Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben ekim ayında tüp bebek yaptırmıştım ama tutmadı 8 ocakta aşılama yaptırdık bugün sonucunu aldım ve hamileyim kan degerim 113 çıktı biraz düşük gibi geldi bana ama bakalım hayırlısı inşallah :) :49:

canım çok sevindim bende cumartesi başlıcağım aşılama serüvenine 2.kez inş bu sefer tutar şimdiden heyecan başladı canım inş senin gibi güzel haber paylaşırım bende

Hemen ertesi gün mü oluyor cnm aşılama bide yumurta büyütmek için ne vermişti sana?bu arada aynı şey bendede olmuştu, drum o bölgeye parmak uçlarınla haifif hafif masaj uygula emilim süresini hızlandırır demişti, 1-2 saate hiçbi şe kalmıo

ewet cnm ertesi gün oluyo aşılama yuurta için puregon verdi ...masaj yapıyorum ama hala ilaç dağılmadı içim içimi yiyo

ewet cnm ertesi gün oluyo aşılama yuurta için puregon verdi ...masaj yapıyorum ama hala ilaç dağılmadı içim içimi yiyo

Allah Allah, uzun sürede oldu dimi, dr'unu arasan ya bir kez daha...banada serephone verdi ama bu aşamada kullanan pek yok onu..

kızlar ben geldim....

kötü haberlerim var size....

maalesef ki adet oldum...

:(( :((

öyle seziyorum ki daha çok bekleyeceğim...

kızlar ben biraz ara veriyorum belki bi mucize olur da ...

yarın doktorumu haber vermek için arayacağım..

umarım sizler mutlu olursunuz...

...............

:30:
selam canım ben cevap vereyim soruna benimde ilk aşılamamdı 700 lira civarında tuttu tedavi ama doktorun hangi iğneleri verir bilemicem çünkü her doktorun tedavisi farklı olur bana menagon vermişti adetin 2 günü akşam vurulmaya başlamıştım benim ilk aşılamam tuttu inşallah Naz ında tutar test günü bekliyor yanlış değilsem sonucu öğrenmedi hala inşallah seninde tedavin iyi geçer bebişine kavuşursun amin..

Cevap verdigin icin cok sagol canim ins asilamaya gerek kalmdan bu ay kalirim gerci onmli olan hamile kLmakta degil hYirlisiyla kucagimiza aliriz insallh senin icinde cok sevindim darisi basimiza tum isteyen kadinlarin basina insallh istanbulda mi oturuyorsun ? Asilama nasil bir surec acaba cok canin aciyo mu korkuyorum acikcasi!!!

:30:

Cevap verdigin icin cok sagol canim ins asilamaya gerek kalmdan bu ay kalirim gerci onmli olan hamile kLmakta degil hYirlisiyla kucagimiza aliriz insallh senin icinde cok sevindim darisi basimiza tum isteyen kadinlarin basina insallh istanbulda mi oturuyorsun ? Asilama nasil bir surec acaba cok canin aciyo mu korkuyorum acikcasi!!!

antalyada oturuyorum canım ben ..korkacak bişey yok canım ben adetimin 2 ci günü muayene etti doktorum bende yumurtalarımın büyümemesi sorunu vardı menagon iğne yazdı adetin 3 günü akşam vuruldum iğnelerimi 2 güne birde yumurta takibi yapıldı 5. gün 2 yumurta istenilen büyüklüğe ulaşmıştı 2 taneside büyümeye başlamıştı o akşam son 1 iğne daha vuruldum ertesi akşamıda çatlatma iğnesini gece 12 de eşim vurdu göbekten iğneden 36 saat sonrada aşılamamı yaptı doktor tabi aşılama sabahı 8 de eşimde sperm verdi işlem sırasında az bir acı oluyor 5 dakika uzandım ve evime geldim o gün geceye kadar adet sancısı gibi ağrım oldu sonra geçti aşılamamın 15 ci günüde test yaptım pozitif ti yani iki çizgi çıktı ertesi gün hcg kanı verdim değeri 48 çıktı doktorum gebe olduğumu söyledi 3 gün sonra değer 183 ce çıkmıştı perşembe günü ultrason dan bakacak doktorum keseye inşallah sorun yoktur hala tedirginim acaba herşey yolundamı diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla yavrularımızı kucağımıza versin inşallahh..

