Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalım :72: ben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0 :50:
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak:24::24::24:

veeee listemiz...

İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----EVLİLİK SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ

NAZ034---------31------------1------------16 OCAK------4 BUÇUK YIL---------------30 OCAK---------- BEKLİYOR:emir_bebek:
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR :emir_bebek:
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YIL(:nazar:)---------------???------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------:14::14::14:
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------:14::14::14:
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
ZEYSAN2013----33------------1---------???---------------3 YIL---------------------???----------------:14::14::14:
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------:14::14::14:
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???----------------:49::49::49::nazar:
ORKİDE2---------30-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------:14::14::14:
ERDEMLİİİ-------23------------1---------12 OCAK---------2,5 YIL-------------------26 OCAK--- --------BEKLİYOR:emir_bebek:
ÖZLEM1863-----29------------1---------04 0CAK----------???-----------------------???----------------:14::14::14:
SEYBİL---------36-------------4---------???---------------1,5 YIL-------------------18 OCAK-----------:14::14::14:
CEYCEY44------24------------3----------6 OCAK----------3,5 YIL------------------19 OCAK-----------BEKLİYOR:emir_bebek:
ELOSERCE-------------------------------4 OCAK-----------3,5 YIL--------------------18 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
NHSYN----------26-----------1-----------25 OCAK---------------------------------------------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
PERCENEİGE--28------------1-----------???---------------1,5 YIL----------------------------------------BEKLİYOR:emir_bebek:

canım benide eklermisin.23 ocakta aşılama yapıldı.7 ocak sonuç

merce10er sanırsam bursalısın , bende bursadan nereye yaptırdın aşılamanı canım

evet canım bursalıyım 2,aşılamamı bekliyorum yarın doktoruma gıdıcem tarih belirlenicek ben ziya çetine gidiyorum o yapıyor sen nerde yaptırdın aşılamanı inş hayırlı sonuç verirsin bizlere

evet canım bursalıyım 2,aşılamamı bekliyorum yarın doktoruma gıdıcem tarih belirlenicek ben ziya çetine gidiyorum o yapıyor sen nerde yaptırdın aşılamanı inş hayırlı sonuç verirsin bizlere

ben pembe mavide nevin hanıma gidiyorum aşılamada çok iyi olduğunu duymuştuk bakalım kısmet

ee hadi kimse yok mu?...sadece ben miyim :5:

Merhaba naz034 benide eklermisin. 3 yıllık evliyim 3 yıldır korunmuyorum. teşhis sebepsiz infertilite 16 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım.30 ocakta kan tahlili vericem.yaşım 24

daha oncede yazmıstım esımın spermıyogram sonucunu saolsun arkadslarrın cogu yardımcı olmustu sımdı ıse daha esımın tedavısının uzerınde bır ay gecmeden hamılle olabılırmıym dusuncesı aklımı yıcek sorum su kızlar bız esımle yumurtlama gununden sonra ılıskıye gırdık aslında aklımdan bıle gecmıyordu ama adetım hayatımda ılk defa 3 gun gectııı hamıle olabılırmıyım yaaa bukadar cabuk ılaclar fayda edermıkı :26::26: esımın snuclarınıda bıdaha koyuyorum lutfen arkadslarr yormlarınızı beklıyorum $1358167828516[1].jpg $1358167873948[1].jpg beklıyorummm :26:

evet canım genelde iğne ile aşılama yaptıranlar ağırlıklı..ama hapla yaptıran başka arkadaşlarda var.bana da hapla yapılacaktı ben istemedim.iğne ile yapılanlar daha başarılı oluyormuş bir de tüp bebek raporu alabilmek için ön koşul iğneli aşılama.bir çok arkadaş bundan sebep yaPRTIRIYO

tesekkur ederım canım bılgılendırdıgın ıcın ben bılmıyodum hapla kullandıktan sonrada tup bebek raporu alıyosun sanıyordum.bana da doktor ıgnelı yapmıyo.hormonların cok ıyı gerek yok dedı. ben yıne hapa basladım oncekı de haplaydı bu da olmazsa artık ıgnelı yaptırayım.allah dıleyen ısteyen herkese bıran once hayırlısıyla anne olmayı nasıp etsın

daha oncede yazmıstım esımın spermıyogram sonucunu saolsun arkadslarrın cogu yardımcı olmustu sımdı ıse daha esımın tedavısının uzerınde bır ay gecmeden hamılle olabılırmıym dusuncesı aklımı yıcek sorum su kızlar bız esımle yumurtlama gununden sonra ılıskıye gırdık aslında aklımdan bıle gecmıyordu ama adetım hayatımda ılk defa 3 gun gectııı hamıle olabılırmıyım yaaa bukadar cabuk ılaclar fayda edermıkı :26::26: esımın snuclarınıda bıdaha koyuyorum lutfen arkadslarr yormlarınızı beklıyorum Eki Görüntüle 615900 Eki Görüntüle 615901 beklıyorummm :26:

İnş, hamilesindir cnm ama bir şey sorucam, ilaç demişsin ne ilacı????

evet canım genelde iğne ile aşılama yaptıranlar ağırlıklı..ama hapla yaptıran başka arkadaşlarda var.bana da hapla yapılacaktı ben istemedim.iğne ile yapılanlar daha başarılı oluyormuş bir de tüp bebek raporu alabilmek için ön koşul iğneli aşılama.bir çok arkadaş bundan sebep yaPRTIRIYO

hadi bakalım..bol şans.inşallah yumoşun güzel bir sperm beğenir diyelim...:9:

Amin inş cnm, mümkün olabildiğin rahat olmaya çalışıorum ki yumoşçuğum etkilenmisinn :9: sen ne yaptın??

iyi geceler arkadaşlar :) bugün gittim dr'uma, yumoşlar iyi durumdaymış, 2 tane varmış biri 14,7 mm, dieri 15,4 gibi bi seydi, güzel dedi 3üncüde büyüme yolundaymış ama beklemeyiz dedi, kendiliğinden çatlamasın die ilginç bi adı olan iğne yaptı,Allahın izniyle, cumartesi tekrar gidip çatlatma iğnemi oluorum ve pazarteside aşılamamı oluorum :)

ilk aşılaman mı

canım heyacanını kırmak istemem ama bende geçen ay yaptırdığım aşılamada 13. gün test yaoptırdım pozitif çıktı bu yaptırdığımız çatlatma iğnesihcg hormonu içerdiğinden poziif sonuç vermiş 16. güne kadar yok oldu hüsran ama 3 gün çok sevinçliydim bence bekle derim en azından bi 2 gün daha , geçekten herkezde pozitif sonuç verimiş doktorum söledi.
inşallah pazartesi yaptır ve hayırlı haber al

Daha fazla dayanamıyorum ki mideme sancılar giriyor:((( tüp bebekte bile 10. günde belli olur diyorlar. Kaç çıkmıştı degerin Özge?hiç mi anlamaya imkan verecek bir şey yokmuş?

hangi iğneyi vermişti kaç yumurta oluştu

çatlatmada, klomen ve pregnyl vermişti olmadı, bu kez yumurtalar için serephone verdi, 2 yumurta biri 15,7 dieri 14,5 gibiydi. Dün kendiliğinden çatlamasın diye iğne yaptı, a hharfli bi şe adı, yarın ikide de randevüm var, çatlatma iğnesini yarın yapcak, isim sölemedi ama.

Back