Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamam bu ay kaldı :( dün tahlil vermiştim prolaktinim yüksek çıktı. bu ay gebe kalma zaten dedi dostinex verdi 2 tabletlik olandan. yarım yarım 1 ay kullancam önümüzdeki ay yumurta takibi yapacak.
topicteki arkadaşlar inşallah bu ay hepiniz :49: kalırsınızda. mart ayının topicinde görmem hiçbirinizi. merakla takip ediyor olacağım.. güzel haberlerinizi okumak dileğiyle Allah gönlünüze göre versin (amin)

kızlar bu kasık ağrrılarım hiç geçmiyo dahada çoğalıyor neden oluyo szdede vaı aşılama yaptıranlar özellikle

Yarin sabah tahlile gitmeme gerek kalmadi. Bu aksam ustu adet kanamam basladi.tahlil sonucum 0.3 cikti.kisacasi benim icin umut kalmadi bu sefer.kahroldim uzuntuden.esimse gozumun icine bakiyor daha fazla aglama diye ama elimde degil. Umarim sizler icin hersey iyi olur....

Yarin sabah tahlile gitmeme gerek kalmadi. Bu aksam ustu adet kanamam basladi.tahlil sonucum 0.3 cikti.kisacasi benim icin umut kalmadi bu sefer.kahroldim uzuntuden.esimse gozumun icine bakiyor daha fazla aglama diye ama elimde degil. Umarim sizler icin hersey iyi olur....

cnm üzülme hiç bişeyin sonu değil bundan sonraya bak inş. bigün bebişini kuağına alıcaksın

patata cnm inan cok uzuldum arkadasim dunyanin sonu degil. toparlan tektar dene baska care yok. seni okadat iyi anliyorumki o aciyi o yikimi ah arkadasim allah ol demezse biz napabilirizki insallah bo dahaki sefer olacak umudunu kaybetme hayata kusme allah dayanma gucu versin gececek meraketme.

Amin inş cnm, mümkün olabildiğin rahat olmaya çalışıorum ki yumoşçuğum etkilenmisinn :9: sen ne yaptın??

ben de gün sayıyorum.bugün aşılamanın 9.günüydü..öle işte..ama bence bebiş yok.niyeyse öle gelio bana

Merhaba naz034 benide eklermisin. 3 yıllık evliyim 3 yıldır korunmuyorum. teşhis sebepsiz infertilite 16 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım.30 ocakta kan tahlili vericem.yaşım 24

aynı gün aşılama yaptırmışısız...inşallah tutar.ekliyorum listeye....

kizlar en sonunda bende bugun asilamsmi yaptirdim ama ne cile cektim. geceden ac gittim susuz anestezi aldim ve okadar sikusik timki bayilacaktim. esim fazla bosalamadi ama dr 40 milyon dedi az ama sayi ve hareketlilik iyi dedi ben kahroldum az oldugu icin ama cok umutsuzum. kizlar sizce 40 milyon iyimi morfoloji de sorun yok tu. akslikler pesimi birakmadi ki nezleyim oksuruyorum of catladim bugun resmen. masada yatarken buraz idrar kacirdim acaba spermler adagi akmismidir masada nir saat yattim sonra vc ye gittim. biraz kanamam oldu masa biraz kanliydi. sonra damla damla su an kahverengi bunlar normalmi acaba. kabus gibiydi cuma saati yapildu asilama cok dua ettim kizlar artik allah ol derse olacak benden bu kadar. esimde evde yrmegi hazirladi bulasigi topladi cnm benim kahrimi cekiyor bi tek i. saat 2 den beri yatiyorum. yarin da oburgunde yatmicam ama is yapmicam uzanucam insallah tutar. bende ploraktin yuksek cikti dr ditinex verdi yarim iciyorum asilamadan sonrada icicem dr bisey olmaz dedi dusurur zaten dedu. gebelim olunc birakicam tabi olursa. neyse umudum az aman bosver yine denerim artik baharda kismet. benim sol kasigim agriyor sadece karnim sis dahada kafaya tskmicam. kendimi dinlemicem sizde oyle yapin. uzattim ama hayirli haber aliriz insallah.

kizlar en sonunda bende bugun asilamsmi yaptirdim ama ne cile cektim. geceden ac gittim susuz anestezi aldim ve okadar sikusik timki bayilacaktim. esim fazla bosalamadi ama dr 40 milyon dedi az ama sayi ve hareketlilik iyi dedi ben kahroldum az oldugu icin ama cok umutsuzum. kizlar sizce 40 milyon iyimi morfoloji de sorun yok tu. akslikler pesimi birakmadi ki nezleyim oksuruyorum of catladim bugun resmen. masada yatarken buraz idrar kacirdim acaba spermler adagi akmismidir masada nir saat yattim sonra vc ye gittim. biraz kanamam oldu masa biraz kanliydi. sonra damla damla su an kahverengi bunlar normalmi acaba. kabus gibiydi cuma saati yapildu asilama cok dua ettim kizlar artik allah ol derse olacak benden bu kadar. esimde evde yrmegi hazirladi bulasigi topladi cnm benim kahrimi cekiyor bi tek i. saat 2 den beri yatiyorum. yarin da oburgunde yatmicam ama is yapmicam uzanucam insallah tutar. bende ploraktin yuksek cikti dr ditinex verdi yarim iciyorum asilamadan sonrada icicem dr bisey olmaz dedi dusurur zaten dedu. gebelim olunc birakicam tabi olursa. neyse umudum az aman bosver yine denerim artik baharda kismet. benim sol kasigim agriyor sadece karnim sis dahada kafaya tskmicam. kendimi dinlemicem sizde oyle yapin. uzattim ama hayirli haber aliriz insallah.