Merak etme bende 14 ocakta asilama oldum.bende de iki yumurta gelisti.yasim32 doktor yasa gore dozu ayarliyorlarmis cogul gebelik olmasin diye. Sen kac yasindasin? Bende 100 lukgonalf oldum sonrada catlama ignesi gece gbekten. Ancak ymurtalik olcumune gore saate karar veriyor snirim. Hakkimizda hayrili olsun arkadasim. Insallah iyi lu. Alllah seninde gnlune gore verir. Bu ilk asilamanmi.benim ilk cok heyecanliyim.
merhaba patata bende 32 yasindayim ayni yastayiz ne guzel cnm ben menegon kullandim. 150 lik bir doz bir su seklinde. yarin sabahtan gidicem insallah. catlam ignesi ptegnly aldim bakalim dr saat kacta vurulucam soyler yarin. insallah yuzumuz guler. benim 2 tup denemem var cnm biri dondurulmusdu. tuplerim tikaliydi. oninla mucadele ettim 2011 den beri. eklimdede laproskopi oldum tuplerim acik rahim guzel. esimdede problem yok gerisi allaha kalmis. haziranda 5 yilimiza giricrz kismetse
ol desin allahim evliligim cocuk savasi vermekle geciyior gucum bitti galiba artik. ama olacagini hissediyorum gece gunduz dua ediyorum buradaki herkese. insallah tutar asilamalarimiz allah yuzumuze baksin emeklerimiz i bebek yapsin amin. seninde kucagin dolsun cnm dualarim seninle tutucak seni asilaman meraketme insallah arkadasim allah yardimcimiz osun cuma buyuk gun asilama olucagim.

kızlar mrh.aşılamamın 14.günü b_hcg değerim:457.2 çıktı.19.günki değerim:3524.sizce bu değerlere göre çoğul gebelik sözkonusumu.bilgisi ve tecrubesi olan yazsın lütfen...

kızlar mrh.aşılamamın 14.günü b_hcg değerim:457.2 çıktı.19.günki değerim:3524.sizce bu değerlere göre çoğul gebelik sözkonusumu.bilgisi ve tecrubesi olan yazsın lütfen...

canım betahcg değeri çogul gebeliği bazı zaman göstermiyormuş..okumuştum bir yerlerden.bizim bi arkadaşın 14.günü betahcg si 400 çıkmıştı ama üçüzlere hamileydi..öle diyim.gönlün ne istiyorsa Rabbim onu nasip etsin.:34:

canım benide ekleyebilirsin :) yaş 26, aşılama 1.deneme,büyük ihtimalle 24ünde çatlatma iğnesi olursam 25i gibi aşılama, yani perşembe belli olacak,
EKLEDİM CANIM..HOŞGELDİN...
Merhaba arkadaşlar, :3::3:

İçimde binbir umut ve bi okadarda karmaşık psikolojimle yarın ilk muayeneme gidiyorum. ben 2. bebeğim için tedaviye başlıyorum inşallah. kızımada aşılama ile hamile kalmıştım şuan kızım 6 yaşında. ilk seferde tutmuştu. bu yüzden biraz umutlu bi okadarda endişeliyim:18:

şuan d vitamini eksikliği ve demir eksikliği sebebiyle ferrosanol ve devit 3 kullanıyorum. bunlar tedavime engelmi onuda bilmiyorum yarın belli olacak. Umarım sıkıntı olmaz. adetinden 3-4 gün önce gel muayeneni yapalım ve tahlillerine bakalım dedi. Bol bol dualarınızı istiyor ve hergün namazlarımda tanıdığım tanımadığım, evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm çiftler için dua ediyorum.

