Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar mrh.aşılamamın 14.günü b_hcg değerim:457.2 çıktı.19.günki değerim:3524.sizce bu değerlere göre çoğul gebelik sözkonusumu.bilgisi ve tecrubesi olan yazsın lütfen...

cnm benimde ilk gebeliğim ikizdi ilk değerim 14.7 çıkmmıştı daha sonra 50 lere daha sonrada 200 lere çıkmıştı ama seninkide çok aşırı yükselmiş karamsarr olmak seni üzmek istemem kesinlikle ......ama bu tür değerlerde dış gebelik olabiliyor yani aşırı değer dış gebelik belirtisi olabilir ama inş çoğul bir gebeliktir seninkisi allah gönlüne göre versin benim ilk aşılamamda değerler oldukça iyi çıkıyoırrdu fakat boş gebelikti kese var bebek yok mecburen kürrtaj oldum ve 4 ay sonra hamile kaldım şükür kızıma

kızlar merhaba 1 haftadır yokum.geçen cuma kontrole gittim.6 yumurtam oluşmuştu. 3 tanesi 14 3 tanesi 11 milimdi.canım sıkıldı büyümezler diye.3 gün daha iğne vuruldum.pazartesi tekrar kontrole gittim.6 sı 21 milim olmuştu.devlet hastanesinde tedavi görüyordum ama aşılamayı özelde yaptıdım.devlette sperm yıkayıcı solüsyon bitmişti.bugün aşılama oldum 1 saat yatış verdi doktor.ertesi günde ilişki önerdi.ağrım olmadı.umarım tutar 1 hafta çok sıkıntı çektim

kızlar merhaba 1 haftadır yokum.geçen cuma kontrole gittim.6 yumurtam oluşmuştu. 3 tanesi 14 3 tanesi 11 milimdi.canım sıkıldı büyümezler diye.3 gün daha iğne vuruldum.pazartesi tekrar kontrole gittim.6 sı 21 milim olmuştu.devlet hastanesinde tedavi görüyordum ama aşılamayı özelde yaptıdım.devlette sperm yıkayıcı solüsyon bitmişti.bugün aşılama oldum 1 saat yatış verdi doktor.ertesi günde ilişki önerdi.ağrım olmadı.umarım tutar 1 hafta çok sıkıntı çektim

zeysan yumurtaların çok iyi benimkiler 18 mm di bugün aşılaam yapıldı bende 20 dakika kadarr yattım bizede bugün ve yarın ilişki önerdi fakat ben bu akşam ilişkiyi kandilden ötürü erteliyorum yarın olabilir inş. tutunurlar bebişle cnm sen naptın geldikten sona yattınmı ben bi 1 saat kadar yattım ondan sonada ayaktayım oturuyorum hafiff işlerimmi yapmaya çalışıoyorrum malum beni birde 2.5 yaşında kızım var onada yetişmeye çalışıyorum

eşim daha önce varikosel ameliyatı olmuştu sol taraftan ama spermlerinde tekrar vizkozite artmış.değerleri çok iyi değildi.ama yıkanınca biraz arttı.eşim bana söylemedi ama kasığın sağ tarafı ağrıyormuş.

zeysan yumurtaların çok iyi benimkiler 18 mm di bugün aşılaam yapıldı bende 20 dakika kadarr yattım bizede bugün ve yarın ilişki önerdi fakat ben bu akşam ilişkiyi kandilden ötürü erteliyorum yarın olabilir inş. tutunurlar bebişle cnm sen naptın geldikten sona yattınmı ben bi 1 saat kadar yattım ondan sonada ayaktayım oturuyorum hafiff işlerimmi yapmaya çalışıoyorrum malum beni birde 2.5 yaşında kızım var onada yetişmeye çalışıyorum

benim çocuğum yok.annemi de getirdim.uzanıyorum genelde.eşime yarın için hazır ol dedim.boşa harcamak istemiyorum

pazartesiden çarşambaya kadar özelle devlet arası mekik dokudum.özeldeki doktor yapmak istemedi.spermleri yıkayıp devlete gönderelim dedi.ama zarar görür diye kabul etmedim.300 liraya yaptılar

inşallah...iğneleri vurulurken bile gecen zamanda beklemek zor aşılamadan sonraki 14 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum...aslında bi yanım çok umutlu iyiyi düşün iyi olsun modunda,diğer taraftan bi yanımda çok heveslenmemekten yana...kıyas yapmak çok mantıklı değil biliyorum ama insan yinede güzel örnekler duyunca umutlanıyor,bu ay ki hamişlerin içinde varmı bizim gibi morfoloji sorunuyla aşılama yaptıran?