hayırlı olsun aşılaman canım..inşallah tutar.sen genel anestezi ile mi oldun?bu arada kahverengi akıntılar bende 2 gün boyunca sürmüştü.korkma normal..
boncuk vbu arada kasık ağrısı bende de çok fena olmuştu

üzülme demek dile kolay tabii..elbette üzüleceksin ama çabucak toparlanmaya bak maalesef bizimki uzun ve meşakkatli bi yol yılmaya vazgecmeye yer yok..bu ay değil belki ama bu son da değil yeniden yeniden bebişlerimize kavuşana kadar denemeye devam edeceğiz,elbet bi gün bizimde verecek güzel haberlerimiz olacak..hayırlı haberlerimizi en hayırlı olan zamanda almak dileğiyle...umudu kaybetmek yok:)

iyi geceler arkadaşlar :) bugün gittim dr'uma, yumoşlar iyi durumdaymış, 2 tane varmış biri 14,7 mm, dieri 15,4 gibi bi seydi, güzel dedi 3üncüde büyüme yolundaymış ama beklemeyiz dedi, kendiliğinden çatlamasın die ilginç bi adı olan iğne yaptı,Allahın izniyle, cumartesi tekrar gidip çatlatma iğnemi oluorum ve pazarteside aşılamamı oluorum :)

aşılama günümüz aynı:)bende bugün doktordaydım 6 tane yumoşum var benimde en iyi durumda olanlar 16 ile 18 mm arasında, yarın gece 1:30 da çatlatma iğnesi oluyorum pazartesi 13 de aşılamam var inşallah allahtan başka bi aksilik çıkmazsa..hakkımızda hayırlısı umarım güzel haberler alırız...

hayırlı olsun aşılaman canım..inşallah tutar.sen genel anestezi ile mi oldun?bu arada kahverengi akıntılar bende 2 gün boyunca sürmüştü.korkma normal..
boncuk vbu arada kasık ağrısı bende de çok fena olmuştu

kızlar ya anestezi falan deyince böyle korkmaya başladım ben biraz,halbuki doktor anlatınca çok basit bi uygulama gibi gelmişti..ben hsg yi anesteziyle çektirmiştim,ondan baya tırsmıştım çünkü:) ama rutin jinekolojik ultrasonda sıkıntı yaşamıyorum ondan zordur mutlaka ama çok mu zor bi işlem ki bu:( napsam ki anestezi mi talep etsem doktordan..bugun hemşireyle görüştüm hiç de öyle anestezi falan diye bi seçenek sunmadı gayet rahat bi şekilde sabah kahvaltınıda yapıp gelebilirsin dedi sadece malumunuz 1 lt su getir yanında dedi:) bu şıkışık olma durumuda ayrı bi geriyor insanı ya:(

kızlar ya anestezi falan deyince böyle korkmaya başladım ben biraz,halbuki doktor anlatınca çok basit bi uygulama gibi gelmişti..ben hsg yi anesteziyle çektirmiştim,ondan baya tırsmıştım çünkü:) ama rutin jinekolojik ultrasonda sıkıntı yaşamıyorum ondan zordur mutlaka ama çok mu zor bi işlem ki bu:( napsam ki anestezi mi talep etsem doktordan..bugun hemşireyle görüştüm hiç de öyle anestezi falan diye bi seçenek sunmadı gayet rahat bi şekilde sabah kahvaltınıda yapıp gelebilirsin dedi sadece malumunuz 1 lt su getir yanında dedi:) bu şıkışık olma durumuda ayrı bi geriyor insanı ya:(

genel anestezi alan arkadaşın belki farklı bir problemi vardır bilemiyorum ama gerçekten anestezi gerektirecek bir durum yok..anestezi kendi başına stres zaten..bayılma ayılma vs..
ben 4 kez aşılama oldum bugünki dahil..normal jinekolojik muayene gibi..sadece spekulum takılırken belki biraz insan kasabiliyor kendini o kadar..mesaneniz de doluysa hiçbirşey hissetmiyorsunuz..sıkışıklığı abartmamak lazım 3-4 bardak su yeterli..hiç korkmayın..

aynı gün aşılama yaptırmışısız...inşallah tutar.ekliyorum listeye....

canım nasılsın ya ben biraz önce tuvalete gittim çok açık pembe bir şşey geldi dedim hasta olmuşum.. çok üzüldüm bilmiyorum şuan bişey yokkk ben il defa böle bişey yaşıyorum çok korkuyorum adet sancısı veya bel ağrısı hiç bişey yokk neden geldi dakkikada bir tuvalete gidiyorum bişey yokk devamı gelir miki acaba :((

Back