Kabul ederseniz artık bende aranızdayım selam olsun herkese :3:
tabiki kabul ederiz.hoşgeldin.liste için ayrıntılı bilgi verirsen eklerim seni listemize de dahil olmuş olursun.sen bizlere göre daha şanslısın...daha önce aşılaman tutmuş :-)

merhabalar..listenize benide eklermisiniz?yaş 28 1,5 yıllık evliyim,ilk aşılamam,iğnelere başladım bugun 4. günüm sanırım en gec haftaya pazartesi aşılamam yapılır...sorun;doktorların bazılarına göre tüp tıkanıklığı bazılarına göreyse tüplerde geciş sorunu yok temiz yani o kısım biraz karışık,diğer taraftan ml de sperm sayısı 65 milyon ama morfoloji %1...rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor bir sürec...inşallah çok fazla beklemeden kavusuruz bebeklerimize..
canım ekledim lişsteye...bu arada bizde de morfoloji 0... inş tutar aşılamalarımız
Canim merhaba bisey sirmak istiyorum bu ayda gebe kalamazsam doktorum bidahaki adetin ilk uc gunu icinde gel dedi igne vericem yumurtalar icin sonra yumurta takibi ypcaz dedi Toplamda 600-700 gibi bisey tutar dedi sizce fiyat iyi mi verecegi igneler nedir? Bir fikrin var mi bide senin ilk asilamada mi tuttu??

canım ben devlette yaptırdım aşılamamı. iğnelere 250 tl fark verdim.rapor çıktığı için.bu arada işlem sırasında ufak bi çığlık attım.ama o kadar olacak.herşey bebikkkler için...benim aşılama sonucum belli olmadı henüz.heyecanla bekliyorum.bugün aşılmamın 7.günü.hiç bir belirtim yok :27::27::27:

EKLEDİM CANIM..HOŞGELDİN...

tabiki kabul ederiz.hoşgeldin.liste için ayrıntılı bilgi verirsen eklerim seni listemize de dahil olmuş olursun.sen bizlere göre daha şanslısın...daha önce aşılaman tutmuş :-)

canım ekledim lişsteye...bu arada bizde de morfoloji 0... inş tutar aşılamalarımız

canım ben devlette yaptırdım aşılamamı. iğnelere 250 tl fark verdim.rapor çıktığı için.bu arada işlem sırasında ufak bi çığlık attım.ama o kadar olacak.herşey bebikkkler için...benim aşılama sonucum belli olmadı henüz.heyecanla bekliyorum.bugün aşılmamın 7.günü.hiç bir belirtim yok :27::27::27:

inşallah...iğneleri vurulurken bile gecen zamanda beklemek zor aşılamadan sonraki 14 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum...aslında bi yanım çok umutlu iyiyi düşün iyi olsun modunda,diğer taraftan bi yanımda çok heveslenmemekten yana...kıyas yapmak çok mantıklı değil biliyorum ama insan yinede güzel örnekler duyunca umutlanıyor,bu ay ki hamişlerin içinde varmı bizim gibi morfoloji sorunuyla aşılama yaptıran?

