ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

merhaba 27 şubat transferim var, doktorum prednol coraspirin oksapar ve estrofem başlandı. dün prednol oksapar ve estrofemi kullandıktan 2 saat sonra ateş basmaya 4 saat sonra soğuk terlemeye başladım. ardından sıtma tuttu aranızda bunlardan kullanan varmı sizde de böyle etki yaptımı

Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım 🧡

Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak ❌
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım. ♥️
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalım 🤎 daha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin 🩶
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım 🩷
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum 🌹

Nickbaşlama tarihikaçıncı deneme ?Sonuç :nazar:
@Karendila8 Ocak(transfer)3
P payni 23 Ocak2
@Anneolmayolundayim28 ocak4
@Semsem2115 Ocak test4
@Ahsenulvera30 Aralık1
O OLENA MIRA 9 ocak1
@Mile28 ocak
@akbs24 Ocak
@Betbetul8 Şubat
@59var20 Şubat
duygukarakok duygukarakok 30 ocak
@canmay1 Şubat1
@sblcglr 0110 Şubat
@minosetplusssss4 Şubat3
@Dugmecigim3 Şubat2
merhaba :) benim 27 şubat transfer ilk denemem listeye ekler misin?

merhaba 27 şubat transferim var, doktorum prednol coraspirin oksapar ve estrofem başlandı. dün prednol oksapar ve estrofemi kullandıktan 2 saat sonra ateş basmaya 4 saat sonra soğuk terlemeye başladım. ardından sıtma tuttu aranızda bunlardan kullanan varmı sizde de böyle etki yaptımı
Hayırlsıı olsun sürecin cnm bende kullanıyorum 4.5 gündür cnm bende bitek ecopirin diye bir ilaç var coraspirin in kardeşi o yaptı yan etki ishal yaptı karın ağrısı vs. Bende coraspirin e döndüm düzeldi. Hepsini aynı anda alınca vücut ta şaşırıyor artık nasıl tepki vereceğini

Arkadaşlar oskapar kullananlar reçete işini nasıl hallettiniz? Transferden bir gün önce başlayacağım ilaca ama çok pahallı.

İyi akşamlar kızlar bugün saat 11 de oldum transferimi çok şükür çift embriyo inşallah bu sefer rabbim sağlıkla nasip eder hepimizede hiç bir şey hissetmiyorum normal mi kızlar transfer olan arkadaşlarım sizde böylemiydiniz ya 🙄
Evet normal hıc bırsey yok gıbı hafif kasık agrısı

Merhabalar, benimde transfer için adet bekleniyor, 4 adet 5. gün dondurulmuş embriyom var. Hiteroskopi oldum ve gelen adet ile transfer başlayacak. Tahmini adet 23 ocak tahmini transfer 3 -4 şubat olabilir, ocak listesine girmedim şubat listesine ekleyebilirsiniz, bu ikinci denemem olacak.. hepimiz için hakkımızda hayırlısı..
Histereskopi sonrası adet gecikmesi yaşadıniz mi 9 ocakta histereskopi oldum 3 Şubatta hasta olmam lazimdi olmadım normalde bugünlerde transfer hazırlığına başlamamız gerekiyor du

Histeroskopiden sonra mı, aslında hatırlamıyorum tee mayıs ayında olmuştum. Sonraki adetle de sıfırdan başladık ama her transferde estrofem kullandım ben. Transferden sonraki yasağı soruyorsanız kalp atışı alana kadar ilişki yasak dediler de pozitifi göremedim gerçi. Histeroskopiden sonra yasakladılar mı bilmiyorum ama bence yaklaşık on gün yasak diye hatırlıyorum fakat yanlış olabilir bu bilgim emin değilim
Siz su an hamile misiniz? Ben tup bebek surecine girmeyecegim de histeroskopi olacagim. Spiral jel vs kullanmayacak estrofem vercekmis. Ne sure kullanacagim, iliski yasagi ne olacak merak ettim spiral vs olmasa da iliski yasagi bir haftadan uzunsa bu ayi pas gececegiz heralde. Yapisiklik hafifse ki oyle tahmin ediyor doktor kontrol histeroskopisi olmayack. Hadi bakalim insallah rahat gecer her sey. Kurtajdan sonra iliski yasagi vermemislerdir kanamam bitince birkac gun de gecince kendimi iyi hissedimce yani bir hafta kadar sonra iliski yasamistik.

Cuma günü idrar testi yapacağım kanda da 17 şubatta öğreneceğim inşallah çıkar ya çok endişeliyim ama bir yandan da çok umutluyum
inşallah bebeğin seninledir canım 🌸 idrar testi için bence uygun bir süre iyi bir markanın erken gebelik testini tercih edebilirsin. Daha önceki gebeliklerimde bir marka beni hiç yanıltmamıştı

inşallah bebeğin seninledir canım 🌸 idrar testi için bence uygun bir süre iyi bir markanın erken gebelik testini tercih edebilirsin. Daha önceki gebeliklerimde bir marka beni hiç yanıltmamıştı
Ya bilmiyorum inanın kalçasına ağrı girer mi bu süreçte yavaş yavaş geliyor gelmekte olan

Back