Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi akşamlar kızlar..
hamile olan arkadaşlar var, tebrik ederim hepsini..Alllah tamamına erdirsin.
yazamadım bir süredir, ailecek büyük bir acı yaşadık..38 yaşında abimi kaybettim, beyin kanaması geçirdi. annem babam bizler perişan olduk..çok hayat dolu, güleryüzlü, kimseyi kırmayan biriydi abicim, 3 tane evladı var. en büyüğü 13 yaşında en küçüğü 7 aylık:( boynu bükük kaldı yavrucaklar...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, çok zor..kelimelerle ifade edilebilecek gibi değil..abim için birer fatiha okur musunuz rica etsem?

başınız sağolsun.gerçekten tarifi olmayan bir acı yaşamışsınız...tabiki okuruz fatiha..Rabbim mekanını cennet eylesin

o günleride görürüz inşallah canım.ben yazından bişey anlamadım ne oluyo cemre bi anlat ya kafam çok karıştı,sana net bi soru soruyorum hamişmisin? evet yada hayır de lütfen:)) !!!

amerikada hamilelik topiğinde tek kese tek yumurta demişin????? ona binayen kafam karıştı dedim canım

iyi akşamlar kızlar..
yazamadım bir süredir, ailecek büyük bir acı yaşadık..38 yaşında abimi kaybettim, beyin kanaması geçirdi. annem babam bizler perişan olduk..çok hayat dolu, güleryüzlü, kimseyi kırmayan biriydi abicim, 3 tane evladı var. en büyüğü 13 yaşında en küçüğü 7 aylık:( boynu bükük kaldı yavrucaklar...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, çok zor..kelimelerle ifade edilebilecek gibi değil..abim için birer fatiha okur musunuz rica etsem?

Allah gani gani rahmet eylesin....hepimizin gidecegi yer...Allah yavrularini korusun...Sizlere sabir versin...
Ruhuna fatiha okudum...

amerikada hamilelik topiğinde tek kese tek yumurta demişin????? ona binayen kafam karıştı dedim canım

kuzum Allah onceki kaybettigim bebegimi de gonderdi...tek yumurta ikizlari....Darisi en kisa zamanda basina kuzum, senin icin de dua ettim ben gebeligimi ogrendigim aksam...

canım inanamıyorum yaaaa,ağlamamak için zor tutuyorum kendimi,çok mutlu oldum anlatamam sana,ne bilim kaplanga,eloserceye çok sevindim ama sana daha başka sevindim kuzum.

ayyyyyyyy buğün aldığım en güzel haberlerden bitanesi,neden hamilelik takvimi yapmadın hala,keseyi gördün dimi?kalp atışlarını ne zaman duymaya gidiceksin?

canım eşime çay verim birazdan çıkıcak yurt dışından misafir var onu karşılıcak,uyumassan görüşürüz kuzum..sorularım var sana:))

biz de haftaya ilk asilamamizi yaptiricaz, clomid kullaniyorum. ama yumurta takibi veya igne olmiycak, ovulasyon testinde pozitif i gorunce arayin ertesi gun sabah asilama yapalim dedi doktor. bakalim hakkimizda hayirlisi inss....

İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----EVLİLİK SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ
beyazkelebek 27 1 22-23 ocak 3.5 yil 5 subat bekliyor

iyi akşamlar kızlar..

başın sağolsun canım ne desek boş allah sabırlar versin

mavera 19 başınız sağolsun Rabbim tahsilatını affetsin mekanı cennet olsun tarifi yok bu acının Rabbim sabır versin

bende aşılamamı yaptırdım 2 şubatı beklıyorum kaldı 13 gün şafak sayıyorum resmen

kızlar 3-4 günden berri çok yoğun bi şekilde sümüksü koyu bi akıntı var iğnelerden kaynaklımı acaba bilemedim sizdede oluyormu

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar..

Başınız sağolsun :50: Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Düşünemiyorum bile nasıl bir acı. Allah sana ve ailenizin geri kalanına dayanma gücü versin canım.

Şimdi öğle namazına duracağım. Ardından da Fatiha okuyacağım okuyabildiğim kadar abin için.

Çocuklar yetim kaldı :50: Sizin göreviniz asıl şimdi başlıyor. Babalarının yokluğunu ne kadar az hissederek büyürlerse hayatları o derece kurtulur. Hem de sizin biraz olsun acınız hafifler. Çok büyük hayırda bulunmuş olursunuz. Peygamberimiz de yetim olarak dünyaya geldi biliyorsun. Allah en sevgili kuluna bile bunu yaşattığına göre neden bu bizim başımıza geldi diye düşünmesinler. 13 yaşındaki çocuk için çok zor olacak. Allah ona ve sizlere yardım etsin.