forumun eksik kalan sayfalarınıda okudum ve az önce bitti:) sormak istediğim bi kaç şey var kızlar,ben cumartesi günü başladım iğnelere fostimon 75 kullanıyorum çift doz tek su ile...pazartesi kan tahlili yaptırdım doktorla görüşemedim hemşireyle görüştük aynı dozda iğneye devam dedi,ben çarşamba tekrar tahlil hatta ultrason olur diye düşünüyordum ama bana cuma gel dedi hemşire;garip geldi bana yani iğneleri kullanmaya başlamadan önce ultrasonla muayenem olmuştum ondan bi kaç saat sonra iğneye başladım cuma günü iğnem biticek ve bu iğne kullandıgım 7 gün boyunca ben sadece bir kez kan tahlili yaptırmış olucam sizce bu sağlıklı bir yumurta takibimi?
klomen tedavim yüzünden bu yumurta geliştirme olayı biraz kasıyor beni temmuz ayında klomen kullandım koskocaman kistlerim oldu,ilaç kullandım gecmedi, kan tahlilin de normalde 30 larda olması gereken ca 125 degerim 180 e fırladı on gün antibiyotik iğne kullandım,iyi takip edilemezse yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum açıkcası...
bir de perhiz olayı var..hemşire bişey söylemedi aşılama günü belli değil cuma belli olur dedi;iyide perhiz süresi en az 3 en fazla beş gün olması gerekiyo şimdi cuma günü gittiğimizde yumoşlar çatlatma evresine gelmiş olursa perhiz olayı nasıl olacak,eşimle konustuk yarından başlasak,cuma 3. gün bi gün sonra aşılama olsa cumartesi 4. amma velakin ya aşılama pazartesiye kalırsa..5 günden fazla 3 günden az olmaması gerktiğine göre cuma tekrar bozsa perhizi bu seferde pazartesiye kadar dolu dolu 2 gün edecek zaten morfoloji sorunu var 2 yada 3 günlük perhiz sayıyı ve dogal olarak yıkama sonrasında morfolojisi düzgün olan sperm sayısını oldukça olumsuz etkilemeyecek mi?
üffffff yaaa...zaten aglamaklı olan ruh halim bu iğneler yüzünden hepten salya sümük moduna girmem için beni zorlayıp duruyo,güçlü kadın olmak çok güç bi kere,evet iğneleri kendi kendimize yapabiliyoruz,evet iki güne bir kan verebiliyoruz hatta bazen günde iki kez bile verebiliyoruz,acıya dayanıklıyız simir testine hsgye gık demiyoruz,her ay en az bi kere jinekolojik muayene giriyoruz o masaya yatıp kalkana kadar akla karayı seçiyoruz,ama nihayetinde kadınız,ağlamaklı hallerimiz her ay mutlaka kapımıza dayanıyor zaten,bir de bu iğneler,bu stres..''oldu,olmadı,nasıl olacak,öyle mi,böylemi,büyüdümü acaba yumoşlar?,aman içtimi kocam çakşır suyunu,aldımı acaba vitaminlerini,keçiboynuzu pekmezi yedi ama yanında bide keçiboynuzu kürünemi başlasam,olmadı arı sütüyle pekmezi aynı andamı versem aaaaaaa bide havuc suyu vardı havuc onudamı içirsem kocacımaa caktırmasam''...
velhasıl kelam kızlar allah hepimiz yar ve yardımcısı olsun...şu mübarek kandil gününde rabbim dualarımızı duysun hepimizin kucakları bebeklerimizle dolsun inşallah...beklemek zor sabretmek zor ama elimizden inancımızı kaybetmeden beklemekten yılmadan mücadele etmekten bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyor..elbet kırılıyoruz küsüyoruz üzülüyoruz ama bebişlerimiz nazlanıp gelmediği her ay onlara yollarını bulup gelmeleri için yardım etmemiz gerekiyor ve bunun içinde her ay bi öncekinden daha güçlü olmamız...
topiğimizin hamilelerini tebrik ediyorum rabbim sağ sağlim kucagınıza almayı analı babalı saglıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah..negatif sonuc alan arkadaşlarımızda var o noktada ne denir ne söylenir bilmiyorum ama dilerim bu üzüntüyle sonuclanan son bekleyişiniz olur ve en kısa zaman gelir yavrularınız...
hayırlı kandiller arkadaşlar...

merhaba patata bende 32 yasindayim ayni yastayiz ne guzel cnm ben menegon kullandim. 150 lik bir doz bir su seklinde. yarin sabahtan gidicem insallah. catlam ignesi ptegnly aldim bakalim dr saat kacta vurulucam soyler yarin. insallah yuzumuz guler. benim 2 tup denemem var cnm biri dondurulmusdu. tuplerim tikaliydi. oninla mucadele ettim 2011 den beri. eklimdede laproskopi oldum tuplerim acik rahim guzel. esimdede problem yok gerisi allaha kalmis. haziranda 5 yilimiza giricrz kismetse
ol desin allahim evliligim cocuk savasi vermekle geciyior gucum bitti galiba artik. ama olacagini hissediyorum gece gunduz dua ediyorum buradaki herkese. insallah tutar asilamalarimiz allah yuzumuze baksin emeklerimiz i bebek yapsin amin. seninde kucagin dolsun cnm dualarim seninle tutucak seni asilaman meraketme insallah arkadasim allah yardimcimiz osun cuma buyuk gun asilama olucagim.

