCAK-----------BEKLİYOR
ELOSERCE-------------------------------4 OCAK-----------3,5 YIL--------------------18 OCAK-----------
NHSYN----------26-----------1-----------25 OCAK---------------------------------------------------------BEKLİYOR
PERCENEİGE--28------------1-----------???---------------1,5 YIL----------------------------------------BEKLİYOR
FEYZAAA------24------------1----------16 OCAK----------3-------------------------30 OCAK------------BEKLİYOR
BAMBİ--------35-------------1-----------24 OCAK---------2,5 YIL------------------7 ŞUBAT------------BEKLİYOR
CİPSONİ-----27-------------1-------------------------------5 YIL---------------------3 ŞUBAT-----------BEKLİYOR![]()
ya canım bende bunu anlamıyorum...bize de 2 aşılama şart dediler...sayı 5 milyon üzeri olduğu için öle gerekiyormuş.direk tüp bebek raporu verilmiyormuş.neyse bir kez daha yaptırcaz artık.senin eşin hangi ilaçları kullanmıştı?canım merhaba benim eşimdede morfoloji sorunu var aralık ayında aşılama yaptırcaktım ama değeri %0 çıkınca doktor tutmaz dedi yapmadı ilaç kullanıyor eşim eğer değerlerinde düzelme varsa bend eönümüzdeki ay yaptırcma inş. :))
merhaba canım.hoşgeldin aramıza..inşallah bebegin gelip konuverir göbeciginekızlarrr bende yeni katıldım aranıza; benim de inşaallah yarın saat 12:00 de ilk aşılamam yapılacak..ALLAHIM hepimize hayırlısıyla sağlığıyla nasip etsin inşaallah..
ne desem ki...neler hissetigini anlayabiliyorum canım..yılmak yok ama..zaten aşılamada şans çok da yüksek degil biliyosun.o yüzden en fazla 1 gün üzülcez sonra full moral yola devamnazcım benim sonucum negatif
sende hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmSLM kızlar bende sizi görünce aranıza katılmaya karar verdim. benimde eşimden dolayı bebişimiz olmuyor .
şubatta bende ilk aşılamaya başlıyorum :)
çok ümitli degilim %15 şansımız varmış hayırlısı olsun artık :)
cnmm hayırlı olsun.benim aşılamadan sonra eve geldıgımde tuvalatte pembemsi bişey gelmişti peceteye.onundışında aşılamanın 10.gunune kadar neredeyse hıc belırtım olmadı dıyebılırım sadece goguslerım biraz şişmiş ve hassaslasmıstı.çok umutsuzdum tutmuycak dıye.tam 10.gun sabah bıraz mıyde bulantısıyla uyanınca.hemen o sabah evde test yaptım.silikte olsa çift çizgı çıktı.bence 10 gun sende yap cıkma ihtımalı var.sonrakı belırtılerde adet olcakmıs gıbı belırtılerı yaşadım.hıc kahverengı akıntım olmadı benım.ben aşılamadan sonra masadan 1saat 5 dk hiç kalkmadım ve sonrasında 1,5 saat yolculuktan sonra evıme gelıncede belıme yakı vurdum.3gun belımde kaldı.zaten aşılamadan sonra dr ilişkıde onerıyor.sende kac yumurta gelıstı,kacıncı denemen ve yıkanmadan sonra eşinin spermleri ne kadardı.
cnm coraspirin günde 1 tane iç dedi benim drum ...elevit değilde folik asit verdi, onuda günde 3 defa alıyuorum
ya canım bende bunu anlamıyorum...bize de 2 aşılama şart dediler...sayı 5 milyon üzeri olduğu için öle gerekiyormuş.direk tüp bebek raporu verilmiyormuş.neyse bir kez daha yaptırcaz artık.senin eşin hangi ilaçları kullanmıştı?