Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet aynen bende dusunmemek elde degil, neyse persembeye az kalmis.ben persembe asilama olucaksin diye anlamistim ama sen de tahlil yaptiracaksin sanirim.?insallah guzel cikar. Bu topiklerde birinin hamile haberini alimca oyle seviniyorum ki, kendi kendime, olacak uzulme senin de bebegin olacak bak olanlara diyorum :))) zor valla beklemek. Ben simdiden cok uzulecem diye esime pazartesi sirkette aglayamam cumartesi yapalim evde aglarim dedim :((((

yok cnm aşılama tarihi b elli ola dedim,ewet insan naıl mutlu oluyor ben bugüün meriyin hbrini okuyunca gözlerim doldu,inşallah eninde olur bnmde :) igarada kullanıyorum ben bırakmcam dediğim yerde iyice sardım, birde biz kimeye söylemedik, eşimin kujzeni ve elti gibi olduğum eşi biliyo, şimdi doktorada ık ık gidince herkeste bir merak, o bakıda delirtcek beni. . .

arkadaşlar birde spermiogramda sperm sayısı 29milyon çıktı, morfoloji %2... , total amorf ne demek ???

Son düzenleme:
meriyyy peki ilk aşılamanmıydı benim ilk bana çifte aşılama yapıldı 18 ve 19 unda aşılama yapıldı heyecanla bekliyorum endişeliiyim sevinçliyim karşık duygular içeresindeyim :2:
evet cnım ilk aşılama idi. rabbim gönlüne versin inş.
Bende hic bir belirti yok yaaa :((((( ayni adet olacakmisim gibi arada kasiklarima sanci giriyor, bir de gogus uclarim aciyor.ama zaten normal adet oncesi de oyle olurdum.bugunden sonra da baya azalmaya basladi.bu belirtileri yogun mu yasamak lazim acaba, tutmadi mi demek bu ....cok kafam karisik benim de...

kişiye göre değişir. bendede göğüs uçları çok acırdı, sancı ara ara olurduinş tutmuştur canım

merhaba kizlar bu ara okadar yogunki igne oluyorum bir yandan kontrole gidiyorum. acaba sizde kac yumurta vardi ka ctane olnasi lazim mesela bitane yeterlimi. su an bende 2 tane var dr iyi dedi. crsamba tekrar gidicem ve catlaymayivurulucam. sizler catlatma ignesini saat kacya vuruldunuz hrkes gece mi vuruluyor bi igneyi. bende pregnly ignesi var kalcadanmi yapiliyor bilen vrsa yazsin cok heyecanliyim kizlar. birde cinsel perhiz kac gun olmali sizun kac gundu. cuma gunu asilamam var galiba buyik ihtimal. Allahim su mubarek mevlid kandilinin yuzu suyu hurmetine bebeklerimize ol desin. amin hamile olan arkadas tebrik ediyorum. cok sevindim
darisi bizlere aci allahim bizide anne yap.

kızlar drrr bana ovitrella çatlatma iğnesi verdi göbekten olucak dedi fakat hemşirede koldan dedi aklımm karıştı yaa sz nereden uyguladınız...

kızlar drrr bana ovitrella çatlatma iğnesi verdi göbekten olucak dedi fakat hemşirede koldan dedi aklımm karıştı yaa sz nereden uyguladınız...

banada bir kez vermişti dr. göbekten olmuştum, kendin bile yaparsın demişti, daha sonrada pregnyl ile kalçadan. . .

evet cnım ilk aşılama idi. rabbim gönlüne versin inş.

kişiye göre değişir. bendede göğüs uçları çok acırdı, sancı ara ara olurduinş tutmuştur canım

çok alakası olmayan bir şey söylücem, sizede olmujştur muhakkak, tam böle hamilelik moduna, giriyorum, tet yaptırmaya gitcez paaat regl olmuşum,

Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalım :72: ben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0 :50:
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak:24::24::24:

veeee listemiz...

İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----EVLİLİK SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ

NAZ034---------31------------1------------16 OCAK------4 BUÇUK YIL---------------30 OCAK---------- BEKLİYOR:emir_bebek:
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR :emir_bebek:
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YIL(:nazar:)---------------???------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------:14::14::14:
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------:14::14::14:
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
ZEYSAN2013----33------------1---------???---------------3 YIL---------------------???----------------:14::14::14:
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???----------------:49::49::49::nazar:
ORKİDE2---------30-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------:14::14::14:
ERDEMLİİİ-------23------------1---------12 OCAK---------2,5 YIL-------------------26 OCAK--- --------BEKLİYOR:emir_bebek:
ÖZLEM1863-----29------------1---------04 0CAK----------???-----------------------???----------------:14::14::14:
SEYBİL---------36-------------4---------???---------------1,5 YIL-------------------18 OCAK-----------:14::14::14:
CEYCEY44------24------------3----------6 OCAK----------3,5 YIL------------------19 OCAK-----------BEKLİYOR:emir_bebek:
ELOSERCE-------------------------------4 OCAK-----------3,5 YIL--------------------18 OCAK-----------:49::49::49::nazar:

canım benide ekleyebilirsin :) yaş 26, aşılama 1.deneme,büyük ihtimalle 24ünde çatlatma iğnesi olursam 25i gibi aşılama, yani perşembe belli olacak,

