Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bana antibotik vermişti eşimede 3 gun kullandık zaten haplar 3 taneydi lavita vede glukofen ilaçları kullanıyorum hala daha. Aşılamadan sonra cinera adında jel kullanıyorum her sabah test sonucuma 9 gun kaldı haytatımda guzel bıseyler olmasını ıstıyorum bende adet olacakmış gıbı belırtılerım var ama bılmıyorum ki korkuyorum :18:

bana antibotik vermişti eşimede 3 gun kullandık zaten haplar 3 taneydi lavita vede glukofen ilaçları kullanıyorum hala daha. Aşılamadan sonra cinera adında jel kullanıyorum her sabah test sonucuma 9 gun kaldı haytatımda guzel bıseyler olmasını ıstıyorum bende adet olacakmış gıbı belırtılerım var ama bılmıyorum ki korkuyorum :18:

aşılama olduğu günmü başladın jele daha sonra mı

aşılama olduğu günmü başladın jele daha sonra mı

zeysan zaten aşılamanın adında 2 gün ilişki önerriyo dr daha sonra kullanılıyo öneğin sende bende aşılaamızı dün olduk uma günüde yani yarın başlanıcak jele ama benikisi bu sef er jel değil yumuşak progestan kapsül ..amma her dr uyguladığı tedavisine göre veriyorrmuş jeli ve kapsülü yinede sen ne yap et dr unla bi görüş ayarla ve sor soru işaretin kalksın kafandan

Gage benim de bugün10.günüm cumaresi sabah test yaptırcam. sen nasıl hissediyorsun tam olarak? ben anlamıyorum hiç birşey ya, Allah'ım noolur bir işaret ver dedim, bir umut....belimde ağrı var, gaz bir taraftan midem ağrıyor stresten galiba alttan alttan hava alıyorum sanki adet olucam, zaten pazartesi salı olmam lazım :(((((Allah'ım bize hayırlısıyla mutlu haberler göstersin testlerimizde, kucaklarımızı doldursun bebeklerimizle...

ben karışık hissediyorum...gece uykusuzluk sonrada bütün gün sersem sersem dolaşıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor..akıntım çok az var ama adet olucağım zamanda akıntım oluyor ...:( dün ağrım vardı bugün yok ,göğüsler ağrıyo ..aşılamadan sonra hep şişti hep ağrıdı onuda bilmiyorum of valla çok tuhaf bende diyorum bir işaret ama yokk . test yapamıyorumm korkuyorum bakalım pazar pazartesi hasta olurumm olmazsaa artıkk test yaparım allahım inş kucaklarımızı boş bırakmaz bu çabalarımızı boşa çıkartmazz..

zeysan2013 ben aşılamam oldugu gun sadece o gune has aksam kullan dedı dıger gunler sabah demıslerdı y su cınsel ilişkı muhabbetı kımse bana demedı ya yaoın yada yapmayın demedıler bu arada ben cıfte aşılama yaptırdım 2 gun ust uste aşılama yaptırdım

merhaba arkadaslar butun yazılanları okuyorum ama fazla yazamadım hamıle olan arkadasların hepsını tebrik ederim.okuduguma gore cogunluk igneli mı asılama oluyor klomen kullanan yok mu aranızda

mrb arkadaşlarrrrr
hepimize hayırlı uğurlu olsun
bende bugün göbişten iğne olmaya başlıyorum
aşılama sürecimiz başladı :)

iyi geceler arkadaşlar :) bugün gittim dr'uma, yumoşlar iyi durumdaymış, 2 tane varmış biri 14,7 mm, dieri 15,4 gibi bi seydi, güzel dedi 3üncüde büyüme yolundaymış ama beklemeyiz dedi, kendiliğinden çatlamasın die ilginç bi adı olan iğne yaptı,Allahın izniyle, cumartesi tekrar gidip çatlatma iğnemi oluorum ve pazarteside aşılamamı oluorum :)

iyi geceler arkadaşlar :) bugün gittim dr'uma, yumoşlar iyi durumdaymış, 2 tane varmış biri 14,7 mm, dieri 15,4 gibi bi seydi, güzel dedi 3üncüde büyüme yolundaymış ama beklemeyiz dedi, kendiliğinden çatlamasın die ilginç bi adı olan iğne yaptı,Allahın izniyle, cumartesi tekrar gidip çatlatma iğnemi oluorum ve pazarteside aşılamamı oluorum :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun...inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

ben karışık hissediyorum...gece uykusuzluk sonrada bütün gün sersem sersem dolaşıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor..akıntım çok az var ama adet olucağım zamanda akıntım oluyor ...:( dün ağrım vardı bugün yok ,göğüsler ağrıyo ..aşılamadan sonra hep şişti hep ağrıdı onuda bilmiyorum of valla çok tuhaf bende diyorum bir işaret ama yokk . test yapamıyorumm korkuyorum bakalım pazar pazartesi hasta olurumm olmazsaa artıkk test yaparım allahım inş kucaklarımızı boş bırakmaz bu çabalarımızı boşa çıkartmazz..

