forumun eksik kalan sayfalarınıda okudum ve az önce bitti:) sormak istediğim bi kaç şey var kızlar,ben cumartesi günü başladım iğnelere fostimon 75 kullanıyorum çift doz tek su ile...pazartesi kan tahlili yaptırdım doktorla görüşemedim hemşireyle görüştük aynı dozda iğneye devam dedi,ben çarşamba tekrar tahlil hatta ultrason olur diye düşünüyordum ama bana cuma gel dedi hemşire;garip geldi bana yani iğneleri kullanmaya başlamadan önce ultrasonla muayenem olmuştum ondan bi kaç saat sonra iğneye başladım cuma günü iğnem biticek ve bu iğne kullandıgım 7 gün boyunca ben sadece bir kez kan tahlili yaptırmış olucam sizce bu sağlıklı bir yumurta takibimi?
klomen tedavim yüzünden bu yumurta geliştirme olayı biraz kasıyor beni temmuz ayında klomen kullandım koskocaman kistlerim oldu,ilaç kullandım gecmedi, kan tahlilin de normalde 30 larda olması gereken ca 125 degerim 180 e fırladı on gün antibiyotik iğne kullandım,iyi takip edilemezse yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum açıkcası...
bir de perhiz olayı var..hemşire bişey söylemedi aşılama günü belli değil cuma belli olur dedi;iyide perhiz süresi en az 3 en fazla beş gün olması gerekiyo şimdi cuma günü gittiğimizde yumoşlar çatlatma evresine gelmiş olursa perhiz olayı nasıl olacak,eşimle konustuk yarından başlasak,cuma 3. gün bi gün sonra aşılama olsa cumartesi 4. amma velakin ya aşılama pazartesiye kalırsa..5 günden fazla 3 günden az olmaması gerktiğine göre cuma tekrar bozsa perhizi bu seferde pazartesiye kadar dolu dolu 2 gün edecek zaten morfoloji sorunu var 2 yada 3 günlük perhiz sayıyı ve dogal olarak yıkama sonrasında morfolojisi düzgün olan sperm sayısını oldukça olumsuz etkilemeyecek mi?
üffffff yaaa...zaten aglamaklı olan ruh halim bu iğneler yüzünden hepten salya sümük moduna girmem için beni zorlayıp duruyo,güçlü kadın olmak çok güç bi kere,evet iğneleri kendi kendimize yapabiliyoruz,evet iki güne bir kan verebiliyoruz hatta bazen günde iki kez bile verebiliyoruz,acıya dayanıklıyız simir testine hsgye gık demiyoruz,her ay en az bi kere jinekolojik muayene giriyoruz o masaya yatıp kalkana kadar akla karayı seçiyoruz,ama nihayetinde kadınız,ağlamaklı hallerimiz her ay mutlaka kapımıza dayanıyor zaten,bir de bu iğneler,bu stres..''oldu,olmadı,nasıl olacak,öyle mi,böylemi,büyüdümü acaba yumoşlar?,aman içtimi kocam çakşır suyunu,aldımı acaba vitaminlerini,keçiboynuzu pekmezi yedi ama yanında bide keçiboynuzu kürünemi başlasam,olmadı arı sütüyle pekmezi aynı andamı versem aaaaaaa bide havuc suyu vardı havuc onudamı içirsem kocacımaa caktırmasam''...
velhasıl kelam kızlar allah hepimiz yar ve yardımcısı olsun...şu mübarek kandil gününde rabbim dualarımızı duysun hepimizin kucakları bebeklerimizle dolsun inşallah...beklemek zor sabretmek zor ama elimizden inancımızı kaybetmeden beklemekten yılmadan mücadele etmekten bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyor..elbet kırılıyoruz küsüyoruz üzülüyoruz ama bebişlerimiz nazlanıp gelmediği her ay onlara yollarını bulup gelmeleri için yardım etmemiz gerekiyor ve bunun içinde her ay bi öncekinden daha güçlü olmamız...
topiğimizin hamilelerini tebrik ediyorum rabbim sağ sağlim kucagınıza almayı analı babalı saglıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah..negatif sonuc alan arkadaşlarımızda var o noktada ne denir ne söylenir bilmiyorum ama dilerim bu üzüntüyle sonuclanan son bekleyişiniz olur ve en kısa zaman gelir yavrularınız...
hayırlı kandiller arkadaşlar...