Merhaba arkadaşlar, :3::3:

İçimde binbir umut ve bi okadarda karmaşık psikolojimle yarın ilk muayeneme gidiyorum. ben 2. bebeğim için tedaviye başlıyorum inşallah. kızımada aşılama ile hamile kalmıştım şuan kızım 6 yaşında. ilk seferde tutmuştu. bu yüzden biraz umutlu bi okadarda endişeliyim:18:

şuan d vitamini eksikliği ve demir eksikliği sebebiyle ferrosanol ve devit 3 kullanıyorum. bunlar tedavime engelmi onuda bilmiyorum yarın belli olacak. Umarım sıkıntı olmaz. adetinden 3-4 gün önce gel muayeneni yapalım ve tahlillerine bakalım dedi. Bol bol dualarınızı istiyor ve hergün namazlarımda tanıdığım tanımadığım, evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm çiftler için dua ediyorum.

Kabul ederseniz artık bende aranızdayım selam olsun herkese :3:

merhaba kizlar bu ara okadar yogunki igne oluyorum bir yandan kontrole gidiyorum. acaba sizde kac yumurta vardi ka ctane olnasi lazim mesela bitane yeterlimi. su an bende 2 tane var dr iyi dedi. crsamba tekrar gidicem ve catlaymayivurulucam. sizler catlatma ignesini saat kacya vuruldunuz hrkes gece mi vuruluyor bi igneyi. bende pregnly ignesi var kalcadanmi yapiliyor bilen vrsa yazsin cok heyecanliyim kizlar. birde cinsel perhiz kac gun olmali sizun kac gundu. cuma gunu asilamam var galiba buyik ihtimal. Allahim su mubarek mevlid kandilinin yuzu suyu hurmetine bebeklerimize ol desin. amin hamile olan arkadas tebrik ediyorum. cok sevindim
darisi bizlere aci allahim bizide anne yap.

Merak etme bende 14 ocakta asilama oldum.bende de iki yumurta gelisti.yasim32 doktor yasa gore dozu ayarliyorlarmis cogul gebelik olmasin diye. Sen kac yasindasin? Bende 100 lukgonalf oldum sonrada catlama ignesi gece gbekten. Ancak ymurtalik olcumune gore saate karar veriyor snirim. Hakkimizda hayrili olsun arkadasim. Insallah iyi lu. Alllah seninde gnlune gore verir. Bu ilk asilamanmi.benim ilk cok heyecanliyim.

Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalım :72: ben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0 :50:
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak:24::24::24:

veeee listemiz...

İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----EVLİLİK SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ

NAZ034---------31------------1------------16 OCAK------4 BUÇUK YIL---------------30 OCAK---------- BEKLİYOR:emir_bebek:
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR :emir_bebek:
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YIL(:nazar:)---------------???------------------BEKLİYOR:emir_bebek:
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------:14::14::14:
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------:14::14::14:
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------:49::49::49::nazar:
ZEYSAN2013----33------------1---------???---------------3 YIL---------------------???----------------:14::14::14:
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------BEKLİYOR:emir_bebek:
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???----------------:49::49::49::nazar:
ORKİDE2---------30-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------:14::14::14:
ERDEMLİİİ-------23------------1---------12 OCAK---------2,5 YIL-------------------26 OCAK--- --------BEKLİYOR:emir_bebek:
ÖZLEM1863-----29------------1---------04 0CAK----------???-----------------------???----------------:14::14::14:
SEYBİL---------36-------------4---------???---------------1,5 YIL-------------------18 OCAK-----------:14::14::14:
CEYCEY44------24------------3----------6 OCAK----------3,5 YIL------------------19 OCAK-----------BEKLİYOR:emir_bebek:
ELOSERCE-------------------------------4 OCAK-----------3,5 YIL--------------------18 OCAK-----------:49::49::49::nazar:

merhabalar..listenize benide eklermisiniz?yaş 28 1,5 yıllık evliyim,ilk aşılamam,iğnelere başladım bugun 4. günüm sanırım en gec haftaya pazartesi aşılamam yapılır...sorun;doktorların bazılarına göre tüp tıkanıklığı bazılarına göreyse tüplerde geciş sorunu yok temiz yani o kısım biraz karışık,diğer taraftan ml de sperm sayısı 65 milyon ama morfoloji %1...rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor bir sürec...inşallah çok fazla beklemeden kavusuruz bebeklerimize..