ben yarın test yaptırıcam...göğüslerimdeki ağrı tamamen geçti, biraz daha dolgunlar normale göre cok az da akıntım var. her hissettiğimde koştur koştur banyoya kontrole gidiyorum adet mi oldum diye, kırmızıyı gormeyince seviniyorum....aynen dediğin gibi adet belirtisi gibi zaten anlaşılmıyorki..sen ne zaman test yaptırcan?bu seninde ilk aşılaman mı?

merhaba arkadaslar butun yazılanları okuyorum ama fazla yazamadım hamıle olan arkadasların hepsını tebrik ederim.okuduguma gore cogunluk igneli mı asılama oluyor klomen kullanan yok mu aranızda
evet canım genelde iğne ile aşılama yaptıranlar ağırlıklı..ama hapla yaptıran başka arkadaşlarda var.bana da hapla yapılacaktı ben istemedim.iğne ile yapılanlar daha başarılı oluyormuş bir de tüp bebek raporu alabilmek için ön koşul iğneli aşılama.bir çok arkadaş bundan sebep yaPRTIRIYO

hadi bakalım..bol şans.inşallah yumoşun güzel bir sperm beğenir diyelim...:9:

Arkadaşlarım ben yarın sabah eşimle beraber kan testi yapmaya gideceğim. Yarın 12. günüm adet günümü bekleyemeyecek kadar heyecanlıyım. Ama sonucta tutup tutmadığını hcg değerinden anlayacağız. Sizlerden, hepinizden tek ricam var, bu gece noolur benim için de dua edin. Aşılamadan sonraki tüm heyecanlı günlerimi burda paylaştığım sizler için dua ediyorum. Birbirimiz için dilediğimiz güzel şeylerin dünyada bir fark yaratacağına Allah'ın onca dilek arasında bizlerin de sesini duyduğuna inanıyorum. Noolur bu gece yatmadan önce 2 saniye gözlerimizi kapatıp hayırlı haberler dileyelim.....bana, sizlere, anne olmayı hasretle bekleyen, yılmadan bıkmadan iğneler, amaliyatlar türlü sıkıntılarla ve yaşı geçmesin diye zamanla mücadele eden kadınlara hayırlı sağlıklı bir bebek...

Arkadaşlarım ben yarın sabah eşimle beraber kan testi yapmaya gideceğim. Yarın 12. günüm adet günümü bekleyemeyecek kadar heyecanlıyım. Ama sonucta tutup tutmadığını hcg değerinden anlayacağız. Sizlerden, hepinizden tek ricam var, bu gece noolur benim için de dua edin. Aşılamadan sonraki tüm heyecanlı günlerimi burda paylaştığım sizler için dua ediyorum. Birbirimiz için dilediğimiz güzel şeylerin dünyada bir fark yaratacağına Allah'ın onca dilek arasında bizlerin de sesini duyduğuna inanıyorum. Noolur bu gece yatmadan önce 2 saniye gözlerimizi kapatıp hayırlı haberler dileyelim.....bana, sizlere, anne olmayı hasretle bekleyen, yılmadan bıkmadan iğneler, amaliyatlar türlü sıkıntılarla ve yaşı geçmesin diye zamanla mücadele eden kadınlara hayırlı sağlıklı bir bebek...

canım heyacanını kırmak istemem ama bende geçen ay yaptırdığım aşılamada 13. gün test yaoptırdım pozitif çıktı bu yaptırdığımız çatlatma iğnesihcg hormonu içerdiğinden poziif sonuç vermiş 16. güne kadar yok oldu hüsran ama 3 gün çok sevinçliydim bence bekle derim en azından bi 2 gün daha , geçekten herkezde pozitif sonuç verimiş doktorum söledi.
inşallah pazartesi yaptır ve hayırlı haber al

Back