Canım bizde 2007 de evlendik. Ben 5 yıldır yasmin kullanıyordum. Temmuz 2011 de bıraktım ilacı. O zamandan beri korunmuyoruz ama olmadı.Simdi öyle pişmanımki keşke hiç ilac kullanmasaydım. Ondan mı olmuyor bilmiyorum. Doktor muayenede polip gördü aralık ayında amaliyat oldum, ameliyatım normalden uzun sürmüş çünkü rahim ağzında duvar gibi bir anomali görmüşler o yüzden o kısmını da kazımıslar biraz. Nerdeyse bir ay kanamam oldu. İlk sperm testinde eşimin sayısı ve morfolojisi çok dusuk cıktı sonrakinde ise normal. Kısacası bu bir mücadele. Biz bu yola girdik. Benim ilk aşılamam bu olmazsa tup deneyeceğiz. Ancak umudunu kaybetmemek cok onemli. Hepsinden önemlisi ise çocuk yapmaya çalışırken evliliğin büyüsünü kaybetmemek bence.Bir arkadaşım iyi düşün sorunlara odaklanma sonuca odaklan demişti. Bu acıları sıkıntıları yavrumuzu kucagımıza alınca unutacaz biliyorum.Ancak sabretmek, beklemek bu sıkıntılarla bogusmak cok zor. Allah'ım inşallah bize en kısa zamanda yavrumuzu kucağımıza almayı nasip eder.Hayırlısı olsun arkadaşım, ben ne yasarsak onun hayatta bir yeri ve zamanı olduğuna inanıyorum. Bizim için en iyi olan zamanda ve şekilde gelecek eminim.Dua edelim...

canım olabilir çoğul gebelik keşke benimde böyle güzel sonuçlarım çıksa

dün muayenemi oldum şükür bi sorun çıkmadı. yarın testleri yaptırıp sonuçlar çıkarsa hemen göstereceğim. serophene yazdı ama sanırım direk aşılama yapacağını unuttu oan bi karışıklık oldu bende hatırlatamadım. test sonuçlarını götürdüğümde hatırlatacağım. adetin 11. günü tekrar gidecem henüz adet günüme 5-6 gün var şuan beklemedeyim. Rabbim bu güzel mübarek günlerin yüzü hürmetine evlat ateşiyle yanan herkese biran önce evlat nasip etsin. (aminnn)

ben kızımda aşılamamın 16. günü test yaptırmıştım cumartesi günüydü hiç unutmuyorum :) 571 çıkmıştı. perşembe günü tekrar yaptırmıştım tam hatırlamıyorum ama iyi biliyorum 3000 den çok yüksekti ama tek gebelikti.

antalyada oturuyorum canım ben ..korkacak bişey yok canım ben adetimin 2 ci günü muayene etti doktorum bende yumurtalarımın büyümemesi sorunu vardı menagon iğne yazdı adetin 3 günü akşam vuruldum iğnelerimi 2 güne birde yumurta takibi yapıldı 5. gün 2 yumurta istenilen büyüklüğe ulaşmıştı 2 taneside büyümeye başlamıştı o akşam son 1 iğne daha vuruldum ertesi akşamıda çatlatma iğnesini gece 12 de eşim vurdu göbekten iğneden 36 saat sonrada aşılamamı yaptı doktor tabi aşılama sabahı 8 de eşimde sperm verdi işlem sırasında az bir acı oluyor 5 dakika uzandım ve evime geldim o gün geceye kadar adet sancısı gibi ağrım oldu sonra geçti aşılamamın 15 ci günüde test yaptım pozitif ti yani iki çizgi çıktı ertesi gün hcg kanı verdim değeri 48 çıktı doktorum gebe olduğumu söyledi 3 gün sonra değer 183 ce çıkmıştı perşembe günü ultrason dan bakacak doktorum keseye inşallah sorun yoktur hala tedirginim acaba herşey yolundamı diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla yavrularımızı kucağımıza versin inşallahh..

Cok sevindim cnm hamile olmana rabbim bizede nasip eder insallh bebek icin katlanamayacagimuz aci yok elbette yeterki saglikli sihhatli olsunlar umarim hersey gonlune gore olur dualarini bizlerdende eksik etme kandilin mubarek olsun

kızlar aşılammam 11 de oldu bitti çok şükür ..çok iyi geçti ekip harikaydı dr um harikaydı yeni hastane harikaydı inş. harika bir bebişimiz olur çok iyi morral verdiler .cuma günü progestan 200 mg capsüle başlıycam sizlerede verildimi bu kapsülden kullandınızmı ben kızımda bunun jelini kullandım ilk 3 ay şimdi bunuda 3 -4 ay kullanıcakmışım hemm bebişi geliştiriyormuş hemde düşüğü,ölümü engelliyormuş allahım bütün isteyenlere şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine evlat nasip etsin inş.....amin

Back