canım bildigim kadarıyla morfoloji sıkıntısı olup da hamiş olan yok.yanılıyorsam düzeltir arkadaşlar zaten

kızlar aşılammam 11 de oldu bitti çok şükür ..çok iyi geçti ekip harikaydı dr um harikaydı yeni hastane harikaydı inş. harika bir bebişimiz olur çok iyi morral verdiler .cuma günü progestan 200 mg capsüle başlıycam sizlerede verildimi bu kapsülden kullandınızmı ben kızımda bunun jelini kullandım ilk 3 ay şimdi bunuda 3 -4 ay kullanıcakmışım hemm bebişi geliştiriyormuş hemde düşüğü,ölümü engelliyormuş allahım bütün isteyenlere şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine evlat nasip etsin inş.....amin

boncukkkk hadi hayırloı olsun.bebecigin hemencecik geliversin inş..ya doktorlar bana ne jel ne de hap verdi..aşılamayı yapıp yolladılar..devlette böle oluyo işte.ilgi malesef az.Rabbim çok bekletmez inş..

kızlar bu arada ben dayanamadım.test yaptım.ama ne yazık ki negatif çıktı.benim aşılama tutmadı herhalde.çünkü göğüslerim de şişti.adet belirtileri benim 1 hafta önce başlar.muhtemeeln haftaya adet olacam:43:

Canım bizde 2007 de evlendik. Ben 5 yıldır yasmin kullanıyordum. Temmuz 2011 de bıraktım ilacı. O zamandan beri korunmuyoruz ama olmadı.Simdi öyle pişmanımki keşke hiç ilac kullanmasaydım. Ondan mı olmuyor bilmiyorum. Doktor muayenede polip gördü aralık ayında amaliyat oldum, ameliyatım normalden uzun sürmüş çünkü rahim ağzında duvar gibi bir anomali görmüşler o yüzden o kısmını da kazımıslar biraz. Nerdeyse bir ay kanamam oldu. İlk sperm testinde eşimin sayısı ve morfolojisi çok dusuk cıktı sonrakinde ise normal. Kısacası bu bir mücadele. Biz bu yola girdik. Benim ilk aşılamam bu olmazsa tup deneyeceğiz. Ancak umudunu kaybetmemek cok onemli. Hepsinden önemlisi ise çocuk yapmaya çalışırken evliliğin büyüsünü kaybetmemek bence.Bir arkadaşım iyi düşün sorunlara odaklanma sonuca odaklan demişti. Bu acıları sıkıntıları yavrumuzu kucagımıza alınca unutacaz biliyorum.Ancak sabretmek, beklemek bu sıkıntılarla bogusmak cok zor. Allah'ım inşallah bize en kısa zamanda yavrumuzu kucağımıza almayı nasip eder.Hayırlısı olsun arkadaşım, ben ne yasarsak onun hayatta bir yeri ve zamanı olduğuna inanıyorum. Bizim için en iyi olan zamanda ve şekilde gelecek eminim.Dua edelim...

canim dogru evlilik de yipranmiyor ama daha cok baglanma oluyor.ben kocama sarilil agliyorum bazen. okadar jahriluyorymki baba olmasini cok istiyorum.

bundan sonrasi allahin diyorum artik . tek istedigim bir aile olmak herkes gibi. coj zor bir imtihan gercekten ateste yaniyoruz birde bugun bir yazi okufum bebeksahibi olmaya calisanlar hayati tehlikesi olan hastalikla savas verenlerden mesela allah korusun kanser gibi daha fazka stres icerisinde olurmus. bu kandil gununun yuzu suyu hurmetine asilamalarimiz tutsun amin amin amin

kizlar birazdan catlatma ignesini vurdurucam 11 de olmam lazim. tip merkezine gidicz esimle. cok kotu nezle oldum ve cuma asulamam 11 de yapilacam sabahtan. tek istegim saglikli bir bebek. bu gecenin yuzy suyu hurmetine allahim ol de rabbim yalvariyorum ol de. bebislerimiz tek tek gelsin. amin. kac yumurta olmasi gerekiyor benimbitanesi 19 mm ildu yeterlimi acaba arkadaslar sizde kac yumurta olmustu of bitiyor cuma gunu insallah. sonrasinda yatacagim bir guzel karda yagacakmis. kandiliniz mubarek olsun dualarinizi eksik etmeyin

bugün iğnelerin 5. günü adetimin de son günü..daha 2 gün var muayeneye ama bu akşam yogun bir şekilde yumurtlama dönemindeki gibi akıntım var hani ovülasyon döneminde uzayan yumurta akı durumunda olan şekilde...acaba yumurtalar çatlamaya başlamış olabilirmi?ne yapsam bilemedim zaten 1 haftada 1 kez kontrole çağırmaları hiç içime sinmemişti:(ne dersinizi yarın dokroramı gitsem ki....yoksa cumayı mı beklesem,bu akıntı iğnelerden kaynaklı olabilirmi?

