Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımm benim göğüsler aşılama olduktan sonra şişmeye ağrımaya başladı ve hala aynı ... ben daha test yapmadım 11. günüm korkuyorum test yapmaya sen erken yapmışsın sankii .. sadece kasıklarıklarım ağrıyo tam diyorum adet olucam tutmadı galiba sonra geçiyo sonra tekrardan ağrıyo sol kasığım özellikle bilmiyorum kafam çok karışık bekliyorum valla ... adet günümü :( :(

Gage benim de bugün10.günüm cumaresi sabah test yaptırcam. sen nasıl hissediyorsun tam olarak? ben anlamıyorum hiç birşey ya, Allah'ım noolur bir işaret ver dedim, bir umut....belimde ağrı var, gaz bir taraftan midem ağrıyor stresten galiba alttan alttan hava alıyorum sanki adet olucam, zaten pazartesi salı olmam lazım :(((((Allah'ım bize hayırlısıyla mutlu haberler göstersin testlerimizde, kucaklarımızı doldursun bebeklerimizle...

Gage benim de bugün10.günüm cumaresi sabah test yaptırcam. sen nasıl hissediyorsun tam olarak? ben anlamıyorum hiç birşey ya, Allah'ım noolur bir işaret ver dedim, bir umut....belimde ağrı var, gaz bir taraftan midem ağrıyor stresten galiba alttan alttan hava alıyorum sanki adet olucam, zaten pazartesi salı olmam lazım :(((((Allah'ım bize hayırlısıyla mutlu haberler göstersin testlerimizde, kucaklarımızı doldursun bebeklerimizle...

moralini bozma bazen böyle şeyler hamileliğede işaret oluyo benim ilk tutan aşılamamdada böyle olmuştu 2. tutan aşılamamdada kasık ağrım çok oldu tutmadı diye düşünmüştüm moralini bozma bence yarın bi test yap hayırlı haberi alırsın inşallah

bugün iğnelerin 5. günü adetimin de son günü..daha 2 gün var muayeneye ama bu akşam yogun bir şekilde yumurtlama dönemindeki gibi akıntım var hani ovülasyon döneminde uzayan yumurta akı durumunda olan şekilde...acaba yumurtalar çatlamaya başlamış olabilirmi?ne yapsam bilemedim zaten 1 haftada 1 kez kontrole çağırmaları hiç içime sinmemişti:(ne dersinizi yarın dokroramı gitsem ki....yoksa cumayı mı beklesem,bu akıntı iğnelerden kaynaklı olabilirmi?

ben 6 gün iğne vuruldum 7. gün kontrole gittim

cnm benimde ilk gebeliğim ikizdi ilk değerim 14.7 çıkmmıştı daha sonra 50 lere daha sonrada 200 lere çıkmıştı ama seninkide çok aşırı yükselmiş karamsarr olmak seni üzmek istemem kesinlikle ......ama bu tür değerlerde dış gebelik olabiliyor yani aşırı değer dış gebelik belirtisi olabilir ama inş çoğul bir gebeliktir seninkisi allah gönlüne göre versin benim ilk aşılamamda değerler oldukça iyi çıkıyoırrdu fakat boş gebelikti kese var bebek yok mecburen kürrtaj oldum ve 4 ay sonra hamile kaldım şükür kızıma

mrh cnm.ben boş gebeliği hiç dr ma sormadım ama.dış gebelikmi diye ısrarla bırkaç kere sordum.oda bana bi muayene edelım ona gore konusalım dedı.muayenenın ardından.yılların bana verdiği tecrübeye göre dış gebelık kesınlıkle degıl dedı.ama boş gebelıkle ılgılı bişey sormadım inş öyle bişey yokturrr:(

çok teşekkür ederim şu mübarek gecede allah ne muradın varsa versin içime su serptin gece vakti yoksa uyku tutmayacaktı:(ister istemez telaşlanıyor insan..yarın sabah doktoru aramak en güzeli olacak seninde dediğin gibi..tekrar teşekkürler limonportakal...

rica ederimm, aminn senin de inşallah..ben de aynı şeyleri yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni..umarım Rabbim dualarımızı kabul eder..

göğüslerde ağrı ve büyüme
- göğüs uçlarında hassasiyet
- damarlarda belirginleşmeler
- alt karında şişkinlik
- gece uykusuzluğu
- dudaklarda kuruluk
- açık sarı beyaz gibi bir renk akıntı
- kabızlık
- bazen hafif bir bel ağrısı
- kasıklarda kramp gibi ani ve kısa süreli keskin ağrılar

göğüslerde ağrı ve büyüme
- göğüs uçlarında hassasiyet
- damarlarda belirginleşmeler
- alt karında şişkinlik
- gece uykusuzluğu
- dudaklarda kuruluk
- açık sarı beyaz gibi bir renk akıntı
- kabızlık
- bazen hafif bir bel ağrısı
- kasıklarda kramp gibi ani ve kısa süreli keskin ağrılar

bu belirtilerin çoğu var.gece uykusuzluğu, göğüs hassaiyeti kabızlık akıntı ama niyeyse ısrarla hamile degilmşim gibi geliyor..:50:

ben 6 gün iğne vuruldum 7. gün kontrole gittim

hemşireyle görüştüm bende merak etme iğnelerine devam et yarın gel çatlamaz daha dedi,ama yine içim rahat etmediki:)ovülasyon testi yaptım negatif çıktı şimdi rahatım,iğnemide yaptım yarınki kontrolü bekliyorum..normalde yumurta gelişimi ile ilgili bi problemim yoktu umarım yine olmaz...cevabın için teşekkürler yanılmıyorsam sen aşılamanı yaptırdın inşallah tutar allah yardımcın olsun beklemek zor olsa gerek,bi de sanırım biz aşılama tedavisini aynı iğneyle yaptık;sende fostimonmu kullanıyodun ben mi yanlış hatırlıyorum?

hemşireyle görüştüm bende merak etme iğnelerine devam et yarın gel çatlamaz daha dedi,ama yine içim rahat etmediki:)ovülasyon testi yaptım negatif çıktı şimdi rahatım,iğnemide yaptım yarınki kontrolü bekliyorum..normalde yumurta gelişimi ile ilgili bi problemim yoktu umarım yine olmaz...cevabın için teşekkürler yanılmıyorsam sen aşılamanı yaptırdın inşallah tutar allah yardımcın olsun beklemek zor olsa gerek,bi de sanırım biz aşılama tedavisini aynı iğneyle yaptık;sende fostimonmu kullanıyodun ben mi yanlış hatırlıyorum?

ilki menagondu onla olmadı ikincisi fostimon.6 yumurta oluştu

arkadaşlar hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanır inşallah.bende dün ilk iğnemi oldum ve ilkkez aşılamaya başladım.yalnız bugün reçeteme baktığımda dr un iki tane çatlatma iğnesi yazdığını gördüm(OVITRELLE ve PREGNYL)yoksa yanılıyor muyum?aşılamada tek çatlatma iğnesi kullanılmıyor mu?bir de MONODOKS antibiyotik yazmış.şimdilik sadece MERİONAL iğneleri kullanıcam 5 gün boyunca.pzt si kontole gidicem.aşılamadan pek ümidim olmasada yinede heyecanlıyım.allah hepimizin emeklerinin karşışılığını verir inşallah.bu çatlatma iğneleri hakkında ne diyorsunuz?bir de sizlerede antibiyotik verildi mi??tşkler..

Back