Son düzenleme:
maveracım iyi akşamlar çok üzüldüm mesajını görünce tanışmıyoruz ama içimden geldi yazmak allahım sabrınızı arttırsın mekanı cennet olsun inşallah dua okudum canım rabbim kabul ederse.

Allah rahmet eylesin. sizlere de sabır versin.

mmavera cnmm başın saolsun mekanı cennet olsun tabiki okuruz

başınız sağolsun.gerçekten tarifi olmayan bir acı yaşamışsınız...tabiki okuruz fatiha..Rabbim mekanını cennet eylesin

Allah gani gani rahmet eylesin....hepimizin gidecegi yer...Allah yavrularini korusun...Sizlere sabir versin...
Ruhuna fatiha okudum...

başın sağolsun canım ne desek boş allah sabırlar versin

mavera 19 başınız sağolsun Rabbim tahsilatını affetsin mekanı cennet olsun tarifi yok bu acının Rabbim sabır versin

bende aşılamamı yaptırdım 2 şubatı beklıyorum kaldı 13 gün şafak sayıyorum resmen

Başınız sağolsun :50: Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Düşünemiyorum bile nasıl bir acı. Allah sana ve ailenizin geri kalanına dayanma gücü versin canım.

Şimdi öğle namazına duracağım. Ardından da Fatiha okuyacağım okuyabildiğim kadar abin için.

Çocuklar yetim kaldı :50: Sizin göreviniz asıl şimdi başlıyor. Babalarının yokluğunu ne kadar az hissederek büyürlerse hayatları o derece kurtulur. Hem de sizin biraz olsun acınız hafifler. Çok büyük hayırda bulunmuş olursunuz. Peygamberimiz de yetim olarak dünyaya geldi biliyorsun. Allah en sevgili kuluna bile bunu yaşattığına göre neden bu bizim başımıza geldi diye düşünmesinler. 13 yaşındaki çocuk için çok zor olacak. Allah ona ve sizlere yardım etsin.

sağolun arkadaşlar..hepinizden Allah razı olsun..Rabbim hepinizin muradını versin hayırlısıyla..

canım şimdi kaç haftalık,kalp atışlrını ne zaman duyucan inşallah.

hamile kaldığın ay herhangi bi kür uyguladın mı,yanlış hatırlamıyosam seninle,kaplang çörek otu kullanıyodunuz sen ne zaman başlamıştın gebelikten ne zaman önce yada adetten ne zaman sonra :)) ben adetten 3-4 gün sonra kullanmaya başlamıştım halada kullanıyorum ama yiyemiyorum,yutuyorum:)))

iyi akşamlar kızlar..

cnmmm başın sagolsun.mekanı cennet olsun.rabbim nurlar içinde yatırsın.sabırlar diliyorum sana ve aılenıze...
buarada senin durumun nedır.aşolama olmusmuydun sen.kafana takılan bısey varsa aşılamayla ılgılı yardımcı olabılırım.ben ilk aşılamamda tuttu.

canım şimdi kaç haftalık,kalp atışlrını ne zaman duyucan inşallah.

hamile kaldığın ay herhangi bi kür uyguladın mı,yanlış hatırlamıyosam seninle,kaplang çörek otu kullanıyodunuz sen ne zaman başlamıştın gebelikten ne zaman önce yada adetten ne zaman sonra :)) ben adetten 3-4 gün sonra kullanmaya başlamıştım halada kullanıyorum ama yiyemiyorum,yutuyorum:)))
canim kalp atislarini duyduk, zaten o sirada ogrendim ikiz olduklarini..
corek otunu cigneyerek yut mideni deler yoksa...ben sadece corek otu cignedim adetin basladigi ikinci gun basliyordum ovulasyona kadar..yalniz sen asilamayaptiracagim zaman ilac alacagin icin once bir doktoruna sor istersen....yani hem ilac hem corek otu belki fazla gelebilir...
onun haricinde duzenli vitamin hapini aliyordum canim...sen ne durumdasin suan, korunma bitti mi?

kızlar ben geldim....

kötü haberlerim var size....

maalesef ki adet oldum...

:(( :((

öyle seziyorum ki daha çok bekleyeceğim...

kızlar ben biraz ara veriyorum belki bi mucize olur da ...

yarın doktorumu haber vermek için arayacağım..

umarım sizler mutlu olursunuz...

slm kızlar bizde şubatın başlarında aşılama yaptıracağız inşallah ama hiç umudum yok hem benim yumurtalarda problem var hem eşimin ileri hareketliliği düşük. var mı benim durumumda olan?

Back