Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar benim size bir sorum olacak yanıtlarsanız sewinirim
aşılamadan sonra hiçbir belirtisi olmayıp hamiş kalan varmı aranızda

Aşılama ile degil de 2 kez klomen 1 kez de kendiliğinden hamile kaldım. Hic belirti yoktu. Aşılama ile muhtemelen ilaclardan dünyanın belirtisi oldu ama hamile olmadım

kızlar hepinize hayırlı cumalar merak ettim bişey sorcam kaç gün iğne vuruluyorsunuz yanı aşılama olana kadar kaç gün doktora gidip geliyorsunuz benim iş yerinden izin almam skıntı oluyor onun için soruyorum belki 1hafta senilik iznimi kullanırım diye planlıyorum :)

cnm meraba insallah bebisine kavusursun. ben kendimden ornek veriyim bir adet in ikinci gunu onfan sonra uckere daha gittim 2 gun arayla son gittigimdede asilama yapildi. toplam bes kez gitmus oluyosun. ilk ve son denemen olsun cbmallah gonlune gore versin.

kızlar size bir sorum olacak iğneleri adetinizin kaçıncı günün vuruluyorsunuz ben geçen ay adetimin 3,günü vurdurmuştum 37,5 başlamıştı doktorum adetimin 10 günü 7mm sağda 9 mm solda olmuştu sonra dozu yükseltecekti ama eşimin değerleri kötü çıkınca bırakmıştık sizler kaçla başladınız merak ettim.bu arada bende pkoluyum:31:

bende 3. gittiğimde başladık iğnelere,bugün 9.günüm ve yumurtam bugün 16mm geçmiş dediler canım
bende pkoluyum ve iğnenin dozu 75

bagirsaklari calistiran yogurtlar varya hani onlardan yee birde su ic bol bol vallahi benim kimsem yok burda evimin butun islerini ben yapiyorum allahin korudugunu kimse korumaz sen sikma canini allah kabul etsin dualarini

amin cnm dogru soyluyosun sonucta evin islerini kim yapacak adamlar zaten aksama kadar calisiyorlar birde evdemi is yapcaklar.simdi aradim esimi kayisi siparisi verdim kayisi ackarnina yemek kabizli ga iyi gelirmis. kendimi dinlemekten yorudum biyere de gidilmiyor buz gibi hava. sabredicez artik napalim. allah emeklerimize acisi. insallah.

cnm meraba insallah bebisine kavusursun. ben kendimden ornek veriyim bir adet in ikinci gunu onfan sonra uckere daha gittim 2 gun arayla son gittigimdede asilama yapildi. toplam bes kez gitmus oluyosun. ilk ve son denemen olsun cbmallah gonlune gore versin.

analdım canım sagol iş yerinden izin almam biraz problemlı olduğu için araştırma yapıyorum :)) inş. eşimin değerleri artmıştır ve bende bu topikde sizinle devam ederim :) inş. sende bebişine kavuşursun canım

Son düzenleme:
bende 3. gittiğimde başladık iğnelere,bugün 9.günüm ve yumurtam bugün 16mm geçmiş dediler canım
bende pkoluyum ve iğnenin dozu 75

cevap için sagol canım benim bende ilke kez geçen ay kullandım 37,5 başlattı doktor sürekli çağırdı işyerindekilerde kızdı bu ay başka doktora gitcem direk 75 başlayım diyecem bende pkoluyum malesef 3 yıldır olmuyor klomen kullandım fayda etmedi serephene ile 20mm oldu yumurtam ama eşimd esorun olduğu için bişey olmadı 2 klomen 3serophene kullandım geçen ayda gonal f iğne bakalım sonuç ne olcak allah yardımcımız olsun aslında tüp istiyorum ben direk ama tüp için rapor alabılmem için 2aşılama şartmıs:31:

Nasılsınızzz canlarım naz seni merak ettimmm 30 da test gunundu ınsallah guzel haberler vardırr..benn yarına aldım randevu kızlar aşılama için gıdıyoruM sonunda ınsallah sonu guzel olur opuyorummm

Nasılsınızzz canlarım naz seni merak ettimmm 30 da test gunundu ınsallah guzel haberler vardırr..benn yarına aldım randevu kızlar aşılama için gıdıyoruM sonunda ınsallah sonu guzel olur opuyorummm

bende seni merak ediyordum canım benim git banada yaz mutalaka :)):16::16:

allah bütün isteyenlere verir inşallah arkadaşlar burdan duymak stiyorum sizleinde hamile olduğunu hamileyim ama hergün girip yazılarınızı okuyorum ve dua ediyorum inşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız...

bizde kismet olursa şubat ayında aşılama yapılacak 2 düşükten sonra 1 aşılamam olacak hadi bakalım hayırlısı diyoruz bizimkiside sebepsiz infertilite

allah bütün isteyenlere verir inşallah arkadaşlar burdan duymak stiyorum sizleinde hamile olduğunu hamileyim ama hergün girip yazılarınızı okuyorum ve dua ediyorum inşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız...
amin..............

amin canım aminnnn senin ilk aşılamaylamı tuttu canım

evet canım maddi manevi çok yıpranıyo insan maalesef.. benim umudum sıfır canım bu aşılamadan.. moralimde bozuk çok.. hiç bi belirtim yok.. ateşimde düşük zaten.. allah yardımcımız olsun =((((

al bendende okadar canım hiç bir belirti olmazmı yaa. yarın progesteron testim var bakalım kac cıkacak gerci hiç ama hiç umudum yok.. benimde canım cok sıkkın cok sitresli ve sinirliyim evde yemek dısında hiç bir iş yapmıyorum gecen gün eşim yaptı evin temizliğini bile canım istemiyor. evden dısarı cıkasım yok burasıda sizlerde olmasanız vakit nasıl gecer bilmiyorum allah hepinizden razı olsun. birbirimize anne baba abla kardes arkadas dost dert ortagı olduk istediğimiz gibi anlatabiliyoruz herseyi..asılamam tutmazsa cok üzülücem yıkılıcam biliyorum allahım lütfen sen yüzümüzü güldür :(([/QUOTE]
canım benim ben çok üzülmemek için çokta ümitlendirmedim kendimi.. sende öyle yap bence.. bende üzülücem elbette ama yapacak bişey yok.. biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin elinde =((

canım belirtilerin nelerdi?? kaç gün kala başladı belirtilerin?? ben hiç bişey hissetmiyorumm =((

Back