kızlar selam..bugünlerde çok yoğunum işyerinde.akşam da internete pek giremedim.topikle ilgilenermedim kusuruma bakmayın.bugün iş yerinde vakit bulunca listemizi güncellicem...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..meryy seni de tebrik ederim. darısı bize inş...anlayışınıza sığınarak şimdilik kaçıyorum:34:

kızlar selam..bugünlerde çok yoğunum işyerinde.akşam da internete pek giremedim.topikle ilgilenermedim kusuruma bakmayın.bugün iş yerinde vakit bulunca listemizi güncellicem...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..meryy seni de tebrik ederim. darısı bize inş...anlayışınıza sığınarak şimdilik kaçıyorum:34:
teşekkürler canım darısı senin başına inş güzel haberlerini bekliyorum...
çok alakası olmayan bir şey söylücem, sizede olmujştur muhakkak, tam böle hamilelik moduna, giriyorum, tet yaptırmaya gitcez paaat regl olmuşum,

kısmet işi. inş gönlünce olur herşey...

kızlar çatlatma iğnemi sabah 9 da oldum fakat derinin altında toplandı hala durrruyo dr umu aradım tam dik vuramamışsındırr vücut onu yavaş yavaş emer dedi ama yinede soru işareti varr acaba yayılırrmı...yarında sabah 9 da eşimle gidicez sperrm alıcaklar 11 gibide aşılamam olucak drr um taksimdeydi şimdi ise istanbul cerrahi hastanesine taşındı mecidiyeköye bakalım hayırlısı inş.

kızlar çatlatma iğnemi sabah 9 da oldum fakat derinin altında toplandı hala durrruyo dr umu aradım tam dik vuramamışsındırr vücut onu yavaş yavaş emer dedi ama yinede soru işareti varr acaba yayılırrmı...yarında sabah 9 da eşimle gidicez sperrm alıcaklar 11 gibide aşılamam olucak drr um taksimdeydi şimdi ise istanbul cerrahi hastanesine taşındı mecidiyeköye bakalım hayırlısı inş.

sen takma kafana...o yayılmıştır bile.sana öle gelio...

Hemen ertesi gün mü oluyor cnm aşılama bide yumurta büyütmek için ne vermişti sana?bu arada aynı şey bendede olmuştu, drum o bölgeye parmak uçlarınla haifif hafif masaj uygula emilim süresini hızlandırır demişti, 1-2 saate hiçbi şe kalmıo

merhaba canım.gerçekten çok zor zamanlar yaşamışıısn.ama meleklerin cennette böyle düşün lütfen.bende avrupa yakasında oturuyorum.özele gideceksen avrasya hastanesinde gamze baykan var çok iyi ve ilgili bir doktor.onu önerebilirim.ben ilk önce onu gidiyordum ama aşılamalarımı devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim.sgk ilaçlarımı karşılasın diye...çapa infertilite klinigine başvurduk.ilk aşılamam yapıldı.sonuç bekliyorum.soracagın bişey varsa sor.burdaki herkes yardımcı olurlar memnuniyetle

Canim merhaba bisey sirmak istiyorum bu ayda gebe kalamazsam doktorum bidahaki adetin ilk uc gunu icinde gel dedi igne vericem yumurtalar icin sonra yumurta takibi ypcaz dedi Toplamda 600-700 gibi bisey tutar dedi sizce fiyat iyi mi verecegi igneler nedir? Bir fikrin var mi bide senin ilk asilamada mi tuttu??

Canim merhaba bisey sirmak istiyorum bu ayda gebe kalamazsam doktorum bidahaki adetin ilk uc gunu icinde gel dedi igne vericem yumurtalar icin sonra yumurta takibi ypcaz dedi Toplamda 600-700 gibi bisey tutar dedi sizce fiyat iyi mi verecegi igneler nedir? Bir fikrin var mi bide senin ilk asilamada mi tuttu??

selam canım ben cevap vereyim soruna benimde ilk aşılamamdı 700 lira civarında tuttu tedavi ama doktorun hangi iğneleri verir bilemicem çünkü her doktorun tedavisi farklı olur bana menagon vermişti adetin 2 günü akşam vurulmaya başlamıştım benim ilk aşılamam tuttu inşallah Naz ında tutar test günü bekliyor yanlış değilsem sonucu öğrenmedi hala inşallah seninde tedavin iyi geçer bebişine kavuşursun amin..

arkadaşlar ben ekim ayında tüp bebek yaptırmıştım ama tutmadı 8 ocakta aşılama yaptırdık bugün sonucunu aldım ve hamileyim kan degerim 113 çıktı biraz düşük gibi geldi bana ama bakalım hayırlısı inşallah :) :49:

Back