bugün iğnelerin 5. günü adetimin de son günü..daha 2 gün var muayeneye ama bu akşam yogun bir şekilde yumurtlama dönemindeki gibi akıntım var hani ovülasyon döneminde uzayan yumurta akı durumunda olan şekilde...acaba yumurtalar çatlamaya başlamış olabilirmi?ne yapsam bilemedim zaten 1 haftada 1 kez kontrole çağırmaları hiç içime sinmemişti:(ne dersinizi yarın dokroramı gitsem ki....yoksa cumayı mı beklesem,bu akıntı iğnelerden kaynaklı olabilirmi?

benim de 5. günümde akıntım olmuştu ama doktora gittiğimde yumurtam çatlamamıştı..istersen dr.unu arayıp ağrın ve akıntın olduğunu, kontrole erken gelmek istediğini söyleyebilirsin..
mesela dr.um beni 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı, ben yumurtalarımın erken büyüdüğünü önceki aşılama deneyimlerimden bildiğim için 5 gün sonra kontrol istedim..gerçi 2 gün daha iğneye devam ettim bu sefer geç büyüdü...

arkadaşlar benim de dr.um erkek..böyle şeyleri kafanıza takmayın ben de aşılama günü banyo yapmayı tercih etmedim ama yapılsa da bişey olmuyormuş nitekim spermler oldukça içeriye atılıyor,problem olmaz..

Hamile kalan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun..olumsuz olan arkadaşlar fazla üzülmeyin çünkü mücadeleye devam edebilmemiz için moral çok önemli..forumdaki eski yazılara rastlıyorum bazen..bizim gibi mücadele eden kişilerin profil resimlerinde bebekleri var şimdi..bizim de öyle olacak Rabbim nasip ederse..

benim de 5. günümde akıntım olmuştu ama doktora gittiğimde yumurtam çatlamamıştı..istersen dr.unu arayıp ağrın ve akıntın olduğunu, kontrole erken gelmek istediğini söyleyebilirsin..
mesela dr.um beni 1 hafta sonra kontrole çağırmıştı, ben yumurtalarımın erken büyüdüğünü önceki aşılama deneyimlerimden bildiğim için 5 gün sonra kontrol istedim..gerçi 2 gün daha iğneye devam ettim bu sefer geç büyüdü...

arkadaşlar benim de dr.um erkek..böyle şeyleri kafanıza takmayın ben de aşılama günü banyo yapmayı tercih etmedim ama yapılsa da bişey olmuyormuş nitekim spermler oldukça içeriye atılıyor,problem olmaz..

Hamile kalan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun..olumsuz olan arkadaşlar fazla üzülmeyin çünkü mücadeleye devam edebilmemiz için moral çok önemli..forumdaki eski yazılara rastlıyorum bazen..bizim gibi mücadele eden kişilerin profil resimlerinde bebekleri var şimdi..bizim de öyle olacak Rabbim nasip ederse..

çok teşekkür ederim şu mübarek gecede allah ne muradın varsa versin içime su serptin gece vakti yoksa uyku tutmayacaktı:(ister istemez telaşlanıyor insan..yarın sabah doktoru aramak en güzeli olacak seninde dediğin gibi..tekrar teşekkürler limonportakal...

canım bildigim kadarıyla morfoloji sıkıntısı olup da hamiş olan yok.yanılıyorsam düzeltir arkadaşlar zaten

boncukkkk hadi hayırloı olsun.bebecigin hemencecik geliversin inş..ya doktorlar bana ne jel ne de hap verdi..aşılamayı yapıp yolladılar..devlette böle oluyo işte.ilgi malesef az.Rabbim çok bekletmez inş..

kızlar bu arada ben dayanamadım.test yaptım.ama ne yazık ki negatif çıktı.benim aşılama tutmadı herhalde.çünkü göğüslerim de şişti.adet belirtileri benim 1 hafta önce başlar.muhtemeeln haftaya adet olacam:43:

canımm benim göğüsler aşılama olduktan sonra şişmeye ağrımaya başladı ve hala aynı ... ben daha test yapmadım 11. günüm korkuyorum test yapmaya sen erken yapmışsın sankii .. sadece kasıklarıklarım ağrıyo tam diyorum adet olucam tutmadı galiba sonra geçiyo sonra tekrardan ağrıyo sol kasığım özellikle bilmiyorum kafam çok karışık bekliyorum valla ... adet günümü :( :(

Naz, kaçıncı gününde test yaptın? Kan testimiydi ki idrar da çıkmaz daha moralini bozma...Benimde iki gündür bel ağrım var, göğüslerimdeki ağrı azaldı biraz korkuyorum adet olucam sanırım :(((

Back